Találatok a következő kifejezésre: Holnap biztos, lesz (14 db)

Holnap biztos, hogy lesz bkv sztrájk?

Legjobb válasz: Most (12:45-kor) még nem biztos, tárgyalnak. De szerintem lesz.

Most (12:45-kor) még nem biztos, tárgyalnak. De szerintem lesz.
lesz. mar biztos.
Igen, tutira. És én szerencsés vagyok, nem tudok suliba menni :) )))))

Holnap konfliktusom lesz néhány pitsával. Valami biztos módszer, hogy kibírjam teljes lelki nyugalommal?

Azok a lányok kegyetlenek... Múlt héten már sírtam is miattuk, pedig nem jellemz? rám. :(

Legjobb válasz: Egyszerûen mosolyogj rájuk, vagy röhögd ki õket és hagyd ott õket. Hidd el ennél jobban semmi sem idegesíti fel õket.

Egyszerûen mosolyogj rájuk, vagy röhögd ki õket és hagyd ott õket. Hidd el ennél jobban semmi sem idegesíti fel õket.
Valami konkrétabbat tudnál írni? Fizikai fölénynek ugye nincs értelme, a szellemi meg elenyészõ ha õk többen vannak. Mi lenne ha mondjuk világbékére törekedve hanyagolnád a konfliktust?
Elmesélnéd pontosan mi történt, mit csinálnak?
Szellemi fölény :) gondolj erre. semmi másra.
A kérdező hozzászólása: Csak annyi, hogy nem úgy viselkedem, ahogy õk akarják, és lecsesznek emiatt... Pedig nem provokálok, szépen elvonulok az útból. Épp engem találtak meg... :(
Kemény lányok mi?Kérj emg valaki pasi haverodat menynen veled vagy 2õt hogy neszologassanak be:D

25. hetes terhes vagyok Eddig nem tudtuk meg a baba nemét persze az a legfontosabb h egészséges legyen. Holnap megyünk 4 D ultrahangra ott biztosan meg tudják mondani h mink lesz?

Eddig mindig a fenekét mutata.

Legjobb válasz: Ha holnap is háttal lesz, nem tudjátok meg. Egyél elõtte 1 órával csokit, igyál kólát vagy kávét, hogy legyen aktív a baba, hátha megfordúl, rs megmutatja!

Ha holnap is háttal lesz, nem tudjátok meg. Egyél elõtte 1 órával csokit, igyál kólát vagy kávét, hogy legyen aktív a baba, hátha megfordúl, rs megmutatja!
Gratulálok a kislányodhoz. :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap meg volt az ultrahang..nagyon szépen megmutata magát . Kislányunk lesz:) Mindene rendben van szépen fejlõdik 1 kg és 31 cm
Mi 14 és 20 hetesen voltunk, mindkétszer nehéz volt kiimádkozni a vackából, de megmutatta magát. Drukkolok, hogy Nektek is így legyen. :) Majd írd meg mindenképp.
Az én lányommall amikor mentünk UH ehettem én akármennyi csokit és próbáltam nem el ringatni és próbált az UH-on végzõ hölgy bekopogni hozzá, na de az én kicsim meg sem mozdult. Igaz õ a lábait tette szét és szó szerint az volt az elsõ amit megmutatott magából. :) De az arcát csak azért sem. Láttuk az UH képen, hogy még az arca elé is tette a kezét, hogy ne nézzük õt. :)
A kérdező hozzászólása: utolsó Ultrahangom November 5.-én volt akkor nem mutata meg magát remélem azóta már úgy fordult h csak egy percre is de meg lássuk. Változtat valamit h csak jobb oldalamon tudok aludni mostanában? Mert azt mondják h a bal oldalon érdemes aludni ?
A kérdező hozzászólása: remélem h megmutatja magát..nagyon kiváncsiak vagyunk
Nekünk a 26. héten mutatta meg hogy õ bizony kisfiú :) Az igaz, hogy mindegy mi, de jó azt tudni, vagyis mi nagyon akartuk már tudni :) Remélem ti is sikerrel jártok!
Mi is 26. héten voltunk 4D-s UH-n, nem mutatta meg magát. A méhlepényen feküdt és ehettem csokit, ihattam, ultrahangozhatták, õ csak szunykált tovább. (Mi mondjuk a 12. és 18. héten már tudtuk) Csak a babádon múlik, hogy meg tudod-e a nemét.
Az elsõ válaszoló tanácsait fogadd meg. Én is ettem ittam elõtte, és a 15. héten 2D-s megmondták, hogy kukacosom lesz:D Megy a drukk, majd írd meg mi volt. 19hkm.
szerintem megmondják ott nektek :) a 4d-s gépek elég komoly berendezések, ráadásul általában hozzáértõ személy kezeli. nekem 18 hetesen mondták meg, hogy kislány. unokaöcsémet a 12. héten már biztosan fiúra mondták :) remélem nálatok is sikerrel járnak:) és nagyon jó élmény lesz.
Ha megmutatja magát, akkor pontosan kivehetõ lesz igen:) Drukkolok:) ))
gratulálok :)

