Találatok a következő kifejezésre: Hol vehetném Mario Puzo: Omertá című (1 db)

Hol vehetném meg Mario Puzo: Omertá című könyvét magyarul?

Legjobb válasz: Sajnos ez a könyv már szinte mindenhol elfogyott, csak ha újból kiadják, esetleg antikváriumban. antikvarium.hu-n elõjegyezhetõ...

Sajnos ez a könyv már szinte mindenhol elfogyott, csak ha újból kiadják, esetleg antikváriumban. antikvarium.hu-n elõjegyezhetõ...
A kérdező hozzászólása: Igen, azóta rengeteget jártam utána, de már antikváriumokban sincsen. Olyan régen adták ki, 2003-ban. Pedig valakinek szánnám, és olyan jó ajándék lett volna. Sajnálom, hogy nem készítenek belõle újabb kiadásokat.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik Hamvas Béla könyvet ajánljátok?

A feleségem emlegeti mostanában,szeretném meglepni,nézegetem az antikváriumban,de a cím alapján nem tudok választani.Nem regényt,hanem valami "életboncolgatós"-t keresek,már bocs a furcsa hasonlatért.

4

Mi Bellatrix Lestrange története?

A neve amúgy találóan harcos nőt jelent; és tudom hogy halálfaló volt, nagyon elkötelezett Voldemort mellett, hű hozzá, ezért is ült oly sok évig az Azkabanban (én depresszió toronynak hívom); és végül Mrs. Weasley megöli őt, hiába a nagy tombolás meg Sirius-gyilkolás.
De az előtte lévő élete milyen volt, miért csatlakozott Voldemorthoz (én Kígyófejnek hívom), és miért van az hogy sok Harry Potter fan annyira szereti mint szereplőt (én is)? Szerintem amúgy ez az utóbbi a filmesítés során keletkezett, mert a színésznő megkedveltette, annak ellenére hogy gonosz.

4

Szombathelyen hol tudok venni?

Szombathelyen, vagy környékén hol tudok venni StarCraft: Ghost Nova című könyvet? Vagy egyébb más StarCraft könyvet?

0

Milyen Római korban játszódó könyvek vannak?

5

Szerintetek ez lehetséges? (Tűz és jég dala)

A harmadik könyvet olvasom és sokat gondolkoztam azon, hogy ki lehet Havas Jon anyja..aztán feltűnt, hogy az elsőben, amikor Ned visszaemlékezik a húgára az mindig azt mondja ígérd meg, mielőtt meghalt. Rhaegar Targaryen meg ugye elrabolta..Szóval szerintetek lehet, hogy Lyanna és Rhaegar fia Jon?

16

Megtudnátok mondani, hogy hol találom ezt a Leonardo da Vinci könyvet magyarul?

Itt a borító:

Régen az Alexandra könyvesboltban majdnem megvettem, csak már nem emlékszem,hogy mi volt a magyar címe.. de a művész benne volt azt tudom. Sehogy és sehol se találom.

Köszönöm!

0

Az utolsó igaz lovagot olvasta valaki? E-book

2

Önbizalom növelő könyveket írnátok nekem?

Önbizalom növelő könyveket írnátok nekem?

2

Oliver Bowden Árulás hol?

Akinek megvan pdf-be küldjem el nekem.

0

Jane Austen könyvek, ill. a Bronte regények hányéves korosztálynak valók?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!