Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak olyan (3273 db)

Debrecenben hol van olyan bolt, ahol RK tömb tartót+ tonfatartó gyűrűt lehet kapni?

Legjobb válasz: Keress olyan boltot ahol Maglite lámpákkal foglalkoznak ( a legtöbb szerszámmal, mûszaki felszereléssel foglalkozó boltban van ilyen ) ehhez van lámpatartó övre, teljesen olyan mint amit keresel. Katonai felszerelés boltban, katona ruházati, military, fegyver boltban is vannak. Esetleg nézz körül a neten hol van ilyen bolt felétek.

Keress olyan boltot ahol Maglite lámpákkal foglalkoznak ( a legtöbb szerszámmal, mûszaki felszereléssel foglalkozó boltban van ilyen ) ehhez van lámpatartó övre, teljesen olyan mint amit keresel. Katonai felszerelés boltban, katona ruházati, military, fegyver boltban is vannak. Esetleg nézz körül a neten hol van ilyen bolt felétek.
A kérdező hozzászólása: OKés, körülnéztem, köszönöm!

Debrecenben hol van olyan eldugott hely, ahol kocsiban lehetne szerelmeskedni?

Ha lehet pontos utcanévre lennénk kíváncsiak,mert már próbáltuk feltérképezni a terepet,de nem nagyon találtunk alkalmasat.

Legjobb válasz: hát szerintem elég sok sötét utca, parkoló van. Pl éjszaka nem hiszem, h sokan járnának a tescoban, ott is lehetne, bár ki van világítva, de van olyan része,a hol nem látszik. Vagy a cora parkolója, az még lehet, h kivilágítva sincs, de nem tudom

hát szerintem elég sok sötét utca, parkoló van. Pl éjszaka nem hiszem, h sokan járnának a tescoban, ott is lehetne, bár ki van világítva, de van olyan része, a hol nem látszik. Vagy a cora parkolója, az még lehet, h kivilágítva sincs, de nem tudom
nagyerdõn, vekerin BÁRHOL
az ilyen tecsos, meg stb kivilágított parkolókkal azért vigyázzatok, nehogy legyen kamera, amit nem vesztek észre, aztán meg majd you toben nézegethetitek az akciótokat :) inkább menjetek valami külvárosi részre a természetbe, vannak térfigyelõ kamerák is, és nehogy valami szemfüles rendõrbácsi a központban pop-pop-cornnal a kezében a ti meghitt perceiteken szórakozzon :)
Tényleg a nagyerdõre menjetek, elég nagy, és sok kihalt utca van ott:)
és tudtok csak eldugodtabb utcákat?

Pécsen hol van olyan hely, ahol MKB SZÉP kártyával tudok gyrost enni?

Vagy gyros tálat.

Legjobb válasz: Az MKB honlapján is biztos van egy olyan rész, ami a SZÉP kártyával foglalkozik, mint az OTP-s, ahol város szerint meg tudod nézni, hogy hol tudod levásárolni. Már egyre több büfé is elfogadja.

Az MKB honlapján is biztos van egy olyan rész, ami a SZÉP kártyával foglalkozik, mint az OTP-s, ahol város szerint meg tudod nézni, hogy hol tudod levásárolni. Már egyre több büfé is elfogadja.


Budapestiek hol van olyan kocsma ahol 18 év alatt adnak piát?

Nem akarjuk részegre inni magunkat ,csak így télen beakarunk ülni valahova meginni 1-2 sört. Köszi

Legjobb válasz: A kérdést így kellett volna feltenni: Budapestiek hol van olyan kocsma ahol 18 év alatt NEM adnak piát?

A kérdést így kellett volna feltenni: Budapestiek hol van olyan kocsma ahol 18 év alatt NEM adnak piát?
kb. mindenhol...ha magasabb vagy mint 150cm, van némi szõr az arcodon, 50kg-nál több vagy, nem olyan a hangod mint egy hormonzavaros kislánynak.

A déli félgömbön hol van olyan éghajlat, mint Magyarországon?