Ma volt pozi ovu tesztem és ovus fájdalmaim is vannak. Reggel együtt voltunk a párommal, ma estére is terveztük de elmaradt, viszont holnap délelőtt biztosan együtt leszünk, így szerintetek mennyi esély van?

És ha tegyük fel holnap délel?tt sem tudunk együtt lenni,akkor a ma reggeli együttlétb?l származó spermák mennyire aktivizálhatják magukat odabenn? :) (bocsi a bonyolult kérdésért)

Legjobb válasz: Minél sûrûbben együtt vagytok, annál kevesebb és lomhább sperma termelõdik. Ma reggel voltatok együtt, akkor mondjuk holnap este. Ha jókor voltatok együtt akkor akár a maiból is lehet baba.

Minél sûrûbben együtt vagytok, annál kevesebb és lomhább sperma termelõdik. Ma reggel voltatok együtt, akkor mondjuk holnap este. Ha jókor voltatok együtt akkor akár a maiból is lehet baba.

Holnap 'randizom' egy sráccal, de nem akarom anyáméknak elmondani, mert nem biztos, hogy 'komoly'ság lesz belőle. Mi legyen? Csapjam be őket?

Legjobb válasz: Anyu/apu! Holnap találkozom egy ismerõsömmel. Ekkor és ekkora. Majd jövök, kb. ekkor.

Anyu/apu! Holnap találkozom egy ismerõsömmel. Ekkor és ekkora. Majd jövök, kb. ekkor.
A kérdező hozzászólása: Nem, mert 'félt'. Betegesen.
Hát én sem osztottam meg a szüleimmel a kalandjaimat :) 1-2 hónap alatt viszont már kiderült, hogy a srác mennyire komoly, és hogy érdemes e bemutatni. Aztán meg csak túl kell esni rajta, különben ha neki nem tetszik, akkor mi van? Nem anyámnak kell szeretni az én pasimat :) Xar is lenne ha a pasim jobban szeretné anyámat mint engem. Ha ilyen nyalizós lenne a srác, úgy otthagynám, hogy a lába nem érné a földet :)
Hány éves vagy? Gondolom, otthon laksz még, és 18 alatt vagy, ha ennyire beleszólnak. Akkor mondd, hogy pl. a barátnõddel találkozol. Megértem egyébként, én se szeretem elmondani a szüleimnek, pedig már 25 vagyok. Mert mindig beszól valamit anyám, ha aztán mégsem lesz semmi a dologból.
minek nekik elmondani, ez a te dolgod. ne csinálj semmi hülyeséget (bár nemtom hány éves vagy..) és akkor nincs semmi probléma.
Én is mindig egy barátnõmre hivatkoztam, akit meg is neveztem, mert a név nélküli barátnõ már gyanús. Azért sztem ez sokat elárul az a szülõkkel való kapcsolatról. Én szomorúnak érzem. Sokszor szerettem volna ha olyan szüleim vannak, akikkel mindent meg lehet beszélni, nem úgy mint szülõvel, hanem mint baráttal.
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok. Valószínûleg az lesz, hogy megmondom anyámnak, ha haza jön, hogy 'holnap elmegyek Szandrával a városba, majd 1, 1-5 óra múlva jövök'
Nem mondhatod nekik azt hogy randizni mész? A legtöbb szülõ nem kíváncsi az összes udvarlóra legfeljebb megkérdezi hogy érezted magad.
Akkor füllents, de szólj a barátnõdnek is hogy tudjon róla nehogy lebukj és a barátnõdnek mond meg hova mentek (netán elüt az autóbusz õ legalább tudni fogja merre keressenek)
Ha el kell mondanod, mert mondjuk késnél otthonról, elég csak annyit mondani, hogy találkozol egy ismerõsöddel. Én sem szoktam elmondani az elsõ randikat-minek traktáljam õket, ha már a randin kiderül, hogy ez nem fog összejönni?

