Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak neten olyan (139 db)

Hol van neten olyan jóslás, hogy mi voltam előző életemben?

Már találtam olyanokat amik ilyen egyszer? jóslások párkapcsolat meg ezek, de engem az érdekelne, hogy mi voltam régen pl királyn? valahol skandináviában stb.

Legjobb válasz: Hadd ábrándítsalak ki: a neten nem fogsz találni hiteles jóslást ezzel kapcsolatban. ez nem úgy megy, hogy rákattintasz egy kártyára és az megmondja, hogy mi voltál. Sõt: nem is jóseszközökkel szokták kideríteni az elõzõ életeket, hanem regressziós hipnózissal. Olyan pedig nem találsz a neten, mert csak személyesen lehet elvégezni.

Hadd ábrándítsalak ki: a neten nem fogsz találni hiteles jóslást ezzel kapcsolatban. ez nem úgy megy, hogy rákattintasz egy kártyára és az megmondja, hogy mi voltál. Sõt: nem is jóseszközökkel szokták kideríteni az elõzõ életeket, hanem regressziós hipnózissal. Olyan pedig nem találsz a neten, mert csak személyesen lehet elvégezni.
nem nagyon ajánlom a hipnózist mert rávfaraghatsz..am minek akarod tudni? a mostani életedbõl nem tudod leszûrni az információt hogy miért vagyit mit kell megtanulj..ismerd fel a hibáid és csiszolj rajta...az elõzõ életed egy másik tanulási fojamat volt és lezárult...am ha te magadtól nem érzel rá nem ... nem jössz rá akk kétlem hogy más neked megfogja mondani... ha meg igen .. hogy bizonyítod ? sztem nem lényeges h tudd ...ha én azt mondom neked hogy te 1680-as években Kaftar-ban éltél iránban és halász voltál akk mivan ?
A hipnotizõr pedig azt mond neked, amit akar. Nem lehet bebizonyítani, hogy volt elõzõ életed, csak jó pénzért mondhatnak neked valamit. Próbáld a gondjaidat ebben az életedben megoldani, ne fogd rá az elõzõ életedre.
Fogalmam sincs én a mágiához értek és nem annak szokásaihoz akik azt ûzik. Nem tudom hogy miért dolgoznak ennyi pénzért, anyagilag egy átoklevétel kb. 500 ft-ból kijöhet. :D
A kérdező hozzászólása: Akkor viszont az ezo tvsek, miért sufnimágusoznak le másokat, akik "olcsón" dolgoznak ? Ugyanis õk 70 ezerért nem vesznek le semmiféle rontást vagy átkot az emberrõl. Miért ilyen drága ez ? Mi kerûl annyiba ? Mennyiért vesz le egy átkot egy profi jós ?
Egy szóval nem mondtam hogy az ezo tv-s majmok értenek a jósláshoz. :D Telefonon keresztül sem lehet jósolni természetesen, csak személyesen, és személyesen is csak azok akik arra specializálódtak. Én magam is értek a rúna jósláshoz de nekem senki nem tanította meg hogy hogyan kell másoknak is jósolni így csak magamnak tudok.
A kérdező hozzászólása: "Amik vannak azok mind matematikán alapuló kamu programok. Keress fel valakit aki ért hozzá." Miért az ezo tvsek, nem matematikán alapuló kamu emberek ?! Valaki betelefonál és láttatlanból egy két szó után löki a lényeget. Szó szerint löki:D. Szerintem ez úgy mûködik hogy amikor gondolatban megkérdezem az univerzum olyan jeleket küld amivel megválaszolja a kérdésemet és a véletlen generátor program által.
Neten keresztül egyáltalán nem lehet semmilyen jóslást végezni. Amik vannak azok mind matematikán alapuló kamu programok. Keress fel valakit aki ért hozzá.
Nem a hipnotizõr mondja meg, hogy mi voltál, hanem te fogsz visszaemlékezni magadtól, olyan mintha ott lennél abban az életben, újra átélsz eseményeket.
kacsa
Felesleges tudni, aki most vagy, az elõzõ életeid egyenes ágú következménye.Nem véletlenül nem emlékszünk rá, fogadd el.Inkább a jelenben légy tevékeny, mert csak ott tudsz tenni.Sehol, semmilyen jógi és hipnotizõr nem javasolja.
Ezen az oldalon a mindenkor hatályos KRESZ található: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97500001.KPM
12:55 lehet hogy nem figyelt és nem vette észre hogy már volt ez a kérdés.. amúgy meg inkább kérdezze meg, és legyen vele tisztába, mintsem baj legyen a tudatlanságból! nem halsz bele +1 kérdésbe az oldalon
Ezt meddig kérdezi meg valaki naponta?
na majd holnap én is megkérdezem
http://automenedzser.hu/tanacsok/20091128_kresz_modositas_sz.. itt olvashatod a módosítás elõtti, és közvetlenül utána a módosítás utáni új szabályokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a linket. Figyelj, ha fáj segítnei akkor ne írjál választ...Olyan gáz, hogy lehurrogsz azért mert vmit tudni akarok...Lehet, hogy ott nem találtam kielégítõ választ... 18/L
Van egy elég közérthetõ doksim a módosításokról ha kell elküldöm
egyetértek. ez a 3. vagy 4. ilyen kérdés..
nem kell utánanézni tüzetesen mert amikor írja ki az elcseszett kérdést kapásból felajánlja a hasonló kérdéseket, és külön figyelmeztet a KERESÕ használatára.
12:55-nek Szeretnél inkább egy baleset részese lenni a kérdezõvel együtt, mert nem kérdezte meg és nem olvasott utána? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek! Többirõl meg NC.

