Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak olcsó (434 db)

Sürgős! Budapesten a 11. kerületben, vagy közelében hol van olcsó, megbízható fogorvos?

Kiesett a tömésem és jó lenne még ma pótolni.

Legjobb válasz: jó, olcsó, gyors... ezekközül egy mindig kiesik.. ha jó, megbízható, az nem olcsó...ha olcsó, akkor...lehet választani.. sztk..pl.

jó, olcsó, gyors... ezekközül egy mindig kiesik.. ha jó, megbízható, az nem olcsó...ha olcsó, akkor...lehet választani.. sztk..pl.
Már elkéstem valószínûleg a válasszal, de én a Semmelweis egyetem gyakorló fogászati klinikájára járok, imádom a dokikat, nagyon ügyesek, és eddig még minden ingyen volt :) Igaz, ez 9. kerület.
Elõzõ válaszoló, ez a Szentkirályi utca 40 vagy 47?

Egerben hol van olcsó kínai bolt?

nemsokára megyek Egerbe, régebben volt ott egy nagyon olcsó kínai bolt. hol vannak Eger környékén jó, és olcsó kínaik?:) el?re is köszi

Legjobb válasz: Már azok sem olcsók. De ha a piac felé mész, és bemész a posta melletti utcába, akkor ott van a Kikelet áruház, ha a piacra bemész akkor pedig a Hossó fölött van még egy. Ha a belváros felé mész, egy kicsit tovább akkor a Rossmannal, szembeni kapualjba menj be, és ott is lesz egy. Az utolsó pedig a Dobótér felé menve a Centrumban van. Még kint van egy ahogy a malomtól jössz befelé, eléred a sorompót, és ott van a Spar, és talán benne és vele szemben is.

Már azok sem olcsók. De ha a piac felé mész, és bemész a posta melletti utcába, akkor ott van a Kikelet áruház, ha a piacra bemész akkor pedig a Hossó fölött van még egy. Ha a belváros felé mész, egy kicsit tovább akkor a Rossmannal, szembeni kapualjba menj be, és ott is lesz egy. Az utolsó pedig a Dobótér felé menve a Centrumban van. Még kint van egy ahogy a malomtól jössz befelé, eléred a sorompót, és ott van a Spar, és talán benne és vele szemben is.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Hol van olcsó hely Bp-en, ahol minőségi italokat lehet fogyasztani kedvező áron?

Szeretnék megkóstolni sokféle röviditalt, min?ségieket, de nem 6-7-800ft/4cl-es áron, hanem ha lehet, kicsit olcsóbban.Tud valaki olyan helyet(kocsma,kávézó,akérmi) ahol kevesebbért is fogyaszthatok?

Legjobb válasz: Hát a Morrison's 2-ben nagyon olcsó minden pia. Persze csak 9 elött. Rengeteg a rövid ital (Pl a calvadost én Bp-en csak 2 helyen láttam az itallapon, és ez az egyik)Nem is beszélve a koktélokról amik isteniek és csak 500 Ft-t 9 elött.. Viszont persze megvan a hely hátránya is. Iszonyatosan tele van. Hétvégén esélytelen a bejutás és a pultnál is 30 perces sor van. De pl. ha hétfõn késõ délután mentek akkor egész elviselhetõ. De persze asztalt mindig kell foglalni!

Hát a Morrison's 2-ben nagyon olcsó minden pia. Persze csak 9 elött. Rengeteg a rövid ital (Pl a calvadost én Bp-en csak 2 helyen láttam az itallapon, és ez az egyik)Nem is beszélve a koktélokról amik isteniek és csak 500 Ft-t 9 elött.. Viszont persze megvan a hely hátránya is. Iszonyatosan tele van. Hétvégén esélytelen a bejutás és a pultnál is 30 perces sor van. De pl. ha hétfõn késõ délután mentek akkor egész elviselhetõ. De persze asztalt mindig kell foglalni!


Budapesten hol van olcsó és jó csokicsöves szolárium?

Nagyon feher boru vagyok es most egy kis alapszint szeretnek.

Legjobb válasz: Szia! Zuglóban a Fogarasi út 19. szám alatt van egy olcsó szoli, nagyon jól barnítanak. Csokicsövesek, 1-15 percig 690 Ft, 15-20 percig 890 Ft, akármennyi percre mehetsz.

Szia! Zuglóban a Fogarasi út 19. szám alatt van egy olcsó szoli, nagyon jól barnítanak. Csokicsövesek, 1-15 percig 690 Ft, 15-20 percig 890 Ft, akármennyi percre mehetsz.

Hol van olcsó fitness/kondi terem?

Szeretnék elmenni kondizni februártól, 4. kerületben lakom, valahol itt a közelben szeretnék diákbérlettel mondjuk heti 2x. tudtok segíteni?

Legjobb válasz: Újpalotán van az AST fitness, pofátlanul olcsó, 5900 a havi bérlet.

Újpalotán van az AST fitness, pofátlanul olcsó, 5900 a havi bérlet.

Budapesten hol van olcsó méteráru bolt?

Mindegy hogy melyik kerület.

Legjobb válasz: jászai mari térnél, király utcánál vannak ilyen nagyobb boltok. nem tudom, mennyire olcsó neked, de jó boltok

jászai mari térnél, király utcánál vannak ilyen nagyobb boltok. nem tudom, mennyire olcsó neked, de jó boltok
A Ferenc Krt-on :)

Hol van olcsó fedett teniszpálya Budapesten?

Legjobb válasz: Attól függ, mit nevezel olcsónak...Csömöri úton pl. van egy, de azt októberben fedik le a téli szezonra http://wcs.oisz.hu/42680/teniszpalya-berbeadas/mini-garros-t..

Attól függ, mit nevezel olcsónak...Csömöri úton pl. van egy, de azt októberben fedik le a téli szezonra http://wcs.oisz.hu/42680/teniszpalya-berbeadas/mini-garros-t..
A kérdező hozzászólása: köszi, csak az a baj, hogy nem nyitja meg a linket az árral...
hát olyan 1600-2000 körül mozog per óra, ha jól emlékszem..de fel is hívhatod õket.

Veszprém megyében hol van, olcsó albérlet vagy olcsó rezsi?

Legjobb válasz: ingatlan.com -ot nézted, az a legjobb ilyen oldal!

ingatlan.com -ot nézted, az a legjobb ilyen oldal!
A kérdező hozzászólása: aprod.hu-n hirdettem meg, albérletet meg társbérlõt keresek senki nem jelentkezet eddig.

Hol van olcsó söröző/borozó/pub, Budapest belvárosában?

Legjobb válasz: A Blaha Lujza tér és a Király utca között a körúton a Gong café, Gong 2 és Trap is olcsó.

A Blaha Lujza tér és a Király utca között a körúton a Gong café, Gong 2 és Trap is olcsó.

Hol van olcsó konditerem XV. Vagy IV. Kerület környékén?

Legjobb válasz: IV.Erdõsor utcában a Megyer SC konditerem ("A lila") olcsó, 5500 a havi bérlet (dolgozói, diák olcsóbb), nyitva H-P 7-21, szom.: 10-13 óra, megközelíthetõ: 20E,220 busz.

IV.Erdõsor utcában a Megyer SC konditerem ("A lila") olcsó, 5500 a havi bérlet (dolgozói, diák olcsóbb), nyitva H-P 7-21, szom.: 10-13 óra, megközelíthetõ: 20E, 220 busz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!