Találatok a következő kifejezésre: Holnap, vagy kellene (81 db)

Holnap vagy holnap után nem kellene megjönnie. Teszteljek vagy ne?

Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy van-e baba. Olyan jó lenne!

Legjobb válasz: Vezeted valahol a hõd? Csatolnád a görbéd?

Vezeted valahol a hõd? Csatolnád a görbéd?
A kérdező hozzászólása: Még csak hétfõ óta mérem. : 36, 5; 36, 9; 36, 5; 36, 7; 36, 7; 36, 8; 36, 7 ???
Szia! Szerintem még felesleges és a hõdet csak egyszer reggel mérd de ez a délután 37. feletti csak akkor lesz biztató ha késik már mert egyébként mensi elõtt is megemelkedik a hõ. Én is sokáig vártam a másodikra és volt hogy pszichésen annyira belelovaltam magam hogy késet majdnem egy hetet! Kitartás várj még a tesztel mert ha az is vagy kevés még a hcg szint. Foglald el magad mással tudom könnyû mondani de egy idõ után így megzakkansz mint én! De kitartás nekem is összejött. 29hetes kismama
Szia! Képzeld nekem is tegnap vagy ma nem kellene megjönie. Már én is nagyon kíváncsi vagyok, de eldöntöttem, hogy csak holnap vagy holnapután fogok tesztelni. Drukkolok neked id és magamnak is. Majd írd meg, h mi lett a teszt eredménye!:-))
Hát, szerintem még várj jó pár napot. A hõd szerintem elég alacsony. a délutáni meg semmit nem mutat. azt ne is nézd, mert csak félrevezet. Persze szorítok neked. én holnapra nem várom. de csak akkor fogok tesztelni, ha már egy hetet késik, mert már annyit csalódtam. szerintem most is meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Szerdán reggel fogok tesztelni. Én is drukkolok Nektek! Ha meg lesz az eredmény, megírom, Ti is megírhatjátok, ha gondoljátok.
A kérdező hozzászólása: 16-án két halvány pozitív teszt! Meg ma is egy! :)
Szia! Én a második válaszoló vagyok! GRATULÁLOK!!!!!

Ma reggelre 36, 9-re esett a hőm a tegnapi 37, 2-ről. Holnap nem kellene megjönnie. Ma reggelre enyhe barnázgatás görcsök nélkül. Lehet még baba a dologban? Melleim feszülnek, erötlen vagyok és persze szomorú, ha több hónap után most sem jött össze.

Volt pé-s fájdalmam, pozitív ovu tesztem, néhány napja szurkálódás a méhem táján.

Legjobb válasz: ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.

ha akkor jön meg vagy barnázgat amikor ténylegesen meg kéne jönnie, akkor szerintem sajnos nem a baba van a dologban. bár a tünetek erre is utalhatnak. csinálj tesztet holnap reggel ha addig nem jön meg normálisan.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! 4hónapja próbáljuk összehozni a bébit.Most azt javasolták, hogy szedjek Gravidát.
elsõ vagyok: orvos mondta? én az elevitet szedem és a kezdés után három héttel babás lettem. sok sikert neked is!
A kérdező hozzászólása: Nemrég voltam dokinál.Akkor hagytam abba a fogamzásgátlót, rákszûrést csináltunk, minden oké volt.Azóta nem voltam orvosnál, csak olvasgatom ezen az oldalon a kérdéseket, válaszokat.Itt javasolták egymásnak a lányok.Elevit vényköteles?
Hello, az Elevit nem vényköteles, de nem a teherbeesésben segít, hanem felkészíti a szervezeted a terhességre mindenféle vitaminokkal, ásványi anyagokkal. A szedésével azt segíted, hogy egészséges babád legyen egy egészséges testben.
Mérd meg holnap reggel is a hõdet, és ha tovább esik, akkor szerintem sajna nem baba, hanem mensi lesz. Remélem nem így lesz!
Akár szertartásnak is nevezhetjük.
:O C==8
Szpod le a leendõ fõnökét. Ugye ez a kérdés csak vicc, felnõtt, férjezett nõ nem lehet ennyire gyagyás..
Annyit tehetsz, hogy szurkolsz, hiszen varázslat nem létezik. Sok dolog függvénye, hogy alkalmazzák-e, igyekezz támogatni õt addig is, amíg nem talál munkahelyet.
Remek ötlet, a férje helyében értékelném.
Nem, sajnos az élet nem így mûködik, hogy varázsolunk egyet és felveszik... Ha rátermett akkor felveszik, ha valami miatt nem felel meg nekik, akkor nem veszik fel. Én drukkolok, de varázslatban és egyéb mesékben ne higgy. Ennyi erõvel valaki varázslattal a Microsoft élére kerülhetett volna Bill Gates helyett, és akkor ma kicsit más lenne a világ...

