Találatok a következő kifejezésre: Holnap jön és (55 db)

A hüvelyváladékom világos fehér színű és kicsit sűrű, de nem viszketek és rossz szaga sincs. Holnap jön a barátom, emiatt szeretkezhetünk? Lehetséges hogy elkaptam valamit vagy hüvelygombám van?

Hétfőn viszketett de nem egész nap, csak egy kis ideig, de azóta semmi. Viszont a váladék sűrűbb, és nem átlátszó hanem fehéres színű. A szaga nem annyira érezhető. Nem tudom, elkaptam-e valamit. Kollégista vagyok ezért erre tippelek. Szeretkezhetek a barátommal ettől még? Õ ugye nem fogja észrevenni hogy valami "bajom" van? Köszi előre is! 17/L

Legjobb válasz: a hüvely váladék ahormonális változásoktól is változik. Ha nem vuiszket, csip fáj akkor lehettek együtt. Esteleg nem ártana gumival ha amugy nem azzal lennne, mert ha mégis van valami akkor ne kapja el és késöbb adja vissza neked.

a hüvely váladék ahormonális változásoktól is változik. Ha nem vuiszket, csip fáj akkor lehettek együtt. Esteleg nem ártana gumival ha amugy nem azzal lennne, mert ha mégis van valami akkor ne kapja el és késöbb adja vissza neked.
A hüvelyváladéknak a ciklus szakaszaiban más-más az állaga. Van, hogy tojásfehérjére emlékeztetõ, átlátszó, vagy krémes, esetleg ragacsos. Ha nem viszket, ég, csíp, nem változik nagyon az állaga, mennyisége, és nincs erõs szaga, valószínûleg nincs gond.
Fel. Es kerj bocsanatot.
Igen! Ha nem esetleg egyelõre nem is akar veled beszélni, legalább látja, hogy megbántad.
Igen. Ha tudod, hogy nem volt igazad, és megbántottad a férjedet, mindenképp beszélj vele. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
kemény dolog!!hát lehet!vagy egy sms!!
Igen!!! Fel kell hívnod, és tisztázni kell a dolgot!Ne aludj el haraggal semmiképpen, beszéljétek meg! És ugye megírod, hogy mi történt?! Én is szorítok, így ismeretlenül is!
Igen, hívd fel. Mondd meg neki, hogy nagyon sajnálod és hogy igaza volt. És hogy nem akarod elveszíteni mert szereted. :) Sok sikert!
Mindenkepp hivd fel! Ez nem lehet kerdes!
Mi az, ma az összeveszõs este van? Én is összevesztem a férjemmel, õ is elment. Mentem utána, de nem találtam meg. Bolyongtam kicsit a környéken, egyszer eljöttem a lakás alatt, akkor láttam, hogy ég a villany a konyhában. Visszajött, de most õ van megsértõdve. Teszem hozzá, nem jogosan.
kérdés hogy miért mondtad neki hogy ne jöjjön vissza többet és menynire gondoltad komolyan
Nem hiszem hogy komolyan gondolta hogy elhagy. Bizonyára nagyon dühös és sértett az önérzetében. Személyesen rendezzétek a nézet eltérést semmi képen sem telefonon. Nyugodtan üljetek le beszélni. Kérjetek elnézést egymástól és lépjetek tovább. Mi lenne a világgal ha minden kapcsolat ilyen egyszerûen szét menne? Nyugi nem lesz semmi baj.
Az a helyzet kérdezõ, hogy ha nekem csak egyszer is ilyet mondana a férjem, azon nyomban vége lenne. Nem lenne még egy esély, mert aki ilyet tud mondani, az ÉN véleményem szerint (nem kell egyetérteni, a saját véleményemet írom) nem szeret. Én meg nem akarok olyannal élni, aki nem szeret. És ezen a bocsánatkérés sem segít. Meg lehet bántani a másikat, lehet bocsánatot kérni, meg kell tudni bocsátani, ezek természetes dolgok - de van egy határ, és ez bõven túlmegy ezen a határon.
