Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak oldalak (757 db)

A kérdező hozzászólása: http://www.startapro.hu/hirdetes/nyuszis_nyuszifules_samsung..

Hol vannak ingyenes torentr oldaLak?

Legjobb válasz: Mindegyik ingyenes, amiért pénzt kérnek, az egytõl egyig átverés. Persze a legtöbbhez meghívó szükséges, amit olyan ismerõsöd tud küldeni, aki már bent van az oldalon. Néha hosszabb-rövidebb idõre ezeket az oldalakat megnyitják, így meghívó nélkül is regisztrálhatsz. Sajnos ezt csak a kisebb oldalak csinálják, a nagyobbaknál szinte sosincs nyílt regisztráció. Google barátoddal: "nyitott torrentes oldalak"

Mindegyik ingyenes, amiért pénzt kérnek, az egytõl egyig átverés. Persze a legtöbbhez meghívó szükséges, amit olyan ismerõsöd tud küldeni, aki már bent van az oldalon. Néha hosszabb-rövidebb idõre ezeket az oldalakat megnyitják, így meghívó nélkül is regisztrálhatsz. Sajnos ezt csak a kisebb oldalak csinálják, a nagyobbaknál szinte sosincs nyílt regisztráció. Google barátoddal: "nyitott torrentes oldalak"

Hol tudok kitölteni EREDETI amerikai zöldkártya lottót? Olvastam 1 jópár oldalt erről, de majd minden 2. mondatba benne van, hogy rengeteg átverős "jelentkezés" van. Hol van az EREDETI, ahol működhet is a dolog?

Legjobb válasz: https://www.dvlottery.state.gov A hivatalos oldal ".gov" végzõdésû! A többi kamu! A következõ jelentkezési idõszak októberben lesz.

https://www.dvlottery.state.gov A hivatalos oldal ".gov" végzõdésû! A többi kamu! A következõ jelentkezési idõszak októberben lesz.
Csatlakozom az elozohoz, az a hivatalos oldal. Meg valami: mostmar van .gov vegzodesu atvereses oldal is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!


A szív hol van? Bal oldalt vagy középen?

Mert hallottam már olyan variációt is hogy középen van a szív, bal oldalt csak a szív f? ere van. Most akkor hol van?

Legjobb válasz: majdnem középen van, de erõsen hajlik bal oldalra. de nem is lehetne egészen bal oldalon, hiszen ott a tüdõ van.

majdnem középen van, de erõsen hajlik bal oldalra. de nem is lehetne egészen bal oldalon, hiszen ott a tüdõ van.
Középen, csak a csücske lóg át a baloldalra-.-" Ellógtátok a bioszt???xD
:| bal oldalon te . . .
Bal oldalt van.
A szívet megtalálod a biológia könyv nem tudom hanyadik oldalán!
bal oldalt? xD hat ez kesz mennyi nagy esz a szived pontosan kozepen van csak ugy tunik mintha bal oldalon lenne de ez 100% ig hulyeseg nyisd ki a biologia tk at ha nem hiszed :D
A Centauri fajnak, Babylon5, két szíve van, és azt hiszem, a fõbb szív van középen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Aki nem tudja elképzelni, annak itt egy rajz: http://graphics8.nytimes.com/images/2007/08/01/health/adam/8.. Viszonylag középen van, de a fõ tömege a középvonaltól balra helyezkedik el.
Megerõsítem. Középen van, és a csúcsa balra hajlik. Viszont igen ritka esetekben jobb oldalra is hajolhat:) (Amit vmelyik válaszadó mondott, h csak bal oldalon lehet, mert jobb oldalon a tüdõ van, az azért hülyeség, mert a tüdõ "körbeveszi". Így: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e6/Hea..
Mi pont most beszéltünk róla anatómiából, hogy milyen érdekes, hogy sokan azt hiszik, a szív a bal oldalt van, pedig nem is, hanem inkább középen, kicsit a bal oldal felé.
Amúgy tedd oda a kezed és érzed hogy dobog te ész. -.-' Lehet hogy a szíved, de legtöbb esetben csak beparáztatják magukat az emberek és csak a levegõ szorult be.. persze nem árt megvizsgáltatni hogy van e szívritmus zavarod az emberek 60 %nak van/volt ugyanis ki lehet nõni.
Nekem is úgy rémlik, hogy középen van; bal oldalra pedig csak benyúlik vagy (ahogy mondtad) ott van egy fõ ér [erre már nem emlékszek :D]. Meg ugye ott a tüdõ is bal oldalt, ahogy már írták korábban, szóval annak is kell hely. :) 15/F
A kérdező hozzászólása: Jó értem, és hogyha bal oldalt szúr akkor mi van? A szívem fáj?
Nem mindenki máshogy tudja, hanem mindenki tudja :D csak te annyira hülye vagy hogy szopatnak és le sem vágod :D Nekem például a bal belsõ combomon van :D:D:D
Ezt így nem is tanították konkrétan :D Annyira nem egyszerû kérdés, ahogy gondolod, mert éppen hogy balra a közepétõl :)
nekem a lábfejemen van
A kérdező hozzászólása: Na ez az hogy mindenki máshogy tudja... :)
A bal tüdõ csak 2 lebenyes, a jobb pedig 3, azért, hogy a szív balra tudjon egy kicsit húzódni.