Hol van neten olyan kalóriatáblázat, ahol darabra vannak az értékek?

Sok helyen 100 gr étel kalóriatartalma van fent, holott pl. engem 1 db virsli kalóriaértéke érdekelne, és munkahelyen nem tudom lemérni, hány gramm. (Ez csak példa. De olyat is ehetek, amit nem én bontok ki, és nem tudom megnézni a kalóriaértékét, sem annak az egy szemnek/darabnak a súlyát, amit megettem.) Tehát hol van a legklasszabb és leghasználhatóbb kalóriatáblázat?

Legjobb válasz: nyuszifül, azt hiszem agyadra ment a fogyókúra...kéne ám szénhidrátot is enni néha és abba köllene hagyni a koplalást, mert az a kevés agysejted is megpusztul, ami még van...

nyuszifül, azt hiszem agyadra ment a fogyókúra...kéne ám szénhidrátot is enni néha és abba köllene hagyni a koplalást, mert az a kevés agysejted is megpusztul, ami még van...
nyuszifül, saccoljál vagy vegyél egy rohadt 30 dkg tömegû digitális mérleget és tedd a táskádba, ha mérni akarsz vagy még jobb - vigyél otthonról kaját és számold ki otthon de ha egyik sem megy, a virsli zacskójára rá van írva minden...mert ugye az sem mindegy, hogy agyonszójázott pulykavirsli, vagy juhbeles birka színhúsból készült a virsli és a mérete sem mindegy, hogy mekkora ;)
Én csak tippre szoktam, munkahelyen meg nem fogadom el, vagy csak egy kicsit eszek , hogy ne sértsem meg az illetõt.
Ne vitatkozz hülyékkel, mert kénytelen leszel lemenni az õ szintjükre, ott meg úgyis õk gyõznek a rutin miatt.
A kérdező hozzászólása: muszáj muszáj muszály mindenbe belekötni?!
muszáj !!! ;)
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem vagyok idegbeteg, kedves lány vagyok, csak utálom a barmokat, akik nem tudnak valamihez érdemben hozzószólni, csak jól beolvasni a másiknak, s muszály mindenbe belepofázniuk. Érdekes, én el tudom mondani a véleményen emberi stílusban is, nem muszáj lemenni paraszt szintre.. Ez a baj ezzel az országgal is. Az ilyen gyökerek ha nem lennének, mennyivel szebb lenne.
A kérdező hozzászólása: "nyuszifül, azt hiszem agyadra ment a fogyókúra" békafej, nem ment az agyamra a fogyókúra, mert súlyttartok....OKOSKA!
12.55 Nagggyon LOL! :D
Azért nincs mert ez hülyeség. Egy kakaós csiga lehet 140gramm és 60gramm is, most sokra mész vele ha egy darabra megadnak neked 350kalóriát, közben a te kakaócsigád pedig 140g ami kb 700-800kcal. Virslinél is ez a helyzet, vannak 70g és 40g virslik is, látszatra majdnem ugyanakkorák, csak a sûrüségük, tartalmuk más amit plusz kalóriát tartalmaznak. Az sem mindegy milyen virsli. Ez ugyan annyira haszontalan mint a kész ételek megadott kalóriatartalma. Azt is ki lehet tenni az ablakba.