jól tetted hogy felhívtad! próbálj meg tanulni az esetbõl, és legközelebb, mikor érzed, hogy kezded elveszíteni az önuralmad, gondolj erre az estére, hogy milyen pocsékul éreznéd magad. nagyon régi tanács, hogy számolj tízig, egyszerû is, de nincs jobb :) sok sikert!
Azért amikor legközelebb beszéltek, említsd meg neki, hogy sajnos ilyen vagy, és te sem szereted ezt, csak annyit kérj, hogy ne vegyen ilyenkor komolyan, mert pár perc múlva mindig megbánod amit mondtál, vagy csináltál. Az más, ha tudja magától, és megint más, ha el is mondod neki. Nálam a férjem mindenre nemet mond. Tökre kiakadtam már egyszer kétszer, de közben rájöttem, attól függetlenül nem mindig az a nem lesz amit õ mondott. Csak rosszul esik, de mostmár feldolgoztam, és ha valamit mondok neki, felkészítem magam, a nemre, és már nem akadok ki, mert tudom késõbb megbeszéljük normálisan. Ilyen és kész. Értem nálatok te vagy akitõl ki lehet akadni. Ilyenek elõfordulnak, de ha fel van dolgozva, meg van beszélve, el van fogadva, akkor egyáltalán nem kell különválástól tartani.
Az utolsónál a pont:)
Kedves Mindenki! Mi a Párommal egy szabályt állítottunk fel: SOHA ne váljunk el(legyen szó esti elalvásról, vagy munkába menésrõl) haraggal. És jól tartjuk is, mindig megbékélünk a másikkal a végén. Szerintem ez jó dolog, és fontos is. 22N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Jó, hogy nem támadtatok, hanem még a butaságom ellenére is kedvesen válaszoltatok.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, igazad van:) Õ is ezt mondta, hogy tudja milyen vagyok. De azért beparáztam rendesen.Bár meg is érdemeltem.
Szerintem ne aggódj a házasság miatt, a férjed biztosan ismer, mint a rossz pénzt, tudja, hogy hirtelen haragodban hetet-havat összehordasz, amit nem kell komolyan venni. :)
A kérdező hozzászólása: Felhívtam és elmondtam sajnálom, nagyon kedves volt, azt mondta semmi gond nincs, nem akart összecuccolni, csak ideges lett, mert rosszul esett neki, hogy elzavartam.Ezt meg is értem, forditott helyzetben én is kiakadnék. Jobban kell vigyáznom a házasságomra, most már megtanultam a leckét. Nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok. Nem gondoltam komolyan amit mondtam neki, de sajnos nagyon hirtelen haragú vagyok. Csinálom itt a gondokat magamnak, aztán meg idegeskedhetek a hülyeségem miatt.Jó hogy ilyen megértõ, más már lehet elhagyott volna.Kedves másik összeveszõs válaszoló, remélem megbékéltek Ti is, nagyon rosszul éreztem magam, de megnyugodhatok végre. Köszi mégegyszer a válaszokat.:)
22:43-as vagyok. Írd meg tényleg, mi lett, drukkolunk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, igazatok van felhívom csak félek, hogy komolyan gondolta azt hogy összepakol:( köszönöm a drukkolást is:)
A kérdező hozzászólása: 09:34 értem amit mondasz, nálad ez már válási oknak számitana, nincs ezzel baj, mindenkinek más a tûréshatára ilyen esetekben.Nagyon szeretem Õt, szerencsére nálam nincs összefüggés vitában a mondandóm és az érzelmeim között.Tudom csúnyán viselkedtem és ezt szégyellem is rendesen, ennek ellenére köszönöm a válaszodat és mindenki másét is. Kell a negatív és a pozitiv kritika is, hogy át tudjam értékelni a dolgokat. Minden jót Nektek:)

Holnap jön az uj procim alaplapom és 4 gb ram. most olvastam hogy a windows csak 3 ismer fel ha 32-es? ez igaz? Telepitsek 64 est?

