Találatok a következő kifejezésre: Holnap, vagy kellene megjönnie. A mindjárt (2 db)

Holnap, vagy holnapután kellene megjönnie. A mindjárt megjön érzést már ma éreztem. Az egész mellem nyomásra érzékeny. Viszont negyed, illetve fél óránként wc-re járok. Talán babó?

nem fefázás, mert azt tudom milyen érzés, és nem igy kezdödött. reggel ota fáj a fejem és még nem mult el.

Legjobb válasz: TAlán babó.-).. :-)))

TAlán babó.-).. :-)))
Szia!Lehet babó is.Én is igy voltam, tegnap kellett volna megjönnie, délután csináltam is tesztet és +lett.De nagyon tünetem nem volt, ma sincs, csak mell feszülés, bimbó érzékeny, görcsölgettem.Ja meg hangulatingadozás, még sirtam is a semmin.És a wc-és 10 percenként.Szerintem csinálj tesztet hétfõn.Valoszinü két csik lesz!szoritok.
Csinálj tesztet, az biztosat mutt, vagy menj orvoshoz. Lehet hogy babát vársz:) Szorítok neked.

Lombikbeülti utáni 10. napon vagyok. Holnap kellene megjönnie, már 4-5 napja mindjárt megjön érzés van, viszont a cicifájdalom teljesen elmúlt, mert az is le akart szakadni. Jártatok már hasonló cipőben, és terhesség lett belőle?

Lombikosok, nektek mikor mutatta ki el?ször a teszt a terhességet? Tesztet eddig a one steppet használtam mindig, de ma reggel a facelle tesztcsíkot kipróbáltam, ami 25-ös, és mintha halvány pozi lenne, de akkor a one step 10-es teszten meg nincs semmi?? fura. ma utána olvasgattam a facelle tesztnek, és néhányan azt írták, adhat álpozitív eredményt...vélemények err?l?

Legjobb válasz: Szia!! Én októberben ezzel teszteltem mikor terhes lettem és nem adott álpozitivat!!Ráadásul nem 1-2 tesztet löttem el...hanem vagy 10 ugyan ebböl és mindegyik határozott volt:DD

Szia!! Én októberben ezzel teszteltem mikor terhes lettem és nem adott álpozitivat!!Ráadásul nem 1-2 tesztet löttem el...hanem vagy 10 ugyan ebböl és mindegyik határozott volt:DD
terhes vagy, tuti!
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat :) hát....akkor az idõ majd eldönti...bár én akkor is azt mondom, hogy mutatnia kéne már ilyenkor, nem is halványan, egy 10-esnek meg pláne :) ezért volt a bizonytalanságom :)
Tesztrõl nem tudok, de nekem semmi más tünetem nem volt, mint egy mensi elõtt, mindjártmegjön érzésem is volt. Teljesen le is tettem a babáról. 22 h lombikos km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!