Találatok a következő kifejezésre: Hol vehetnék kis (8 db)

Hol vehetnék kis méretű cipőt?

35-ös a lábam, egyszerűen sehol nem kapok rá magassarkút. Az a baj, hogy túl keskeny a lábfejem még a 35-ös méret mellé, ezért gyakorlatilag kilépek a pánt nélküli cipőkből (pl. deichmannos 35-ös platformos cipő..) Hol tudnék kisméretű, de viszonylag magas sarkú cipőt venni? mondjuk minimum 6centiset? az ár nem olyan fontos, mert nincs magassarkúm :) köszönöm előre is a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha Pestre fel tudsz jönni, akkor Múzeum körút Kényelem cipõ bolt, extra méretû kicsi cipõk is vannak :)

Ha Pestre fel tudsz jönni, akkor Múzeum körút Kényelem cipõ bolt, extra méretû kicsi cipõk is vannak :)
A Rákóczi úton is van egy ilyen bolt, extra kicsi és nagy cipõket árulnak.
nekem van egy vadiúj barna, kicsi lett a lábamra, Kanadából rendeltem...ha érdekel, feldobom a teszveszre holnap
ja a sarka nem tudom mekkora, de lemérem...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
én egyszer az egyik plázában találtam egy tök szép nõies 35ös magassarkút.
Az éva magazinban volt ehhez az üzlethez egy kupon, és ott láttam a nevüket. Remélem segítettem. :) http://www.kisesnagylabuakboltja.hu/

Hol vehetnék egy kis termetű majmot vagy csimpánzt?

NAgyon szeretnék egy majmot, nem tudjátokhollehte venni és vonatkozik-e rá valamilyen törvény(a tartására)?:)

Legjobb válasz: vannak kis majmok amiket lehet otthon tartani. ezeket nagyon nagy állatkereskedésben kapsz is. de csimpánzt vagy hasonló majmot lehet otthon tartani de megfelelö körülmények között. a csimpánz egy elég aggreszív állat tud lenni, és még egy jól megépített ketrecet is képes szét tépni, nem beszélve más emberekben is kárt tud tenni, pl harapni is tud csúnyán. a ketrec méret biztos kikötés, meg a hozzá értés is. de a kiis majmoknak is kell nagy hely ,minimum egy 2méter magas és 4-5 m2 nagyságú ketrec, helyiség. aztán mivel az etetésük sem lehet egyszerü ezért az is biztos elég sokba kerül, és még a folyamatos orvos is. mert ugye gondolom nekik is kell oltás. meg ilyenek.

vannak kis majmok amiket lehet otthon tartani. ezeket nagyon nagy állatkereskedésben kapsz is. de csimpánzt vagy hasonló majmot lehet otthon tartani de megfelelö körülmények között. a csimpánz egy elég aggreszív állat tud lenni, és még egy jól megépített ketrecet is képes szét tépni, nem beszélve más emberekben is kárt tud tenni, pl harapni is tud csúnyán. a ketrec méret biztos kikötés, meg a hozzá értés is. de a kiis majmoknak is kell nagy hely , minimum egy 2méter magas és 4-5 m2 nagyságú ketrec, helyiség. aztán mivel az etetésük sem lehet egyszerü ezért az is biztos elég sokba kerül, és még a folyamatos orvos is. mert ugye gondolom nekik is kell oltás. meg ilyenek.
szia! Selyemmajmocskára és oroszlánmajmocskára nem kell engedély, a többire igen! Érdeklõdj a Környezetvédelmi Minisztériumnál! (elérhetõség megtalálható: kvvm.gov.hu)
A majmok 99%-a védett, részük pont azért mert az emberek a szülõket lelövik és elveszik a kicsinyeiket, mert egyes idióta emberek majmot akarnak háziállatként, ezért már a kipusztulás fenyegeti õket(arról nem is beszélve hogy az erdeiket meg kiírtjuk, így egyes fajok csak rezervátumban maradhatnak életben). Nincsenek tenyésztõk, hanem rabolják az állatokat az õserdõkbõl.A csimpánzokon meg kozmetikai szereket kísérleteznek, hogy legyen jó szempillaspirálunk, meg hajfestékünk. Neked kutya való, az akkor is szereti a gazdáját ha az egy hülye.
Hol tudok akkor majmot venni? Tud valaki egy cimet vagy valamit adni?
Ha jól tudom, a törpe selyemmajmocskát sokan tartják háziállatként, és állítólag egész jól kijön az emberekkel, pl. a válladra ül, amikor sétálni mész. De nagyon nehéz is lehet vele az élet, ahogy az elõzõ válaszadó cikke is figyelmeztet...
Mielott barmit tennel, hasznald a http://www.google.hu-t, es akkor te is megtalalod ezt: http://www.haziallat.hu/cikkek/nagyemlos/majomtartas/
A hozzaszolasod alapjan igazabol tenyleg nem eldontheto, szorakozol, vagy komolyan gondolod a dolgot? A majom mint olyan nagyon sok mas tipusu allat (pl. kutya csak hogy egy hetkoznapit emlitsek) utalja a masfajtat magakorul, mert az o kepzelt territoriumat ami ugye a te hazad lenne, bizony vedi. ...es igen, lehet nagyon agressziv! Azonkivul egy cseppet sem szobatiszta!!! Ird es mond szana szejjel hugyozik es urit. Sok szerencset a kis jovevenyhez... Nekem iguanam van...
A kérdező hozzászólása: olyat akartam ami jól elvan a többi állatkámmal azért gondoltam a majomra, és ruhát csak azérrtadnék ránehogy megfázzon télen szegényke
Magyarul: bohócot csinálnál belõle? Nem tudom, hány éves vagy, de szerintem az ember (jobb esetben) már kamasz korára rájön, hogy egy állatot emberként tartnai ("ruhát adsz rá...") állatkínzás. Arról nem is beszélve, hogy a majmok többsége (talán csak az orángután a kivétel) csapatban él - gondolom nem veszel a kis kedvencednek, csak hogy jól érezze magát, még 3-4 társat... Bocs, ha kicsit morcos voltam, de az ilyen mindig fel tud idegesíteni. Mindenesetre ha veszel is majmot, készülj fel rá, hogy nem a te kedved szerint fog élni (nem játékbaba, akit öltöztetgethetsz), hanem van saját akarata, amit ha szereted az állatot, nem hagysz figyelmen kívül.
A kérdező hozzászólása: jajj:( én nem akarom ketrecben tartani hanem a házban szabadon néha sétálnánk a kertünkben ruhát adnék rá....
nem hiszem, hogy lehetne csimpánzt venni, legalábbis magyarországon semmiképp, akik tartanak is szerintem az egyedül hagyott piciket nevelik fel (ált. állatkerti dolgozók), de aztán azok a majmok is visszakerülnek az állatkertbe, vagy nemzeti parkokba külföldre. Ha rosszul tudom, javítsatok ki... nem akarom elkeseríteni
Tessék egy kistermetû engedély nélkül tartható majmocska, 700 euro vagy 215ezer Ft: http://apromix.hu/allat/kisemlos/Feherpamacsos_selyemmajom_k..

