Találatok a következő kifejezésre: Holnap egyáltalán fog (4 db)

Első oltásra megyünk holnap a 2 hós kisfiammal. Ettől a szurtól be fog lázasodni? Vagy mire figyeljek? Hova kapja? Milyen vizes borogatást tegyek rá? Egy kis zsepit és kössem le vagy ruhapelust? Egyáltalán kell borogatás?

Legjobb válasz: szia, a combjába fogja kapni, egy kis nedves vattapamacsot ha ráteszel és körbetekered egy textilzsepkendõvel az jó lesz borogatásnak, így nem fog becsomósodni neki az oltás helye. Ezektõl a modern oltásoktól már nem valószínû, hogy belázasodik, de az oltás után 3napig étvágytalanság, nyûgösség elõfordulhat, egyes esetekben még enyhe láz is, de ha 3napnál tovább tartanak ezek a tünetek, akkor az nem az oltástól van. Az én fiamnak semmi nem volt. Mintha mi se történt volna. Õ a 3hós oltás után volt nyûgös.

szia, a combjába fogja kapni, egy kis nedves vattapamacsot ha ráteszel és körbetekered egy textilzsepkendõvel az jó lesz borogatásnak, így nem fog becsomósodni neki az oltás helye. Ezektõl a modern oltásoktól már nem valószínû, hogy belázasodik, de az oltás után 3napig étvágytalanság, nyûgösség elõfordulhat, egyes esetekben még enyhe láz is, de ha 3napnál tovább tartanak ezek a tünetek, akkor az nem az oltástól van. Az én fiamnak semmi nem volt. Mintha mi se történt volna. Õ a 3hós oltás után volt nyûgös.
A lányom nem lázasodott be, csak pici hõemelkedése lett. Mind a két combjába kapott. A védõnõm is ajánlotta, hogy borogassam, kössek rá vizes ruhazsepit, de olyan föntre kapta a szurikat, hogy nem tudtam rákötni semmit. Pelusozáskor tettem csak rá vizes ruhát. Ha piros, duzzadt, kemény a szuri helye, akkor valószínûleg ennyi borogatás nem lesz elég. A halántékán érzed, ha felmegy a hõmérséklete, ill. a szemein is látszik, de mérd meg egyszer-kétszer, mert ha lázas, egy fél kúpot adj neki. Kicsit nyûgösebb lehet még.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! Remélem nem lázasodik be.

Mit tegyek? Holnap úszás órám van, és még nem jött meg (egyáltalán nem) Viszont nagyon úgy érzem, hogy meg fog (Fáj a hasam, a fejem, enyhe hányinger, hasmenés) Mit tegyek? Nem merek szólni anyának.

Legjobb válasz: Figyi, elõbb utóbb úgy is el kell majd mondanod... kérdezd meg, mintha nem tudnád, hogy ez vírus, vagy minek a tünetei. Amúgy lehet hogy tényleg valami vírus.

