Találatok a következő kifejezésre: Holnap fél lenne a (10 db)

Holnap tárgyfelvétel! Gerincferdülésemre esetleg jó lenne a gerinctorna? Vagy épp pont nem jó, hanem megerőltető? Vegyem fel ha úgy van?

Vagy inkább erre gyógytorna kéne?

Legjobb válasz: A gyógytornában a gerinc torna is benn van .Talán ez még jobb is,nagy különbség nincs benn

A gyógytornában a gerinc torna is benn van .Talán ez még jobb is, nagy különbség nincs benn
A kérdező hozzászólása: Hallottam olyanokról, hogy nem mindegy miket csinálunk. Ez mennyire igaz? Szóval nem tudom egyetemi testnevelésnél, foglalkozni fognak-e mindenkivel külön hogy mire mi a jó...
Perszehogy nem mindegy. Erre van specialis torna, ha erdekel, megirom. Most uton vagyok.

Holnap fél egykor lenne a tanácsadás a kilányomnak, elvigyem ebben a nagy melegben?

Gondoltam, hogy inkább reggel nyolcra elviszem a dokihoz és szólok neki, hogy nem hozom délben, mert ez a meleg betenne neki az biztos.

Legjobb válasz: Hát, én nem vinnám el... Egy-két nap ide vagy oda már igazán nem számít. Fõleg, ha messze laktok a rendelõtõl... De a reggel is jó megoldás lehet, ha nincs betegrendelés. Csak szólj elõtte oda, mert nyáron az orvosok is kiszámíthatatlanul szabadságolják magukat. Legalábbis a mienk...

Hát, én nem vinnám el... Egy-két nap ide vagy oda már igazán nem számít. Fõleg, ha messze laktok a rendelõtõl... De a reggel is jó megoldás lehet, ha nincs betegrendelés. Csak szólj elõtte oda, mert nyáron az orvosok is kiszámíthatatlanul szabadságolják magukat. Legalábbis a mienk...
Nyugodtan elviheti, ugyanis egy kisgyereknek, nagyobb a tûrõképessége, mint ahogy azt ön gondolná. Pár dologra azonban figyelnie kell. Pl: Az erõs napfénytõl óvni kell, legyen elegendõ folyadék pótlás. Gyakran kis mennyiségekkel itassuk a gyereket, és lehetõleg ne legyen túl hideg. Dr.Bóday László
mi is holnap megyünk, ráadásul két gyerekkel, mert mindkettõt méricskézni kell. Szerencsére nálunk a tanácsadás reggel 8tól van, de a helyedben és reggel mennék. De nálunk van külön tanácsadás a védõnõnek is, ott is lemérik az nincs jobb idõben(reggel)? És akkor feliratni a dolgokat egyedül is elmehetsz ha már valaki vigyáz a gyerkõcre.
Valószinü jövõ héten is meleg lesz meg egész nyáron.... valamikor muszály kimozdulni
Én tanácsadásra nem is járok, csak, ha kötelezõ oltás van. Azért nem cipelem oda a kislányomat, hogy lemérkjék.. Bóday László milyen orvos, hogy hogy nem található a neten?
A kérdező hozzászólása: De már nagyon el kell vinnem, mert a már a múlt hónapot is kihagytam. Iratnom is kell neki ezt azt...
Miért, akkor a többi baba is menjen reggel nyolcra? Simán át lehet vinni, a világon semmi baja nem lesz tõle. Én tegnap egész nap jöttem mentem a városban a nyolc hónapos fiammal, meglepõen jól tûte (jobban mint én).
Én délre vittem! Semmi bajunk nem lett, bár odakint forrott az élet! Árnyékból árnyékba, jó sok folyadékkal, még élveztük is :)

Miért félek ennyire? 3. gyermekemet várom, nem volt semmi baj az első kettővel, most mégis rettegek... Holnap megyek a 12. heti UH-ra, szeretném, ha minden rendben lenne... Miért költözött belém az aggódás?

Legjobb válasz: Én is holnap megyek. Én is aggódom, habár tudom, hogy minden rendben van. Nálad is minden ok! Ne gondolj negatív dolgokra. Te is írtad, hogy semmi gond nem volt az elsõ kettõvel sem. Boldog babavárást!

