Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak menő (56 db)

Ha a gép ideiglenes mappába ment el valamit, akkor azt hogyan lehet visszakeresni? Tehát hol van az az ideiglenes mappa?

Nem tudom, hogy mi lett a fájlnév, mert számkombinációs neve volt.

Legjobb válasz: Akor azt soha meg nem leled. mért nem töltöted le te adot helre? rendszer és beálitás fügö hogy hol az ideiglenes mapa Temp féléket kell keresni de rengeteg mapa van atól füg mi ez kép? es ha még tudod is melyik mapába van ot van vagy 5000 fájl de mivel gondolom sose használsz karbantartót nem lene csoda ha 20000 fájl is lene ot hogy fogod megtalálni? ha még neve sincs nem egyszerüb neten megkeresni csak emléxel hol volt és akor most le is töltöd

Akor azt soha meg nem leled. mért nem töltöted le te adot helre? rendszer és beálitás fügö hogy hol az ideiglenes mapa Temp féléket kell keresni de rengeteg mapa van atól füg mi ez kép? es ha még tudod is melyik mapába van ot van vagy 5000 fájl de mivel gondolom sose használsz karbantartót nem lene csoda ha 20000 fájl is lene ot hogy fogod megtalálni? ha még neve sincs nem egyszerüb neten megkeresni csak emléxel hol volt és akor most le is töltöd
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, hogy ki akarom törölni!
ha valami böngészö ben volt és igy mentödött le vagy ha tuti hogy egy ideiglenes mapába került akkor CCleaner t használd sokmidnen másra is jó http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard

Hamarosan le akaro tenni a gki árufuvarozói vizsgát tényleg csak a pénzre mennek átengednek mindenkit még a leghülyébbet is? 1 nap alatt lelehet tenni a GKI vizsgát? Hol van szeged környékén olcsó gki vizsga lehetőség?

Legjobb válasz: Akkor mennek a pénzre, ha nem engednek át rögtön. Ugyanis akkor még fizetsz ismét a következõ vizsgáért is, no meg a következõért is, és ha nagyon akarod azt a vizsgát, akkor még veszel különórákat is, amiért ismté csak lenyúlnak. Majd talán az utolsó "lehtõségnél" átengednek, mert azután meg a közúton fognak tudnak büntetni.

Akkor mennek a pénzre, ha nem engednek át rögtön. Ugyanis akkor még fizetsz ismét a következõ vizsgáért is, no meg a következõért is, és ha nagyon akarod azt a vizsgát, akkor még veszel különórákat is, amiért ismté csak lenyúlnak. Majd talán az utolsó "lehtõségnél" átengednek, mert azután meg a közúton fognak tudnak büntetni.

Ki az a Men Tolos, hol lakik és jelenleg hol van?

Legjobb válasz: Az egy fajta mentolos cuki,s jelenleg a számba is van.

Az egy fajta mentolos cuki, s jelenleg a számba is van.
Men Tolos egy mentol illatú arcszeszt reklámozó férfi. Jelenleg sajnos nem tudom, hogy hol tartózkodik, de Beverly Hillsben él. Keresett reklámarc és modell.
tudod az a hülyegyerek..ott a izéné kell szerdán balrafordúni, oszt mielõtt elhagynád ez ott van egy kicsit visszább...


A kérdező hozzászólása: Köszi :P A menetrend oké, azt én is megtaláltam volna. De a tárképen nem találom a templomot ... ha te ügyes vagy, kérlek linkeld be koordinátákkal.
784-787 jelzésû járattal kell menned a Mányi útig.Onnan szintben kevésbbé megerõltetõ a séta.
És még: A menetidõ ~35 perc, a jegy(teljes áron) 470 Ft.Hazafelé pedig talán érdemes lesétálni a Szt. István térre, mert onnan 30 percenként van busz (szintén 78x), míg a Mányi úttól a legjobb esetben óránként 2.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :)

Hol keressem? Azt mondták tönkre ment, hol van tönk?