Legjobb válasz: /OFF Öhm.. de tudják: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa366796%28VS.85%29... msdn is your best friend forever in microsoft related topics /ON Amúgy a lényegen nem változtat, nagy zsáknyi driver úgyse mûködk jól pae-vel, ezért sincs bekapcsolva alapból.

/OFF Öhm.. de tudják: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa366796%28VS.85%29... msdn is your best friend forever in microsoft related topics /ON Amúgy a lényegen nem változtat, nagy zsáknyi driver úgyse mûködk jól pae-vel, ezért sincs bekapcsolva alapból.
Ha ki akarod használni az összes RAMot, akkor igen. A 32 bites rendszerek összesen 4GB memóriát képesek kezelni, de ebbe beletartozik a VGA memóriája is. Tehát, ha van 4GB memóriád és van egy 512MB-s videokártyád, akkor a rendszered ~3, 5GB memóriát fog kezelni.
Ha 4GB lát, akkor miért 3, 5GB-t "kezel"? Ez egy jó nagy félreértés, ami hála az Internetnek, úgy terjed akár a futótûz. A számítógép processzora 32biten 4GB-t "lát", de vannak megoldások, amik segítségével átléphetõ ez a határ (konkrétan PAE ami 48biten képes címezni a memóriát 32bites rendszerben is). A Microsoft-féle Nt alapú rendszerekben (xp, vista, 7) még a pae alkalmazásával is csak 32biten címzi, tehát a 4GB memóriakorlát érvényes, de ez a cpu által címezhetõ memóriára vonatkozik. Maga a rendszer használja mind a 4GB memóriát, de a felhasználói programok "csak" 3.5GB-nyi memóriát használhatnak, viszont processzenként csak 2GB-t. Ráadásul, ha 64bites rendszeren használsz 32bites programokat, azok akkor is csak 2GB-t használhatnak (a lokális 32bites címzés és 32bites memórialimit miatt).
Ömm... a 32 bites Windowsok nem használják, nem is tudják használni a PAE-t, kivéve a szerver Win-ek. Ez azért van, mert az igazság az, hogy a 64bites rendszereké a jövõ, és igy többen fogják õket használni. (Szóval a Microsoft nem csak a felhasználók szivatására nem épitette bele még a Win7be sem a PAE támogatást. :D) Amúgy kis zöld kéz neked mert a lényeget leirtad, csak ennyi kötekedni valóm volt. :)
Akkor bocsánat. :) Nem tudtam, nem is gondoltam hogy a Microsoft foglalkozik ilyen dolgokkal mint a PAE, mikor ott a 64bites rendszerük. :D


Segítség! Holnap jön a cserediákom és nem tudom mit engedjek neki fizetni. A kajákat előre megvesszük otthonra de pl. miket hagyjak, hogy ő fizessen, mi lenne az illedelmesebb mindkettőnk részéről?

Legjobb válasz: Szerintem ezt elõre meg kellett volna beszélnetek. Mert az osztálytársam is beleesett abba a hibába, hogy kifizetett neki mindent itthon, majd kiment hozzá õ is, és a cserediákja is kifizettetett vele mindent. Meg ha megbeszéltétek volna, akkor õ is annyi pénzzel készült volna, így lehet nem lesz nála annyi.

Szerintem ezt elõre meg kellett volna beszélnetek. Mert az osztálytársam is beleesett abba a hibába, hogy kifizetett neki mindent itthon, majd kiment hozzá õ is, és a cserediákja is kifizettetett vele mindent. Meg ha megbeszéltétek volna, akkor õ is annyi pénzzel készült volna, így lehet nem lesz nála annyi.

Holnap jön a barátom és az apukája locsolni. Viszont még nem mutatott be a szüleinek. Mit csináljak?

Addig oké, hogy bejönnek de bemutatkozzak? vagy ne? vagy várjam h majd a barátom bemutasson?behívjam ?ket?