Én is holnap megyek. Én is aggódom, habár tudom, hogy minden rendben van. Nálad is minden ok! Ne gondolj negatív dolgokra. Te is írtad, hogy semmi gond nem volt az elsõ kettõvel sem. Boldog babavárást!
Szia, én is ugyanígy voltam a harmadikkal, pedig az elsõ kettõ terhességem is probléma mentes volt. Ráadásul a 3.-nál már 36 éves voltam, így mindenki a Down-kórral riogatott, meg a magzatvíz mintavétellel. Nem csináltattam meg az amniocentézist, és a vérvételes genetikai vizsgálat pedig negatív lett, de még így is végig kételkedtem. Mivel egyre többet tudtam a problémás terhességekrõl, állandóan féltem, hogy baja lesz a babónak. Ami nekem segített az az, hogy megpróbáltam sokat "meditálni" és elképzeltem, hogy teljesen egészséges babát fogok szülni, és semmilyen baj nem érheti õt. Próbáld ki! Sok sikert!
Valószínûleg azt gondolod, hogy eddig minden rendben volt TEHÁT most már kell történnie valami rossz dolognak :) )) Nyugi, nem kell történnie!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatásokat, valószínûleg ilyesmi okok állhatnak szorongásaim hátterében, amiket leírtatok, dehát megpróbálom legyõzni õket!
Szia! Én is a harmadik babócát várom és már 15 hetes vagyok. Én is ugyanígy voltam vele, de a 12.heti uh megnyugtatott, hogy minden rendben van. Nekem nemsokára jön az afp szûrés, most majd amiatt aggódhatok... Tudod, mindig van miért. Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: Hát tényleg minden rendben volt, annyira boldog vagyok!
Lehet. De a holnap reggeli teszt biztosabbat mond majd Neked. Szurkolok!
Nekem is szurkált jobban, mint mikor mensim volt. Mesélj holnap reggel:-) Szukolok én is:-)
Szurkolok, hogy baba legyen, amúgy igen lehet. Írd meg mi lett!
nekem is holnap nem kéne megjönnie , a hõm még magas de bármi lehet szurkolok nagyon
Én is szurkolok neked, és lehet is, hogy attól érzed ezt, mert összejött a baba, de ez még nem biztos. Amikor mi próbálkoztunk, én is mindig éreztem ilyet...sõt, még barnáztam is, amit addig soha életemben! Szóval biztos vmit jelzett a szervezetem, annyira akartam...aztán a 4. hónapban sikerült, akkor nem éreztem ilyet, inkább a melleim feszültek és a méhem fájt nemvárt elött egy nappal. Szóval sztem ezek a dolgok semmit nem jelentenek, minden lehetséges, de nem törvényszerû. Azért tényleg drukkolok! fél éves ikrek anyukája
Szerintem még bármi lehetsz. Vedd fel a matekot meg a bioszt.
matekot tuti;ha lelketlen pénzügyis leszel, lesz money ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
vagy akár gyógypedagógiára is mehetnél, ha érdekel.én legalábbis oda szeretnék:) a bioszt fogom felvenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Végül mit veszel fel?
A kérdező hozzászólása: Hát a matek tanárommal beszéltem, és õ azt mondta, hogy mivel még év elején le lehet tenni egy faktot, ha nagyon muszáj, ezért a matekot kémiát, és biológiát vettem fel. Azért, mert ezzel még mehetek orvosira is, ha meggondolnám magam, a fizikát meg ha kell be tudom pótolni. Úgy hogy nagyon köszönöm a segítségeteket :)

A ciklusom első felében a hőm 36, 5. Ma vagyok a 13. napon és leesett a hőm 36, 2-re. Ugye jól tudom hogy ma és holnap kell együtt lennünk, hogy terhes legyek? Ma van peteérésem?

Legjobb válasz: Én nem szoktam hõmérõzni,de úgy tudom,hogy a hõnek magasabbnak kell lennie peteéréskor,nem hogy le kell esnie.Bár lehet hogy én tudom rosszul.30 hetes kismami

Én nem szoktam hõmérõzni, de úgy tudom, hogy a hõnek magasabbnak kell lennie peteéréskor, nem hogy le kell esnie.Bár lehet hogy én tudom rosszul.30 hetes kismami
igen. jól tudod. a babtervezok.otthona.net oldalon nagyon sok infót találsz errõl a témáról rengeteg példagörbével. kérheted, hogy értékeljék ki a görbéd. én is kértem és 24 órán belül válaszoltak.
Igen, ma van a peteérésed."Az ovuláció idõpontjában, a hõmérséklet a korábbi átlaghoz képest 2-4 tizedfokkal csökken. Ez a csökkenés igen jellegzetes, de csak ritkán sikerül mérni, leginkább akkor, ha az ovuláció a hajnali órákra esik, ugyanis nagyon rövid ideig áll fenn." Mostantól emelkednie kell a hõnek vagy hirtelen, vagy fokozatosan. Úgyhogy mindent bele pont idõben vagytok!!!

