Találatok a következő kifejezésre: Hollandiába lehet nélkül repülni (1 db)

Hollandiába lehet útlevél nélkül repülni?

Legjobb válasz: igen, de érvényesz személyidnek kell lennie. ez nem a határ miatt van hanem a te személyazonoságodat vizsgálják vele, ugyan úgy mint ha otthon megállít a rendör köteles vagy egy hivatalos doksit bemutatni.

igen, de érvényesz személyidnek kell lennie. ez nem a határ miatt van hanem a te személyazonoságodat vizsgálják vele, ugyan úgy mint ha otthon megállít a rendör köteles vagy egy hivatalos doksit bemutatni.
A fényképes igazolvány (jogosítvány, útlevél vagy személyi igazolvány) azért szükséges, mert csak annak birtokában lesz lehetõséged a repülõgépre csomagot feladni. Illetve ezzel ellenõrzik azt is, hogy te vagy-e a jogosult a repülésre. (A te nevedre szól a repülõjegy.)
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor nem szükséges útlevél, a személyi is elég? Huhh. Remélem így van, mert 10 nap múlva repülök, és nincs már idõm útlevelet csináltatni. Nem szeretnék a reptéren felsülni...:) Köszönöm szépen a segítséget!
Bár már lehet h nem aktuális a kérdés, én egy éve vagyok Hollandiában. Utlevél csak a munkavállaláshoz kell, szal ha valaki dolgozni akar itt annak kell az utlevél. Alapesteben jo a személyi is.
Eleg a szemelyi (jogsi nem), viszont a szmelyinek ujnak kell lenni!! Csak az felel meg az unios kovetelmenyeknek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Dubai hálózati konnektor ugyan olyan mint itt nálunk?

1

Hogyan célszerű hajtogatni a ruhákat, hogy minél kevesebb helyet foglaljanak a túra hátizsákban, ami majd a repülőn feladandó poggyászként lesz?

Most kezdtem el bepakolni egy nagyobb túra hátizsákba a ruháimat (pólól, blúz, nadrág pl.), és azt vettem észre, hogy ha ugyanúgy hajtogatom össze, mint amikor a szekrényembe teszem be, akkor nagyon nagy helyet foglalnak, pedig nem vastag téli ruhákról van szó.

2

Hol van Bora Bora? :$

11

Ferihegy 1-en vihetek magammal a repülőre szendvicset, illetve ételt?

Azt tudom, hogy semmilyen folyadékot nem lehet felvinni, és azt hittem, hogy ételt sem, de múlt héten London Luton-on voltam, és hallottam, hogy pl. saját szendvicset, csokit fel lehet vinni. Ez így van Ferihegyen is? Van erre egy átfogó szabály, vagy minden repül?tér maga dönti el?

8

Hogy vihetem a saját laptopom kézipoggyászban külföldre repülőn, mi a helyzet a laptop papírjaival, a szoftver eredetiségével?

Azt szeretném megtudni, hogy amikor check in esetén nézik a kézipoggyászt, amiben viszem a saját laptopomat is, akkor kérhetik t?lem a laptop papírjait, illetve vmilyen igazolást arról, hogy a laptopon lév? szoftverek eredetiek? Vagy ilyesmivel nem foglalkoznak, így a papírjait hagyhatom itthon? Mert minél kevesebb papírt akarok vinni...

7

Mehetnek ezek a dolgok kézipoggyászba?

yanairrel utazok majd

6

Mennyi ideig érvényes az Európai Egészségbiztosítási kártya? És hogyan lehet meghosszabbítani?

Lehet, hogy külföldr?l kellene hosszabbítanom, úgyhogy a személyes verzió kizárva. Meg lehet oldani a hosszabbítást postán keresztel is (külföldr?l!)?

7

Hol lehet nagyon olcsó repülőjegyet venni, kapni fapados járatra Londonba, Rómába vagy esetleg Párizsba?

Illetékkel együtt persze!!!!

3

Budapesten hol lehet THB-t váltani?

3

Wizz Airnél egyáltalán nem vihetek folyadékot?

Egy üveg aszút vinnék ajándékba. Tudom, hogy a kézipoggyászban tilos, de Wizz Airrel utazom, és azt írják, hogy a feladott poggyászban se szállíthatok folyadékot. Másoktól meg hallottam, hogy a feladott poggyászban vitték. Most akkor lehet vinni vagy nem?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!