Találatok a következő kifejezésre: Holnap, vagy kellene megjönnie (37 db)

Ma reggelre 36, 9-re esett a hőm a tegnapi 37, 2-ről. Holnap nem kellene megjönnie. Ma reggelre enyhe barnázgatás görcsök nélkül. Lehet még baba a dologban? Melleim feszülnek, erötlen vagyok és persze szomorú, ha több hónap után most sem jött össze.

Volt pé-s fájdalmam, pozitív ovu tesztem, néhány napja szurkálódás a méhem táján.

Legjobb válasz: ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.

ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! 4hónapja próbáljuk összehozni a bébit.Most azt javasolták, hogy szedjek Gravidát.
elsõ vagyok: orvos mondta? én az elevitet szedem és a kezdés után három héttel babás lettem. sok sikert neked is!
A kérdező hozzászólása: Nemrég voltam dokinál.Akkor hagytam abba a fogamzásgátlót, rákszûrést csináltunk, minden oké volt.Azóta nem voltam orvosnál, csak olvasgatom ezen az oldalon a kérdéseket, válaszokat.Itt javasolták egymásnak a lányok.Elevit vényköteles?
Hello, az Elevit nem vényköteles, de nem a teherbeesésben segít, hanem felkészíti a szervezeted a terhességre mindenféle vitaminokkal, ásványi anyagokkal. A szedésével azt segíted, hogy egészséges babád legyen egy egészséges testben.
Mérd meg holnap reggel is a hõdet, és ha tovább esik, akkor szerintem sajna nem baba, hanem mensi lesz. Remélem nem így lesz!

Holnap után kellene megjönnie eddig semmi jele csak fehér sűrű folyásom vabn ez most baba vagy mensi jel?

Legjobb válasz: Hát ez elég kevés infó a számunkra... pl. nem éreztél beágyazódásos tünetet? Nem volt ptefészek szurkád? Esetleg pár csepp vér nem volt a fehérnemûdön? Stb. Sajnos ez elég egyénfüggõ. Nekem amikor mensi elõtt fehér folyásom volt nem voltam terhes, viszont amikor pozitívat teszteltem áttetszõ folyásom volt. Sajnos még (drukk, hogy ne ez legyen nálad) még holnapra megjöhet a vizes folyásod. Kis türelem még és tesztelhetsz! Sok sikert!

Hát ez elég kevés infó a számunkra... pl. nem éreztél beágyazódásos tünetet? Nem volt ptefészek szurkád? Esetleg pár csepp vér nem volt a fehérnemûdön? Stb. Sajnos ez elég egyénfüggõ. Nekem amikor mensi elõtt fehér folyásom volt nem voltam terhes, viszont amikor pozitívat teszteltem áttetszõ folyásom volt. Sajnos még (drukk, hogy ne ez legyen nálad) még holnapra megjöhet a vizes folyásod. Kis türelem még és tesztelhetsz! Sok sikert!
Nálam a fehér sûrû folyás a baba jele volt:) De hozzáteszem nekem ilyen sose volt mensi elõtt.
nekem menzi jel is volt, de baba jelnél is volt. szoval pasz

Ma vagyok a 27. napon, holnap nem kellene megjönnie. Szedtem norcolutot is, onnan tudom, hogy múlt héten végig éreztem szurkálást, meg tegnap este is. A hasam is néha fájdogál. Nem kellene már más tünetnek is lennie?

Más tünetem nincs. Ma Lilly tesztem negatív.

Legjobb válasz: Ja, a hõm 36,9, tegnapelõtt 37,0, azelõtt szintén 36,9. Tehát még nem esett le.

A kérdező hozzászólása: Ja, a hõm 36, 9, tegnapelõtt 37, 0, azelõtt szintén 36, 9. Tehát még nem esett le.
Ha a (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Menstruáció elõtt korai a teszt...

Ha terhes vagyok akkor a fehér folyásnak minden nap kell lennie? Mert nálam egyik nap sok fehér van, a másik nap szinte semmi. Így is lehet baba? Van más "tünet" is. Holnap nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Ha megnézed a babatervezõkotthona.hu-n akkor világos lesz hogy terhesség esetén inkább szárazsság jellemzõ a hüvelyre bõséges nyálka csak azoknál jellemzõ akik a ciklus napjain amugy is sok nyálkát jegyeztek föl. Ime a leirás: Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a nök a várt menstruáció idöpontja körül szárazak voltak vagy csak krémes állagú hüvelyi nyálkájuk volt. Sokan azt mondják, hogy a terhesség alatt megnö a nyálkatermelés. Saját tapasztalataim szerint ez akkor következett be, amikor már régen pozitív volt a terhességi tesztem. Másrészt mint említettem, lehet ebben a kezdeti idöpontban sok nyálkát mefigyelni, amennyiben a vérzés a kapuban áll. A felmérésem azt mutatta, hogy azok a terhes nök, akik a várt menstruáció idöpontjában sok nyálkát figyeltek meg, általában is több nyálkát jegyeztek fel az egész ciklus során (p. ahol mások szárazak voltak, ott ök krémes nyálkával rendelkeztek).

