Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak nő (121 db)

Érd közelében hol van női foci?

Legjobb válasz: Törökbálinton van! Hány éves nõrõl van szó?

Törökbálinton van! Hány éves nõrõl van szó?

Borsodban hol van nő nőgyógyász?

Legjobb válasz: Természetesen Misklcon! Vannak magán rendelések is, nem is kevés és persze az SZTK-ban is van nõgyógyász! Nem rossz hidd el! Szóval miksolci SZTK Rendelõ!

Természetesen Misklcon! Vannak magán rendelések is, nem is kevés és persze az SZTK-ban is van nõgyógyász! Nem rossz hidd el! Szóval miksolci SZTK Rendelõ!

Nyíregyházán hol van női fitneszterem?

Legjobb válasz: brekk fitnesz,az európa hotel mellett,meg a szent istván utcán is van egy,annak nem tudom a nevét.

brekk fitnesz, az európa hotel mellett, meg a szent istván utcán is van egy, annak nem tudom a nevét.
Szia. A Szent István utcán az Angels Fitness. Youtube-on van két videó róla, csak írd be a google-ba :)


Hol van női box edzés budapesten?

16 éves lány vagyok és szeretnék elkezdeni boxolni. (persze csak hobbi szinten). Tudtok ajánlani jó helyeket?

Legjobb válasz: Írtam privit. :)

Írtam privit. :)

Vajon miért mehetnek a nők öt ével hamarabb nyuhdijba? Érdekes ilyenkor hol van a női egyenjoguság? HIsz kevesebb férfi éri meg a nyugdijat mint nő

Legjobb válasz: Nyugdíj...! Várjál már, amire odáig eljutunk, egyáltalán lesz-e még ilyesmi? Addig meg ne hergeld magad, mert a nyugalom a hosszú élet titka! :)