Olyan játékrepülőt/helikoptert hol vehetnék, ami egy kis súlyt (1 kg) tud magával vinni, és a távirányító hatótávolsága is 100 méter felett van?

Legjobb válasz: hol találsz nekem olyan munkást, aki pakolgatná a 300-500 kg-os vegyszeres ballonjaimat az üzememben? persze olyan 500-600 m távolságra kellene elvinni 35 mp alatt. komolyra fordítva? elég drága lehet egy olyan szerkezet. a "tacskós" gépek max pár grammot ha fel tudnak emelni. egy kilót felemel, ahhoz már benzinmotoros szerkezet kell. ami belekerül néhány százezerbe. és itt a másik probléma: a 100 méter, és hogy ezek használatához komoly szaktudás szükséges. még talán ez is kevés lehet, ha egyeltalán benzines:)

hol találsz nekem olyan munkást, aki pakolgatná a 300-500 kg-os vegyszeres ballonjaimat az üzememben? persze olyan 500-600 m távolságra kellene elvinni 35 mp alatt. komolyra fordítva? elég drága lehet egy olyan szerkezet. a "tacskós" gépek max pár grammot ha fel tudnak emelni. egy kilót felemel, ahhoz már benzinmotoros szerkezet kell. ami belekerül néhány százezerbe. és itt a másik probléma: a 100 méter, és hogy ezek használatához komoly szaktudás szükséges. még talán ez is kevés lehet, ha egyeltalán benzines:)
Létezik ilyen, de nem propeller hajtja õket. Drónnak hívják õket, az amcsi hadsereg alkalmazza/fejleszti ezeket a szerkenytûket. Hatótávolsága több száz km is lehet, kamerát, fegyvert és még jó néhány kütyüt tud szállítani és használni is. Hobbinak viszont nagyon drága szerintem :-).
Ikea. olcsóbb mint a brendon nem is kevéssel.
A Kismama magazinban mindig vannak ilyen hirdetések, úgy emlékszem mintha a Brendon áruházban lehetne kapni, ilyen védõkorlátot.
Szia! Hát nem olcsó, de a Brendonban tudsz venni: http://www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=bi.. Esetleg használtan v.hol.
A kérdező hozzászólása: Es az ikea honlapjan megkapom? mar kerestem es nem talaltam ra
http://www.olcso.hu/keres/ajt%C3%B3r%C3%A1cs kekpanda.hu Ezen azért aránylag olcsó Ikeának a honlapján pedig nincs fent

Hol vehetek és mennyiért a strandra kis árnyékvető sátrat, medencét, úszógumit a babámnak?

most 4 hós, tehát a strandidőszakban 5-8 hós lesz. olyan matracra gondolok, ami felfújható, itthon is pancsolhat benne az udvaron, vagy a balatonra is vihetjük benne. az árnyékvető sátrat a partra, strandra gondolnám, és hallottam babáknak szóló úszógumiról is. van még valami amire gondolnom kell? köszi a tippeket.