Ha nem vagyok terhes és tegnap-ma-holnap meg kellene jönnie, akkor ma mennyinek kellene lenni az átlag hőnek körülbelül?

Legjobb válasz: Valamikor mostanában átlag alá kell esnie. Ha általában pl. 36.4 (nekem ennyi), akkor nekem akár 36.1ig is le szokott esni mensi elõtt, vagy annak elsõ napján. Babások itt arról mesélnek, hogy eléri de sokszor meg is haladja a 37-et nekik! Neked hogy alakul?

Valamikor mostanában átlag alá kell esnie. Ha általában pl. 36.4 (nekem ennyi), akkor nekem akár 36.1ig is le szokott esni mensi elõtt, vagy annak elsõ napján. Babások itt arról mesélnek, hogy eléri de sokszor meg is haladja a 37-et nekik! Neked hogy alakul?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy rendszeres mérõ, de valahányszor mérem a hõmet mindig 36, 1 vagy 36, 2. Csak most nehezen akar megjönni, gondoltam megmérem. És 37, 1
WOW :O Terhességi tesztet csináltál már? Én megnézném! :)
A kérdező hozzászólása: Csináltam, de semmi. Egy csík. De most wc-zésnél már mutatkozik valami, hogy megjön valószínû. :( Akkor én nem úgy mûködök, mint az átlag? Fent maradt hõvel jön meg a menstruáció?
Ha nem méred rendszeresen akkor nem lehet rendes választ adni! A lényeg az hogy peteérés elõtt nagyon ingadozhat a hõ, lehet egyik nap 36, 2 aztán másnap meg 36, 8 is!Viszont peteérés után stagnál és fent van!De akinek nagyon alacsony az alaphõje pl 36, 2 annak valószínû a 36, 8 már magasnak számít!De általában mensi elõtt 37 körül mozog a hõ!Ez a normális!Sajnos ez is megtévesztõ!Ha 16 napnál tovább marad fent a hõd akkor baba, ha 14 napig és leesik (akár egy tizedet is) akkor megjön!
Kedves kérdezõ, nekem mensi elõtt egy nappal esik mindig 2 tizedet a hõm, van hogy 37-rõl 36, 8-ra, van hogy 36, 9-rõl 36, 7-re a 2 tized az tuti mensit jelez. De alaphõ alá nekem már csak a 3 cn. körül esik le. Egyébként mikor mértél és hol?
nekem múlthónapban 13. dpo-n leesett 36.8-ról 36.5-re majd megint 0.1-et majd ugyanennyit fel 16.dpo-n meg fel 36.9-re másnap reggel 36.2-re délutánra meg is jött :(

Holnap után kellene megjönnie eddig semmi jele csak fehér sűrű folyásom vabn ez most baba vagy mensi jel?

