Találatok a következő kifejezésre: Hollandiába lehet nélkül repülni (1 db)

Hollandiába lehet útlevél nélkül repülni?

Legjobb válasz: igen, de érvényesz személyidnek kell lennie. ez nem a határ miatt van hanem a te személyazonoságodat vizsgálják vele, ugyan úgy mint ha otthon megállít a rendör köteles vagy egy hivatalos doksit bemutatni.

igen, de érvényesz személyidnek kell lennie. ez nem a határ miatt van hanem a te személyazonoságodat vizsgálják vele, ugyan úgy mint ha otthon megállít a rendör köteles vagy egy hivatalos doksit bemutatni.
A fényképes igazolvány (jogosítvány, útlevél vagy személyi igazolvány) azért szükséges, mert csak annak birtokában lesz lehetõséged a repülõgépre csomagot feladni. Illetve ezzel ellenõrzik azt is, hogy te vagy-e a jogosult a repülésre. (A te nevedre szól a repülõjegy.)
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor nem szükséges útlevél, a személyi is elég? Huhh. Remélem így van, mert 10 nap múlva repülök, és nincs már idõm útlevelet csináltatni. Nem szeretnék a reptéren felsülni...:) Köszönöm szépen a segítséget!
Bár már lehet h nem aktuális a kérdés, én egy éve vagyok Hollandiában. Utlevél csak a munkavállaláshoz kell, szal ha valaki dolgozni akar itt annak kell az utlevél. Alapesteben jo a személyi is.
Eleg a szemelyi (jogsi nem), viszont a szmelyinek ujnak kell lenni!! Csak az felel meg az unios kovetelmenyeknek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeptemberben hova érdemes utazni Horváto-on belül kisgyerekkel?

Olyan helyre szeretnénk menni, ami nincs 5-600 km-nél messzebb, de még aránylag jó id? van, nincs relatíve rossz id? (nyílván ezt nem lehet teljesen el?re kiszámítani), és esetleg olyan apartman, ami a vízparton (homokos, vagy apró kavicsos) van, akár a háznak saját partja van, hogy ne kelljen sokat gyalogolni a kisgyerekkel.

4

Horvátországba készülünk (2 ) fő plitvicei tavak, Pag szigetek, össz 3-4nap. Mennyi kunát vigyek magammal? Nem vagyok dorbézolós, de sóher sem.

3

A Horvát tengerpartra hová érdemes menni, ami közel van?

1

Német országba költöznénk 2 fiammal egy hónapon belül, a férjem már fél éve kint dolgozik, a fiúk ott járnának suliban 7-16 évesek milyen papirok szügségesek?

1

Hogy a legjobb munkát keresni egy informatikusnak Angliában?

Hosszú ideig éltem az USA-ban, angolul folyékonyan beszélek. Pár éve élek itthon, Budapesten, de nem tudok igazán visszailleszkedni.

6

Útlevél mostanában mikor érkezik meg? Csak olyanok válaszát várom akik 2012 Május-Július között igényelték normál módon. Mi a valós tapasztalat? Köszönöm.

Tudom, hivatalosan 30nap normál módon.

4

Horvátországba, azon belül Baskára szeretnénk menni 4-5 napra. Olcsó szállást/apartmant ajánlotok?

Vagy aki az idén már volt ott, segítene,hogy milyen árak vannak? Nagyon szépen köszönöm

2

5 napos táborba mit vinnétek magatokkal a Balaton mellé? Leginkább lányok válaszát várom.

Légyszi mindent írjatok le.

4

A repülőjegy lefoglalásakor a repjegyen szereplő névnek meg kell egyezni azzal a névvel, ahonnan a fizetést intézem?

El?re is köszönöm!

2

3-4napos nyaralásra mit vigyek magammal? Hogy csomagoljak praktikusan?

18/L

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!