Találatok a következő kifejezésre: Holnap holnaputánra várom a mensit, (2 db)

Holnap holnaputánra nem várom a mensit, viszont úgy görcsöl a hasam mintha megakarna jönni. Normális ez?

fáj a cicim és feltün?en nagyobb is, a hangulatom nem mindig a legjobb, fáj a derekam is. Múlhéten pár napig szukált a hasam. 24- én jött meg utoljára. Elvileg jó id?ben is voltunk együtt, s?t az egész hónapban s?r?n szeretkeztünk. nem érzem hogy jobb lenne az étvágyam és rosszul se vagyok, bár a hétvégén egy lustaság voltam.

Legjobb válasz: Még annyit hogy szinte nincs is folyásom.

A kérdező hozzászólása: Még annyit hogy szinte nincs is folyásom.
Reméljük menzi helyett baba van kilátásban, de te is tudod, hogy ilyenkor mit szoktunk tanácsolni : vagy csinálj egy Clearblue tesztet, vagy legyél türelmes és nemsokára úgyis kiderül, hogy baba vagy menzi. Tudom, hoyg nehéz ilyenkor türelmesnek lenni, de ha megjön a "nem várt", akkor sem szabad feladni.
A kérdező hozzászólása: Ilyen a görbém: http://ciklus.hu/images/diagramok/944c511a474af8d639f554d12d..
A kérdező hozzászólása: Szia! Egyre erõsödik a reményem, a hõm maradt fent. Ha holnap is fent marad, veszek tesztet valahol. Neked is sok drukk!!
Szia! Én csak egyszer voltam együtt anno a párommal pontosan január 19-én hajnalban :D 10éves lesz a lányom :) Sok sikert szorítok neked. Amúgy most a második hónap hogy próbálkozunk :) 16-án nem várom.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak meg üzenem, hogyha ennyire unatkozik, húzzon a Humor topikba!!
A kérdező hozzászólása: Hát tudjátok, jobb lenne többet szexelni, mert én se bánnám, de ha egyszer csak ennyit van otthon a párom... Nagyon ritkán találkozunk. Nagyon bizakodó vagyok... Ha nem jön meg, csak pénteken tudok tesztet venni (estleg szerdán). :-) Annyira boldog lennék...
5-ös vagyok, hidd el, tudom, hogy egy laklom is elég, de ha többet vagytok együtt, sokkal nagyobb az esélye, hogy az az egy alkalom jókor lesz. amúgy se "árt", ha az ember lánya nem havonta párszor szexel, na :)
A 7-es vagyok..Szerintem tesztelhetsz!:)
Ha összejött a baba, az a 16. napon történhetett.Szinte ugyanilyen görbém volt, mikor teherbe estem, és csak egyetlen napon voltunk együtt!A teszt (25-ös) erõs pozitív volt a 12. napon..:) Most 2 hónapos a babám..:)
4-es vagyok! Nem kell sok együtt lét a gyerekhez! Itt az én példám! http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1717c5b1356742a57bd592.. Most már 13 hetes vagyok
a görbe szép, de nagyon keveset vagytok együtt:( azt nem értem, miért kellene nõgyógyászhoz menned?:)
Remény tényleg addig él, amíg nem jön meg! Nagyon biztató a görbéd. A pár nappal ezelõtti hõ leesés akár beágyazódás is lehetett! :D
Minek kellene dokihoz menni? Remény addig van amíg meg nem jön :) A hõemelkedéshez annyira nem értek de ahogy szoktam olvasgatni jót jelenthet, ugyan úgy ahogy a többi is. Ha nem jön meg, alig két nap tesztelj. Hátha. Sok sikert
menj nögyógyászhoz azonnal!!!!
Jujj nagyon de nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a teszted :) Ha a hõd marad az nagyon jó jel. majd írd meg!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!