Ilyen éghajlat, meg időjárás mint itt.

Legjobb válasz: Üdv!Az elõzõ válaszolóhoz tenném hozzá hogy igazából a déli félgömbön nincs nagy összefüggõ szárazföld a 40. és 50. szélességi fokok környékén,míg északon van.(Magyarország is ott helyezkedik el.)Ezt azért írtam mert habár van a déli félgömb 40. és 50, foka között Szárazföld,de az szigetek formájában ott pediig az óaceán beleszól a dologba és sokat változnak a dolgok.Sydney-vel a probléma az hogy az jóval melegebb éghajlatú,vele együtt egész Ausztrália az.Új-Zéland áll talán legközelebb a mi éghajltunkhoz,ahogy az elõzõ kommentelõ is ugye mondta.Habár ott is mivel sziget a körülötte lévõ víz másabbá teszi az éghajlatot,tehát végsõ soron a válasz az hogy:A déli félgömbön nincs olyan szárazföldi terület amelynek az éghajlata megegyezne Magyarországéval,a legfõbb oka ennek az,hogy nincs egybefüggõ szárazföldi terület a déli félgömbön,ott ahol kialakulhatna ez az éghajlat,illetve idõjárás.(egybefüggõn nagy kiterjedésût értek,tehát olyat ahol az óceán nem érvényesíti a hatását,pont ugy ahogy nálunk se teszi)Láss egy példát is!Tajga azaz nagy kiterjedésõ fenyõerdõk csak az Északi félgömbön vannak,Kanadá-ban és Oroszországban.A Déli földgömbön ott ahol lehetnének(mert lehetnének) nincs szárazföld azon a szélességi fokon ahol megfelel a hõmérséklet a fenyveseknek.Ezt csak azért írtam hogymegértsd azt,hogy azért nincs délen sehol olyan éghajlat mint itt,mert nincs ott ahol kéne egybefügõ szárazföld.Remélem hogy segítettem!

Üdv!Az elõzõ válaszolóhoz tenném hozzá hogy igazából a déli félgömbön nincs nagy összefüggõ szárazföld a 40. és 50. szélességi fokok környékén, míg északon van.(Magyarország is ott helyezkedik el.)Ezt azért írtam mert habár van a déli félgömb 40. és 50, foka között Szárazföld, de az szigetek formájában ott pediig az óaceán beleszól a dologba és sokat változnak a dolgok.Sydney-vel a probléma az hogy az jóval melegebb éghajlatú, vele együtt egész Ausztrália az.Új-Zéland áll talán legközelebb a mi éghajltunkhoz, ahogy az elõzõ kommentelõ is ugye mondta.Habár ott is mivel sziget a körülötte lévõ víz másabbá teszi az éghajlatot, tehát végsõ soron a válasz az hogy:A déli félgömbön nincs olyan szárazföldi terület amelynek az éghajlata megegyezne Magyarországéval, a legfõbb oka ennek az, hogy nincs egybefüggõ szárazföldi terület a déli félgömbön, ott ahol kialakulhatna ez az éghajlat, illetve idõjárás.(egybefüggõn nagy kiterjedésût értek, tehát olyat ahol az óceán nem érvényesíti a hatását, pont ugy ahogy nálunk se teszi)Láss egy példát is!Tajga azaz nagy kiterjedésõ fenyõerdõk csak az Északi félgömbön vannak, Kanadá-ban és Oroszországban.A Déli földgömbön ott ahol lehetnének(mert lehetnének) nincs szárazföld azon a szélességi fokon ahol megfelel a hõmérséklet a fenyveseknek.Ezt csak azért írtam hogymegértsd azt, hogy azért nincs délen sehol olyan éghajlat mint itt, mert nincs ott ahol kéne egybefügõ szárazföld.Remélem hogy segítettem!
Talán Argentína és Chile déli részén.
Talán Új-zélandon, esetleg Sydney környékén. Csak kevésbé kontinentális, inkább óceáni, vagyis kiegyensúlyozottabb, kevésbé szeszélyes. A miénkre jobban hasonlítót ezeknél nem nagyon fogsz találni szerintem.
Ja és Új-Zéland déli szigetén.
Magyarország éghajlatába erõsen beleszól a Kárpát medence. A helyi idõjárást a földrajzi sajátosságok definiálják, az uralkodó szélirány, a tágabb környezet hatásai. Pontosan ilyet nem találsz máshol.