Legjobb válasz: Hát ez elég kevés infó a számunkra... pl. nem éreztél beágyazódásos tünetet? Nem volt ptefészek szurkád? Esetleg pár csepp vér nem volt a fehérnemûdön? Stb. Sajnos ez elég egyénfüggõ. Nekem amikor mensi elõtt fehér folyásom volt nem voltam terhes, viszont amikor pozitívat teszteltem áttetszõ folyásom volt. Sajnos még (drukk, hogy ne ez legyen nálad) még holnapra megjöhet a vizes folyásod. Kis türelem még és tesztelhetsz! Sok sikert!

Hát ez elég kevés infó a számunkra... pl. nem éreztél beágyazódásos tünetet? Nem volt ptefészek szurkád? Esetleg pár csepp vér nem volt a fehérnemûdön? Stb. Sajnos ez elég egyénfüggõ. Nekem amikor mensi elõtt fehér folyásom volt nem voltam terhes, viszont amikor pozitívat teszteltem áttetszõ folyásom volt. Sajnos még (drukk, hogy ne ez legyen nálad) még holnapra megjöhet a vizes folyásod. Kis türelem még és tesztelhetsz! Sok sikert!
Nálam a fehér sûrû folyás a baba jele volt:) De hozzáteszem nekem ilyen sose volt mensi elõtt.
nekem menzi jel is volt, de baba jelnél is volt. szoval pasz

Ma vagyok a 27. napon, holnap nem kellene megjönnie. Szedtem norcolutot is, onnan tudom, hogy múlt héten végig éreztem szurkálást, meg tegnap este is. A hasam is néha fájdogál. Nem kellene már más tünetnek is lennie?

Más tünetem nincs. Ma Lilly tesztem negatív.

Legjobb válasz: Ja, a hõm 36,9, tegnapelõtt 37,0, azelõtt szintén 36,9. Tehát még nem esett le.

A kérdező hozzászólása: Ja, a hõm 36, 9, tegnapelõtt 37, 0, azelõtt szintén 36, 9. Tehát még nem esett le.
Ha a (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Menstruáció elõtt korai a teszt...

Fogamzásgátlót szedek 5hónapja, most kellene megjönni a mensimnek holnap vagy holnapután, ilyenkor a melleim mindig megduzzadnak és fájnak de most ennek semmi jele. Lehet hogy terhes vagyok vagy valami baj van?

Emiatt nagyon ideges vagyok már két napja egyfolytában, nem csak emiatt de amiatt még feszültebb vagyok.

Legjobb válasz: a sok idegeskedés miatt késhet.. szuszáz egy kicsit! :) és lásd megjön ha jönnie kell.. :)

a sok idegeskedés miatt késhet.. szuszáz egy kicsit! :) és lásd megjön ha jönnie kell.. :)
A kérdező hozzászólása: ezért imádkozom már két napja, nem elég az érettségi még ez is ráadásul egyedül vagyok nincs senki aki elterelhetné a figyelmem
próbálj meg kikapcsolódni.. zene hallgatás, film nézés, egy jó kocogás, vagy valami, amivel eltudod terelni a gondolataid! :) Az h nincs senki melletted az nem valami jó dolog.. De akkor miért szedsz fogamzásgátlót?
A kérdező hozzászólása: barátom van csak sajnos vele nem találkozom este 7-8ig...egyébként a gyógyszert cisztákra írták:( most szedem 5.hónapja, és most nagyon megijedtem de remélem h nem lesz gond ilyen ideges már rég voltam de megpróbálom elütni az idõt mert ez így a tanulásnál is gond
biztosan nincs semmi gond.. csak a sok idegeskedés, az érettségi miatt, a sok tanulás miatt! :) Ha esetleg jövõhét közepén sem jönne meg akkor azért vegyél egy tesztet, veszteni valód nincs.. :)
A kérdező hozzászólása: hát egyenlõre megpróbálok megnyugodni...aztán majd meglátjuk nagyon remélem hogy nem lesz semmi baj...:(

Megnéznéd az ovutesztem? Most használom először, szeretnék segitséget kérni, hogy ez az a nap e vagy várjak még, illetve mennyit kellene várni és mikor csináljak megint, holnap vagy elég holnapután?

http://kepfeltoltes.hu/view/110606/k_p_070_www.kepfeltoltes...