19 hetes vagyok. Holnap megyek genetikai uh-ra. Ilyenkor már biztos, hogy csak hasi uh van, ugye? Ha másfél hete voltam vizsgálaton, akkor most csak uh van, vizsgálat nem lesz?

Magánrendelésre járok, ott fizetek minden vizsgálatért, akkor most az uh-on , amit kórházban csinál meg, kellesz szerintetek fizetnem?

Legjobb válasz: A kórházban nem kell fizetni a dokinak. Csak hasi lesz. Szerintem méhszáj vizsgálat nem lesz, ha most volt. Mindenre válaszoltam? :) Üdv

A kórházban nem kell fizetni a dokinak. Csak hasi lesz. Szerintem méhszáj vizsgálat nem lesz, ha most volt. Mindenre válaszoltam? :) Üdv
nem kéne ugyanis ez kötelezõ genetikai vizsgálat
A kérdező hozzászólása: Igen:) Köszönöm!Csütörtökön volt egy hete, hogy nézte a méhszájam. Akkor szerinted? Amúgy havonta szoktam látogatni:)
Szia!Biztos hogy már csak hasi lesz és nem lesz lesz vizsgálat ha másfél hete volt.Jó babavárást!

Holnap Portugália-Cseh meccs lesz ki fog győzni? Mert akarok fogadni én portugáliára raknám csak nem tudom hogy biztos-e?

Legjobb válasz: Szerintem biztos Portugália,énis megrakom(bár aztán remélem,hogy elbukom és a Csehek gyõznek,de sajnos nem fognak)

Szerintem biztos Portugália, énis megrakom(bár aztán remélem, hogy elbukom és a Csehek gyõznek, de sajnos nem fognak)
jós vagyok.a csehek nyernek 3-1-re
"portugáliára raknám csak nem tudom hogy biztos-e?" Miért van olyan meccs amirõl a kezdés elõtt megmondod biztosan ki fog nyerni? :) Amúgy toronymagas esélyes Portugália, szerintem 3-0.
A Csehekre sokkal nagyobb a szorzó, elméletileg a Portugálok sokkal de sokkal esélyesebbek. Ezt a meccset nem raknám meg, simán benne van a cseh gyõzelem is, a portugáloknál széthúzás van.
2 góllal a portugálok nyernek

Holnap már biztos, hogy rajt lesz kártyán a gyes?

Legjobb válasz: Igen, RAJT lesz.