Nyugdíj...! Várjál már, amire odáig eljutunk, egyáltalán lesz-e még ilyesmi? Addig meg ne hergeld magad, mert a nyugalom a hosszú élet titka! :)
"2013-tól nagymértékben fokozódik majd a nyugdíjrendszer finanszírozási gondja, mivel ettõl az évtõl válik aktuálissá a Ratkó-korszak, tehát az 1950-es években született generáció nyugdíjba menetele. Lehetséges megoldásként a kormány az alapnyugdíj bevezetését tervezi, mely minden magyarországi állandó bejelentett lakcímmel rendelkezõ 65. életévét betöltött személynek garantál 40.000.- Ft járandóságot. A kétfokozatúra tervezett nyugdíjrendszer elsõ fokozata lenne a garantált alapnyugdíj, amelyre mindenki jogosult lenne, aki minimum 20 év szolgálati idõt igazolni tud. Ami a nyugdíjkorhatár 2013. évi alakulását illeti, a hosszan fenntartható rendszer érdekében az egyik leglényegesebb eszköz a minimálisan várható élettartam emelkedésével arányosan növekvõ nyugdíjkorhatár megállapítása. A nyugdíjkorhatár 2013 tekintetében arra lehet számítani, hogy a korhatáremelés születési évjáratonként 6 hónapos fokozatos emeléssel valósul meg. Ez alapján a társadalombiztosítási öregségi nyugdíjra jogosító öregségi nyugdíjkorhatár: – 1952. január 1-je elõtt születetteknek, a betöltött 62. életév, – 1952-ben születetteknek, a 62. életév betöltését követõ 183. nap, – 1953-ban születetteknek, a betöltött 63. életév, – 1954-ben születetteknek, a 63. életév betöltését követõ 183. nap, – 1955-ben születetteknek, a betöltött 64. életév, – 1956-ban születetteknek, a 64. életév betöltését követõ 183. nap, – 1957-ben vagy azt követõen születetteknek, a betöltött 65. életév. A hatályos jogszabály szerint a nõk esetében érvényben marad 2013-ban is az elõrehozott öregségi nyugdíj lehetõsége azok számára, akik legalább 40 év szolgálati idõt fel tudnak mutatni. Alapvetõ jogosultsági feltétel még, hogy az igénylõ a nyugdíj megállapításának napján biztosítással járó jogviszonyban sem belföldön, sem külföldön nem állhat. Az ez évi változások tehát a nyugdíjkorhatár 2013. terén a nõk 40 év jogosultsági idõvel igénybe vehetõ nyugdíjkedvezményét nem érintik, azt továbbra is öregségi nyugdíjként kell majd folyósítani. Az öregségi nyugdíjkorhatár 2013-as változatának megismerésekor fontos tudni, hogy változni fog a nyugdíjösszeg megállapításának módja. Az összeget 2013. január hó 01-tõl az 1988. január 1-jétõl a nyugdíj megállapításának kezdõ napjáig elért (kifizetett) – a kifizetés idején érvényes szabályok szerint nyugdíjjárulék alapjául szolgáló –, a személyi jövedelemadót is tartalmazó, csökkentés nélküli bruttó kereset, illetve jövedelem havi átlaga alapján kell majd meghatározni." CSak akkor jár engedmény, ha a 40 év munkaviszony megvan. Ennek hiányában nincs különbség a nemek között.
Hány éves vagy, 15? Mit dühöngsz itt fölöslegesen. Ha szerinted annyira könnyû a nõknek mert 5 évvel mehetnek nyugdíjba, akkor cserélj egy nõvel akinek két gyereke van, munka helye és háztartást vezet. Kíváncsi lennék utána mit szólnál.
Mert a nõk szülnek, gyereket nevelnek, háztartást vezetnek idõ közben amit Te, mint "Férfi" nem teszel.
A noknek tobb muszakban kell teljesiteni, tehat a m.hely, htb-i teendok, s ott a gyerekneveles is pl. s ugy erzem, hogy ez mar ok arra, hogy az evi szabadsagot megduplazzak az anyukak szamara, mivel tapasztaljuk, hogy nagyon sok anyuka mellett ul a gyerek a m.helyen a nyari szunidoben is pl. itt mar szinten duplan dolgozik, gyermekre felugyel, nevel is kozben pl.
Mert ez a törvény, és mert egy nõ attól mert nem a munka helyén van még a nap 24 órájában dolgozik. Gyereket nevel, mos fõz takarít. Ez nem is gond mert egy nõnek ez a dolga, csak az a baj, hogy sokan ezt természetesnek veszik. Pedig elárulom egy köszönöm néha jól esne, mikor a férjeink elé tesszük a meleg vacsorát.
Írni sem tudsz hülye gyerek.
Na ott nálad külföldön egyenlõ mértékben részesül mindenki az öregségi nyugdíjban- senki, ahogy nézem.
21-es! Raadasul ez az USA-ban csak 6 het!!
Es olyan szinten nem lehet a nyugdijbol megelni, hogy kollegaim kozott vannak 71-72 evesek is.:((
