Találatok a következő kifejezésre: Holnap egyáltalán fog semmi (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Érvényes lesz még a határidő?

Kaptam egy 6 ezres bírságot (amit 3 napon belül kell kifizetnem) Na, most ezt a bírságot délután fél 3-kor kaptam pénteken. Péntekenként az iroda 2-ig van nyitva, szombat illetve vasárnap zárva van. Szóval esélyem se volt ebben a 3 napban kifizetni, van rá esély hogy hétfőn még bemegyek és csak 6 ezret kell kifizetnem?

3

Mikor jár az utolsó 14-es villamos?

Ma (szombat este) mikor indul a Lehel térről az utolsó járat ?? Légyszi aki tudja segítsen, mert a bkk.hu-n nem találom:/

3

Lehet még használni a régebbi 320 Ft-os jegyet a BKV járművein, most találtam meg párat?

6

BKV csekk fizetés, mi a teendő?

Elhagytam a bérletem, szóval kaptam egy 6.000 büntetést, ha veszek egy új bérletet és ráfizetek 800 forintot akkor feltűnik nekik hogy azt a bérletet a büntetés után vettem?

5

A buszsöfőröknél mit jelent amikor indexelnek?

Tudom hülye kérdés...Ma láttam,ahogy egy szemből jövő busz közeledik és elkezdett kifelé indexelni(egyenesen jött,nem került ki semmit),ez jelent valamit?Van amikor sötétben találkoznak,akkor előbb indexel és rávillant a buszra,de ez világosban volt.

5

103-as 54 illetve 55-ös buszon első ajtós felszállás van? Tudok bliccelni? Szokott reggel kaller lenni?

13

Jászfényszarun lakom, Egerben tanulok és Gyöngyösön vagyok hétköznap albérletben akkor, hogyan tudok diák bérletet venni Eger és Gyöngyös között? Kell valami egyéb intézkedés vagy elég lesz a diákom/iskolalátogatásim?

7

Szegeden a Szabadkai út Tesco egyenlő a Napfénypark Tescojával vagy nem ugyanaz a kettő?

A válaszokat köszönöm.

1

Miért nem szokás a metrószerelvényeken a jegyellenőrzés Budapesten?

Vannak ugye a bejáratnál a biztonsági őrök, illetve alkalomadtán a kijáratnál a jegyellenőrök, opcionálisan közterületes / rendőri megerősítéssel. De a metrókocsikban miért nincs ellenőrzés? Meg van tiltva, hogy oda ellenőr szálljon fel? Régen volt ilyen? Mi a helyzet a MILLFAV-al? Ott már láttam ellenőrt a kocsikban is.

7

A Nyíregyháza-Keleti IC, illetve a Keleti-Nyugati IC miért nem áll meg Pesten a Keletin kívül sehol (a kör IC-nél természetesen nem számítva Zuglót, Kőkit, Ferihegyet)?

ilyenekre gondolok, hogy kőbánya-felső, rákoscsaba, rákosliget...

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!