Igen, RAJT lesz.
még egy ilyen kérdés és levakarom az arcom IGEN HOLNAP MEGKAPOD A GYEST ÉS A CSALÁDIT IS de linkeljek be neked pár ugyanilyen kérdést, amit még ma tettek fel legalább 5-en veled az élen???!!!!!!
de tényleg nem gondolod hogy uncsi már ez a kérdés?
Ki is nézem belõled.
Nem, a KÁRYTÁN nem lesz rajta. A SZÁMLÁDON lesz rajta.
Igen.
Ha uncsi a kérdés nem kell megnyitni.Ez egy olyan oldal ahol kérdéseket lehet feltenni, ha egy nap hússzor teszik fel ugyanazt akkor hússzor.
A kérdező hozzászólása: Így van utolsó;)
Megjött a GYES.
Én kívánom neked azt, hogy annyi pénzt ossz be, mint amennyit én! De szerintem te már az elsõ napokban elszórnád azt a keveset és utána meg itt kérdezgetnéd óránként, hogy mikor is lesz már gyes, meg családi pótlék. Mint írtam, te zseni, nem élünk kacsalábon forgó palotában, tehát nem tudjuk szórni a pénzt két kézzel. Nem kezdem el részletezni anyagi helyzetünket, de biztos, hogy kevesebbõl kellett megélnünk ebben a hónapban, mint nektek. De kívánok nektek minden jót! (Elég hasznos tagja lehettél eddig a társadalomnak, ha táppénzt nem is kapsz, vagy miért nem azt az ellátást veszed igénybe? Ja, mert nem vagy rá jogosult?)
Nézd, szomorú hogy ennyire kevésbõl éltek, ráadásul a terhességeddel is gondok vannak. Kívánom hogy minden rendben legyen! De lásd be kérlek Te is, csak annyit kellene beírnod a keresõbe, hogy GYES, és máris rengeteg kérdés/válasz kombinációt dobott volna ki.
A kérdező hozzászólása: Úr isten ekkora nagyképû embert. Kívánom neked, hogy ilyen kevés pénzt kelljen beosztanod, mint nekem.
ujjnyira amúgy, nem újnyira Bár nem is igazán voltam kíváncsi az állapotodra, de akkor most azt tanácsolom, hogy pihenj. Meg oszd be a pénzt.
A kérdező hozzászólása: Olyan megértõ emberek vannak! És tudod hogy vagyok? Nem hiszem:) Tudod veszélyesztetett terhes vagyok, 15 hetesen két újnyira nyitva. Szóval gratuala a beszólásodhoz.
Oszd be a pénzt és nem kell havonta itt verned a nyáladat a családi pótlék és a gyes után. Vagy dolgozz! Gyes mellett heti 30 órában lehet dolgozni. Mi sem élünk kacsalábon forgó palotában, be tudom osztani azt a keveset is, így akármilyen szûkösen is, de megélünk. És nem itt vergõdök azon, hogy mikor is kapom már meg azt számomra kijáró juttatást. Egyébként mi lenne, ha nem is kapnál?!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy:)
A kérdező hozzászólása: Vakard csak, hajrá:D úgyis túl nagy!
A kérdező hozzászólása: Jaj tényleg köszi, ha most ezt nem mondod, holnap reggel a kártyámról akartam volna lekaparni a pénzt.
Éljen, szûk egy hónap nyugalom és kezdõdik újra.

Kiszámoltam és holnap kellene megjönnie de egésznap nem leszek otthon akkoris rakjak be betétet ha nem biztos hogy megjön? 13L

Legjobb válasz: Én tisztaságit szoktam betenni a várható idõpont körül.Nekem az is elég, aztán meg úgy is megérzem és átcserélem rendes egészségügyire.

Én tisztaságit szoktam betenni a várható idõpont körül.Nekem az is elég, aztán meg úgy is megérzem és átcserélem rendes egészségügyire.
Én bementem és ez lutri. Elõtte elmentem a wc-re megnéztem, megtöröltem magam nem volt semmi a papíron, bementem. Utána újra wc, megnézni. De aznap nem jött meg.
Hát, az karcos, mert elég kellemetlen, és finoman szólva nem is higiénikus, ha a vízben jön meg. De csinálhatod, amit a negyedik válaszoló javasolt.
Nekem a második menstruációm egy medencés bulin jött meg :D de nem volt erõs, így nem látszott át a fürdõruhámon, szerencsére nem látta meg senki. Menyj be nyugodtan a medencébe, csak sûrûn járj ki vécére.
Az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!! még azt szeretném kérdezni hogy mit csináljak akkor ha fürdõbe megyünk és nekem még nem jött meg de pont azon a napon kellene de még nem állt be rendesen a ciklusom ugyhogy közel sem biztos hogy akkor fog bemennyek vagy inkább ne ?
Betétet rakhatsz be, csak tampont nem szabad menstruáció nélkül használni!
Elõzõ vagyok. A betétet természetesen nem fürdéshez értettem!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!