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/view/110606/k_p_071_www.kepfeltoltes...

A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/110606/k_p_071_www.kepfeltoltes...
Megkérdezhetem, hol vetted a 40db-os tesztet? DM-ben, Rossmannban csak 5 db-osat láttam az nagyon drága úgy, a vaterásról meg sok rosszat hallottam.
A kérdező hozzászólása: nekem is sok tesztem van, 40db-ot vettem.
Poz. teszt után 24-36 órán belül lesz ovu. Mi poz. tesz napján és a következõ napon voltunk együtt. Ikerfiaink lettek:) (persze nem azért, mert 2 nap is együtt vtunk:) Viszont az bejött, hogy fiúra akkor nagyobb az esély, ha peteérés napján vagytok együtt, lányra pedig ha elötte 1-2 nappal. Arra figyelj, hogy totál ugyanolyan vagy még erõsebb legyen a tesztcsík, csak akkor számít pozinak. Mivel nekem sok tesztem volt, úgy csináltam, hogy minden nap ugyanabban az idõben (du.) csináltam a tesztet, amikor elkezdett nagyon erõsödni, elkezdtem délelött is csinálni. (ezt mondjuk sokáig nem kellett csinálni, mert tényleg csak akkor kezdtem délelött is a tesztelést, amikor már poz. közeli volt a teszt) Így viszont biztosan elkaptam az LH-csúcsot.Meg is lett az eredménye:)
A hcg teszttel ellentétben az ovutesztnél csak akkor pozitív, ha legalább olyan erõs -vagy erõsebb- a T-csík mint a C-csík (kontrollcsík). Szóval ez még nem +! Ha 9. nap kezdted akkor -ahogy láttam 3-at lõttél el- akkor még van 2-3 napod kb. persze ha számolunk. de csinálgasd és szerintem is kb. ennyi nap múlva lesz jó. Ja és ha + akkor utána b. 24 órával van a tüszõrepedés. szóval amikor tesztelsz utána érdemes rögtön együtt lenni. (baj nem lehet belõle) :) drukkolok és írj majd hogy mi lett veled! :)
A kérdező hozzászólása: É hogy van ez, ha pozi lesz akkor azt követõ 1-2 napban lesz az ovuláció ? És akkor mikor kell együtt lenni? Amikor pozi lesz aznap és utána hány napig?
Ezt nehéz megmondani. Hülyeséget sem akarok írni! Barátnõmnek pl. egyik nap tök halvány volt, másnap meg totál pozi! Szerintem még van legalább 2-3 napod. De csinálgasd minden nap és látni fogod. Ha erõsebb a tesztcsík, akkor pozi! Elõtte figyelj, hogy ne nagyon igyál!
A kérdező hozzászólása: 9.napon kezdtem el a tesztet, mert nagyon zavaros a ciklusom és idõben el akartam kezdeni, nehogy lemaradjak, de akkor ezek szerint még jóval több mint 1-2 nap van hátra. ?? Innentõl kezdve mennyi idõ szerinted?hány nap mire pozi lesz?
Hát ez még nagyon nem pozi!:) Hányadik napon vagy! Ennek az a lényege, hogy minden nap kell csinálni, kb. ugyanakkor!
A kérdező hozzászólása: teszveszen vettem egy hölgytõl, 40db volt 3200ft.

26 hetes kismama vagyok, holnap el kellene utazzunk 400 km re hivatalos ügyben. Elmerjek indulni?

Oda 400 és vissza is 400km.Arra nincs lehet?ség hogy kivegyünk egy szobát,de fontos lenne elmenni.Tanácstalan vagyok!segítsetek dönteni!!

Legjobb válasz: Te tudod, hogy hogyan érzed magad. Én 32 hetesen mentem 1200 kilométert kocsival. Ha jól vagy akkor nyugodtan menj.