Azta mindenit! Te egy kicsit idegbeteg lehetsz azért. Ennyire kiakadni a semmin. Amúgy meg a hsz-nak igaza volt. Oldd meg! Amúgy meg tényleg az a legegyszerûbb, ha magadnak készítesz kaját és azt eszed. Így legalább tudsz mindent. Ha ennyire komolyan veszed a kajálást, akkor NEM FOGADOD el azt, amivel kínálnak a munkahelyen. Ha meg elfogadod, akkor ne zabálj sokat belõle, és [email protected] le, hogy mennyi annak az kcalértéke, mert ha nem eszel sokat, akkor nem fogsz belehalni se meghízni. Ha meg mégis bûnöztél, akkor iktass be több sportot aznap és másnap egyél pl. 300 kcal-val kevesebbet és közvetlen bûnözés után egyél meg egy citromot (ha tudsz és nincs gyomorbajod). Nálam ez vált be.
A kérdező hozzászólása: Az értelmes, mûvelt, illedelmes válaszadók szíves elnézését kérem, muszáj voltam lemenni arra a szintre, meghaladni azt a hangnemet, amellyel szerény személyem szólították meg. Feltettem egy ártatlan kérdést, szerintem nem ezt érdemeltem.
A kérdező hozzászólása: "nyuszifül, saccoljál vagy vegyél egy rohadt 30 dkg tömegû digitális mérleget és tedd a táskádba, ha mérni akarsz" Nyuszifül a [email protected] anyád. azt nyuszifülezzed te tap-ló par-aszt. Engem meg ne hülyézz le, elpofáztam abba a pironyó agyadba, hogy akkor van baj, ha pl. munkahelyen kínálnak meg valamivel, ami már ki van bontva, és nem láttam a papírját. Rohadj meg hogy belepofázol olyanba, amihez nem tudsz érdemben szólni. Mindig van egy segg..hülye ezen az oldalon, aki felbass.z aaz agyam. Rohadjál meg.
én is mindent mérek de egy idõ után már nem is kell hiszen nagyjából mindig ugyanazokat a kajákat eszem körforgásban és már tudom hogy egy darabban mennyi van illetve van egy kis ikea-s mûanyag tálam tudom hogy abban mi mennyi mert annyiszor használtam már. szóval nem kell mérnem. ha meg étteremben eszek akkor utólag megnézem a neten kb mennyi volt egy adag. persze az nem pontos de irányadónak jó. ilyenkor még egy kicsit hozzá is teszek és akkor tuti nem számolok kevesebbet. amúgy ha tudsz angolul van a myfatsecret program (neten is és telefonon is) én azt használom. abban nagyon sok élelmiszer darabra van megadva, persze ott adott márkák is vannak szóval pontos.ha tudsz angolul akkor ajánlom.
Ja, és egy idõ után már megtanulod mindennek a kalóriaértékét. Pl nem nézem meg már tizedjére hogy mennyi a brokkoli kalóriatartalma, azt már fejbõl tudom és számolom. Az elején nehézkes, de mostmár olyan egyszerû mint a pofon.
Igen, mindent mérek. A csomagolás hátulján rajta vannak az adatok vagy a neten kalóriatáblázatból megnézem és a telefonomon gyorsan kiszámolom a pontos értéket, majd bevésem a naplómba. Sajnos az éttermi vagy gyors kajákkal nem tudok mit kezdeni én sem, az lutri. Ezért nem ajánlatos sokszor ilyen helyekre járni.
A kérdező hozzászólása: Értem. Akkor te mindent lemérsz, és az alapján nézed meg neten az értékét? Vagy magadnak füzetbe kiírtad, hogy általában amiket szoktál enni, mennyi kalóriával bír? Mert ebbe a csapdába nem akarok bekerülni, pl. nem gondolnám egy kakaóscsigáról hogy olyan sok kalória, mert ízre nekem annyit nem ér, hogy 700 kalóriát rááldozzak.
nézz szét itt, hátha megtalálod azt is, ami téged érdekel http://timeaonline.net/cikkek/articles.32/Kal%C3%B3riat%C3%A..