Ha megnézed a babatervezõkotthona.hu-n akkor világos lesz hogy terhesség esetén inkább szárazsság jellemzõ a hüvelyre bõséges nyálka csak azoknál jellemzõ akik a ciklus napjain amugy is sok nyálkát jegyeztek föl. Ime a leirás: Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a nök a várt menstruáció idöpontja körül szárazak voltak vagy csak krémes állagú hüvelyi nyálkájuk volt. Sokan azt mondják, hogy a terhesség alatt megnö a nyálkatermelés. Saját tapasztalataim szerint ez akkor következett be, amikor már régen pozitív volt a terhességi tesztem. Másrészt mint említettem, lehet ebben a kezdeti idöpontban sok nyálkát mefigyelni, amennyiben a vérzés a kapuban áll. A felmérésem azt mutatta, hogy azok a terhes nök, akik a várt menstruáció idöpontjában sok nyálkát figyeltek meg, általában is több nyálkát jegyeztek fel az egész ciklus során (p. ahol mások szárazak voltak, ott ök krémes nyálkával rendelkeztek).
Nem jól fogalmaztál. Nem KELL lenni. Igazság szerint a folyás nem mindenkinél mérvvadó. Legtöbbször bõ vizes folyás van menstruáció elõtt 1-2 nappal. De valakinek krémes folyása van. Sajnos annyira így nem lehet meghatározni. Lassan már kimutatja a teszt (érzékeny 10-es). Drukkolok hogy sikerüljön mert úgy érzem, hogy nagyon szeretnéd! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Húh, köszönöm a válaszokat! Hát akkor erre nem alapozom.

Ma vagyok a 28 napon, ma vagy holnap nem kellene megjönnie. A hőm eddig stabilan 37 fölött volt, ma reggel pl 37, 3, de mostanra 36, 8-ra leesett. Ezek szerint reggel meg fog jönni?

Legjobb válasz: hát sajnos úgy néz ki hogy ez most nem sikerült:( de volt már rá példa hogy valaki 36-5nél volt babás. de ne filózz ezen mert ha görcsölsz nem fog összejönni a baba:( úgyhogy kitartás. szorítok hogy összejöjjön:)

hát sajnos úgy néz ki hogy ez most nem sikerült:( de volt már rá példa hogy valaki 36-5nél volt babás. de ne filózz ezen mert ha görcsölsz nem fog összejönni a baba:( úgyhogy kitartás. szorítok hogy összejöjjön:)
Én úgy tudom, hogy mindig a reggeli hõ a mérvadó, nem a napközbeni!! tehát nincs veszve még a dolog! Sok sikert!
Én is úgy tudom, hogy a reggeli hõ számít. És egyéb tüneteid vannak? Én a 26. naponál járok, de már egy csomó jelem van a nem várt menstruációra ... pl. hasfájás, pecsételõ várzés, fejfájás ...

Terhes vagyok? Holnap (szerda) kellene megjönnie. Hétfõn csináltam 2 tesztet (x-epil, clearbule) reggeli elsõ vizeletbõl amik halványan de pozitívak lettek. Ma délutáni vizeletbõl (rossman márkjú) pedig negatív, mindegyik 25-ös erõsségû volt?

Lehetséges, h az elsõ kettõ tévedett?

Legjobb válasz: Hurrá! Akkor mindenképpen egyél SOK HALAT, hogy okos gyerek legyen. Most fejlõdik az agya, ahhoz kell a sok foszfor.

