Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak normális férfiak, (4 db)

Hol vannak a normális férfiak?

Minden hol csak felnyalt hajú, agyon szolizott "férfiakat" látok, normálissal csak nagyon elszórtan. Miért lett menő a pasiknál ez a lányos kinézet, a babaarc?

Legjobb válasz: A tükörben mindig látok egyet,majd szólok neki,hogy keresik.

A tükörben mindig látok egyet, majd szólok neki, hogy keresik.
Ahol a normális nõk :/
Menekülünk a nem normális nõk elõl :-D
Mint mindig :)
Jaaa, hogy nem tetszik neked a felhozatal? Hát legyél boldog vele :D Jó hogy neked ez a legnagyobb bajod a mai férfiakkal, hogy feminim vonásaik vannak. Ezektõl meg azért félnek a nõk, mert saját magukat fedezik fel bennük. És a nõknek nem ez kell. Mert valahol belátják magukról is hogy nem jó ez, kell egy normálisabb társ, akire támaszkodhatnak és aki gondolkodik helyettük, VIGYÁZ RÁJUK... Gondolom te is ilyen vagy. De az ilyen felszínes nõk, mint te, nem érdemelnek normális pasit :D Millió más "férfi" dolgot felsorolhattál volna, amik ellehetetlenítik az egészséges párkapcsolatot és a normális családi életet. De téged az zavar leginkább, hogy milyen a haja valakinek. Amúgy azért látsz mindenhol ilyeneket, mert ilyenekkel foglalkozol. Ezeket vonzod magad köré. Ilyen közegben jársz. Nekem már nagyon elegem van ebbõl, hogy az embereknek azzal foglalkoznak milyen a fiúk haja és milyen ruhát hordanak, majd ettõl függõen bzizzák õket vagy qrvulnak nekik.
A kérdező hozzászólása: 16: Talán baj, ha szeretem, ha egy férfi férfias?
Egyetértek a 16.-al, A felszínes nõk nálam is kilõve.
A kérdező hozzászólása: szerintem ti se jönnétek össze egy olyan nõvel, aki nekem nem tetszik. Képzeljétek csak el, nem vagyok felszínes, annyi az elvárásom, hogy a férfi ne hasonlítson egy nõre, lehet mackós, kicsit kövérebb, izmosabb de igazatok van, tévedtem, felnyalt hajjal is lehet valaki férfias
Pusztán csak kiváncsiságból: Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 17
A kérdező hozzászólása: 12: most jót nevettem :D köszi a megjegyzést :)
Geralt Butler újonnan a gyakorikérdéseken válaszolgat.
Ó, pedig nem volt benne rossz szándék. :D Csak megnéztem, hogy éber vagy-e. :)
Legfeljebb 1, 5-2 centi a hajam és állandóan borostás vagyok, szoliban meg sosem voltam... :P
a gép elõtt ;)
És hol vannak az ilyen nõk mint te?
Szoláriumban életemben nem voltam, most kb ilyen bosotás vagyok http://photos.posh24.com/p/867811/z/lindsay_lohan/gerard_but.. a hajamat pedig még soha nem érte semmi ollnón és samponon kívül. De nem tartom magam túlzottan normális férfinak szóval... :)
Hát én láttam egyet errefelé. Néha spongyabob álnéven tevékenykedik. :S
Ez aljas volt.
A kérdező hozzászólása: 5: ismerek egy csomó "normális" lányt, mi közép m.o.-n vagyunk :) 6: ez nem te vagy :)
A kérdező hozzászólása: 6: nem olvastam át alaposan a válaszod, ne haragudj, félreértettem. az ilyen borosta nekem bejön :)
"szerintem ti se jönnétek össze egy olyan nõvel, aki nekem nem tetszik." Honnan tudod, hogy kinek milyen nõ tetszik? Amúgy a férfiak sokkal elfogadhatóbbnak találják a nõk külsejét. Nagyobb az a tartomány ami elfogadhatónak számít. És ha már a külsõségek, sztem elég gázak azok a nõk akik annyit foglalkoznak a külsejükkel. Számomra ez nem nõies tulajdonság, ha valaki állandóan jónõ akar lenni, hanem szimplán nem szimpatikus mint ember. Manapság lassan az összes párkapcsolat csak külsõségeken alapul és szó sincs érzelmi biztonságról vagy egymás megértésérõl. Sztem Te is ezeknek a táborát erõsíted, Kedves Kérdezõ. "Képzeljétek csak el, nem vagyok felszínes, annyi az elvárásom, hogy a férfi ne hasonlítson egy nõre, lehet mackós, kicsit kövérebb, izmosabb " Érdekes elvárások és közben azt mondod hogy nem vagy felszínes. Bár érdekesebb lenne azzal foglalkozni, hogy miért lettek ilyenek a mai férfiak, most nem ez a téma :D Továbbra is azt látom abból amit írtál, hogy elsõsorban a külsõségek érdekelnek. A belsõ tulajdonságok másodlagosak és a megfelelõ külsõ idealizálja számodra a belsõ tulajdonságokat. Így rábeszéled magad, hogy jó parti lesz az illetõ, ha jól is néz ki. Nekem nincs ennyire specifikusan kijelölve a nõideálom. Nincs meghatározva milyen alkat legyen vagy mennyit foglalkozzon sporttal. Az sem zavarna ha erõnlétileg jobb nálam. (Biztos van olyan nõ aki képes bevágni egy férfit az ágyalá. :D Ettõl a férfiak meg általában tartanak. Ezért nem is bírják sokan az erõs nõket. Persze van akit ez szexuálisan izgat is.) És az sem érdekel hogy hány kiló, esetleg mennyi fölösleg van rajta. De ez én vagyok. Mindenki más. Viszont te sztem továbbra is felszínes vagy. Nem a te hibád. Mindenki mostmár azzal van elfoglalva, hogyan néz ki ez vagy az. A legtöbb panaszt amiket hallok a mai fiatal férfiakra, az azért van, mert ilyen vagy olyan a haja esetleg ez vagy az a ruha van rajta. A személyiséggel senki sem fogalmaz meg problémákat. Nekem nem az a bajom, ha valakinek más az ideálja, esetleg nem tetszik neki valaki vagy más az ami bejön. De nem értem miért kell ebbõl akkora felhajtást csinálni, hogy már-már fizikai vagy legalábbis szóbeli bántalmazás legyen azért, mert valakinek ilyen vagy olyan a stílusa. Ezt nem a Kérdezõ miatt mondom, hanem mert általánosan ezt tapasztaltam máshol, más közösségekben, más fiúk esetében is, hogy van hogy csak azért bántanak vagy szólnak be valakinek mert más a stílusa.

