Találatok a következő kifejezésre: Holnap délelőtt lesznek a (7 db)

Holnap délelőtt nyitva lesznek a nagy bevásárlóközpontok?

Elfelejtettem csomagolópapírt venni :(... És ma nincs id?m elmenni.

Legjobb válasz: Igen. Holnap négy órakor áll meg az élet. Addig MINDEN nyitva lesz szinte.

Igen. Holnap négy órakor áll meg az élet. Addig MINDEN nyitva lesz szinte.

Ma délelött itt-ott kis fajdalmakat ereztem a bal mellemben oldalt, most pedig olyan kissé nehézkesnek erzem mindkettöt.14nappal vagyok mensi utan, holnap lesz a pé napja, lehet ez is jele a pé-nek? Vagy masnak a jele is lehet?

A mensim ota mjdnem mindennap akcioztunk a parommal 1-2 nap kivételével,a mensim 2.napjan is.

Legjobb válasz: De ha tegnap voltunk együtt es holnap lesz a pé akkor mama ne legyünk együtt?

A kérdező hozzászólása: De ha tegnap voltunk együtt es holnap lesz a pé akkor mama ne legyünk együtt?
A kérdező hozzászólása: Haho, semmi válasz? :(

Ma volt pozi ovu tesztem és ovus fájdalmaim is vannak. Reggel együtt voltunk a párommal, ma estére is terveztük de elmaradt, viszont holnap délelőtt biztosan együtt leszünk, így szerintetek mennyi esély van?

És ha tegyük fel holnap délel?tt sem tudunk együtt lenni,akkor a ma reggeli együttlétb?l származó spermák mennyire aktivizálhatják magukat odabenn? :) (bocsi a bonyolult kérdésért)

Legjobb válasz: Minél sûrûbben együtt vagytok, annál kevesebb és lomhább sperma termelõdik. Ma reggel voltatok együtt, akkor mondjuk holnap este. Ha jókor voltatok együtt akkor akár a maiból is lehet baba.

Minél sûrûbben együtt vagytok, annál kevesebb és lomhább sperma termelõdik. Ma reggel voltatok együtt, akkor mondjuk holnap este. Ha jókor voltatok együtt akkor akár a maiból is lehet baba.


Észrevehetõen nem. Szóval ne számíts félhomályra se igazán.
mikor?
A kérdező hozzászólása: 8-tól 11-ig lesz és 9:27-kor lesz 78%-os.
Igen
Naná! Anyák napján, az év egyik legnagyobb üzlete számukra. Nyitva lesznek bizony! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: :D
nyitva lesz, de nem lesz akkor mint vasárnap. Vasárnap autópiac is van, ahelyén zöldségespiac lesz holnap. És a ruháspiac se lesz akkora, mint vasárnap.
szerintem teljesen nyitva szokott lenni, de elképzelhetõnek tartom, hogy néha csak félig nyitják ki olyankor csak félig van nyitva. Megeshet, hogy egyes bejáratok zárva maradnak, vagy ha rosszul vannak megtámatasztva nagy szélben félig bezáródnak, ez megtévesztõ lehet, mert bár ugytûnhet zárva van, valójában pedig nincs, szóval a piac nyitottságát ténylegesen nem befolyásolja. Említést érdemél még a kinyitás folyamata, amikor is a kinyitó néni, de néha bácsi, bár kitudja ezt biztosan, amikor a néninek nincs kedve vagy elaludt, mert nekik korán kell ám kelniük. Még a bácsinak is, pedig õ csak akkor nyit, ha nénit helyettesítenie kell, viszont ezt nem lehet elõre tudni, bármikor megeshet, hogy a néni elalszik, mert nagyon beteg és a kutyáit is megeteti reggelente. Utálja is õt a bácsi. Õ nem szeret korán kelni, fõleg amikor elõtte sokat iszákosódott (ö ezt igy nevezi csak, a szava járása szerint, amikor a kelleténél több fogy a sörbõl). Visszatérve a tárgyhoz. megérkezik Õ, (a néni, vagy a bácsi). Kulcsait körültekintõen a zárba helyezni, majd egy lendületes mozdulattal kinyitja. Lendületesen kell ezt csinálni, mert nagyon nehezen nyílik. A néninek nem is sikerül ez mindig elsõre, mert õ kevés sört iszik, sokat alszik és hiányzik az az egyik lába. A láb pedig fontos a lendület miatt. A bácsi sokkkal ügyesebben tudja ezt csinálni. De õ utálja a nénit. Reggelente mégis a néninek kell mennie (kellene, amikor elnem alszik, mert akkor a bácsinak kell), a kutyái miatt. A zár kinyitását lendületesség mellett óvatosan is kell végezniük, kicsit rozsdás, megkopott az idõk folyamán, és ha tönkremenne...akkor a piac sehogyan sem lenne nyitva. Nem csak félig nem, hanem teljesen. A piac egészen addig nyitva marad, amíg este visszanem érkezik a néni, akinek be kell zárnia. Kivéve ha a bácsi nyitotta ki reggel. Mert a bácsinak nem kell visszaélrkeznie mivel nem távozik. Õ mindig kap sört a helyiektõl és a látogatóktól, mert szeretik õt. Igazi ûrhajós alkalt, sok sört fogyaszt és nem szereti a kutyákat (sem a nénit). De a bácsit mindenki szereti. Miután pedig már nincsen nyitva este, egyik bejárat sem, hazamennek és pihennek amíg újra ki nem kell nyitniuk. De csak a néni. A bácsi szereti a sört. És nem szereti a nénit.
a 39.2 azért elég súlyos, szerintem el kéne vinni gyorsan szakemberhez mert a tartósan magas láz veszélyes
ez már túl magas szerintem. borogatás, hûtõfürdõ! aztán ha nem javul -> doki!
Nekem azt mondta a dokink, hogy ettõl az oltástól nem lehet belázasodni. Gondolom, ez is orvos függõ, hogy ki mitt mond, mit a h1n1 körül, minden hír.
Szerintem is vidd el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: elvittem orvoshoz virusos torokgyulladása van és nem irt neki antibiotikumot csak köhögésre szirupot meg a nurofent lázra semmi mást ez fura


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!