Legjobb válasz: a barátodnak kell Téged bemutatnia az apukájának, de õ ezt nyilván tudja. természetesen hívd be õket, és mutasd õket be Te is a szüleidnek, testvérednek stb., aki még ott van.

a barátodnak kell Téged bemutatnia az apukájának, de õ ezt nyilván tudja. természetesen hívd be õket, és mutasd õket be Te is a szüleidnek, testvérednek stb., aki még ott van.
nade ha együtt mennek locsolkodni, akkor kénytelen lesz bemutatni...nem állhattok ott egymással szemben mint 2 idegen.
a barátodnak kell bemutatnia vagy az apja bemutatkozik, szerintem kézfogás és utána puszi ha úgyérzed :)
A kérdező hozzászólása: a barátom azt mondta h õ majd akkor szeretne ha majd anyukája is jelen lesz, szóval egyszerre.
A kérdező hozzászólása: kezet fogjak vele vagy puszit adjak majd?
ahogy a helyzet adja. kézfogás mindenképpen illik bemutatkozáskor, aztán ha úgy érzed, adhatsz puszit is.
A kérdező hozzászólása: az apukám ismeri az õ szüleit, õt már bemutattam itthon már csak velem várunk de félek azért.. nemtudom mitõl.holnaptól is.. fuh :S
izgulsz egy kicsit, ez normális :) de ne aggódj, nem lesz semmi baj :)
A kérdező hozzászólása: remélem hogy minden jól fog végül elsülni.. mégse lehetek olyan szerencsétlen h elrontsam. köszönöm szépen a válaszokat :)

Holnap jön a barátnőm hozzám és már beszéltünk róla hogy lefekszünk, és valamivel szeretném feldobni ezt az estét, ugyanis ez lesz az első?

Mivel mind a ketten szeretjük a vizet arra gondoltam hogy lehetne kezdeni egy közös zuhanyzással...

Legjobb válasz: Közös zuhanyzás jó, akkor mindkettõtök illatozik majd, mint a rózsa:) Aztán ágyon megy minden magától. Esetleg lehet füstölõ/pár gyertya, csak nehogy felborítsátok:)

Közös zuhanyzás jó, akkor mindkettõtök illatozik majd, mint a rózsa:) Aztán ágyon megy minden magától. Esetleg lehet füstölõ/pár gyertya, csak nehogy felborítsátok:)
Együtt az elsõ, v amúgyis az elsõ?
A kérdező hozzászólása: amúgyis
jah, akkor jó ötlet. Legalább egybõl megtudjátok mosni magatokat a vértõl :P
Esetleg nem sima zuhanyzás (mi pl már rengetegszer zuhanyoztunk együtt mielõtt 1 év után megtörtént az 1. ...), hanem inkább közös fürdõzés, illatos gyertyák a kád szélén, erotikus masszázs a kádban... ;)
pár gyertya, és kész:D
Gyertya, illatgyertyák, pohár bor, zuhany (bár szerintem ez kihagyható, jobb, ha egybõl ágyra mentek)
Szerintem meg a zuhany remek alapozás, amire áttértek az ágyra már meg lesz a hangulat.

NE ESS PÁNIKBA! Holnap jönnek a vogonok 11:46:00-kor és felrobbantsák a Földet! Mit fogtok csinálni?

nemed meg kord is kéret :) 14/

Legjobb válasz: Elõször is, kijavítalak, hogy "felrobbantják" vagy "hogy felrobbantsák". Másrészrõl meg nem aggódom, van törölközõm. 32/F