Vannak még igazi normális férfiak, ha igen hol? Ha nincs hogy fog minden lány párt találni?

Azt vettem észre hogy nincsenek már igazi férfiak, nagyon kevés van bel?lük határozatlanok, n?iesek, önbizalom hiányosok. Aki igazi férfi aki határozott, férfias az vagy bunkó volt vagy megcsalja a másikat stb

Legjobb válasz: Ti nõk tehettek errõl. Sok férfi nem mer kezdeményezni nálatok, mert félnek, hogy piszkosul beégetitek õket mások elõtt. Mert ugye ti mindent megtehettek.

Ti nõk tehettek errõl. Sok férfi nem mer kezdeményezni nálatok, mert félnek, hogy piszkosul beégetitek õket mások elõtt. Mert ugye ti mindent megtehettek.
Kedves 4-es, ezek szerint mindet ki is próbáltad, gratulálok! :)
"Ti tehettek róla, sajnálom." Hát még szép, h mi, mégis ki más? :D Ha azt mondom, h holnaptól vécés néni/bácsit, akarok belõled csinálni, akkor az leszel??
Hát akkor én normális vagyok, jó tudni :D Szinte csak lány barátaim vannak, úgyhogy tudok néha kicsit nõies lenni de ezt ne úgy képzeljétek el, hogy melltartóban állok, hanem, a gondolkodásra célzok. Önbizalmam az sok van még ha tudom is, hogy igazából nem nézek ki jól de akkor ha belenézek a tükörbe akkor azt gondolom, hogy hmm bármelyik csajt megkaphatom ezt persze tudom, hogy nem így van. Most a leírtak alapján biztos pökhendi p*csnek hisztek de nem vagyok az. Hûséges vagyok a barátnõmhöz akármi is történjen. (Ez gondolom azért van így, mert apukám kiskoromban itt hagyott minket egy másik nõért és tudom milyen rossz ha otthagynak. Soha nem lennék képes megcsalni senkit sem.)Egy lányban nekem sokkal fontosabb a belsõ. Fontosabb számomra, hogy jó fej legyen, jókat lehessen vele beszélgetni, és persze szeressen.
#17: Nem is szándékozom megtapasztalni, ért már elég bosszúság a nõkkel kapcsolatban, kicsit hadd tüntessek már azok után én is. Köszike.
jeeeee! és akkor jön ugyanez a kérdés csak nõkkel :D
#15 Majdnem mindenkinek a normális nõk kellenek. Ha téged nem vesz észre senki, akkor nem vagy normális.
Engem mindíg észrevesznek és hajtanak is, vagyis akkor szerinted normális vagyok? Szerintem ez nem ennyire egyszerû és igen nekem nem tetszenek az önbizalomhiányos pipogya pasik, mért dõl össze a világ ha egy csaj nemet mond? Megaláz? azt is lehet kezelni, de ha ilyen természetû inkább hálát kéne adni hogy nem jöttetek össze vele...
Az még nem akkora baj, ha EGY csaj visszautasít. Az viszont már nagyobb, ha MINDEN csaj visszautasít csak azért, mert nem nézek ki elég jól, és nem loptam-csaltam eleget ahhoz, h jó kocsim meg házam legyen.
Akkor ezek szerint én maga vagyok a tökéletesség ?:)
Mert egybõl beleugrotok a kellõs közepébe és akkor csodálkoznak h jön a csalódás és akkor egybõl minden pasi szemét meg minden nõ. Mert ahelyett h jobban megismernék már másnap dugnak vagy már másnap tervezik h jajj dejó lenne ha eljegyezne majd meg elképzelik vele a hátralévõ 200 évüket. Aztán meg ha jön a hidegzuhany akkor "jajj nincs normális férfi és normális nõ"