Komolyan, te milyen férfi vagy, hogy ezen rágódsz, és ezt irigyled a nõktõl? Azért, mert a nõknek ha vége a munkának, kezdõdik a második mûszak, gyerek-háztartás-bevásárlás, míg a pasi lefekszik a TV elé, merthogy õ fáradt... Amúgy, meg már ha az egyenjogúságról beszélsz, én kérdezném:a nõk miért kapnak mindig kisebb fizetést???
A kérdező hozzászólása: Persze az doszantó hogy kevesebb pénzt kapnak föleg ugyanolyan munkáért.. szerintem nem a hoszu gyrs gyed a megoldás se a dada stb, hanem több bölcsi ovi napközi , igy a nõk se esnek ki a karier épitésböl.
Sötétbe írsz? Oké, de azt ne mondd, hogy a tévedsz helyett tévec-et is a szobában levõ sötétség miatt írtál...
Ja, és közben világos is lett, de a helyesírásod nem javult...
A kérdező hozzászólása: Leci rendes kommentet ìrj
Unatkozó tinifiú.
Nézzétek, a kérdezõ helyesírása tényleg szörnyû, de abban igaza van, hogy az egyenlõtlen nyugdíjbavonulási feltételek nem igazságosak. "Te talán olyan keménynek érzed magad, mint eg ybányász férfi?" Nem, de tudtommal nem is bányában dolgozom! Valamint ez alapján az elmélet alapján inkább a fizikai munkásoknak kellene elõbb nyugdíjba menniük, hiszen az õ testük egyszerûen tönkremegy 60 éves korukra - hozzájuk képest egy irodai dolgozó fitt és egészséges. Szóval ez inkább magad elleni érv volt... "Azért, mert a nõknek ha vége a munkának, kezdõdik a második mûszak, gyerek-háztartás-bevásárlás, míg a pasi lefekszik a TV elé, merthogy õ fáradt... " Te, ezt már kielemeztem: ha TE háziszolgává degradáltad magadat, az csakis a TE hibád, ugyanis senki nem kényszerített arra, hogy hozzámenj egy ilyen emberhez, arra meg végképp nem, hogy gyereket is szülj neki. Ha az én férjem viselkedne így, a baba születése utáni fél évben repülne, ha nem változtatna. Vagy szerinted ez így jó a gyereknek, hogy ezt látja? Biztosan rohadt idilli és meghitt lehet. De hát ki nem szarja le a gyereket vagy téged igazából? Te vagy a tipikus nõ, aki SZERET szenvedni és mártír lenni.
Te meg hétszentség, hogy nem vagy anya-de megkockáztatom, még nõ sem.
A kérdező hozzászólása: 21. Szàzadot ìrunk szerintem men sok férfi kôveteli meg màr a hàziaságot.
Nem? Te nem tudom, hol élsz de a környezetemben mindenhol a nõ nyalja tisztára a padlót..
Gyere ki ide hozzank kulfoldre. Itt egyforman 69 ev a korhatar es akkor nem panaszkodnal. :)
Azért a nõk teherbírása végesebb, mint a férfiaké. Vagy te talán úgy véled, vagy annyira kemény, mint egy bányász férfi?
"Itt meg nem engedhetik meg maguknak, hogy más vigyázzon a gyerekre-ég ha akarnák sem. " Ez annyira nem igaz, hogy csak na. Az átlagembernek sem itt, se külföldön nem telik dadusra, csak a felsõbb osztályoknak. Ez nincs máshogy magyarországon sem. Ami különbség lehet, hogy máshol szélesebb a felsõosztály mondjuk 10%-al, de azért mégsem azt kell elképzelni, hogy minden 2. ember dadust tart. Mindegy, itt úgyis mindenki csak a saját nyomorával van elfoglalva, és 100%-osan meg van róla gyõzõdve, hogy mert az õ férje szemét és képtelen besegíteni, neki igenis jár a korai nyugdíj...aha, persze.
A kérdező hozzászólása: jaaaaa mi férfiak csak 12-15 orát dogozunk sreszelünk hogy legyen mit enni a családna ház auto stb fedeük a továb tanulást stb ja és a 21. században mi is neveljük a gyereket a normálsabja föz mos és takarit is ez csak igényy kérdése.és a vége az hogy nyugdij elöt 1-2 ével kampo.
*uzsonnát Remélem, nincs benne több hiba. Siettem. :D
Nem tudom, mennyi idõs vagy, de biztos nincs gyereked. Lehet, hogy 12-15 órát dolgozik a férfi, de az tuti, hogy otthon nem fõz/takarít és ha éjjel felkel a gyerek, nem õ kel fel hozzá, hanem a nõ úgy, hogy másnap mehet dolgozni. Ha kamasz vagy, remélem felnõsz majd és úgy fogsz viselkedni, mint egy férfi. Ha meg már felnõttél, akkor elég szomorú ez a hozzáállás. Az nem bosszant, hogy a nõk ugyanolyan munkáért jóval kevesebbet keresnek? Vagy hogy alapból hátrányból indul egy nõ álláskeresésnél, ha van gyereke akkor azért, ha nincs akkor meg azért. Míg egy férfinél rá sem kérdeznek.
