Találatok a következő kifejezésre: Hol vehetném Mario Puzo: Omertá (1 db)

Hol vehetném meg Mario Puzo: Omertá című könyvét magyarul?

Legjobb válasz: Sajnos ez a könyv már szinte mindenhol elfogyott, csak ha újból kiadják, esetleg antikváriumban. antikvarium.hu-n elõjegyezhetõ...

Sajnos ez a könyv már szinte mindenhol elfogyott, csak ha újból kiadják, esetleg antikváriumban. antikvarium.hu-n elõjegyezhetõ...
A kérdező hozzászólása: Igen, azóta rengeteget jártam utána, de már antikváriumokban sincsen. Olyan régen adták ki, 2003-ban. Pedig valakinek szánnám, és olyan jó ajándék lett volna. Sajnálom, hogy nem készítenek belõle újabb kiadásokat.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egri Csillagok kérdések (? ) (több lent)

Nem sokára le kell adni az olvasónaplót, de nem tudom pár kérdésre a választ... kérlek, segítsetek!

Kérdések:
Mi jellemezte hazánkat a Mohácsi csata után?

Hol húzódott a végvári vonal?

A vár alaprajzának a története

Gyűjts példákat arra, hogy főleg Gergely leleményessége, ötletei ellensúlyozzák az ostromlók számbeli fölényét!

Van még valami, ami erkölcsi fölényt jelent a magyaroknak: a szeretet. Keress példákat arra, amikor a szeretet ad újabb erőt a nehézségek leküzdésére.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2

Kérlek valaki megmondja a lenti kép melyik könyvből származik? FONTOS.

http://31.media.tumblr.com/79610bfa1dc255e899079e81a8bcb90a/..

2

Éhezők Viadala Ranjongók figyeljetek! Ti megnézitek a premiert? Egyéb lent!

Ti ismeritek a könyvet? Én igen és a 2. részének majd megyek a premierjére :) ti is jöttök? És szeretném Tudni hogy a premier hol lesz és hogy nov. 21-én vagy 22-én?

5

A magyar állam miért nem kötelezi az önálló önkormányzattal rendelkező településeket arra, hogy írassanak a településükről egy könyvet?

Hasznos lenne a gazdaságra nézve. Én például kapásból 5-6 ilyen könyvet megvennék 1-1 környező településről. Nem beszélve még arról is, hogy az a sok történész, régész és bölcsész végzettségű diplomás kapna a saját szakmáján belül valamennyi munkát (legalább egy időre nem a McDonald's-ban kötnek ki az adófizetők pénzén megszerzett diplomájukkal).
A magyar állam miért nem kötelezi az önálló önkormányzattal rendelkező településeket arra, hogy írassanak a településükről egy-egy könyvet? Adhatnának hozzá pénzbeli támogatást is az önkormányzatnak, ha hátrányos helyzetű a település (abból a sok ajánlott levélből, amit folyton küldözgetnek biztos lenne elegendő pénz rá).

5

Torrente del bosque kínzások és kivégzések története. -hez hasonló könyveket tudnátok mondani?

1

Aki szokott sztorikat írni honnan vesz ihletet ha kimerült és nincs több ötlete?

Elég sokszor van ilyen problémám, és hiába mondják, hogy majd a természet megihlet, próbáltam, nekem nem jött tőle meg semmilyen ötletem. Valami tipp? Amúgy egész jókat írok ha belejövök, de eddig egyetlen történetem sem fejeztem be normálisan mert kevés volt benne a történés.

3

A fösvény hány oldalas?

4

Legolas szerepel még más Tolkien könyvben A gyűrűk urán kívül?

Én is próbáltam utánanézni, és találtam is valami olyasmit, hogy Az elveszett mesék könyvében szerepel, de nem az a Legolas, akit a gyűrűk urában megismerhettünk, hanem valami elődje (???) szóval segítsetek, mert elvesztem :P

5

Hogy tetszenek a Szürke ötven árnyalatára kiválasztott szereplők?

http://www.mtv.co.hu/news/megvannak-a-szurke-otven-arnyalata..

Charlie Hunnam és Dakota Johnson

2

Stephen King - Callai Farkasok honnan beszerezhető? (lent)

Idióták és azok, akik tudomásomra akarják juttatni, hogy ez egy nagyon ritka könyv, kifutott, stb., KÍMÉLJENEK!

Az összes valamit magára adó, honlappal és előjegyzéssel rendelkező antikváriumban előjegyeztettem már. Vatera, Apród, Jófogás, Zsibvásár, Expressz, stb. mind megvolt. Kérdem én: honnan lehet akkor megszerezni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!