Legjobb válasz: Bocsi, off vagyok, de ez a kérdés engem is érdekel:)

Bocsi, off vagyok, de ez a kérdés engem is érdekel:)
medencét, úszógumit láttam nagyáruházakban is (Tesco, Auchan), Müllerben. Sátrat pedig Decathlonban. Biztos máshol is van, én ott láttam.
Pont ma kaptam Auchan újságot, a hátsó borítóján van napvédõ sátor, 6 féle színben, 1990 Ft. Máj. 4-tõl 27-ig érvényes az akció! Vannak benne komolyabb sátrak is, ezek 4000-5000 forintok. Elég sok strandcucc is van benne, szóval érdemes megnézni ott.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!

Pici kis fém lakatot keresek, hozzá illő kulccsal. Hol vehetnék?

Egy ajándékhoz kéne, fontos lenne, igényeset szeretnék, nem túl drágán, bár fogalmam sincs mennyibe kerülhet egy ilyen.

Legjobb válasz: Nézd meg esetleg egy papírboltban. Vagy esetleg egy praktikerben vagy ilyesmi.

Nézd meg esetleg egy papírboltban. Vagy esetleg egy praktikerben vagy ilyesmi.
Vas-müszáruház, praktiker.
A legkisebb kínai lakat pár száz ft. az OBI-ban.Tényleg úgy néz ki, mint egy gyerekjáték. ilyen : http://www.argep.hu/trend/KINA/Kinai-lakat.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, az Obiban fogom megnézni, oda úgyis kell mennem. :-)
Cipõt a cipõboltban, lakatot a lakatboltban! :-) Amúgy emlékkönyveken szoktam ilyet látni, nincs otthon egy régi alig használt emlékkönyved?
Kinai bazárosnál!

Hol vehetek, vagy rendelhetek legegyszerűbben masculan óvszert, vagy olyan óvszert, amit kis péniszű férfiakra terveztek? (12 centis és ennek megfelelően nem jók rá a megszokott óvszerek)

kerestem tescokban, de ott nem találtam

Legjobb válasz: Talán drogériában vagy esetleg gyógyszertár. (nem vicc láttam ott is)

Talán drogériában vagy esetleg gyógyszertár. (nem vicc láttam ott is)
Gyógyszertárban az ujjsérülésre lehet kapni ujjsapkát, ami olyan mint egy pici koton gumi. :) Keress a neten "maxikuki" nevû leírást, és ha elolvastad, kíváncsi lennék a véleményedre.
Mekkorát jelent ak is pénisz nálad?
Szerintem ne Masculan-t vegyél, ha elfogadsz egy jótanácsot, mi egyszer használtunk mert csak az volt, de nagyon gyér, nekünk elszakadt, volt is ilyedelem :S
benzinkút
Nem mersz bemenni a boltba és megvenni?!Ha a dugáshoz van bátorságod akkor ehhez is legyen...A pénztáros lesza*ja mit veszel, olyan mintha egy tábla csokit fizettél volna.
A kérdező hozzászólása: köszi, de itt még midnig nem találom honnan lehetne rendelni. se a masculan, se a dm, se a rossmannál nem lehet rendelni :-S
http://www.masculan.hu/ ROSSMANN, DM ott találsz, a méret meg rá van írva
A kérdező hozzászólása: kösz a tippeket. :) ígyvan, inkább rendelném, hát elég a csaj elõtt égni, nem kell még a shopban is érted :D. so, ha valaki esetleg tud olyan oldalt, ahonnan rendelni is lehet és a méret is fel van tüntetve, megköszönném ha belinkelné. köszi :)
Patika
Rossmannban van több féle.Én ott szoktam venni.
Szerintem bármelyik patikában kapsz!
Én mindenképp neten rendelnék, de akkor már hosszabbítósat..D
Szexshopokban nagyon sok a választék, szerintem nézdmeg ott.Ott még rendelni is lehet.
Nem kell rendelni, biztos hogy van egy DM a közelben és bemész venni. Egyáltalán nem ciki. (Kivéve ha még 14 alatt vagy, akkor esetleg nagyot néz az eladó, de akkor is ki kell adnija)
Hu ez nekem is hasznos köszi.
http://babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=butor MINT SZ ELSÕ! MI IS ITT VETTÜK, ÉS NAGYON JÓ!
Igaz ez Vecsés, de ha van autód, érdemes ide is kinézni: http://www.katibababolt.hu
bababoltcsepel.gportal.hu, ez a XXI.kerület központjában van, szerintem érdemes ellátogatni a honlapjukra.
ikea- hensvik- 24.000.- a minõsége is jó szerintem ahhoz képest hogy ikea

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!