A hatályos szabályozás alapján 22 éves kora elõtt kellett elkezdenie dolgozni, hogy a nõt most megillesse az elõrehozott nyugdíj. Egyéb esetekben pont annyi idõsen megy nyugdíjba, mint egy hasonló korú férfi. Ezt lassan 65 évre növelik, így ha 25 éves kora elõtt kezd dolgozni valaki, megszakítás nélkül (!!), akkor tehet elõnyre szert egy nõ. Amúgy a gyerekkel otthon töltött idõt, mint kiesett szolgálati idõ, kompenzálják ezzel. Ha elterjed lesz, hogy a férfiak maradnak otthon, akkor szerintem idõvel eltörlik a jelenlegi kedvezményt.
A kérdező hozzászólása: nyugdij az mindig van és lesz, nem idegesitem magam csak érdekes ez és a tisztelt hölgyeket se szeretném megbántani hisz imádom öket. csak azt nem értem hogy egy trogyos 65 éves férfi ol tud elhelyzkedni , ??
Nem 65 évesen kell elhelyezkedni.
Nyugdíj mindig van és LESZ?! Én 20 éves vagyok és se én se az összes többi ismerõsöm (+azok akikkel csak pár szót váltottam a témával kapcsolatban) nem hisszük, hogy mire én elérem azt a kort lesz egyáltalán nyugdíjunk. Ne álmodozz
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kedves hosszu hozászolást szerintem több iskolám van mint nekked. amugy sötétbe irok a gyerek a karomon mert sir hagyom a nejemet pihenni.a "bunkó férfi" Láttom nem sok jó tapasztalatod van a férfiak terén. gondolom nekked mid büdöslábbu sörgözös sajnos tévec az én ismerösem nem isznak ápoltakés igényesek családcentrikusak. én ccsak a száraz tényt kérdeztem hogy mi az oka hisz a férfiak65 százaléka nemélvezi a nyugdijas éveit.
Ó, hát persze! Kedves kérdezõ, neked bármit el is hinnék. :)
Na majd, ha neked is lesz gyereked, meglátod, hogy miért jár a korai nyugdíj..
A kérdező hozzászólása: imádlak kösönöm végre egy értelmes nõ amit le irtál ezt hivják Családnak. remélem ezt rajtad és rajtamkivül sokan megtapastalják. én csak egy kérdést tettem fel nem gondoltam hogy ilyen ellenszenvet vált ki
"Ne haragudj már, de ha az embernek van gyermeke, Magyarországon 3 évet csücsülhet a seggén vele. Németországban élek, itt 1 éven belül (maximum) mindenki visszamegy dolgozni, vagy nem kap egy fillért sem, illetve az állását is elveszíti." Dettó. Ülhetsz 3 évig a gyerek mellett- de csak akkor mehetsz elõbb el, ha 40 évnyi igazolt munkaviszonyod van-, de késõbb többszörösen megiszod a levét. Aki olyan szerencsés, hogy lesz még hova visszamennie, a fenekét csapkodja a földhöz. "Mégsem sír senki korai nyugdíj után, meg hogy milyen nehéz gyermeket nevelni. És nem, nem a dada meg a bébiszitter vigyáz rájuk az esetek 80%-ában, hanem a nagymama és a bölcsi, mert a tévhittel ellentétben itt sem sz*rják az emberek a pénzt. " Itt meg nem engedhetik meg maguknak, hogy más vigyázzon a gyerekre-ég ha akarnák sem. "Mindezzel csak annyit szeretnék mondani, hogy tõlünk nyugatabbra kb. egy országban sem normális ennyi szabadság, és mégsem sírnak. Érdekes módon a magyar nõknek meg letörik a keze a gyerekneveléstõl, a szemét pasi meg nem segít, csak dolgozik 10 órában, hogy legyen mibõl élni. Elmondjam itt mi van? Minden 2. apa másodállást vállal, hogy jobb körülményeket tudjanak teremteni a gyerekeiknek. Ez azt jelenti, hogy hétköznap 2 este és egész szombat is dolgoznak. Na nekik aztán lenne okuk sírni, hogy az apa nincs otthon..." Na igen, de csak akkor vállal másodállást, amíg anya otthon van a gyerekkel.. Az meg a másik, hogy neki inkább lenne-egy darabig- okuk a sírásra, csak tudod van az úgy, hogy valaki otthon van, de még sincs..
A kérdező hozzászólása: nekkem holandiba van ismerös családom ott 4-6honap után munka igylegalább vissza tudnak illeszkedni nics kiesés stb.
Én nem tudom, te hol élsz, de mi a férjemmel pl. közösen végezzük a házimunkát...abban igazad van, hogy gyerekünk még nincs. Viszont én is, õ is ezt láttuk otthon, ezt tartjuk normálisnak - ahogy manapság a fiatalok nagy része is. Egyébként ha nem hiszed, hogy nõ vagyok, írj egy privit, válaszolok - a nicknevem is nõi. Viszont arra szerintem nem válaszoltál, hogy miért tartod azt jónak, hogy a gyerek ilyen családban, ezzel a mintával nõ fel. Ahogy arra sem korábban, hogy minek vagy férjnél, ha csak házicseléd vagy a "kapcsolatban".

