Találatok a következő kifejezésre: Hol vegyek Milyet (232 db)

Szeretnék laptop-ot venni, jót és nem túl drágát, hol vegyem? Milyet?

Megyek külföldre, és a NET miatt kéne, hogy tudjam tartani a kapcsolatot a párommal, meg a családommal.

Legjobb válasz: http://ipon.hu/webshop/group/notebook/439/ Itt nézelõdj, nagyon jó áron szokták adni. Már alig 70.000 Forint fölött lehet kapni olyanokat, amik szerintem neked teljesen megfelelnek. WiFi legyen rajta, aztán netezni tökéletesek :)

http://ipon.hu/webshop/group/notebook/439/ Itt nézelõdj, nagyon jó áron szokták adni. Már alig 70.000 Forint fölött lehet kapni olyanokat, amik szerintem neked teljesen megfelelnek. WiFi legyen rajta, aztán netezni tökéletesek :)
Hali! Én nem akarlak semmire rábeszélni, de ha laptopot akarsz venni, akkor HP! Nekem az van és nagyon jó. Nem tudom, de ha eeepc-t veszel azzal az a gond, hogy majdnem annyiba kerül, mint nagy középkategóriás Hp. Azt mondom nézz szét itt: "http://h10010.www1.hp.com/wwpc/hu/hu/ho/WF02a/321957-321957-... Ne ijedj meg az itteni áraktól, szaküzletekben, valamint bevásárlóközpontokban olcsóbb, hitelre fõleg nem gond, ha kicsit drágább, de legalább nem szar. Én 2 évig foglalkoztam ezekkel az elmúlt idõben, eladóként. A Hp-k alapból 2 év garisak. És szerintem kicsi notebook-ot tényleg nem érdemes venni, de ez csak jótanács. "http://cerbyte.com/loja/images/HP_530_Laptop.jpg" Ezt olyan 90.000 körül megkapod, nekem ilyenem van és profi.Csak vistát használj hozzá. Az eeepc-k is asszem 50.000 körül vannak és nem tudnak annyit hardveresen, szóval..Bocsi, ha hosszú voltam!:) Csumi!

Mennyibe kerül egy fürdő megépítése, hol vegyek hozzá anyagokat, milyen anyagokat vegyek, hol zudom ezeket olcsobban megvenni, fürdő+WC megépítése mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Attól függ milyen fürdõt akarsz. Lehet 300 ezertõl 3 millióig. Tervezd meg és kérj árajánlatot kivitelezõktõl.

Attól függ milyen fürdõt akarsz. Lehet 300 ezertõl 3 millióig. Tervezd meg és kérj árajánlatot kivitelezõktõl.
Nézz szét a neten, sok akciós dolog van. A kádtól a csaptelepig. Pl. a [email protected]án sok akciós csaptelep van. Mi ott találtuk meg a srácot, akitõl jó áron megvettük. Ja meg volt egy üzlet, ahol lehetett szállítássérült mosdókat venni viszonylag jó áron, csak elõre nem tudják megmondani, hogy mennyire sérült, csak akkor látod, ha bemész az üzletbe, mi ezért nem ott vettük, mert nem Pesten lakunk, és gázos lett volna rohangálni. Csempét sztem a lakhelyedhez közel vegyél, mert rossz szaladgálni 1 négyzetméterért, ha mondjuk kevés lesz, vagy eltörik.
az ecserin a mcdonalds mögött van az olasz cipõbolt ott nagyon jó gyerek cipõk vannak elég tûrhetõ áron siesta meláni meg hasolok leértékelten
Mi a brendonban néázegettünk.Marha drága, de biztos máshol is vannak olyan tipusok.
ja és sztem neten ne vegyél, nem biztos, hogy jó lesz.
A kérdező hozzászólása: valami olcsobb?Ti milyet vettetek?
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyos az utolso válaszolo csak az abaj hogy pécsi vagyok, köszi. Ha valaki esettleg itt tudna mondani jocipöboltot jo lenne, köszi.

