Találatok a következő kifejezésre: Hol vetessem köldökzsinórvért (1 db)

Hol vetessem le köldökzsinórvért?

Legjobb válasz: Azt meg kell rendelni és rögtön a szülés után kell levetetni..ha cégre gondoltál akkor mindegy melyikkel csináltatod, mert egyforma szabályokkal dolgoznak. Én nem csináltattam , de utánajártam , nekem ez nagyon drága sajnos nem tehetem meg.

Azt meg kell rendelni és rögtön a szülés után kell levetetni..ha cégre gondoltál akkor mindegy melyikkel csináltatod, mert egyforma szabályokkal dolgoznak. Én nem csináltattam , de utánajártam , nekem ez nagyon drága sajnos nem tehetem meg.
Én meg pont azt kérdeztem a dokimtól, hogy va e értelme és egyértelmûen azt mondta, hogy nincs ez csak egy divatos dolog.Mi is erre gyanakodtunk, mert õssejtet tudnak késõbb is venni csontvelõbõl.Nekem sajna van egy ismerõsöm 28éves rákos és vettek tõle most õssejtet-de nem igazán jön be , nem fogadja el a szervezete, szval ez egy lutri, hogy segít e vagy sem.Amúgy késõbb testvér is tud segítenio ha gondd van.Szval sztem pénzkidobás, de te tudod.Amúgy szüléskor veszik le a vért.
A köldökvér levétel nem hülyeség, nekem az ismerõsöm életét a saját gyermekének a köldökvére mentette meg a biztos haláltó. Mi is levetettük, de a magyarországi cégek megbízhatatlanok, és elõre kérik a lóvét. Ezért mi egy Szlovák céggel vetettük le sokkal korrektebbek a feltételek is és a szolgáltatással is meg voltunk elégedve. Rengeteg õssejtet tudtak kivonni a köldökvérbõl, tehát ha megteheted vetesd le! Amúgy az egyik legnagyobb Mo-i cégnek (Zelion) épp most fagyasztották be a tevékenységét, tehát oda semmikép nem ajánlom, hogy menjetek. Az alábbi linken megtalálod azt a céget ahol mi intéztük a dolgokat: http://www.cordbloodcenter.com/hu/ Remélem tudtam segíteni sok sikert a szüléshez, és boldog egészséges kisbabát kívánok: Tina

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

2csaszarmetszes után engedik 3-jara is megprobalni a sima szulest?

2gyerekem van mind kettő császárral született sajnos! ! Szeretnék egy 3dik gyereket de félek hogy programozott császárnak kell lennie!

15

Akik nem szoptattak, mikor jött meg az első menstruációtok szülés után?

Lassan 8 hete szültem és még semmi. Normális ez még?

7

Hallottatok már a lótusz szülésről? Teljesen ledöbbent!

http://lotuszszules.blogspot.hu/p/elmenybeszamolok-lotusz-sz..

4

S e g í t e n é t e k rátalálni egy otthonszüléssel kapcsolatos beszámolóra?

még akkor olvastam,mikor terhes voltam,szóval legalább 1 éve. Anyuka, Apuka is beszámolt, talán valami blog volt. angolul is el lehetett olvasni. a lényeg az volt,hogy otthon szült,ultrahangra,vizsgálatokra sosem járt, a köldökzsinórt nem vágták el,hanem hagyták,hogy magától leszáradjon a piciről a zsínór,addig a lepény egy gyógynövényes izébe volt tekerve. kb. erre emlékszem.
jah és innen ugrott be:

10

Én augusztusban szültem, és szeretnénk már a párommal "együttlenni" de nem tudunk mert nekem még mindig fáj a hüvelyem normális ez?

7

Ismertek könyvet vagy oktató videót, ahol a vajúdási testhelyzeteket és az apa lehetséges 'teendőit' mutatják be?

Olyan helyen szülök majd, ahol úgy vajúdhatok, ahogy nekem tetszik. Érdekelne, hogy milyen lehetséges pózok vannak, mi az, ami elősegíti a folyamatot, és az apuka miben tud segíteni. Sokszor látom videókon, hogy masszírozza a kismama hátát, derekát a párja, de ezt hogyan kell csinálni? Van a szülésnek erről a szakaszáról valami jó, hasznos anyagotok? (magyar, angol, német nyelvű is megfelelő)

1

Mit csináljak hogy ne szúrjanak ezek a felszívodó varratok? Tippek?

egy hete szültem de alig bírok menni

6

Szült valaki úgy Németországban, hogy nem beszélt németül vagy csak nagyon keveset?

7

Kezzeltagitas segitett vkinek beindult tole? Holnap kell mennem es kezzel fog tagitani, sztetek? 40+5 hkm

23

Hány nőgyògyászati pecsét kell a terhesgondozás könyvbe?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!