Hol van olyan oldal amin jó sims 3 kódok vannak?

Kéne pár jó kód.FONTOS hogy sims 3-ba!!!

Legjobb válasz: A MySims oldalán itt a Sims 3 fülnél: http://mysims.hu/index.php?oldal=tipptar/csalaskodok.html

A MySims oldalán itt a Sims 3 fülnél: http://mysims.hu/index.php?oldal=tipptar/csalaskodok.html
A kérdező hozzászólása: nem lájkolni akarok dolgokat, hanme oldalakat!
ilyenrõl még nem hallottam

Hol van az oldalakon az a link amit be lehet linkelni az oldimra?

vagyis amikor meglátják rámennek és azon az oldin vannak..az a kód v mi kéne..

Legjobb válasz: URL re gondolsz? Van egy honlapod, de azt nem tudod, hogy hogy tudsz egy másik lapot belinkelni? Hát azt ott az ablak (a böngészõd) tetején középtájt találod. De ha az oldalon nyomsz egy jobb gombot, majd az "oldal adatainak megjelenítése"-re kattintasz ott is legfelül a cím az az. Ami úgy kezdõdik, hogy http:// és utána meg jön, hogy www. akármi .hu De ha nem erre gondolsz, akkor próbáld meg egy kicsit érthetõbben megfogalmazni, mert nem igazán tudok másra gondolni.

URL re gondolsz? Van egy honlapod, de azt nem tudod, hogy hogy tudsz egy másik lapot belinkelni? Hát azt ott az ablak (a böngészõd) tetején középtájt találod. De ha az oldalon nyomsz egy jobb gombot, majd az "oldal adatainak megjelenítése"-re kattintasz ott is legfelül a cím az az. Ami úgy kezdõdik, hogy http:// és utána meg jön, hogy http://www. akármi .hu De ha nem erre gondolsz, akkor próbáld meg egy kicsit érthetõbben megfogalmazni, mert nem igazán tudok másra gondolni.
A kérdező hozzászólása: igen az url cím

Ajánlanátok olyan honlapot, oldalt, ahol mindig leírják a kismamák, hogy éppen hol van bébiétel akció?

El?re is köszönöm!!!

Legjobb válasz: Én a Rossmann oldalán nézem az akciókat. Mindig jó bébiétel akciók vannak. Most pl. a 11 hónapos Kecskeméti van 229 és a Hipp grízek 239. De minden második héten valamelyik babakaja le van árazva. Akkor szoktam betárolni belõle. Sokszor a tejpépek is akciósak. A DM-ben babakaját nem nagyon veszek mert nagyon drága. Volt, hogy az Auchanban is akciós volt a kecskeméti a Tescoban viszont szintén drága.

Én a Rossmann oldalán nézem az akciókat. Mindig jó bébiétel akciók vannak. Most pl. a 11 hónapos Kecskeméti van 229 és a Hipp grízek 239. De minden második héten valamelyik babakaja le van árazva. Akkor szoktam betárolni belõle. Sokszor a tejpépek is akciósak. A DM-ben babakaját nem nagyon veszek mert nagyon drága. Volt, hogy az Auchanban is akciós volt a kecskeméti a Tescoban viszont szintén drága.
Szia, a libero oldal fórumán van egy akciókat írogató fórum, abban szoktam nézelõdni én is!
én a brendon honlapját minden hónap elején megnézem, nagyon jó akciók szoktak lenni.Szintúgy szokott lenni a rossmanban, és most volt a corában bébiétel akció.Müllerben is szokott lenni.ha ezek honlapját megnézed, tudsz tájékozódni
szerintem írd ki ide, mielõtt elindulnál... Én most voltam mindenhol, a Brendonban vettem olcsó fõzelékeket zöldségek kukoricás szószban, pl. azt hiszem 220 körül volt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Igazából én naprakész bébiétel akciókat keresek, az ismert áruházláncokban, drogériákban.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tudnál linket írni?
A kérdező hozzászólása: Oksa köszi a válaszokat.
Átb*sztak. :)
:S nem tudok ilyenrõl de jólenne mert sokan érdeklõdnek az UFOk iránt. Akik meg nem hisznek benne azoknak tovább lehet fáradni...
Valószínûleg még késõbb fogják közzétenni, szerintem várj türelemmel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!