Lenne egy olyan problémám, hogy ha a routert összedugtam és be akarom állítani a wifi-t hol van net hol nincs! Mi lehet a probléma?

getnet router

Legjobb válasz: Milyen távol van egymástól a gép és a router?A két antenna között milyen a rálátás?Bár normális router esetében ennek nem kéne gondot okoznia

Milyen távol van egymástól a gép és a router?A két antenna között milyen a rálátás?Bár normális router esetében ennek nem kéne gondot okoznia
óó, hogy ne okozna gondot :D az enyém úgy 10métert és 2db jó félméteres tám falat kell átvigyen. 3db 8dBi-s antenna megtette a hatását.
A kérdező hozzászólása: T-home-os netem van és a gép és a router kb 40centire van egymástól :D
deichmannban vannak XXS méretû cipõk is.
A Deichmannban szokott lenni 35-ös méret egyes darabokból, azoknak a dobozára rá is írják, hogy XS, csak néhány fazonból, de azért érdemes szétnézni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
kínai boltokban nézz szét, nekem is 35-ös lában van és nagyon csini cipõket találok
A kérdező hozzászólása: rendben szétnézek, csak az a baj h valamelyikbe még a 35-ös is nagy, fõleg magassarkúkba, így nem tudok sose venni normálisat. és már gimibe járok, így elég kínos .
nekem is ugyanaz a gondom mint neked:) és igen sajna a Deichmanban az ötösök is elég nagyok:/ http://kicsicipo.hu/ én itt szoktam venni, nem túl olcsók de megérim mert jó a minõségük:) 15/L

Hol találok neten olyan táblázatot, ahol le van írva a gyümölcsök cukortartalma? Melyikben mennyi gyümölcscukor van?

fontos lenne a candida diétámhoz :)

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy aki candida diétát tart, annak egyáltalán nem szabad gyümölcsöt ennie. Grapefruit és citrom, azt hiszem csak ennyi.

Én úgy tudom, hogy aki candida diétát tart, annak egyáltalán nem szabad gyümölcsöt ennie. Grapefruit és citrom, azt hiszem csak ennyi.
A kérdező hozzászólása: de a második szakaszban már megengedett egy-két gyümölcsfajta!!! de táblázatot nem tudsz?:D
Nem, sajnos! Szerencsére nem kellett még ilyen diétát tartanom!
szia! Nem hiszem, hogy ezt le tudnák írni, mert még az egyik baracknak is más a cukortartalma, mint a másiknak...Mindet meg nem tudják megnézni.
http://wwwold.sztaki.hu/~smarton/alma/gyum.htm#ALMA http://www.fogyas.info/tapanyag-kaloria-energia-tablazat_kca.. http://diabetesonline.hu/index2.php?option=com_content&do_pd.. Néhány gyümölcs cukortartalma: az ananász 28 % a banáné 25 % a sárgadinnyéé 21% a mangóé 18 % az almáé 15% a narancsé 12% a cseresznyéé 12% az eperé 11 % a görögdinnyéé 9% ennyit tudtam csak segíteni, bocsika:(
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! ez is több mint a semmi! ^^

Hol tudnék neten olyan képet találni ahol nincs fej de van test és betudom illeszteni az arcot, ? Köcce

Legjobb válasz: ird be a google képekhez NO HEAD és találsz egy csomót:D

ird be a google képekhez NO HEAD és találsz egy csomót:D
Nincs PhotoShopod? Vagy ingyenesben és egyszerûben PhotoFilte-red? Azokkal elég komoly képeket tudsz csinálni.
macromedia fireworks a legtutibb laikusoknak!

Hol találok neten olyan oldalt ahol matekkal kapcsolatos oktatóanyagok vannak ingyen?

Tehát olyan oldal kellene ahol vannak oktatóanyagok 9.-12-ig lehet?leg, feladatok és megoldásaik, érettségi feladatok stb. Ja és ami fontos ne ilyen nyerészked?s oldal legyen, tehát ne fizet?s, hanem full ingyenes. Találtam 1-2 oldalt, de ott az anyagok fele fizet?s.

Legjobb válasz: realika.educatio.hu

realika.educatio.hu
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, ez tényleg hasznos oldal!

Hol találoka neten olyan oldalt, ahol jó kis összeállítások vannak?

Pl. farmer szoknyához, nadrághoz, kiegészít?kkel,stb.

Legjobb válasz: http://www.polyvore.com/Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!