5# válaszoló: nem próbáltam ki mindet, de sajnos ezt kellet tapasztalnom. És ti is pont ugyanezt mondjátok hogy a nõk tettek ilyenné titeket aminek vagytok. Szóval ti is általánositottok! És nem kell egyik nemnek se álszentnek lenni!! De némelyik pasi túl sokat képzel magáról, (mint ahogy némelyik nõ is) és azt hiszi magáról ha már egyszer volt vmi köze nõhöz, akkor utána neki bármit szabad és bármit megtehet amit akar és még játsza az eszét mintha körülötte forogna a világ, pedig nem!!! És én azt mondom hogy aki önbizalomhiányos és akad egy lány végre az életében aki tényleg szereti meg minden, és van vmi probléma nem a másikat kellene hibáztatni hanem magába is kellene nézni miért van az, ami!! De ha már az önbizalomhiányos pasiknak volt egyszer vkie utána kinyílik a csipája egybõl!
Nem mindenki ugrik egybõl a közepébe a dolgoknak!! Van aki kivárja az idõt és csak utána felszik le a fiúval. Csak sajnos ti már egybõl azt akarjátok és ha vmi nem úgy történik ahogy ti elképzelitek akkor dobjátok a lányt!! Pedig õ bármit megtenne hogy jó legyen.
Kedves 25, ne haragudj, de csak a magad nevében beszélj. Részemrõl sajnálom, hogy ilyenek a tapasztalataid, hogy ilyen a szerelmi életed és az elképzelésed a férfiakról...De tudom, hogy lehet másképpen is. Én 17 éve boldog, rendezett házasságban élek, szeretem a feleségem, tisztelem a nõket. Kívánok Neked több szerencsét az élethez.
akkor te szerencsés vagy
16-os, azt sajnos neked, ezzel a modorral kevés esélyed lesz megtapasztalni! :)
#15: Mibõl gondolod, hogy te az vagy? Mert képes vagy osztani az észt? Igen, és ezen kívül mit tudsz még nyújtani?
Lehet 1., de te meg biztos csúnyácska vagy!
Ti nõk csináltatok belõlünk ilyen határozatlan puhap*csöt. Viseljétek a következményét!
Nincsenek! Minden férfi egyforma!
Ajjajaj, mi ez a hiszti emberek?
Amelyik férfi normális, hûséges és nem bunkó, az nem kell senkinek, ezért határozatlan és önbizalomhiányos lesz. Ti tehettek róla, sajnálom.
És ön a rinyálás...EZ AAAAZZZZZZ!! :D
Az önbizalomhiányért részben a lányok felelõsek.Egyrészt egyfolytában az ilyen "tökéletes" sztárokért áhítoznak, és sok férfi aki nem úgy néz ki mint egy filmcsillag már hátrányban érzi magát.Másrészt a rendkívül bunkó elutasítások aztán végkèpp betesznek az önbizalomnak..
És kedves, normális, igazi nõk?
Ronda vagyok, de finom. Viszont a hölgyeknek az elõbbi jobban számít, mint utóbbi.
"Ha nincs hogy fog minden lány párt találni?" Ez olyan aranyos, mintha azt hinnéd, hogy mindenkinek alanyi jogon jár egy normális pár. Sajnos az élet nem kívánságmûsor. Nem fog mindenki olyat találni, amilyet akar, sõt örüljön, ha talál valakit. Ha nem tetszik a rendszer, reklamálhatsz a GYK-n vagy egyéb fórumokon, de semmi se fog változni...
12-es, ha az önsajnálat mellett másra is figyelnétek, talán észrevennétek õket/minket is!
A franc sem érti a nõket, olyat akartok aki férfiasan viselkedik, a külseje meg selyemfiús(vagyis nõies). Amúgy itt vagyok, sem nem bunkó se nem csaltam még meg egy páromat sem. ;) Az van hogy a csajok elég sûrûn megjegyzik mennyire felnéznek rám a határozottságom miatt és ezt imádják, de mégis a homokos külsejû kamugépekre izgulnak. 22/F