Fehérváron hol van olyan turkáló ahol azért márkásabb ruhák vannk?

köszi a válaszokat el?re is :)

Legjobb válasz: Nincs kifejezetten olyan ahol márkásabb ruhák vannak, van hogy olyan szállítmányt kapnak ami tele van márkás ruhákkal és van hogy 1 sincs benne.

Nincs kifejezetten olyan ahol márkásabb ruhák vannak, van hogy olyan szállítmányt kapnak ami tele van márkás ruhákkal és van hogy 1 sincs benne.
A kérdező hozzászólása: köszi:) és szerinted melyikbe érdemes elmenni?
Szerintem a József utcaiba, a TB-vel szemben. Ott márkás holmikat szoktam kifogni, bár nem erre hajtok, de sokszor összejött.

Budapesten hol vannak olyan szórakozóhelyek ahol összelehet ismerkedni olyan lánnyal aki nem egy éjszakás kalandot keres? Vagy akkor marad a közösségen belüli ismerkedés.

Legjobb válasz: Szia! Igen, vannak kimondott olyan szórakozóhelyek, ahol az egy éjszakás dolog jellemzõ a leginkább.. Az underground/alternatív helyek -általában- nem ilyenek. Tehát most nem ezekre gondoltam: Morrisons, Play, Hajógyári szigeten amik vannak. Hanem pl.: Lokál Bár, Corvintetõ, Gödör klub... :)

Szia! Igen, vannak kimondott olyan szórakozóhelyek, ahol az egy éjszakás dolog jellemzõ a leginkább.. Az underground/alternatív helyek -általában- nem ilyenek. Tehát most nem ezekre gondoltam: Morrisons, Play, Hajógyári szigeten amik vannak. Hanem pl.: Lokál Bár, Corvintetõ, Gödör klub... :)

Hol van olyan hely, ahol viszonylag olcsó a bértartás, és jó a minőség?

Bunkó válaszokat nem szeretnék, pl: Ha ilyen helyet keresel akkor ne tarts lovat meg ilyeneket. Nem erre vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy hol van olyan hely. Köszönöm: Carolina11

Legjobb válasz: És hol laksz? Mert ha mondjuk Sopron mellett, akkor nem kéne, hogy Debrecen környéki lovardákat ajánljon neked valaki. Ajánlom, hogy nézz körbe a lakóhelyed környékén, milyen lovardák vannak és válassz azok közül. Ha van lovad vagy lovagolsz, akkor ismerned kéne az összes környezõ lovardát. Legalábbis én tudom milyen lovardák vannak itt a környéken, ismerem mindegyiknek a tulajdonosát, azokat akik oda járnak. Hiszen a lovasok összetartóak (jobb esetben...), nálunk legalábbis sûrûn megfordulnak egymásnál a lovardatulajdonosok és a lovasok is. Meg hát nyilván így nem fog tudni neked senki se lovardát ajánlani, gondolom nem akarsz te se napi szinten 20 km-nél többet utazni, mert nagyon nem lenne kifizetõdõ.