Elõször is, kijavítalak, hogy "felrobbantják" vagy "hogy felrobbantsák". Másrészrõl meg nem aggódom, van törölközõm. 32/F
#8, neked több is van otthon? ;)
há' dázsvírem há felrobbanccsák oszt kihálunk Béja
A fene egye meg ezt a vogont, felolvasta az egyik versét. Valószínûleg tartós pszichiátriai ápolásra szorulok...
A kérdező hozzászólása: Milyen üzenetek? aawwww aúúú ne kérlekkkk leelelele mosat eépen fe, ovas nekem a vogon kapt jáj vesrasset a zért ír ot í gy sg
ha majd jönnek akkor küldök egy üzenetet a vogonoknak
Asszem elnapolva! 55/Kutya
Sajnos ismét elmaradt a világvége.... A vogonok eltévedtek a Tervion-csillagködben, majd összetûzésbe kerültek a poloskoidokkal. Üdv, D.W.
A kérdező hozzászólása: ja ok.
7. Nem! Jol mondtam
Csirkét eszek. Nem, kord.
*megragad egy katanát* kezdödjék a harc >:D 13/l
A kérdező hozzászólása: Öhm. Nem szia Föld! ?
Mint a filmekben: szia világvége. ... VILÁGVÉGE???!!!
Eladó bojler!
A kérdező hozzászólása: upsz elfejtettem oda írni hogy F
A kérdező hozzászólása: 23:14 ennyire baj neked? Majd magyar órán nézzél meg :D még jöhet válasz.21F emlékszem erre a részre :D
Én leszek a néni aki csak olvassa az újságot tovább és csak legyintek a dologra:D 21F
olyan üzenetet amire valószínû válasz lehet ez: "Mit akarnak azzal mondani, hogy sose voltak az Alfa Centaurin? Az isten szerelmére, emberiség, hiszen csak négy fényévre van! Sajnálom, de ha magukat ennyire sem érdeklik a helyi ügyek, az igazán a maguk baja!"

Csajok? Holnap jön hozzám fel egy csaj akit már ismerek egy ideje, nem fűztem meg semmi, de nagyon jó csaj, és arra gondoltam hogy?

Holnap feljön hozzám sorozatot nézni,én készítek előtte egy kis piát,iszogatunk stb,egymáshoz bújunk. Próbálom izgatni "véletlenszerű" érintésekkel,simogatásokkal stb.Az jutott eszembe ha ígyse lenne benne,akkor csak úgy előkapnám az állópisztolyt,és rátetetném a kezét,közben lökném amit kell.Azt olvastam a csajok ha már látják jobban felizgulnak így nem elég csak róla beszélni.Ez így van valójában?Jó ötlet ez?Tudom,most sok csaj gyűlölni fog,de nekem ez csak egyéjszakásnak kéne,amúgyse vok szoknyapecér,meg már rám is férne egy kis ilyen este.Jó ötlet sztetek?