Milyen gőztisztítót vegyek padló és ágy használatához? Milyet ajánlotok és hol vegyem meg?

Kärcher 1020-at néztem ki,de nem tudom hogy használható-e ágyon, illetve állíthat-e a hő fok?

Nem tudom, milyen táskát vegyek, vagy hol vegyem, egyáltalán milyet érdemes?

ha segit valakinek, a stilusom inkább ilyen military, steampunk, szeretem a terepszineket-mintákat, a ,,más'' dolgokat... barna, khakizöld árnyalatai

Legjobb válasz: A Deák Ferenc téren van egy nagyon egyéni bolt, a Vintage, az nagyon tetszene neked, meg láttam ott egy nagyon jó terepszínû táskát 13 ezerért, de szerintem nézz körül a Primark honlapján, ahonnan tudsz rendelni:)

A Deák Ferenc téren van egy nagyon egyéni bolt, a Vintage, az nagyon tetszene neked, meg láttam ott egy nagyon jó terepszínû táskát 13 ezerért, de szerintem nézz körül a Primark honlapján, ahonnan tudsz rendelni:)

Mosható pelenka! Mennyit vegyek? Milyet vegyek? Hol vegyem?

Legjobb válasz: próbaképp csak néhányat,mert az én babám bõre rettenetes lett tõle,bármi hamar tettem tisztába

