Találatok a következő kifejezésre: Hol vehetnék követ (2 db)

Hol vehetnék a páromnak olyan nyakláncot amin lakat van? 1 sima lakattal nem szeretném kiszúrni a szemét neki. meg attól lehet h kipattogna meg ormótlanul is néz ki. kövekkel díszített nem kell neki az 100% (persze azt találtam neten)

elnézést ha nem megfelel? helyen tettem fel a kérdést>.>

Legjobb válasz: Igaz, ez nem nyaklánc, de még nem is medál igazából, de szerintem ugyanúgy lehet akként használni, bár az ára elég húzós (szerintem, fõleg az aranynak). http://www.pandora.net/hu-hu/jewellery/ranges/charms/790288 http://www.pandora.net/hu-hu/jewellery/ranges/charms/750341 Próbálj esetleg ilyen karkötõdíszként keresni, sokfelé lehet már kapni olyanokat, olcsóbban is, mint a Pandorásak, biztos lehet lakatot is.

Igaz, ez nem nyaklánc, de még nem is medál igazából, de szerintem ugyanúgy lehet akként használni, bár az ára elég húzós (szerintem, fõleg az aranynak). http://www.pandora.net/hu-hu/jewellery/ranges/charms/790288 http://www.pandora.net/hu-hu/jewellery/ranges/charms/750341 Próbálj esetleg ilyen karkötõdíszként keresni, sokfelé lehet már kapni olyanokat, olcsóbban is, mint a Pandorásak, biztos lehet lakatot is.
A kérdező hozzászólása: ez túl pici de szép én elfogadnám (remélem párom látja ezt a kommentet és érti a célzást hehehe) de ma délután megtaláltam ami kellet http://archive.liveauctioneers.com/archive4/thefamebureau/17.. Sid Viciouson látta még régen csak vhogy mindíg elfelejtette XD de még1x köszi a választ ^^
A kérdező hozzászólása: jajj de szétszórt vagyok -.- a megrendelõset akartam linkelni >.> mind1 XD
Szia! Én is ilyen nyakláncot keresek már régóta, ha sikerült szerezned , leírnád hogy hol sikerült? köszönöm :)
És engem is értesítenél, légyszi? :D
A kérdező hozzászólása: oh bocsi sokáig nem néztem az oldalt :/ http://www.amazon.com/VICIOUS-Rabbit-Padlock-Choker-Pistols/.. itt van pl. de ha beírjátok hogy R Rabbit padlock akk tuti találtok

Hol vehetnék variscit követ? Kb. mennyibe kerül?

aranyában valahol??

Legjobb válasz: pl.: http://www.koorszag.hu/shopping/index.php?id=-17&pattern=var..Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!