És hol laksz? Mert ha mondjuk Sopron mellett, akkor nem kéne, hogy Debrecen környéki lovardákat ajánljon neked valaki. Ajánlom, hogy nézz körbe a lakóhelyed környékén, milyen lovardák vannak és válassz azok közül. Ha van lovad vagy lovagolsz, akkor ismerned kéne az összes környezõ lovardát. Legalábbis én tudom milyen lovardák vannak itt a környéken, ismerem mindegyiknek a tulajdonosát, azokat akik oda járnak. Hiszen a lovasok összetartóak (jobb esetben...), nálunk legalábbis sûrûn megfordulnak egymásnál a lovardatulajdonosok és a lovasok is. Meg hát nyilván így nem fog tudni neked senki se lovardát ajánlani, gondolom nem akarsz te se napi szinten 20 km-nél többet utazni, mert nagyon nem lenne kifizetõdõ.
Appel Lovaskert Kistokaj. Az elsõ hónap kipróbálás céljából 15 ezer forint, onnantól kezdve pedig 25. a körmölés, és az állatorvos is kedvezményesen meg van. Nem egész nap a boxban állnak a lovak, hanem van egy nagy legelõ, napközben ott, éjszaka az istállóban. A legelõn folyamatos a felügyelet. Reggel-este abrak, éjszakára sok szénát kapnak. Jó hely, szeretem. Van lovasoktatás. Egy, ami a tulajdonos lányaié, van egy másik, egy oktató, aki a 2 lovát tartja ott, országosokra mennek, stb. Nála is lehet lovagolni. z árak az oktatásban eltérõek.
simon zolinál beálló, jó vicc :D és igényesnek meg nagyon igényes, a lovak darát, meg lisztet, meg kenyeret esznek, a széna pedig finom penészes. nem akarlak elkeseríteni, de miskolcon nincs igényes bértartás. pedig nagyon sok helyen jártam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, fõleg az utolsó válaszát.
Miskolcon a Csattos-hegyen vállalnak olcsón bértartást, közel van a városhoz, de nem ismerem õket személyesen, nem sokat tudok róluk. Állítólag ridegtartásban 25-ért vállalják a lovat - ez akár nagyon jó is lehet a lónak, feltéve, hogy van egy féltetõ, beálló, hogy ha akar, esõben, hóban fedelet találjon. Bár az is igaz, hogy az enyémek még nem volt olyan esõ vagy hideg, amikor be akartak volna jönni a legelõrõl. :-) Állásban ugyanott 30 ezerért tartanak - szerintem ennél jobb a rideg, bár ha az állásból is kirakják minden nap karámba, akkor az se rossz. Simon Zoltánt kell keresni. Szerintem menj ki és nézz szét náluk, meglátod, milyen benyomásod lesz a helyrõl.
A kérdező hozzászólása: Miskolcon lakom. Kb 20-27 ezer forintos bértartást szeretnék, és nem baj, ha nincs ugrópálya.
Második vagyok: mit jelent számodra az olcsó? Mennyi pénzbõl tudsz gazdálkodni a bértartást illetõen? Amúgy ez is országrészfüggõ, mert van, ahol az 50 ezer is olcsó, máshol a 35 is drága.
Írd meg, hol laksz, illetve hogy pontosan mik az igényeid és megpróbálok tippeket adni, eléggé sok lovardát ismerek az országban. Ami nekem jó bértartó hely, nem feltétlenül az neked is - tudnom kellene, mit vársz az adott helytõl, pl. elég-e a boxos tartás (ezen belül normál vagy angol boxot szeretnél), vagy kifejezetten karámoztatni is szeretnél, ha nem mégy ki a lóhoz, akarod-e, hogy mozgassák, esetleg lovagolják, megtakarítsák, stb. Vannak-e különleges igényeid az etetést illetõen? Milyen felszereltséggel legyen ellátva a lovarda? Legyen több pálya, ugrópálya, tereplehetõség, fedett lovarda? Nagyobb, inkább sporttal foglalkozó lovardát keresel, vagy egy kisebb, családias istállót, az se baj, ha nincs pl. ugrópálya? Legyen edzõ, oktató elérhetõ? Ha ezek alapján kicsit közelebbit mondasz a dolgokról, megpróbálok ötletet adni.
Sziasztok!Sajnos Appelékkkal nekem nincs jó tapasztalatom, de ettõl függetlenül hanem jönne be én is ajánlanék egyet: Miskolcon jól megközelíthetõ helyen, megfelelõ lovaglási feltételek mellett, lovak bértartását vállalom rideg tartásban!\\ Érd.:06/70/2039535


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!