próbaképp csak néhányat, mert az én babám bõre rettenetes lett tõle, bármi hamar tettem tisztába
(Annyit fûznék még hozzá, hogy általában ha valaki csak véletlenül elfelejt válaszolni, akkor nem veri nagy dobra, megereszt egy "bocsi"-t. Ha viszont valóban nem is állt szándékában, akkor jönnek a támadó, vagy másban lelkiismeret furdalást kelteni akaró megjegyzések. Ráadásul akkor sikerül pár órában belül. Ezeken én már átlátok és nem rendít meg, nem fogom emiatt rosszul érezni magam. És nem azért mert tapintatlan bunkó vagyok)
Ha van ügyes varrónõ a családban, az nagyon jó :) Én azt javaslom, hogy a belsõ pelusokat varrja meg anyósod, ha van rá kapacitása. Ez lehet zsebes pelus is és a zsebbe rakhatsz tetra pelust. Így az olcsót a kényelmessel ötvözöd. Külsõt nem varratnék a Nagyival, mert nagyon spéci anyag kell hozzá. Küldök priviben egy linket amik nagyon jók. Erre a variációra én 25-30 belsõt és 3-6 külsõt javaslok beszerezni.
(Talán a válaszoló kórházban fekszik és küzd a babájáért.) Lehet, szegények, kár, hogy ilyen sokan vannak.
A kérdező hozzászólása: (Talán a válaszoló kórházban fekszik és küzd a babájáért.) Úgy döntöttem minden félét veszünk és majd ami beválik abból veszünk többet. Úgy hallottam újszülött korban még nem annyira jó a mosható pelenka így még van idõnk. Lehet anyóssommal varratok nekünk megfelelõt. Mindenképpen állítható méretût szeretnék és annyiszor mosunk majd amennyiszer szükség lesz rá. Teljesen változó hetente mennyit mosok. Az ár viszonylag mindegy mert kaptunk rá pénzt. De próbáljuk a legjobb pelusokat beszerezni a legjobb áron.
"persze normális választ nem nagyon kaptam" Én pedig nagyon sokszor azt figyelem meg, hogy a kérdezõ tûnik el. Nem csodálom, hogy aki egyszer-kétszer kitesz a válaszáért, amire viszont nincs semmi reakció, akkor máskor már nem fog így tenni és ebbõl következõen nem lesz "normális válasz"
elsõ vagyok, nem kipirosodott szimplán a babám bõre, hanem durván ekcémás lett, amit 38.000 Ft volt helyre hozni... Az unokahúgom 26 éves, már baba korában is eldobható pelust használt, nem lett meddõ, 4 gyereke van (2 ikerpár) ez hülyeség, mint az a majomhordozó kendõ is...
Én egy készlet kínai zsebes pelust vettem (24 db, dupla betéttel). Interneten rendeltük a gyártól, így a legolcsóbb. A pop-inrõl én is hallottam hogy ár-érték arányban nem a legjobb. Mi 6 hónapja használjuk (születése óta). Sajnos kifolyik a pisi vhol. Bonyolítottunk a dolgon, mert egészségügyi szempontból nem akartam feladni:-). Illetve az eldobósat feladni rá (éjszakára és ha messzebb megyünk itthonról azt adok rá, de ez havi kb. 40 db-ot jelent). A hagyományosan ötvöztük a modernnel - tetra pelust hajtogattunk, bele a zsebes pelus betétjét (elég 1), és külsõként használjuk a színes részét. Teljesen jól bevált, nem folyik, nem kényelmetlen, nem büdös. 3 naponta mosok, szárítógéppel szárítom, utána vasalom a tetrákat. Anyagilag nem éri meg, ahogy sokat állítják. Több energiát igényel részemrõl. Viszont ha lehet, nem adok rá a fiamra ragasztós, vegyszeres, mûanyag pelust, amitõl felnõtt korára komoly problémái lehetnek (sterilitás, meddõség). Mindenki csak a popsi kipirosodása miatt aggódik, pedig az csak felületi bõrpír. A felszívódó méreggel senki sem foglalkozik?
Mondjuk ha megírod, hogy mennyi pénzed van a készletre és most kb.háyn naponta mostok, abból már ki tudok indulni
Rengeteg féle van, elõször visszakérdezek: Mik a legfõbb szempontjaid? Olcsó legyen? Könnyen feladható legyen? Gyorsan száradó legyen? Atombiztos legyen? Addig is pár márka amit neee: coolababy, legolcsóbb kínai zsebes pelenkák, pop-in nekem se a szívem csücske, bambuszos anyagokról is lebeszélnélek, mert eléggé tönkremenõs.
egyetlen pozitívuma volt, nem folyt ki belõle a pisi
nemrég én is feltettem egy ehhez hasonló kérdést, persze normális választ nem nagyon kaptam. de ki akartam próbálni, ezért napokon át nézegettem milyenek vannak, melyik mit tud, mennyibe kerül, mennyi kell belõle stb. hát... túl nagy reményeim voltak hozzá. végülis pop-int vettem, 1dbot kipróbálni. ránézésre tleg nagyon jópofa, de a használati értéke tart a nullához. a gyerekem még nincs 7 hónapos, de már a legnagyobb méretre kellett neki állítani.. kizárt, hogy ez a pelenkázós korszak végéig jó lenne. utálta a nagy csomagot (mert azt az anyagmennyiséget vhova el kell tenni, akárhogy is patentolod). egy napközbeni szimpla pisis pelus lett belõle, semmi extra, nem volt túl sokáig rajta, mégis olyan érzet volt, mintha egy vizes rongy lenne a gyereken. tökre nem szívja be eléggé a nedvességet. a gumírozás nyomot hagyott a combján és a derekán is megnyomta a pelus. a tépõzárat egész a szélére kellett csatolnom, pedig nem kövér gyerek. ráadni is nehezebb, mint egy eldobható pelenkát. és akkor még ott a macera a mosásával, mert pl öblítõt nem lehet hozzá használni. én nem áztattam be, mert kimostam másnap, de így is vízihulla szaga volt a pisis pelusnak (pedig a pisis ruháinak másnap még nincs ilyen szaga). és amivel még fûzik erre az embert, hogy mennyivel olcsóbb... hát ha nem tart ki a pelenkázós korszak végéig, akkor már nem is éri meg.. ez a pop-in boltban 5490 egy db (persze csomagban kevesebb), én a vaterán vettem 4800ért.
A kérdező hozzászólása: Kösz az üzenetet a többirõl gondolj amit akarsz. Találtam egy helyet ahol lehet venni Pul anyagot majd meg nézzük az itthon vagy a vásárolt külsõ a jobb.