Willebrand - vérzékeny nő vagyok, gyermeket szeretnénk. Hol van speciális orvos / kórház ahol foglalkoznának velem és szülhetnék is?

Legjobb válasz: A saját nõgyógyászod nem tud ebben segíteni neked? Neki ismernie kéne a lehetõségeket! Én a helyedben végighivogatnám a kórházakat és megkérdezném, hogy hol van lehetõség erre. Aztán akok vállalják, azokat végiglátogatnám és beszélnék a fõorvosokkal. Ezután választanék olyan helyet, ahol a körülményeket is megfelelõnek találom és az orvosban is meg tudok bízni.

A saját nõgyógyászod nem tud ebben segíteni neked? Neki ismernie kéne a lehetõségeket! Én a helyedben végighivogatnám a kórházakat és megkérdezném, hogy hol van lehetõség erre. Aztán akok vállalják, azokat végiglátogatnám és beszélnék a fõorvosokkal. Ezután választanék olyan helyet, ahol a körülményeket is megfelelõnek találom és az orvosban is meg tudok bízni.
Ha budapesti vagy környéki vagy akkor a Szent Imre kórházat tudom, hogy ott tudnak ebben segíteni, nekem egy ismerõsöm aki szintén vérzékeny volt szült ott pár éve.
Remélem tudok segíteni. Nekem a nagynéném vérzékeny, most várja a második babáját. Az elsõnél - bár szolnokhoz tartozunk - a szülés elõtt két héttel felvitték mentõvel a SOTE-ra, mert Szolnok nem merte vállalni, mert mondták, hogy itt nem elég a sima transzfúzió, hanem valami gyógyszeres vért kell adni, amitõl nem vérzik el szülés közben, és ez csak Pesten biztosított. Most a másodiknál is azt mondta a nõgyógyásza, hogy automatikusan irány a SOTE, mert máshol egyáltalán nem biztonságos.

"I found no concerts in June. " Hol van itt a hiba?

Mármint tudom, hogy szebb az I don't meg az I can't/couldn't, de éppen így csúszott ki a számon, az angol tanárom szerint pedig helytelen. Tényleg?