Figyi, elõbb utóbb úgy is el kell majd mondanod... kérdezd meg, mintha nem tudnád, hogy ez vírus, vagy minek a tünetei. Amúgy lehet hogy tényleg valami vírus.
A kérdező hozzászólása: most már barna folyásom is van!!Akkor meg fog jönni?
igen valszeg meg fog jönni szerintem szólj anyudnak
igen könnyen lehet hogy meg fog jönni. Ez lesz az elsõ? Szólj Anyukádnak nincs ebben semmi, elég baj ha olyan a kpcsolatotok hogy egy ilyet nem mersz neki elmondani. Semmiképp ne menj holnap úszni.
Nem tudom, hogy milyen anyák vannak, hogy nem alakítanak ki a lányukkal olyan szeretetteljes bizalmas kapcsolatot, hogy mindent meg merjenek velük beszélni a lányok.
Ennek a világ legtermészetesebb dolgának kéne lenni, hogy egy anya megbeszéli a lányával a felnõtté válással és nõiességgel kapcsolatos dolgokat!!! Elõzõ voltam.
Szia! Semmiképp se menj úszni! Anyukádtól pedig ne félj, õ is átesett rajta tiniként! :) Mellesleg ha kihagyod az úszást, akkor igazolást is õ fog majd írni!
megjött?
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/87f8c5364934039b0303d7..
Szia én amikor terhes lettem még az 2005-ben Augusztus 9-én volt meg utoljára a mensim, Szeptember 17-én csináltam egy terhességi tesztet ami pozitiv lett az Szombatra esett, utána való héten még Hétfõn elmentem éjszakás mûszakba dolgozni, másnapra szabit kértem, Szerdán elmentem nõgyógyászhoz meg állapították hogy 5 hetes terhes vagyok, akkor kértem meg a ki választott orvost, hogy nem e kisérné figyelemel a terheségemet és kértem tõlle hogy táppénzre mehesek õ írt egy papírt a körzeti orvosnak.Csütörtökön elmentem a védõnõhöz kitõltötte a kis könyvet utána át mentem a körzeti orvoshoz és oda adtam a nõgyógyásztol kapot papírt és õ Szerdátol vett táppénzre.Menstrució 1 napjátol számitva a 44. napon csináltak hüvelyi ultrahangot és ez van az akkori leletemen: Az uterusban 18 mm-es petezsák, benne szabályos szikhólyag embrio még nem itélhetõ meg. Vélemény:Grav.s.5.
Gratulálok :) Látni szerintem nem fog semmit, én ma voltam dokinál, a nem várt után 4 nappal, és még csak 1 üres petezsák volt. :) Viszont nekem ugyanez volt a kisfiammal, (üres petezsák) és azonnal betegállományba kiírt, mert elötte volt 2 missed ab-om. Szóval elvileg kiírhat nyugodtan! Kellemes babavárást! :)
Szia!Én pék vagyok, pozitív teszt után 3 nappal mentem orvoshoz (mivel hétvége volt), és már kiírtak táppénzre.Elõször csak petezsákot látott, 1 hét mulva már fél cm-es volt a babám. A háziorvos is kiírhat, mert a nõgyógyászok nem szeretnek ilyen korán táppénz javaslatot adni. Drukkolok!Majd írd meg mit láttál az uh-n!:-) 17 hetes pocis
Nekem nagyon jó fej a házidokim, szóltam neki hogy mi van, és hogy kiírna-e és egybõl felvett táppénzre. Majd vinnem kellett a nõgyógyásztól kapott javaslatot, nála én 6 hetesen voltam és már volt szívmûködés. Ezt orvosa válogatja. Gratulálok és vigyázz magadra!
Nem feltétlen kell betegácsiba menned.Ha biztos a terhesség , akkor azt ugyis jelezned kell a fönöködnél.A veszélyes munkahelyen , veszélyes anyagokkal dolgozóknak a munkatörvénykönyve kitér erre a részre, ezt a fönököd pontosan tudja.Fel kell , hogy ajánljon úgynevezett könnyitett munkát.Nézzél utána és ha biztos babát vársz azonnal lépjél ez ügyben.
Szerintem orvosa válogatja, de ilyen korán nem hiszem, hogy kiír, hiszen még szinte semmit sem fog látni... Ha nem, akkor próbálj meg addig a pár hétig sima táppénzre menni egy kis szabadsággal elegyítve...
Nálam még csak szikhólyagot látott, 3 hét múlva kellett visszamennem! Ha szívhangot hall és megállapítja, hogy élõ a terhesség akkor ad javaslatot táppénzre!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, holnap írok mit láttam:-)
A kérdező hozzászólása: Szia ha nem hall szívhangot(ami valószínû, mert ahogy számolom elég korai még)nem mehetek táppénzre?Olyan cégnél dolgozom a veszélyes vegyszerekkel dolgozunk, nem szeretnék kockáztatni:-(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!