Hol vannak a normális fiúk/férfiak?

Az olyan fiúk, akiknek nem a szex számít hanem, hogy megvédje a barátnőjét és vigyázzon rá és soha sem bántsa meg? Mert én egyet sem találtam még...://

Legjobb válasz: Én ilyen vagyok, de [email protected] ronda.. :)))) Forever Alonee..

Én ilyen vagyok, de [email protected] ronda.. :) ))) Forever Alonee..
Egerben akad 1-2 :D
Na jöhet akkor az a kép, kiváncsi vagyok:)
kérdezõ, én a közeledbe lakok, mint kiderült, válaszolnál nekem?
Kérdezõ! Képet, mert nem hiszlek el... :Ð
A kérdező hozzászólása: Küldtem mindenkinek képet, aki kért?:DD
Hát ide még nem jött meg:D
csapasd ide is
A kérdezõ jol néz ki szerintem
Persze, ez most meginn annak a tipikus esete, hogy jajj de ronda vagyok, aztan 1 modell kaliberu csaj irja ki...
haverjaim szerint a csaj aki tetszik nekem, elég alja kategória de nekem õ a legszebb az egész suliból :D Am itt vagyok csak nem volt még bnõm ezért sokan lenéznének. ennyi. f18
küldhetsz képet am
felcsigáztál kíváncsi lettem kérek én is egy képet
A kérdező hozzászólása: Na most már mindenkinek küldtem képet.. Ugye? :DD kér még valaki? :/ :)
Vannak ilyenek mindenhol, csak legfeljebb csúnyák, ezért észre se veszed õket. Én is ilyen vagyok, de már nem is próbálkozom lányoknál, úgyis mindenki elutasít a külsõm miatt.
A kérdező hozzászólása: 15 éves leszek..:D
A kérdező hozzászólása: Aki nem hiszi el, hogy ronda vagyok annak esküszöm küldök egy képet privibe..:D Jó, igaz..csomóan mondják nekem, hogy szép vagyok, de egy csomóan csúnyának is tartanak..szóval ilyen fele-fele arány..:)
csatlakozom az elõttem szólóhoz azok akik így bánnak a lányokkal általában rájuk tekintenek úgy mint barátra... és általában ezek a fiúk félénkebbek is mint az átlag nézz a szemed elé lehet ott van az igazi
Ha azt mondom, hogy én ilyen vagyok, elhiszed ? Kétlem!
mármint az elsõhöz:)
Azért nem találtál, mert számotokra (lányok számára) láthatatlanok vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Ja..értem:// van benne valami..de a közelembe csak s*ggfejek vannak..:) Am én is forever alone-ba nyomom XDD mert nagyon csúnya vagyok :D
Hány éves vagy és merre felé laksz?
Vagy csak szerény vagy...
Szia rám illenek ezek , de a kutya le se szar, ráadásul még jol is nézek ki.
Nekem volt szerencsém egy ilyen egyedhez, de sajnos szét kellett válnunk. Azóta én se találok olyan egyedet, mint amilyet te keresel! Igen mielõtt vki beszól, hogy nézzek szét magam körül jelentem megtörtént. Aki volt vagy félénk volt és inkább eltûnt semmint férfiasan fellépjen, aztán volt érzelmi roncs is, és depis is...
Kérdezõ! Általában amelyik lány azt mondja magára, hogy ronda, az vagy átlagos, vagy pont, hogy szép.
A kérdező hozzászólása: Fiatalka vagyok én :D És Budapesten lakom :D Szóval akkor vannak normális fiúk..csak épp nem a közelemben ..:// :D
itt vagyok :) de..elõtte áruld el a korod ;)
13-as vagyok: basszus, lemaradt a lényeg... Szóval szép, csak nulla az önbizalma és pozitív visszajelzésekre vár.
nekem is küldjél légyszi...már kíváncsi vagyok hogy tényleg olyan ronda avgy mint amennyire beállítod magadat