Milyet vegyek? Milyen márkájú a legjobb? És hol vegyem?

Melltartót szeretnék venni. Milyen a jó melltartó?

Legjobb válasz: Magyarországon a Triumph a legjobb ,én külföldön vettem Marie Jo-t,meg Chantelle-t nekem ez a kettõ a legjobb.kicsit húzós az ára ,de megéri és jobb mint ,h lógjon a melled.A West End -ben lehet kapni triumph-ot.Az a lényeg ,h ne legyen szoros a pántja , ne nyomjon sehol és próbáld ,h akkor is tartson mikor a pánt nincs a válladon.

Magyarországon a Triumph a legjobb , én külföldön vettem Marie Jo-t, meg Chantelle-t nekem ez a kettõ a legjobb.kicsit húzós az ára , de megéri és jobb mint , h lógjon a melled.A West End -ben lehet kapni triumph-ot.Az a lényeg , h ne legyen szoros a pántja , ne nyomjon sehol és próbáld , h akkor is tartson mikor a pánt nincs a válladon.
A kérdező hozzászólása: Köszi (:

Milyen érzéstelenítőt vegyek? Epilálásra kéne, de nem tudom milyet és hol vegyek.

Legjobb válasz: semmilyet. ha annyira érzékeny a bõröd, akkor ne epiláld, mert utána akár hegesedhet is.

semmilyet. ha annyira érzékeny a bõröd, akkor ne epiláld, mert utána akár hegesedhet is.
hidd el megszokod...az én fájdalomküszöbömnél sztem nem nagyon van alacsonyabb...én úgy csináltam, hogy jól megnövesztettem a szõröm aztán gyanta kozmetiuksnál (majd bepisiltem....teljesen leizzadtam úgy fájt...) aztán meg fokozatosan epiláltam mára már szinte meg sem érzem...májusban voltam azt hiszem kb kozmetikusnál...igaz most nyár van és rövidnaci igy gázabb a szõrnövesztés...
ha ennyire félsz a fájdalomtól maradj inkább a borotvánál..

Hol vegyek óvszert? Milyet? És mennyibe kerül? Hány darab van benne?

Most lessz az els?... szeretném el?tte még gyakorolni! De nemmerek venni! Azokat is kiszolgálják akik még nem 18 évesek? légyszi ne fikázzatok hanem nagyon megjhálálnám ha segítenétek!

Legjobb válasz: Igen kiszolgálják.vehetsz durexet vagy más milyet life...nem tudom hogy írják pontosan.A 3db ára 500ft körül mozog.Hogy hol vegyél,hát szinte mindenhol lehet már kapni.Mondjuk drogériában,vagy tescoban...

