Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak oldalak ahol (366 db)

A kérdező hozzászólása: http://www.startapro.hu/hirdetes/nyuszis_nyuszifules_samsung..

Hol van egy olyan oldal, ahol az összes jelenlegi ország és főváros fenn van? , mert sok oldalt láttam ahol csak a régiek vannak fenn

Legjobb válasz: altalaban a wikipedian elegge naprakesz a lista. (mivel ebben az esetben nem szamit a nyelv, ajanlo a nemet vagy angol forrast!)

altalaban a wikipedian elegge naprakesz a lista. (mivel ebben az esetben nem szamit a nyelv, ajanlo a nemet vagy angol forrast!)
A kérdező hozzászólása: Ok. Köszi

Hol találok olyan oldalt ahol lezbi orvosok vannak?

pl.bemegy egy lány és elkezdenek sexelni vagy elötte megvizsgálja

Legjobb válasz: én csak olyan oldalt tudok ahol leszbi orvosok vannak

én csak olyan oldalt tudok ahol leszbi orvosok vannak
nemértem a kérdést.. szexelni akarsz egy nõi orvossal ugy h te is nõ vagy?:D és a hecc kedvéért vizsgáljon is meg? nemértem a lényeget....
xvideos
A kérdező hozzászólása: olyan videot néznék ahol lezbi orvos játszik a betegel
jah...Vészhelyzetet nézz!!..Weaver doktornõ :Dxd
A kérdező hozzászólása: az is jó
jaja, nézz Vészhelyzetet! nem csak lezbi, de sánta is ráadásul!


Hol tudok kitölteni EREDETI amerikai zöldkártya lottót? Olvastam 1 jópár oldalt erről, de majd minden 2. mondatba benne van, hogy rengeteg átverős "jelentkezés" van. Hol van az EREDETI, ahol működhet is a dolog?

Legjobb válasz: https://www.dvlottery.state.gov A hivatalos oldal ".gov" végzõdésû! A többi kamu! A következõ jelentkezési idõszak októberben lesz.

https://www.dvlottery.state.gov A hivatalos oldal ".gov" végzõdésû! A többi kamu! A következõ jelentkezési idõszak októberben lesz.
Csatlakozom az elozohoz, az a hivatalos oldal. Meg valami: mostmar van .gov vegzodesu atvereses oldal is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!

Spanyol! Hol találok olyan oldalt ahol a visszaható igék vannak ragozva?

Legjobb válasz: Szia! Oldalt nem tudok, de ha nagyobb városba laksz akkor nézz el a könyvtárba. Van egy zöld könyv aminek az oldalára az van irva, hogy nyelvek könnyûszerrel-spanyol és ilyen igetáblázat rendhagyó igékkel mindennel.

Szia! Oldalt nem tudok, de ha nagyobb városba laksz akkor nézz el a könyvtárba. Van egy zöld könyv aminek az oldalára az van irva, hogy nyelvek könnyûszerrel-spanyol és ilyen igetáblázat rendhagyó igékkel mindennel.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A visszaható igéket ugyanúgy kell ragozni, mint a többit, persze kirakva a névmást. (Igaz, a spanyolban kérdéses, hogy lehet-e egyáltalán visszható igéket elkülönítenni, hiszen minden igét lehet visszahatólag használni.) Pl. levantarse: me levanto, te levantas, se levanta, nos levantamos, os levantáis, se levantan.

Hol találok olyan oldalt, ahol az emberi ízületekre HATÓ izmokat sorolják fel? Tehát nem úgy, hogy az arc izmai meg a hát izmai stb. mert az nekem is le van írva.

nyak,váll,könyök,csukló,térd,csípõ,boka...

Legjobb válasz: Konkrétan izület szerint nem nagyon fogod megtalálni õket, mert pl. a nyak izmai a nyakcsigolyák közötti izületeket mind mozgatják. Ráadásul nem is ott van az izom, ahol az izület, pl. a felkar izmai a könyökizületet, az alkar izmai a csuklót és az ujjakat mozgatják. Végtagoknál még viszonylag követhetõ a dolog, de a törzs és hasfal bukta ilyen szempontból. Anatomiából az izmok eredését és tapadását kell ismerni, az izom ezt a két pontot közelíti egymáshoz, és az összes közbülsõ izületet megmozdítja! Szóval ilyen csoportosításnak nem nagyon van értelme, ne keresd!

Konkrétan izület szerint nem nagyon fogod megtalálni õket, mert pl. a nyak izmai a nyakcsigolyák közötti izületeket mind mozgatják. Ráadásul nem is ott van az izom, ahol az izület, pl. a felkar izmai a könyökizületet, az alkar izmai a csuklót és az ujjakat mozgatják. Végtagoknál még viszonylag követhetõ a dolog, de a törzs és hasfal bukta ilyen szempontból. Anatomiából az izmok eredését és tapadását kell ismerni, az izom ezt a két pontot közelíti egymáshoz, és az összes közbülsõ izületet megmozdítja! Szóval ilyen csoportosításnak nem nagyon van értelme, ne keresd!