Hol vannak a normális férfiak, akik komolyan veszik a nőket?

Hol vannak azok a normális férfiak,akik valóban komolyan veszik a n?ket?És miért vertek át,ha ?szinték vagyunk veletek?Ha belétek szeretünk miért hagytok ott,és miért csak arra kellünk nektek?Miért töritek össze a szívünket-lelkünket?És ha válófélben van egy n?,miért nem lehet komolyan venni?Miért nem hiszitek el,h tudunk szívb?l igazán egy életen át szeretni?Hol vagytok igazán rendes férfiak?

Legjobb válasz: Na jó csak ne álltalánosítsunk! Ez egy oda-vissza dolog! Ettõl élet az élet zzel meg kell bírkózni nem tudsz ellene semmit tenni, amúgy meg csak keresgélni kell és találsz igazán õszinte férfit!

Na jó csak ne álltalánosítsunk! Ez egy oda-vissza dolog! Ettõl élet az élet zzel meg kell bírkózni nem tudsz ellene semmit tenni, amúgy meg csak keresgélni kell és találsz igazán õszinte férfit!
Szia! Szerintem ezeket a kérdéseket számtalan nõ felteheti magának! Én úgy érzem, hogy ezeket a kérdéseket, mintha mi, nõk egyre jobban csak hajtogatnánk, túlfeszítetten keresgélünk és ítélkezünk azelõtt, hogy megismernénk a férfiakat. Senkit sem lehet szerintem kiismerni teljes egészében csak egy bizonyos szintig. Az tény, hogy "felgyorslt világban" mind a nõk és mind a férfiak terén túlkínálat van. Ha nincsen egyik, jön a másik! Ez ma már könnyen megy. De vajon miért is? Mi nõk nem tehetünk errõl az állapotról? Vajon, mi, nõk nem tehetünk arról, hogy a férfiak egyik ágyból a másikba mászkálnak? Ki rontotta el õket? Miért nem bíznak bennünk nõkben? Õszinteség fontos dolog, persze, de azt hiszem, hogy férfiakat is meg kellene kérdezni arról, hogy jutottak idáig? Egyre több ilyenrõl hallok és fogok is.Bosszantó, hogy mi, nõk hagyjuk ezt csak úgy elfojni. Szerintem elõbb a gyávaságuk miértjét kellene megkeresni.
Rendes férfiak? Nem gondolsz arra, hogyha valaki olyan olvassa ezt a kérdést, akit mondjuk egy nõ offolt, akkor ugyanezt kérdezi, csak nõkkel kapcsolatban? Tanuld meg idejében felismerni ha valaki nem a te kapcsolatodhoz való, és idejében tedd ki a szûrét. Vannak rendes emberek, csak ismerd fel. Emberismeret kérdése mindez!
Én is erre keresem a választ, sajnos a saját börömön tapasztalom hogy SEHOL nincsenek.Keresgélek, találok is de egy idö után megint ehhez a kérdéshez jutok, aki normális is megbolondul. Hogy hol vannak a normálisak?Szeretö feleségek mellett, kisgyermekeiket nevelve vagy a több éve tartó biztos kapcsolatukban.Nekünk meg marad a férgese, találd meg közöttük a kevésbé kukacosat... Személyes tapasztalat, bocsi ha valakit megsértettem!
SEHOL!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!