Igen kiszolgálják.vehetsz durexet vagy más milyet life...nem tudom hogy írják pontosan.A 3db ára 500ft körül mozog.Hogy hol vegyél, hát szinte mindenhol lehet már kapni.Mondjuk drogériában, vagy tescoban...
Szinte bármely élelmiszerboltban van: Profi, Plusz, reál, mittudomén. Igen, a lifestyles óvszerek tényleg jó minõségûek. Ha pedig zavar a vásárlás, vegyél a neten, online. Igaz, hogy a postaköltséget is fizetheted, de a kényes pillanatokat megúszod.
A lényeg, hogy ne vegyél márkátlan és olcsó terméket, mert az veszélyes. Vegyél Durexet (10 dbos kb 1200, -) vagy Lifestyle (3 dbos 500.-) vagy vehetsz Masculant, ez 10dbos és olcsó, de jó!! kb 5-600 ft. Vehetsz bármelyik gyógyszertárban, dmben, rossmannban, tescoban, de a legtöbb boltban van. És nem kell szégyellni, menj oda és vedd meg. Ez az élte természetes része, nincsmit szégyellni rajta. Inkább légy büszeke magadra, hogy te veszel, és nem vagy feleõtlen!!! nincs mitõl félni, v agyi s a terhességtõl igen!! úgyhogy inkább kûzd le magad, és vegyél, meglátod nem is oylan nagy dolog ez...
engem személy szerint a lifestyles mar. Nem tudom, hogy a sikosító, vagy a spermicid, de szó szerint mar. Úgyhogy azt nem ajánlom. durexet egyszer próbáltam, mert elfogyott a szokásos, drágállottam. Annó amikor még kellett a masculan volt nálam a nyerõ. tizes csomagban volt, nem hármasban, és annyiba került a 10 db, mint 3 a durexbõl vagy a lifestylesból. Sok szórakozóhelyen van a wc-ben automata, ha annyira félsz venni. Elsõre én is be voltam egyébként szarva, de ha belegondolsz, csak neked az elsõ, nekik, akik eladják a sokezredik... nem is foglalkoznak vele. :)
Mi is sokáig a Lifestyle-t használtuk, és tényleg mar. Durex-et most próbáltuk elõször, és bár tényleg drágább, jónak tûnt. Masculant nem ismerem.
Szia! Figyu az elsõ hogy a Masculan az nem egy nagyszám baromi büdös zselével van be vonva a http://www.durex.hu -ról választhatsz. Bár én efektiv az elsõt a helyedben gumi nélkül akarnám majd de ez mind1 a te dolgod.. A meg vásárlástól ne félj kis üzletben vedd ott rád néz a kis csaj és mond azt hogy egy haver kért meg, hogy vegyek nem mert el jönni meg venni.. És akkor nem te leszel szar helyzetben hogy ilyet vettél:-P Amugy szerintem is tög gáz ilyet venni nem érdekel ki mit mond gáz és kész.. Ha már mégis venni akarsz ezt vedd szerintem ezel nem mész el olyan gyorsan: Performa a neve. http://www.durex.com/hu/productRange.asp?intProdCat=346&intM..

Playstaton 3at szeretnék venni és ehhez kéne egy kis segítség, hogy milyen fajta, hány gigabájt, hol vegyem?

főleg játékra pl: modern warfare3, far cry3, hasonló belső nézetű játékok, meg film nézésre használnám. Meg olvastam valami olyasmit hogy netezni lehet rajta meg PSN, ezeket valaki legyen szíves leírni nekem részletesen, hogy hogyan működik meg milyen lehetőségek vannak. köszönöm

Legjobb válasz: köszönöm a választ. az érdekelne még hogy melyik fajtát vegyem, mer ugye van a vastag a vékony meg a nagyon vékony(ha jól tudom). Melyikre nem jellemzõ hogy elromlik? mert úgy hallottam, hogy a vastag az könnyebben romlik el...

A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. az érdekelne még hogy melyik fajtát vegyem, mer ugye van a vastag a vékony meg a nagyon vékony(ha jól tudom). Melyikre nem jellemzõ hogy elromlik? mert úgy hallottam, hogy a vastag az könnyebben romlik el...
Újat, garanciával csak Superslimet kapsz. (65 ezer körül jár az a 500-as alapgép egy kontrollerrel) Használtan meg Slim-et érdemes venni. Minimum 250GB-ost... (Az alapgép egy kontrollerrel olyan 40-50 ezer körüli + a kontrollerek (5-8e/db) és egyéb kiegészítõk pl. Move 10-15e) Fat-ot (vastagot) nem ajánlom, mert típushibás (Sárga led) és sok olyan van a piacon amibe leheltek egy kis életet, hogy gyorsan eladják... (ezért is találhatsz olcsón 25-35e körüli áron.) A PS Plus-ra meg érdemes elõfizetned, mert pl írtad a FarCray3-at amivel szeretnél játszani, azt a szeptemberi listán meg is találod. (Azaz nem kell külön megvenned)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!