Aki olvasta már a Kõszívû ember fiait vagy talán tanulmányozta az segítene? A feladat az volt hogy igazi szereplõket kellet leírni és nem igazi szereplõket. Már holnapra meg kéne lennie.

Kõszívû ember fiai

Legjobb válasz: nem értem... igazi, nem igazi? mit kell írni?? ha pontosan leírod akkor tudok segíteni:)

nem értem... igazi, nem igazi? mit kell írni?? ha pontosan leírod akkor tudok segíteni:)
Szia ! Csatlakozom az elõttem válaszolóhoz, így nem tudunk segíteni ! Biztosan félreértettél valamit. Jókaira az jellemzõ, illetve a regényei szereplõire, hogy vagy csak jók, vagy csak rosszak, a jellemüket tekintve. Nem ez volna a feladatod ?
A kérdező hozzászólása: Most már mindegy de azért köszi hogy segítettetek volna és igen félre értettem. De azért köszönöm.

Igaz hogy mikor gyomortukrozest csinalnak az ember bufizik? Mert akiket en ismerek azt mondtak nekik nemvolt semmi. Nekem holnap kell menni de felek mert fiatal a dokim es ciki lenne le bufizni amugy is felvagyok fujodva?

Legjobb válasz: Persze, de ebben nincs semmi , ez természetes, levegõt fújnak be, hogy jobban lássák a gyomor nyálkahártya állapotát. Mikor kihúzzák az eszközt, akkor is "büfizel", meg még napközben többször. Utóhatás

Persze, de ebben nincs semmi , ez természetes, levegõt fújnak be, hogy jobban lássák a gyomor nyálkahártya állapotát. Mikor kihúzzák az eszközt, akkor is "büfizel", meg még napközben többször. Utóhatás
A kérdező hozzászólása: es akkor mirt van mindenki meglepodve ezen akinek mar csinaltak azt mondtak nekik ilyen nemvolt.es ha nemfogok bufizni?annyira ciki
en nem bufiztem csak bokákoltam végig. hidd el, hogy legkisebb gondod a fiatal orvos lesz. ez persze nem elijesztésképpen írom, elviselheto vizsgálatrol van szo, nem fáj csak kellemetlen.

Van valakinek kedve Fogyózni? És holnap kezdem el, és arra gondoltam a féle verseny lenne. Na? :-) )

Mindenki leírja hány kg és hány cm. És felvesszünk mindenkit msn-re és mindig közös(beszélgetés lenne). Ott megoszthatjuk a tapasztalatinkat, és mit tanácsolunk egymásnak, esetleg lelket öntünk azokba akik esetleg feladnák. Várom az ötleteket is-. :-)

