Találatok a következő kifejezésre: Hol vehetek X (6 db)

Bármelyik tüzép telepen ahol hõszigetelõrendszert árulnak kapsz db-ra is 100X50-es táblában.
A kérdező hozzászólása: Jah, erre nem gondoltam, az OBI-ban meg csak csomagostul árulják. Köszi a választ.

Kiscsirkéket és takarmányt hol vehetnék Pesten? X. , XIV. , XVII. , XVI. kerületekben leginkább.

Legjobb válasz: Elõször derítsd ki, hogy az önkormányzat engedi-e a tartásukat, és ha igen, akkor milyen feltételekkel. Ha látsz valamelyik udvarban csirkéket, akkor kérdezd meg a tulajtól, hogy õ hol veszi a takarmányt.

Elõször derítsd ki, hogy az önkormányzat engedi-e a tartásukat, és ha igen, akkor milyen feltételekkel. Ha látsz valamelyik udvarban csirkéket, akkor kérdezd meg a tulajtól, hogy õ hol veszi a takarmányt.
Szerintem nézegess ilyen hirdetõ oldalakon(jofogas.hu..etc) Takarmányt szintén. Ja és az önkormányzat NEM szabályozhatja meg, hogy tarthatsz-e, vagy nem. Októberben változtatták meg. Szóval mindenki annyit tart, amennyi jólesik. http://www.jogiforum.hu/hirek/28286
A X. kerületben a Pipi-Térnél, a bábolnai márkaboltban. A honlapjuk nem mûködik most sajnos. 1107 Budapest, Mázsa tér 3-5. Tel: (06-1) 260-9617
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a választ.

Hol vehetek jegyeket az x-faktorra?

Elmennék megnézni egyet él?ben,de nem tudom,hogy hol vehetek rá jegyet,és mennyibe kerül...válaszokat el?re is köszönm


Hol vehetnék magellán polar x manual vázas kiadású bicajt?

A 2008-ban gyártott váz kéne.

Legjobb válasz: használtan vagy jól szét kell nézni a bringás webshopokban/boltokban!

használtan vagy jól szét kell nézni a bringás webshopokban/boltokban!

Hol vehetek a X. kerületben dekorsprayt?

Az Árkád kizárva, ott nem találtam. :(

Legjobb válasz: Az Árkáddal szemben a Sugárban az emeleten van egy kesh hobby bolt, ha ott nincs még érdemes megnézni a földszinten leghátul van egy kreatív hobby bolt, ahol nagyon sok féle festékek, lakkok, spray-k vannak. Bocsi hogy majdnem félévvel késõbb válaszoltam, remélem megtalálod amit keresel(kerestél).

Az Árkáddal szemben a Sugárban az emeleten van egy kesh hobby bolt, ha ott nincs még érdemes megnézni a földszinten leghátul van egy kreatív hobby bolt, ahol nagyon sok féle festékek, lakkok, spray-k vannak. Bocsi hogy majdnem félévvel késõbb válaszoltam, remélem megtalálod amit keresel(kerestél).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!