Hurrá! Akkor mindenképpen egyél SOK HALAT, hogy okos gyerek legyen. Most fejlõdik az agya, ahhoz kell a sok foszfor.
Reméljük nem, és üdvözölhetünk a kismamák táborában! Mostantól nagyon vigyáz magadra és egyél sok halat.
2-es voltam Ne haragudj, azt hittem kétségbe vagy esve, hogy. De aztán megnyugodtam, mert babát szeretnél. Reméljük sikerült, és sok boldogságot.
A kérdező hozzászólása: A kedvencem a tonhal :-) x-epil teszt pár perce pozitív nem olyan erõs, de pozitív :-) Olyan hihetetlen, h van a pocimban egy kis babuci.Kell egy kis idõ míg tudstosul bennem :-) Egyébként egész nap olyan hányingerem volt/van :-S
Ezek pozitivak:) Ismerem jol a clearblue kora pozitivjait. Gratulalok! Az, hogy a masik negativ lett 1 nappal kesobb, semmit nem jelent, milliot teszteltem, nekem is volt sok pozitiv clearblue es egyeb teszt, viszont volt, ami par nappal is negativ volt. Csak kevesbe erzekeny, az elejen meg keves a hcg.
Ezek a nemvárt elõtt egy nappal elég szép pozitívak! :) Azért 2-4 nap múlva, ahogy a türelmed bírja tesztelj még egyet, szigorúan reggel. És ha lehet ezekkel azonos márkájú tesztet válassz, akkor látszik jól az erõsödés! Minden jót kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem, minden vágyam egy kisbaba :)
nem feltétlenül tévedett, lehet, hogy délután nem volt elég hcg a vizeletedben, hiszen változhat a koncentrációja. Holnap reggel csinálj még egy tesztet, erõsödnie kell a csíknak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm aranyos vagy :) Itt vannak a tesztjeim: http://kepfeltoltes.hu/view/131111/DSC_0904_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/131111/DSC_0902_www.kepfeltoltes..
Akkor csinálj csütörtökön is egy tesztet, ha szerdán nem jött meg.
Ha hányingered van, akkor jóóóóóó! Hányjál is! De azért valami maradjon benn a halból. Bár az az igazság, én nem ettem egyik gyerekemnél se olyan túl sok halat, mondjuk egy héten egyszer, mégis nagyon okosak lettek, kettõ le is doktorált.

Holnap nem kellene megjönnie, ma csináltam egy tesztet (nem bírtam ki) és negatív lett. Van még esély egy pozitív tesztre vagy már nem nagyon?

Legjobb válasz: Nem tudom ezeket én nem nézem,annyit csináltam hogy itt az internetem beírtam mikor volt az utolsó menzeszem elsõ napja és azt dobta ki hogy az ovulációm november 4,teherbeesés legvalószínûbb napjai nov. 1-tõl november 6-ig

A kérdező hozzászólása: Nem tudom ezeket én nem nézem, annyit csináltam hogy itt az internetem beírtam mikor volt az utolsó menzeszem elsõ napja és azt dobta ki hogy az ovulációm november 4, teherbeesés legvalószínûbb napjai nov. 1-tõl november 6-ig
A kérdező hozzászólása: szia sajna meg jött((((((
szia! na mi lett?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Majd írok hogy mi lett az eredmény.
szóval összegezve, esély az még van!
hát, akkor négy eset lehetséges. 1. idõben volt a tüszõrepedésed, de mégsem jött össze a baba 2. idõben volt a tüszõrepedésed, összejött, de még nem mutatja a teszt valamiért 3. késõbb volt tüszõrepedésed és nem jött össze a baba 4. késõbb volt tüszõrepedésed és összejött, de mivel még csak kis ideje termel HCG-t a szervezeted, ezért még nem mutatja ki. tesztelj holnap is, ha nem jön meg. amúgy csak az idõ tudja megválaszolni ezt a kérdést
Még lehet. Ha nem jön meg, pár nap múlva csinálj másikat. Foganhatott késõbb is pár nappal.
tudod pontosan, hogy mikor volt tüszõrepedésed? ovutesztelsz, hõmérõzõl? mert ha csak a 28 napot számolom, akkor nekem is holnap kellene megjönnie. Viszont a megszokottól eltérõen most sokkal-sokkal késõbb, a 20. napon volt tüszõrepedésem, így a valszeg késni is fog. Ha ezt nem tudnám, valszeg én is tesztelnék holnap, és nem is mutatna semmit, mert valójában még csak a 8. dpo-n vagyok. Szóval lehet, hogy neked is késõbb volt tüszõrepedésed, és még nem ágyazódott be VAGY valóban nincs is baba. A kettõ közül valamelyik :)
Ne keseredj el ha most nem sikerült. Biztos Neked is hamarosan összejön. Mihamarábbi babázást kívánok. Azért írd majd meg mi lett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon aranyos vagy, de valami azt mondja itt belül, hogy most nem jött össze.De azért még reménykedem
Akkor meg fõleg bármi lehet. A reggeli elsõ vizeletben van a legtöbb HCG hormon. A kora terhességnél délután nagyon kicsi az esélye, hogy kimutatja a teszt. Ha nem jön meg, mindenképp reggel tesztelj. Remélem hamarosan gratulálhatok.
A kérdező hozzászólása: Nem, most csináltam egy órája.Köszönöm a válaszokat.
Elsõ vagyok. Reggeli elsõ vizeletbõl csináltad?
ne keseredj el, újabb lehetõségekkel teli hónap áll elõttetek!
A kérdező hozzászólása: 2 napja teszt negativ.. - ez még lemaradt.
nekem ugyanezek voltak a tüneteim, mellette 2 napig barnáztam.lassan 8 hónapos a kisfiam.
nekem az eléején mikor idõ volt és nem jött a mikulás.. akkor nem fájt még maga a mellemben lébõ dolog szövet nem tudom minek hivjam mirigyek, csak akkor kaptam gutaütést ha a mellbimbóm megmozdult egy hirtelen fordulakor a melartóba.. néhaányszor sirni tudtam volna annyira nem volt jó. mára ez kombinálódott a totális mell oriássá növéssel és fájással. 7 heres kismama
a 19:53-as vagyok!a fáradság a várandóság egyik jele is lehet és a mindjárt megjön érzés is!nekem is volt folyásom, söt, már böven túl voltam a 2hónapon amikor véreztem is!bepánikoltam, de a doki a vizsgálat után mondta, h ez elöfordul, de a babyvel nem volt semmi gubanc, szerire!nem lehet, h felfáztál kicsi, ha sokat pisilsz? majd írj, h "meglátogatott-e Piroska" vagy sem, de vannak olyan nõk akik akkor is menzeszelnek miközben babásak ugyh ez se kizáró ok!csinizz majd tesztet 1-2hét múlva akkor már jobban kimutattja
A kérdező hozzászólása: Most mintha egy kis barna vmi folyt volna ki.. + állandóan pisilni járok... és fáj a hasam , mintha bármelyik pillanatban megjönne.. :(
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok hogy biztattok :) Nektek is sok sikert !!! :) :)
A megjön érzés a terhesség elsõ idõszakában teljesen normális, úgyhogy nincs veszve semmi, sõt! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: egész nap nagyon fáradt voltam és hányingerem is volt, de a hasam sajna nagyon úgy fáj, mintha meg akarna jönni :( remélem nem fog.
nekem ilyenek voltak a tüneteim és most 11hónapos a babám!drukkolok nektek szerintem is várd meg, h megjön-e vagy sem, ha nem jön meg akkor tesztelj egyett a ráköv. héten addigra már tuti, h kimutattja, h van-e baby vagy sem!azért majd írd meg, h mi volt:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, én meg reménykedek :)
Varjal meg par napot, aztan tesztelj. Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok.. mindegyikõtöknek gratulálok a kisbébikhez :) Én még reménykedek.. hátha úgy lenne, ahogy jósoltátok ! :)