Legjobb válasz: Miért nem ma kezded el? Már most elvesztetted a versenyt

Miért nem ma kezded el? Már most elvesztetted a versenyt
nekem is el kellene kezdeni...:) karácsonyig 4 kiló mínusz kell! azon gondolkodtam beszerzek egy leg magic-et. plusz diéta. szerintetek?
Nos, akkor mi lesz? :) A Leg Magic egyébként egy jó gépezet, de nem olyan könnyû használni, mint a tvben mutatják :DD
ÉN is elkezdem! Bár tudom, hogy tegnap kellett volna, akkor még nem láttam a kérdést:/ De szívesen csatlakoznék! Írj privit, ha gondolod!
Én is itt vagyok, még mindig. És igazából én is ma kezdem, mert a tegnapi cukros tea (amit szülõk belém tömtek, mert beteg vagyok... -.-) nem nevezhetõ éppen diétásnak.. :D
Sziasztok-sziasztok! Én is csatlakozhatok? Késõn szólok de már diétázok pár napja és jó ha támogatjuk egymást! Nem merek ráállni a mérlegre..keveset eszek.. sök zöldséget, gyümit... muszáj enni néha zsömit mert elvonási tüneteim lennének nélküle! :D És azért adnám fel a diétát.. Sõt mindenbõl eszek kicsit ha tényleg megkívánom.. Amúgy meg ha van idõm tornázok!
Hali! Utolsó vagyok.. na mi a helyzet? Nem látom, hogy támogatjuk egymást.. :(
Én sem látom igazából, a fiatal vagyok.. Pedig olyan szuper ötlet!
legalább mi tartsunk össze.. hátha többiek is kedvet kapnak! :) Én eddig kb 2 kilótól szabadultam meg.. bár nem is értem, hogy történt.. egyenlõre pattognak le a kilók és nem is csinálok véres diétát..:O kicsit félek, h mi lesz ha megáll de majd akkorra kell a bíztatás!!
Lehet, hogy az agyad nagyon ráállt a dologra :) Én egyébként nagyon bûnöztem mostanság (lelki válság, ami nálam töménytelen csokizabálással heverhetõ ki), de tegnap azt vettem észre, hogy ohh, nem kívánok annyit, amennyit eddig :) És ez tök jó :) Hajráá!
Hát nemtom.. de mikor melegszendvicset eszek meg ilyeneket és másnap fél kilóval könnyebb.. :) Am nemtom milyen lelkiválságod van.. de sztem az erõt adhat ha fogysz.. utána magabiztosabb, erõsebb leszel.. h megtudod csinálni és tök jó! Aláírom h megtudjuk különböztetni egymást, szóval Rozi:D
Ja és ma akartam a barátomnak csokit venni a "cukrosbácsinál" és álltam ott percekig h melyiket vegyem neki de nem kívántam meg egyiket se!! :D Sõt aztán õ se kapott .. :P Rozi
Az tök jó úgy, basszus! Mázlista :) Egyébként én sem kívánom úgy az édeset, mint ezelõtt :) Sõt, ma anya hozott a kedvenc kiflimbõl hatot, és meg bírtam állni, hogy ne egyek belõle, ami nálam hatalmas szó! :D Igaz, hogy begyûrtem két joghurtot és egy pici sütõtököt (a sült gesztenyéhez hasonlóan a gyengém... :D) így estére, de ma fogorvosnál voltam, és úgy éreztem, hogy ennyi jár! :D És megkóstoltam a natúr hungarocellt (puffasztott rizs v. búza), és nagyon bejön :) Már csak a napi 2 liter folyadékra kellene rászoknom... :D Kinga
