Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak olcsó és jó (78 db)

Budapesten hol van olcsó és jó csokicsöves szolárium?

Nagyon feher boru vagyok es most egy kis alapszint szeretnek.

Legjobb válasz: Szia! Zuglóban a Fogarasi út 19. szám alatt van egy olcsó szoli, nagyon jól barnítanak. Csokicsövesek, 1-15 percig 690 Ft, 15-20 percig 890 Ft, akármennyi percre mehetsz.

Szia! Zuglóban a Fogarasi út 19. szám alatt van egy olcsó szoli, nagyon jól barnítanak. Csokicsövesek, 1-15 percig 690 Ft, 15-20 percig 890 Ft, akármennyi percre mehetsz.

A VOLT fesztiválhoz közel hol vannak olcsó és jó kocsmák? Lehetőleg kerthelyiséggel!

Gyalogosan könnyen megközelíthet?, vagy a vonatállomáshoz közel es? kocsmát keresnék.

Legjobb válasz: Kitaibel Pál utcában András pince. Jó kis borozgatós hely, van fedett és van kerthelység is. Vagy az Alsólõvér úton Sport sörözõ. Green Café az egyetemen belül. Hirtelen ennyi.

Kitaibel Pál utcában András pince. Jó kis borozgatós hely, van fedett és van kerthelység is. Vagy az Alsólõvér úton Sport sörözõ. Green Café az egyetemen belül. Hirtelen ennyi.

Hol vannak olcsó és jó szállások a Balatonnál?

Olyan házikót szeretnék bérelni, ahol csak mi ketten lehetünk.

Legjobb válasz: rengeteg van,szinte csak az.üsd be a keresõbe hogy balatoni apartmanok,és kidob kb 200 at.ezután már csak meg kell keresni hol lehettek egyedül.

rengeteg van, szinte csak az.üsd be a keresõbe hogy balatoni apartmanok, és kidob kb 200 at.ezután már csak meg kell keresni hol lehettek egyedül.
Én Balatonföldváron tudok olcsót ( napi 1500 Ft fejenként), ami korrekt.


Budapesten hol van olcsó és jó turkáló, ami nem a Háda kft. -hez tartozik?

Legjobb válasz: Az Angex. www.angex.hu Azt hiszem, van kilós és darabáras is Pesten.

Az Angex. http://www.angex.hu Azt hiszem, van kilós és darabáras is Pesten.

Hol van olcsó és jó, hangulatos kávézó Budapesten (belváros) ami már 8-kor nyitva van?

Legjobb válasz: http://www.kavehazak.hu/kavehazak/kereso/ itt rá tudsz keresni, jelöld be, hogy reggeli és válaszd ki a kerületet

http://www.kavehazak.hu/kavehazak/kereso/ itt rá tudsz keresni, jelöld be, hogy reggeli és válaszd ki a kerületet
reggel 8kor?
A kérdező hozzászólása: igen, reggel

Budapesten, hol van olcsó, és jó babaúszás?

Lövésem sincs mi számít olcsónak, mert nem vagyok tisztában az árakkal:D Ezért is kérem a segítségeteket!

Legjobb válasz: Mi Kispestre járunk, Aqua-Kids a nevük. 2200 Ft 1 óra ami nincs személyre szabva, azaz két szülõ bemehet a gyerekkel, plussz akár az összes nagyszülõ mehet nézni:)))nagyon barátságos és családias. Mi már 4 hónapja járunk oda.Összehasonlítás képpen a közelünkben van egy háznál, ahova azthiszem 3200 Ft/fél óra/fõ

Mi Kispestre járunk, Aqua-Kids a nevük. 2200 Ft 1 óra ami nincs személyre szabva, azaz két szülõ bemehet a gyerekkel, plussz akár az összes nagyszülõ mehet nézni:) ))nagyon barátságos és családias. Mi már 4 hónapja járunk oda.Összehasonlítás képpen a közelünkben van egy háznál, ahova azthiszem 3200 Ft/fél óra/fõ
A kérdező hozzászólása: Hû ez jól hangzik, én lõrinci vagyok. Tudnál írni címet és elérhetõséget?

Budapesten hol van olcsó és jó minőségű turi?

kilós érdekelne, ahol max 3500 kilója, és tényleg jó ruhák vannak :)

Legjobb válasz: Háda! De nem mindegyik kilós, van, amelyik darabos. Én a Thököly útiban voltam most, ott 2990 Ft volt kilója. Itt nézd meg, állítsd be, hogy "kilós": http://www.hadakft.hu/uzlet-terkep/

Háda! De nem mindegyik kilós, van, amelyik darabos. Én a Thököly útiban voltam most, ott 2990 Ft volt kilója. Itt nézd meg, állítsd be, hogy "kilós": http://www.hadakft.hu/uzlet-terkep/

Budapesten hol van olcsó és jó pizzazó?

Legjobb válasz: Fergetegpizza.hu 2db 32-es pizza(32 félébõl válogathatsz) 1980Ft-ért!

Fergetegpizza.hu 2db 32-es pizza(32 félébõl válogathatsz) 1980Ft-ért!

Kutyával szeretnék menni nyaralni, étterembe, szórakozni. Tudom, h van pár hely, ahol engedik, de elég drágák. Hol van olcsó és jó hely MO-n?

F?ként balaton környéke érdekelne, ahol közel a víz, és a központ.

Legjobb válasz: Siófok.

Siófok.
Szerintem az se mindegy, hogy mekkora/milyen jellegu kutya...
Nyaralni úgy tudsz vele, hogy elõtte megnézed, milyen szálláshelyen engednek be kutyát. Általában felárat is kérnek érte. Étterembe nem viheted, ÁNTSZ-elõírás. Igaz, nem baj, ha WC-ben nincs szappan, és bokáig ér a pisi, de kutyát akkor sem... Nyáron teraszra ülhetsz vele. Balatonba megint nem viheted, mert ahol ember-strand van, ott kutya nem lehet. Ahol meg tilos fürdeni, ott az ember nem mehet a vízbe. Van egy kevés hely, ahova kutyások járnak, de csak "megtûrik" õket. Link: http://www.balatontipp.hu/index.php?p=strandok&uid=28 Szóval mindenképpen készülj fel, nehogy kellemetlen meglepetés érjen.

Budapesten hol van olcsó es jó csokicsöves szolárium?

Mennyi egy perc ? Eloszor 3-4 perccel akarok kezdeni mert eleg feherboru vagyok..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!