Legjobb válasz: miért mindig a barmokhoz mennek fel a jó csajok? :O

Nah jó ezen besírtam :D
miért mindig a barmokhoz mennek fel a jó csajok? :O
Hallod, ha nem akarja akkor inkább ne csinálj semmit az "állópisztollyal", ugyanis sikongatva fog fejbevágni a retiküljével. :D
Hát, ha velem csinálná ezt így egy pasi, én tuti rámarkolnék erõsen és csavarnék rajta kettõ olyat, hogy két hétig a fájdalmon kívül mást nem érezne. 25L
Kérlek majd számolj be róla, hogy mit tettél és mi lett a vége. Csak ne hazudj! Úgyis anonim oldal.
Ez nagyon rossz ötlet szerintem... Normális lány ezért lecsörgetne neked egy jó nagy pofont és még ott is hagyna.
Szerintem ezzel a mutatvánnyal semmiképp nem nyerhetsz. Ha alapból benne lenne, akkor normálisan is el lehet idáig jutni, ha pedig nem, akkor ezzel egész biztos nem fogod elõsegíteni, csak rontasz a helyzeten.
Ne tedd rá a kezét.
Ha sok fiú barátja van akkor tapasztalata is van hogy kell lehûteni.Csináld amit írtál vagy bejön vagy legközelebb nem kell barátok köztet nézned mindenképpen nyersz.
Ha annyira laza akkor a pisztolyos mutatvány helyett normálisan megkérdezhetnéd tõle, hogy szeretne-e mást is csinálni a filmezésen kívül. Esetleg.
Végiggondoltad rendesen? A csaj kezdi nézni a tévében a kedvenc sorozatát. Te kezdetben piszkálgatod. Õ ellök, mert zavarod, a TV érdekli. Ekkor fogod a farkadat és a markába nyomod, miközben a kedvenc sorozatában a fõhõst éppen bántják......Szerinted itt még számíthatsz valami jóra?
Majd mesélj!:D
Szerintem amig egy ilyen kérdést kiirsz, addig ne hívj magadhoz senlkit fel:D
én azt mondom csináld, puszta kíváncsiságból is érdekel, hogy mit fog reagálni. Lehet, hogy bejön. Hozzám is jött már fel csaj filmezni, én nem akartam tõle semmit, csak barátként néztem rá, aztán hallgattam a barátnõjét, hogy miért nem kezdeményeztem, hiszen azért jött fel, mert szexre számított. Szóval ki tudja... Azért figyelj pár dologra: - Hány éves a lány (17 évesen még nem biztos, hogy azt akarja, lehet csak max csókig akar eljutni, fõleg ha még szûz) - Mennyire enged közeledni (ha a legkisebb dolgokat is elutasítja a farkadat is el fogja utasítani) - Megjelenése (egy lány alapból ad magára, ha meg olyannal találkozik aki tetszik neki, akkor meg 2 órát szépítkezik elõtte és egyik legszebb "átlagos" ruháját veszi fel. Szóval ha szakadtan és kócosan jön, akkor nem arra számít...) +1 extra. Nekem nincs bajom az egyéjszakákkal, csak akkor ha az egyik fél többet szeretne és át lesz verve. Ha a lány érthetõen többet szeretne és te 100%, hogy nem, akkor illik tisztázni vele
Ja és légyszi írd meg, hogy mi történt, és tényleg elõkaptad e! Tényleg érdekel! (ha nem nyilvános akkor privátban írd meg!)
hajra, sok sikert!
Várjuk a fejleményeket!:D
Magyarul nagy ribi a csaj.
A kérdező hozzászólása: De õ elég laza csaj, a múltkor is már itt volt, de elcsalták bulizni, és ez a sorozat tényleg érdekli õt, szinte a legtöbb barátja fiú, laza rocker csaj, szla nem 100 %, hogy csak ezért jön fel hozzám
Huszonévesen ne kelljen már magyarázni mit akar egy nõ ha felmegy egy fiúhoz sorozatot nézni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok barom, és hozzám még nem jött fel így egy csaj se, lehet õ se fog, még nem 100 %
korotok?
ha elõkapod és erõszakoskodsz a családtagjai/barátai kiherélhetnek
Próbálkozni szabad.
A kérdező hozzászólása: Nem erõszakosan persze, félreértettek.Ha nem jön össze, akkor nem jön össze, ennyi, kettõn áll a vásár, azt mondom, csak rátetetném a kezét, és ha ott hagyja akkor már jó úton járok, ha meg nem, akkor meg nézzük tovább a sorozatot.Ennyi, nem vagyok bunkó, meg erõszakos állat, csak már eléggé kanos, és nem akarok ilyen kis p.cs félénknek tûnni a szemében :)