Legjobb válasz: found mint alapít, vagy found mint find? Elõzõ esetben: I can't found any concerts... Utóbbi esetben: I didn't find any concerts... De am pedig tagadás többesszámnál hol marad az any?

found mint alapít, vagy found mint find? Elõzõ esetben: I can't found any concerts... Utóbbi esetben: I didn't find any concerts... De am pedig tagadás többesszámnál hol marad az any?
A kérdező hozzászólása: Akkor jól tettem, hogy 2 éve megmondtam az angol tanáromnak, hogy ne is számítson arra, hogy tõlem kaant-ot fog hallani, még ha British English-t is tanulunk : )
Angolok is ritkán mondják már kant-nak, de akkor se annyira aaa-san, mint az angoltanárok :) Kántnak pedig csak a p_nát mondják az óceán mindkét oldalán :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat : )
A kérdező hozzászólása: A no concerts-szel volt gondja. Amúgy ez a can't dolog nem úgy van, hogy angoloknak kant, amerikaiaknak kent?
Az is megér egy misét, h a can't majdnem minden angoltanárnak kaaaant, de olyat is hallottam már h kánt, ami mint tudjuk, egész mást jelent :)
Nem értelmetlen, gondolom azért mondta a tanárod hogy az mert azt szeretné hogy ne ezt tanuld meg hanem a szebb verziókat. Vagy az nem volt tiszta hogy I found, vagy I've found? Aki járt már angol nyelvterületû országban az tudja hogy szeretnek az angolban sok mindent leröviditeni. szerintem nincs ebben semmi rossz. egyes angoltanárokról sokan tudnának mesélni. ismerek egy, azóta már jó ideje nyugdíjas angoltanárt aki azelõtt oroszt tanított. szinte egyik hónapról a másikra "tanult" meg angolul. kezébe vett egy régi angol nyelvkönyvet, amit még lehet darwin szerkesztett és az volt a bibliája. asszem ha ilyet írtál volna a táblára hogy i found no concerts in june, kivágott volna mint macskát...
16:14 Ezért érthette félre :-)) Elképesztõ, hogy manapság milyen felkészületlen emberek "tanítanak" idegen nyelvet. Tisztelet persze a kivételeknek.
Igen, tudom, de vannak azért szókincsbeli hiányosságai :)
11:54 :-)) Összekeverhette a "see" múlt idejével, ami szintén "saw" :-))
Sztem se helytelen. Attól h angoltanár vki, még nem biztos h tud is angolul :) Én 1x olyat írtam a házimba, h "i was sawing" (fûrészeltem), és azt mondta h nem jó, mert a saw múlt idejû ige, ezért nem lehet inges alakba tenni :D
00:56 I can't found???? Ilyen nincs az angol nyelvben, a segédigét tesszük múlt idõbe és az ige jelen idõben marad: I couldn't find. Én a to be able to-val mondanám, mivel valószínûleg külsõ oka volt annak, hogy nem találtál, nem belõled fakadó (tehát nem azért, mert pl. lusta voltál utánajárni, hanem mert nem volt koncert), I wasn't able to find... vagy I haven't been able to find..., hogy melyik ezekbõl, az a szitutól függ.
Nem is nyelvtanilag van a legnagyobb baj vele, hanem nagyon csúnya megfogalmazás. Már fentebb írták a jó válaszokat.
hát szerintem nem helytelen, tényleg nem hangzik a legszebben mert a "didn't find" vagy "haven't found" jobb lenne, de éppen hibásnak szerintem nem hibás.
A kérdező hozzászólása: Found, mint find : ) Ezek szerint semmi esetre se jó? Az I found no any concerts in June már extrém bizarran hangzana :DD Ha segédigével írnám természetesen beleírnám az any-t.
Lehet azt se tudja az angoltanárod hogy mi az a Cockney accent.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!