Találatok a következő kifejezésre: Hol vizsgáltassam a (3 db)

Ezt a problémát hol vizsgáltassam ki?

Tavaly augusztus óta ingadozó a testhőm. Tüszős mandulával küszködtem hónapokig,aztán kaptam egy súlyos autoimmun betegséget,amiből szerencsére sikerült felépülnöm.A kórház után újra 2,5 hónap tüszős mandula következett,de egyszer sem ment fel lázig a testhőm. Majd mandulaműtét következett idén februárban,azt gondoltam,hogy ezáltal megszűnik a baj,de nem így lett. Ez a hőingadozás maradt a régiben... :( Reggel és este normális,napközben felmegy 37,3-4ig. Hová fordulhatnék még ezzel? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Menj el háziorvoshoz, és Õ majd ad beutalót.

Menj el háziorvoshoz, és Õ majd ad beutalót.
Talán reumatológián, de valami nagyobb helyen. Laborvizsgálatokat gondolom csináltak. Milyen vizsgálatokat végeztek eddig?
A kérdező hozzászólása: A háziorvosra inkább nem mondok semmit... Egyszer már majdnem eltett láb alól. A laborjaim mind jók. Sokan azt mondják, hogy pszichés, de valahogy nem tudom elhinni, hogy az lehet. Eddig a neurológus orvosommal konzultáltam. Õ küld majd candida tesztre, de ezen kívül nem történt semmi.
Elsõ blikkre valami gyulladásra tippeltem, de ha a laborjaid jók, akkor valsózínûleg más lesz. Nem akarok vészmadárkodni, remélem nem az lesz, de apámnak volt ilyen problémája mielõtt rákot diagnosztizáltak nála. Õt még szimulálással is megvádolták, annyira nem találtak nála semmmit. Aztán egyik napról a másikra kiderült, hogy tüdõrák. De mondom, remélem, nem komoly a baj.

Hol vizsgáltassam meg a szemem? Melyik optika a legmegbízhatóbb?

Nekem az a problémám, hogy tavaly voltam egy magánrendel?ben és ott azt mondták, hogy az egyis szemem -0.5 a másik -0.25. és cilinderes. Majd januárban elmentem egy másik orvoshoz, aki azt mondta hogy: hazudok mert látom a táblát, de csak úgy teszek mintha nem látnám. Ugyan miért tenném nem, 22 éves vagyok, nem akarok magamnak rosszat!?

Legjobb válasz: Bocsánat az utolsó két bekezdés véletlenül fel lett cserélve.

A kérdező hozzászólása: Bocsánat az utolsó két bekezdés véletlenül fel lett cserélve.
Krdezõsködj ismerõsöktõl, hogy õk melyiket ajánlják. Utánanéztem a borsodi optikák listájának, és úgy vettem észre, hogy a legtöbb a Fókusz Optikából van. Ha abból van a legtöbb, akkor nem lehet rossz és sokan járnak hozzájuk. Biztos van ott is szemvizsgálat, de ennek utána kell járnod. Meg az optikákban is kell idõpontot kérned, mert csak kijelölt napokon van náluk a szemész. Persze nem kell 2-3 hetet várnod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Nekem a lézeres szemmûtét javasolták a legtöbben. De az is Debrecen, és úgy érzem erre még nincsen szükségem majd ha sokat romlik a látásom akkor.
én nem néztem utána a borsodi szemészeteknek, de a vision expresszt és az ofotértet is tudom javasolni, az egyik ismerõsömnek ott állapították (és ismerték fel) mi a baja a szemének, és szemüveggel korrigálták is
A lézeres szemmûtét szerintem még felesleges, mert így is nagyon drága és nem is rossz annyira szemed, emellett lehetnek komplikációi. Ismertebb optikába menj be, az biztos jó.
Nekem a kisfiamnak írt 2 külön doki két teljesen más dioptriájú szemüveget.Holnap megyünk az Ofotértba a doki nagyon rendes volt, nem szoktak gyerekeket vizsgálni mégis megnézi melyik sztk-s doki szemüvegreceptjét váltsam ki.Azért vittem 2 orvoshoz , mert az elsõben bizonytalan voltam, most meg már teljesen bizonytalan vagyok.
Pedig a legjobban azt tennéd ha állami szemészhez mennél egy rendelõbe. Ott 3 féle géppel vizsgálják meg a szemed, nem beszélve arról hogy egy hosszan tartó szemfájdalom akár szemüregi daganatra is utalhat. nem megijeszteni akarlak, de vagy egy rendelõbe vagy egy kórházba menj.
én a gömb optikát tudom ajllani Kaposváron ott éh a szemészek és az beladók is kedvesek (lehet hogy neked túl messze van)
A Szemfény Optika Egerben egy remek hely, kedvesek az ott dolgozók is, profi szakemberek. A Bajcsy úton megtalálod az OTP és a T-Mobil mellett(a Széchenyi útról nyílik).
Bármelyik optikai üzletben megnézik ingyen 1-2 perc alatt.
Én se hittem el, de aztán bementem egy ofotértbe, és valóban ingyen megnézték, szerintem 1 percbe sem telt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!