Az nem is baj h ettél hungarocelt :D és joghurtot na meg sütõtököt.. én attól próbálok tartózkodni h kenyeret egyek este.. meg mondjuk a reggeli zsöminek csak a felét eszem meg.. na jó régen volt h 2-t is.. de most csak felet! :D Egyél sok fehérjét úgy látszik nálam az mûködik.. állandóan joghurt..tejföl..sajt.. és már megint lement 0, 5 kg!! :O
ja és Rozi voltam :P
Nekem tulajdonképpen mindegy, hogy hova írunk, csak tudjak róla :D Egyáltalán kit érdekelne ez? :)
A kérdező hozzászólása: Akkor itt folytatjuk tovább a beszélgetést? Itt minden egyes napunkat leírjuk?
A kérdező hozzászólása: Azért holnap kezdem mert hét eleje.
A kérdező hozzászólása: Nagyon vicces-.-"
Én is holnap kezdek el fogyózni! :)
A kérdező hozzászólása: Hány kg vagy? Milyen módszert választottál?:-))
Én is fogyózom, már 1 hét alatt leadtam 3 kilót. Nem vontam meg magamtól semmi jó falatot. Mi a titkom? Nem eszek semmit este 6 után! Osztyónapot! :) (a kotnyeleseknek: direkt írtam helytelenül!)
114kg :( 90 naposat fogom csinálni plusz dvdre tornázom :)
Nekem nincs kedvem, 51 kg vagyok.
Én szeretnék csatlakozni 98 kg vagyok és szeretnék még az idén 90 alá kerülni. Jó lenne egymást támogatni ebben, de versenyrõl inkább ne beszéljünk, kerüljük a szélsõségeket.
Elsõ vagyok, nem viccnek írtam..én is ezt csinátlam hónapokig, majd holnap diétásan eszek, majd holnap kimegyek futni, ma még jól bezabálok..aztán vigyázz mert az a holnap sosem jön el ha igy állsz hozzá.
Én ma kezdtem el, de azon gondolkodom, hogy lehet újrakezdem holnap xD
Nekem is lenne kedvem hozzá, bár nem vagyok túl idõs, és nem is egy konkrét diétát akarok... :) Viszont örülök, hogy valaki feltette a gondolataimban vergõdõ kérdést :D
A kérdező hozzászólása: Örülök neki hogy vannak egy páran én 75 kg vagyok szeretnék 60 lenni. és a 90 napos diéta jó? Én holnap megveszem Rubint Réka dvd-t és most neki állok:-) Akkor ne verseny legyen ebbõl, inkább tamogatjuk egymást hogy mindenki elérje a célját:) )
A fiatal válaszadó vagyok... :D Nekem otársam végigcsinálta, 68ról 58 kilóra lefogyott, sportolt is mellette sokat, de szépen visszacsúsztak rá a kilók, pedig nagyon figyelt az étkezésre, és a sport is megmaradt, tehát én nem vállalnám be :) Rubint Rékával pedig vigyázz, mert én úgy olvastam, hogy inkább szálkásít, mintsem fogyaszt :) Úgyhogy szerintem keress mellé valami kardiót is :) Én Norbi Kiképzésére fogok tornázni, mellette szálkásításképp pilatesezni fogok :) Amúgy 15 éves lány vagyok, 172 centi és 68 kiló :S
miért nem ma kezditek?
Speciel én ma már nem eszek annyit, és tornázni is fogok... :) De jobb azt mondani, hogy hét elejétõl diétázok, nem? ;)
Nyáhá, elromlott a mérlegünk, úgyhogy nem tudom magam megmérni, aminek azért örülök is, ugyanis Bécsben voltunk 3 napot, és ki tud ellenállni a fánknak, a puncsnak? Én nem tudtam, az biztos :D Ma 3 szelet rántott halnál tartok, és úgy 4 deci ásványvíznél, húsleves, vadpörkölt lesz az ebéd, aminek a második felét asszem kerülöm :) Jó lenne ma valamit alkotni a sport terén is, de még át kell gondolnom, hogy mi legyen az :) Kinga