Elõ ne rántsd a colstokot! Ekkora marhaságot még életembe nem hallottam. De az alap ötlettel addig nincs probléma. Könnyen lehet hogy õ is erre készül, de ha a közeledésedre nem érkezik válasz, nem viszonozza a gesztusaidat, vagy nem mosolyog akkor inkább hagyd a dolgot, mert ráfaraghatsz. Viszont ha látszólag tetszik neki a helyzet akkor szép lassan lehet haladni, és mindenre sor kerül. Az hogy elõkapod a brét azért nem olyan érzést vált ki a csajokban mint egy pohár víz a szomjazó embernél...
Arra még mindig nem válaszoltál, hogy hány évesek vagytok!
A kérdező hozzászólása: legyen annyi elég, hogy huszonpár......
Ha nem erõszakosan, akkor is. Majd ha én oda akarom tenni a kezem, akkor odateszem. Nem kell engem félteni, nem vagyok már kislány. (01:01-es)
Ugyan már nem sorozatot megy fel nézni hozzád.A minimum hogy ezt megteszed neki.Boldog Karácsonyt :D
Ez a két esély nem igazán így van barátom :D vagy rajta hagyja akkor pipa. A másik hogy elkezd üvölteni és kirohan, jobb esetben még fel is pofoz elõtte, aztán kiírja a fészbukra hogy egy perverz állat vagy. Olyan opció nincs hogy "jaj boccs, ha nem hát nem :) " aztán megy tovább a movie.
Szerintem jó ötlet. Már látom is magam elõtt a jelenetet. Ráteszed a kezét, õ elkezd fel le csúszkálni azon a hírneves pisztolyon, aztán levándorol a keze a golyóidig, rájuk markol és akkorát ránt rajtuk, hogy a kis piát sugárban hányod majd a sorozat fõszereplõjére.
ez engem is érdekel!!
Várd ki mindenképp! Én 20.án reggel csinálnám a tesztet.
Honnan tudod h 1.-én volt ovud? A 19 nap hosszúnak számít. Ovu után általában 14 nap a lutealis fázis. Tehát vagy most kellene h ne jöjjön meg, vagy mégsem 1.-én volt ovud. Szóval akár tesztelhetsz is!
A kérdező hozzászólása: Hõmérõzés, teszt, minden mutatta...na és a fájdalom, amit mindig érzek ha van pém....nekem mindig nagyon hamar, 5-7 napon van pém, és 24-25 naposak a ciklusaim...amióta eszem tudom, így van.
megmutatod a görbéd? Amúgy ha tuti 1-én volt ovud, már kimutatja a teszt.
Ezek alapján már valóban kimutatna a teszt. A gorbedre én is kíváncsi lennék! :-) magasan van a hod?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Itt a görbém. 1-én volt a teszt is pozitív. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2ea5382e86aa1aef9d2869.. Az alaphõm 36, 6 szokott lenni, most a múlt havi magas hõ miatt sztem így hagyta, mert gyógyszert szedtem, és sztem az miatt volt magas a hõm. Utrogestant szedtem. Idén már 2 baba elment... :-( és nem tudni miért....nagyon szeretném ha pozitív lenne a tesztem!!!
szia en is 19 re nem varom, es nekem is 1 re mutatott ovut
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Van valami ami esetleg utalhat a babára? Magasabb hõ, fáradékonyság....bármi...én most bárhol elalszom....most csináltam egy tesztet, de persze negatív lett... :(...tudom korai volt, de reménykedtem...a következõt csak 20.án csinálom meg....
Tehetsz be, ha akarsz, mi egy nehéz anyagú rongyszõnyeget tettünk be, amit nem tud kihúzni.
A legjobb aljzat a fa maga. Nem kemény, hamar felszárad a kutya hõjétõl, ha vizes lesz.
A kérdező hozzászólása: akkor nem is kell bele? vagy ha igen olyan kellene ami akármoshato is avagy padloszönyeg? vagy kifuserált szönyeg is jo?
Én 6 cm vastag szivacsot vettem és vartam rá impregnált anyagból huzatot. Kényelmes, és nem ázik át, kiszedni sem tudják.
Szõnyeg a legjobb.
Én is a szõnyegre szavazok! Én kiszuperált futószõnyeget tettem be, úgyhogy van még pár "pótszõnyegem" is:)
Nálam a papírdobozok szétnyitva váltak be.Kettõ egymáson. Szigetel, nedvszívó és amikor már jól szétcincálták, mehet a következõ adag.
Én egy általam már nem használt 12 cm-es szivacsot vágtam bele. Rá egy gumis gyereklepedõt. Pont beleillik a házba, így nem tudják szétrágni és nagyon jól érzik magukat benne.
A legjobb a száraz diólevéllel kevert szalma. A fa felfekvéseket okozhat, a rongy benedvesedik és nem szárad ki, a szalmába a nedvesség összegyûlik az alján, felül meg a kutya testhõjétõl kiszárad. A diólevél szagát meg nem nagyon bírják az élõsdiek, így nem fognak beleköltözni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!