Találatok a következő kifejezésre: Holnap ballagásra de (5 db)

Holnap ballagásra megyünk, de félek, hogy kevés az a ruha, amit rá akarok adni, adjak rá kabátot v. pulcsit?

Vettem neki egy aranyos kis szettet, hosszú ujjú fels? egy kis farmerhez hasonló anyagból készült ruhával. Adok alá még egy rövid ujjú body-t, kis harisnyát és egy fülét is takaró kalapot. Szerintetek elég ennyi, mert holnapra jó id?t mondanak? 4 hónapos és de. 10-kor lesz a ballagás.

Legjobb válasz: Szerintem nem kell túlöltöztetni a babákat hisz az sem jó.Mindig az legyen szem elött,hogy egy réteggel több ruha legyen rajta még ilyenkor(nem bundára gondolok) és az böven jó.De ha mondjuk babakocsiba lesz vékonyabb takaróval takard be.Szerintem bõven elég lesz.

Szerintem nem kell túlöltöztetni a babákat hisz az sem jó.Mindig az legyen szem elött, hogy egy réteggel több ruha legyen rajta még ilyenkor(nem bundára gondolok) és az böven jó.De ha mondjuk babakocsiba lesz vékonyabb takaróval takard be.Szerintem bõven elég lesz.
Szerintem se öltöztesd túl, az se jó, ha melege van. Vigyél magatokkal egy takarót, ha úgy érzed, szükséges, akkor betakarod és kész.

Szőrbenövés de durván és sok, holnap ballagás, vagyis szoknya, SOS mit tegyek?

holnap ballagás lesz, megvan a ruha, nem akarok és nem is tudok újat venni. Epilálom a lábam nyáron, most szedtem le idén először (előtte borotva), és nagyon durván benőtt szinte az összes szőrszálam, tiszta fekete pöttyös... ha leborotválom így, holnapra megint ilyen lesz, ha lejön egyáltalán...van valami vésztippetek, mit tudok csinálni? kb. ilyen:

Legjobb válasz: Próbáld ki milyen harisnyával, vagy ha úgy is durva, akkor végsõ esetben vegyél föl egy fekete harisnyát. Amit még tehetsz, hogy bõrradírral megpróbálod leradírozni a felsõ bõrréteget, hátha kibújnak a szõrszálak fejei, és le tudod epilálni.

Próbáld ki milyen harisnyával, vagy ha úgy is durva, akkor végsõ esetben vegyél föl egy fekete harisnyát. Amit még tehetsz, hogy bõrradírral megpróbálod leradírozni a felsõ bõrréteget, hátha kibújnak a szõrszálak fejei, és le tudod epilálni.
bõrradír! Aztán próbáld meg kiszedegetni csipesszel.
A kérdező hozzászólása: nincs itthon és nincs is nyitva semmi ebben a retek faluban :/ harisnyát nem tudok húzni, mert 1. megsülök, és amúgy is ájulós vagyok 2. az egész ruha fekete+csipke, nagyon idiótán néznék ki... arra gondoltam betestápolózom jó vastagon és ha beszívta, a mosogatószivacs durvább felével átdörgölöm... az a legdurvább, hogy ha fázok, vagy kiráz a hideg, belülrõl bök... :(
Testszínû nylonharisnyát vegyél fel! A testápolós dörzsölõs ötletedtõl rosszabbblesz. :/ és ha legközelebb borotválsz/epilálsz, utána mindenképpen egybõl hidratáld a lábad krémmel!
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=54845 Itt írnak házilag elkészíthetõ radírokat kristálycukorral, sóval, hátha ezek közül van otthon valamitek...
A kérdező hozzászólása: utolsó, köszi, megnézem! testszínû felesleges, mert az is átlátszik valamennyire, és borzalmas... :(
Na, hogy oldottad meg végül? :S
A kérdező hozzászólása: hagytam megnõni amennyire lehet, átdörzsöltem testápolóval, utána dörzsis mosogatózsivaccsal, majd borotva... de így is csúnya volt... :(
Ne aggódj, senki nem fog késõbb a lábadra emlékezni, a fényképeken meg valószínûleg elég messze van ahhoz, hogy ne látszódjon :)

PLS! Ballagási beszédet kell írnom holnapra, de semmi ötletem. Mit írjak bele?

Legjobb válasz: Úgy utálom az ilyet, amikor valakire csak úgy ráosztják, hogy jól van, most akkor te fogsz ballagási beszédet írni. Nem kérdezték meg, hogy ki szeretne? Amúgy általános iskolai? Biztos vagyok benne, hogy a neten vannak példák. Nézd meg ott! :)

Úgy utálom az ilyet, amikor valakire csak úgy ráosztják, hogy jól van, most akkor te fogsz ballagási beszédet írni. Nem kérdezték meg, hogy ki szeretne? Amúgy általános iskolai? Biztos vagyok benne, hogy a neten vannak példák. Nézd meg ott! :)
Kölcsönözz nagyobbaktól. :) http://www.eternus.hu/vers/109


Holnap elvileg be kell menni suliba. Ezután már csak bolondballagás meg ballagás lesz. Holnap még lesznek órák, ezért ha nem megyek be, elvileg tiszta lógás, de már nem lehetnek következményei, ugye?

Utolsó napokban vagyunk, szerintem már tökmindegy. Most minden időre szükségem van az ismétléshez.

Legjobb válasz: Szerintem hagyd a fenébe és tanulj.Kit érdekel már,nem bulizni mész helyette:)

Szerintem hagyd a fenébe és tanulj.Kit érdekel már, nem bulizni mész helyette:)
Attól függ, h nézik-e nektek, h vagytok-e suliba. Nekünk mikor érettségiztünk nem nézték, nem írták már a hiányzásokat, viszont én inkább kihasználtam az utolsó perceket is, h az osztállyal legyek, mert többé már úgy sem fogtok 'úgy' találkozni
Persze
Egyértelmûen fel.
igen, biztosan megmelegítik! De ha megcseréled az étkezést és pl. gyümölcsöt kap, akkor melegíteni sem kell.
Es ha 1x melegítés nélkül kapja is megfogja enni. Èn mondjuk külföldön élek itt vannak müanyag dobozban menük (otthon a Müllerben lehet kapni ezeket), én mindig ilyet veszek ha útra kelünk (és mi rengeteget megyünk), és mindig étteremmel meleíttetem. Még mikor külföldön nyaraltunk is ezt vittem egy rakattal.
Ha úton vagyunk mindig üveges bébikaját viszek. Hiszen az otthon fõzött, dobozkában lévõ kaja hamar megromlik fõleg ebben a melegben, pillanatok alatt elszaporodnak benne a bacik. Sokszor voltunk már így, vittem az üveges bébiételt, ott felbontottam és üvegestõl megmikrózták a pincérek (mikrózható minden bébiétel üvege) és abból bekanalazta a picur. Ez a legegyszerûbb.
Üveges kajára még1 voks. Mosolyogva odaadod, nem lesz pincér, aki ne vinné el felmelegíteni. De ne sajátot. Azt hogy hûtöd addig?
A kérdező hozzászólása: van itthon üveges is4akkor azt viszek!köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!