Nagyon nagy kérés lenne, ha nem akarnám levenni a felsőmet? Holnapra tervezzük az elsőt, és félek, hogy mit szól.

Én még sz?z vagyok, barátom tapasztaltabb, jóval több élménnyel - én 16 éves vagyok, ? 21, szóval ez nyilván a korból is adódik.

Legjobb válasz: 1. Minek kell egy dugást elõre eltervezni? Miért nem akkor csináljátok, amikor mindkettõtök felkészült rá? Te még biztosan nem vagy kész rá, a kérdésedbõl látszik. 2. Gondolod, hogy eddig nem vette észre, hogy nem vagy vékony? Azt hiszed, hogy most fog meglepõdni? 3. Ha nem vagy biztos abban, hogy így is szeret, akkor meg mi a szarnak fekszel le vele??????

1. Minek kell egy dugást elõre eltervezni? Miért nem akkor csináljátok, amikor mindkettõtök felkészült rá? Te még biztosan nem vagy kész rá, a kérdésedbõl látszik. 2. Gondolod, hogy eddig nem vette észre, hogy nem vagy vékony? Azt hiszed, hogy most fog meglepõdni? 3. Ha nem vagy biztos abban, hogy így is szeret, akkor meg mi a szarnak fekszel le vele??????
Hát igen, gáz lenne. Miért nem egybõl kabátban várod, és csak a bugyidat tolod le, hogy bedughassa? :D Mivel kb. 80% hogy csak megdugni akar, nem fogja érdekelni a hasad. Felesleges ezen parázni.
Jaaaj... Egy meztelen nõ, mindegy milyen, önmagában fõnyeremény :D Ne stresszelj ezen, magadért szeret, pocak vagy akármilyen husi ellenére is. Hidd el nem akarna megdugni, ha nem. Én olyan férfit nem láttam még, aki attól elmenekült volna, hogy meglátta meztelenül a barátnõjét. Sõt... Egyébként petting nem volt, hogy elõbb szóba került volna a dolog? Tudod, az fontos és jó dolog :D
ha valóban szeret nem azt fogja nézni hogy milyen a hasad vagy akármid !:) ne foglalkozz a csak meg dugni akar kérdésekkel :) mert ha csak meg dugni akarna akkor már rég meg tette volna és utánna dobott volna:) de amugy ha meg értõ akkor ha kérdezi vagy próbálja leszedni a felsõd mond meg , hogy nem szeretnéd levenni ! biztos vagy amugy a dologban? hogy le akarsz vele feküdni ? nagy lépés ez fõleg ha õ az elsõ :)
Holnapután már érteni fogod.
:D Hát kb.
utolsó!de gondolom neked az nem tetszett , hogy "csalt"
engem sose csaltak meg, és nem is érdekelne ha megtennék:)
"ha valóban szeret nem azt fogja nézni hogy milyen a hasad vagy akármid" ... és ha csak meg akar dugni, akkor sem fogja azt nézni... De utána kiderül, hogy mi a terve veled...
És ha ö nem venné le az alsogagyáját?
Attól függ mennyire "van húsod" nekem pl tetszik hogyha 1 csajon van mit fogni(persze nem kell túlzásba esni)15/F
Csajszi, a pornófilmekben hagyják rajta a lányokon a ruhát. :) ahol tényleg csak az a lényeg, hogy megtalálják a lukat és hadd menjen. Az meg elég rossz hozzáállás, hogy csak miatta, hogy neki jó legyen. Te nem akarsz semmiféle romantikus dolgot-dehogynem akarsz. Csak már annyira beparáztál a levetkõzéstõl, hogy minél hamarabb túllennél rajta. Hidd el, mi nõk teljesen más szemmel nézzük magunkat, mint ahogy a fiúk/férfiak teszik. Azt hiszed, hogy melléd csap egy Cosmo magazint és összehasonlít a címlaplánnyal? Elárulom, rólad is készülhetnek olyan képek. Megfelelõ smink, fény és digitális utómunka... úgyhogy nyugi. És igenis tessék élvezni a dolgot. Annyi jár neked is ;)
nekem volt olyan barátnõm aki push up melltartóban járkált aztihttem hogy nagyon a csöcsei és amikor levetkõzött hát hogy is mondjam.. ráadásul a hasa is elégnagy volt. Bár ettõl még megdugtam:D de nem tetszett
Mért nem hiszel a barátodnak, ha szépen mondja? Neki te tetszel, mi ebben a hihetetlen? Talán tudja, hogy mit szeret? Azzal törõdj, hogy élvezd a dolgot, mert ha nem ezt lássa a pasid, akkor elmegy majd neki is a kedve, és nem a hasadtól.
Kedves kérdezõ! Légy kreatív és meny bele kompromisszumokba, leveszed a ruhát ha sötétben csináljátok! Amúgy meg szerintem már csak a párod tapasztalataiból ki indulva, alkatilag ismer már téged annyira, hogy nem lesz baj ha megszabadulsz a ruháidtól. Szerintem tudja, hogy a testalkatú milyen, és szerintem pont ezért választott téged!!! Még az is meg eshet, hogy csak te látod kövérnek magad! És ezért vannak ilyen gátlásaid!
Drága, nekem olyan 16 éves lányzót nem tudsz mutatni, akitõl elmenne a kedvem, és ne dugnám meg, ha leszedném a ruháját (extrém esetek kivételével). Pedig nem vagyok rossz pasi én se. Sok sikert, VEDD LE a felsõt!
ha "gyözköd" az már régen rossz :( nem csak miatta hanem magad miatt is akarnod kell és igeis valami csodásra kellene számitanod nem csak valamire ami meg történik
A kérdező hozzászólása: *fél éve vagyunk együtt, bocsánat A válaszokat pedig köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Hát, az elsõ szerintem mindenképpen valamiféle tervezést igényel. És nyilván tudja, hogy nem vagyok vékony, de azért ruhában más a helyzet. Más tekintetben készen vagyok a dologra, nem várok valami nagy, romantikus, csodás dolgot, csak azt szeretném, ha neki jó lenne. Fél éve vagyunk, fél éve gyõzköd. Szerintem normális, hogy beadtam a derekam, és most már nem mondhatom, hogy ne, biztos nagyon csalódott lenne. Nem akarom hitegetni.
A kérdező hozzászólása: Volt már petting, de valahogy olyan spontán volt a dolog, meg szerintem látta rajtam, hogy nem akarom levenni a felsõm, és nem erõltette, elég feszült voltam. Ezeket, hogy csak megdugni akar, nem igazán értem.
Biztos hogy nem CSAK megdugni akar?
Írd már meg légyszi, hogy mi történt, nagyon érdekel: - Mit történt? Mondott valamit? Levetted? Nem vetted? - Együtt vagytok még?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!