Te tudod, hogy hogyan érzed magad. Én 32 hetesen mentem 1200 kilométert kocsival. Ha jól vagy akkor nyugodtan menj.
Szerintem 26 hetesen nyugodtan elindulhatsz ha jól vagy, csak az a lényeg, hogy gyakran álljatok meg pihenni egyet és megmozgatni a lábaidat, sétálni egyet! 36 hetes
Én szülés elõtt egy héttel is utaztam még 400kmt, minden hónapban megjártuk az utat anyumékhoz. Te tudod hogy érzed magad. Amúgy szobát bárhol lehet kivenni útközben is.
Ha jól vagy és minden oké, akkor nyugodtan elindulhatsz. Ha lehet inkább ne te vezess, tegyél párnát a derekadhoz(tompítja a rázkódást) és pihenjetek gyakran meg. Ja és sok folyadékot igyál! Jó utat!
Utolsó vagyok. lemaradt, hogy 30 hetesen utaztam egy huzamban több, mint 900 km-t probléma nélkül, pedig veszélyezetett vagyok.

Ha terhes vagyok akkor a fehér folyásnak minden nap kell lennie? Mert nálam egyik nap sok fehér van, a másik nap szinte semmi. Így is lehet baba? Van más "tünet" is. Holnap nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Ha megnézed a babatervezõkotthona.hu-n akkor világos lesz hogy terhesség esetén inkább szárazsság jellemzõ a hüvelyre bõséges nyálka csak azoknál jellemzõ akik a ciklus napjain amugy is sok nyálkát jegyeztek föl. Ime a leirás: Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a nök a várt menstruáció idöpontja körül szárazak voltak vagy csak krémes állagú hüvelyi nyálkájuk volt. Sokan azt mondják, hogy a terhesség alatt megnö a nyálkatermelés. Saját tapasztalataim szerint ez akkor következett be, amikor már régen pozitív volt a terhességi tesztem. Másrészt mint említettem, lehet ebben a kezdeti idöpontban sok nyálkát mefigyelni, amennyiben a vérzés a kapuban áll. A felmérésem azt mutatta, hogy azok a terhes nök, akik a várt menstruáció idöpontjában sok nyálkát figyeltek meg, általában is több nyálkát jegyeztek fel az egész ciklus során (p. ahol mások szárazak voltak, ott ök krémes nyálkával rendelkeztek).

Ha megnézed a babatervezõkotthona.hu-n akkor világos lesz hogy terhesség esetén inkább szárazsság jellemzõ a hüvelyre bõséges nyálka csak azoknál jellemzõ akik a ciklus napjain amugy is sok nyálkát jegyeztek föl. Ime a leirás: Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a nök a várt menstruáció idöpontja körül szárazak voltak vagy csak krémes állagú hüvelyi nyálkájuk volt. Sokan azt mondják, hogy a terhesség alatt megnö a nyálkatermelés. Saját tapasztalataim szerint ez akkor következett be, amikor már régen pozitív volt a terhességi tesztem. Másrészt mint említettem, lehet ebben a kezdeti idöpontban sok nyálkát mefigyelni, amennyiben a vérzés a kapuban áll. A felmérésem azt mutatta, hogy azok a terhes nök, akik a várt menstruáció idöpontjában sok nyálkát figyeltek meg, általában is több nyálkát jegyeztek fel az egész ciklus során (p. ahol mások szárazak voltak, ott ök krémes nyálkával rendelkeztek).
Nem jól fogalmaztál. Nem KELL lenni. Igazság szerint a folyás nem mindenkinél mérvvadó. Legtöbbször bõ vizes folyás van menstruáció elõtt 1-2 nappal. De valakinek krémes folyása van. Sajnos annyira így nem lehet meghatározni. Lassan már kimutatja a teszt (érzékeny 10-es). Drukkolok hogy sikerüljön mert úgy érzem, hogy nagyon szeretnéd! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Húh, köszönöm a válaszokat! Hát akkor erre nem alapozom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!