Abbahagytam a gyógyszer szedését. Holnap kellene megjönni így "előszőr". Mire számítsak? Lehet, hogy kimarad, vagy össze vissza fog megjönni?

Legjobb válasz: Szia! Én is nemrég hagytam abba. Igen, lehet, h az elsõ pár hónapban még össze-vissza fog megjönni. Vagy kimarad. Ez természetes, nem kell aggódni :-) megvontad tõle a hormont, ezért lehet, h összezavarodott a szervezeted.

Szia! Én is nemrég hagytam abba. Igen, lehet, h az elsõ pár hónapban még össze-vissza fog megjönni. Vagy kimarad. Ez természetes, nem kell aggódni :-) megvontad tõle a hormont, ezért lehet, h összezavarodott a szervezeted.
Nem biztos, hogy kimarad, nekem megjött eddig minden hónapban, csak nagyon rendszertelen. Szóval lehet hogy megjön.
Szia! Én októberben hagytam abba, novemberben megjött rendesen, de azóta összevissza jön meg. Most úgy néz ki végre beáll, de a ciklusom 24 napos lett és sokkal sokkal kevesebb van mint eddig... Mondjuk én a remek Dianét szedtem szóval... remélem neked nagyobb szerencséd lesz.
Szia! Én április elején hagytam abba és csak a múlt héten jött meg azóta elõször. Szóval két hónap kimaradt. De ez ilyenkor természetes hiszen megvontad a hormont a szervezetedtõl. Ne aggódj neg fog jönni.

Ha ma vagy holnap kellene megjönnie és a hőm eddig 36, 7, 36, 8 volt most pedig 37, 1 akkor megfög jönni vagy már kevés az esély?

Legjobb válasz: Reggel kell mérni. Ha 37 körüli, akkor nem fog megjönni. Milyen a nyákod? Hasad fájdogál?

Reggel kell mérni. Ha 37 körüli, akkor nem fog megjönni. Milyen a nyákod? Hasad fájdogál?
A kérdező hozzászólása: néha szurkál, nem tudommi az a nyák, sûrû fehér váladékom van.
arra gondoltam. Mert ha vizes és tojásfehérje szerû akkor meg fog jönni nagy valószínûséggel.
A kérdező hozzászólása: Nem vizes, hanem sûrû testépoló szerû. Akkor ez jó jel?
Szerintem igen. Nekem 2 nap van hárta, de mindimális folyásom van csak. A mellem fáj nagyon, egyéb tünetem nincs. Szorítok hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Megírom, hogy mi lett, én is szurkolok neked, remélem sikerült!! :) )
szia sajna nekem is felugrott és pár napra rá leesett és megis jött pedig teljesen beleéltem már magam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!