Tippek? Mit csináljak ha unatkozok? Hol keressekolyan embereket mondani akiknek van fölösleges posztere? Hol keresek olyan oldalt ahol olcsón lehet venni posztereket?

Mostanába vakáció alatt elkezdek néha unatkozni,a gépet,tv-t hamar megunom.Filmet is nézek,sorozatokat is de azt is meglehet unni egy hamar.... Olvasok is,de 310 oldal után kifolyik a szemem.:D:D:D.(na,jó nem:P)..

Legjobb válasz: Öööö... van közeli ismerõsöd aki ugyanúgy szereti a Hp-t mint te? Van egy nagyon hülye ötletem. Harry Potter szerepjáték. Akár egyedül is megy... Van egy másik ötletem is, ha unatkozol mozogj! Vissza térve a harry potter szerepjátékhoz, úgy gondoltam, hogy pl.: ha lány vagy és van egy fiú ismerõsöd aki szereti a hp-t akkor te vagy Hermione, õ pedig mondjuk Ron és hp történeteket játszotok. Tudom, hogy hülyeség, de legalább sokat lehet nevetni. Poszter ügyben pedig hp sztárokról sosincs fölösleges poszterem de, szívesen adok.

Öööö... van közeli ismerõsöd aki ugyanúgy szereti a Hp-t mint te? Van egy nagyon hülye ötletem. Harry Potter szerepjáték. Akár egyedül is megy... Van egy másik ötletem is, ha unatkozol mozogj! Vissza térve a harry potter szerepjátékhoz, úgy gondoltam, hogy pl.: ha lány vagy és van egy fiú ismerõsöd aki szereti a hp-t akkor te vagy Hermione, õ pedig mondjuk Ron és hp történeteket játszotok. Tudom, hogy hülyeség, de legalább sokat lehet nevetni. Poszter ügyben pedig hp sztárokról sosincs fölösleges poszterem de, szívesen adok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, kipróbálom.!!! :)

Ajánlanátok olyan honlapot, oldalt, ahol mindig leírják a kismamák, hogy éppen hol van bébiétel akció?

El?re is köszönöm!!!

Legjobb válasz: Én a Rossmann oldalán nézem az akciókat. Mindig jó bébiétel akciók vannak. Most pl. a 11 hónapos Kecskeméti van 229 és a Hipp grízek 239. De minden második héten valamelyik babakaja le van árazva. Akkor szoktam betárolni belõle. Sokszor a tejpépek is akciósak. A DM-ben babakaját nem nagyon veszek mert nagyon drága. Volt, hogy az Auchanban is akciós volt a kecskeméti a Tescoban viszont szintén drága.

Én a Rossmann oldalán nézem az akciókat. Mindig jó bébiétel akciók vannak. Most pl. a 11 hónapos Kecskeméti van 229 és a Hipp grízek 239. De minden második héten valamelyik babakaja le van árazva. Akkor szoktam betárolni belõle. Sokszor a tejpépek is akciósak. A DM-ben babakaját nem nagyon veszek mert nagyon drága. Volt, hogy az Auchanban is akciós volt a kecskeméti a Tescoban viszont szintén drága.
Szia, a libero oldal fórumán van egy akciókat írogató fórum, abban szoktam nézelõdni én is!
én a brendon honlapját minden hónap elején megnézem, nagyon jó akciók szoktak lenni.Szintúgy szokott lenni a rossmanban, és most volt a corában bébiétel akció.Müllerben is szokott lenni.ha ezek honlapját megnézed, tudsz tájékozódni
szerintem írd ki ide, mielõtt elindulnál... Én most voltam mindenhol, a Brendonban vettem olcsó fõzelékeket zöldségek kukoricás szószban, pl. azt hiszem 220 körül volt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Igazából én naprakész bébiétel akciókat keresek, az ismert áruházláncokban, drogériákban.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tudnál linket írni?

Hol van olyan oldal, ahol pl van egy zene és a gitárhangot le lehet halkítani? ! Azt én szeretném játszani.

Legjobb válasz: ahol a gitár hangja le van véve, azt backing track-nek hívják. olyanokat keress.

ahol a gitár hangja le van véve, azt backing track-nek hívják. olyanokat keress.
Hol van olyan oldal? Természetesen az interneten. Rosszul tetted fel a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Köszi az elsõ választ.A másodikkal nem igazán tudok mit kezdeni. :) Tényleg szarul tettem fel, de megértetted.

Hol találok olyan oldalt, ahol le van írva részletesen, hogy mi kell a babának?

Úgy értem, a véd?n? is el fogja biztos mondani, meg elkezdtem fejb?l összeírogatni, de mindig azt hiszem, hogy valami kimarad. Szóval minek kell itthon lennie, amire szüksége lehet a babának?

Legjobb válasz: www.babanet.hu oldal nagyon jó.Én is ott írtam össze mire lesz majd szükség.Jó oldal nagyon merem ajánlani. További jó baba várást! 24hetes kismama

http://www.babanet.hu oldal nagyon jó.Én is ott írtam össze mire lesz majd szükség.Jó oldal nagyon merem ajánlani. További jó baba várást! 24hetes kismama
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!