Legjobb válasz: Az asztal alatt nezted mar? :))

Az asztal alatt nezted mar? :) )
És ha nem tönkre ment hanem gallyra? Akkor megtalálod a faágon. :)
Nem is ment tönkre, csak becsaptak.Egyébként meg tönkmindegy.
Rönk melett.Azt nem tudom, hogy jobbra e vagy balra.De azt majd meg mondja ott valaki. :)
GPS koordináták: 46°19.55'
Majd amikor visszajön tönkrõl, kérdezd meg merre is van az, biztos elmondja :)
gyere hozzám, én akármilyen tönk-öt adok neked :)
Kérj útbaigazítást az utcán! Én akkorkérek, ha elküldenek a francba. Nem kicsit fognak nézni! :) )
Ki kell vágnod minden fát és megnézni melyik tönkbe bujt bele...sajnálom...nehéz lesz, de megéri, hidd el.
na akkor figyelj, mész egyenesen addig még nem látsz egy gyárat, ott lefordulsz balra, majd jobbra, majd megint ballra, mész egyenes utána jobbra aztán ballra, késõbb mikor csak jobbra lehet fordulni akkor mész tovább egyenest kb 25 napig éjszakánkénti 5 órás pibenéssel.. és mikor látod, h egy tábla van és irja rajta, h tönk.. addigra te is tönkre érsz.... szerencsés utat

Kecskeméten hol vannak jó bulihelyek? Ahol mai zenék mennek, vagy esetleg több terem is van?

A Club Central-t vagy az MB1-et ajánlották.

Legjobb válasz: Club da vinci:Kápolna u 3.

Club da vinci:Kápolna u 3.

Kaposváron hol vannak "sarki lányok" és menyiért mennek?

Legjobb válasz: Gondolom azért mondta, mert nyilván rendkívül príma, igényes, márkás lányokról van szó. :D

Gondolom azért mondta, mert nyilván rendkívül príma, igényes, márkás lányokról van szó. :D
Sarkon kerested már õket?
Bocsi, hogy lányként mondom, de az állomás, és a színház közötti parkban vannak az esti órákban. Jó egészséget hozzájuk!
A kérdező hozzászólása: Miért mondod hogy jó egézséget hozzá?
A kérdező hozzászólása: És amúgy máshol nincsenek olyan délután körül?
Azért mondtam, hogy jó egészséget hozzá, mert láttam Õket! És sajnáltam is Õket! És Téged is sajnállak, hogy erre kell vetemedned.De a hormonok dolgoznak, mit tehet az ember? Hogy Mit? Talán udvarolnod kellene nekünk. Tudod az olyan jó érzés, és a fiúknak is jó érzés lehet. A múltkor az egyik srác, ahogy fogta a kezem, és szépeket mondott, majd szét remegte magát. Olyan édes volt. Neki is egy élmény lehetett! Ott a színház elõtti téren ez kimarad, pedig ez az igazi elõjáték. Azért vigyázz magadra.
A kérdező hozzászólása: Azért vetemedek ilyenre mert ismerkedésben és udvarlásban elég béna vagyok és álandóan azt mondják hogy nincs bennem ugymond kezdeményezési bátorság. Úgyhogy jobb már nem jutott az eszembe.
A neten érdemesebb keresgetni, ha már ezt szeretnéd, én is kaposvári vagyok, próbáltam is, de én diáklányt kerestem, és nem csak egy alkalomra ..

Debrecenben hol van a Mensmentis? Aki már volt ott mi a véleménye róla? Pajzsmirigybetegség miatt mennék.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, ott már nincs MensMentis, vagy átalakultak, valami ilyesmi. Viszont van egy doktornõ, aki nagyon jó és ott dolgozott, guglizz rá, úgy hívják, hogy Valicskó Viktória. Õt ajánlom neked.

Én úgy tudom, ott már nincs MensMentis, vagy átalakultak, valami ilyesmi. Viszont van egy doktornõ, aki nagyon jó és ott dolgozott, guglizz rá, úgy hívják, hogy Valicskó Viktória. Õt ajánlom neked.
A kérdező hozzászólása: És õ endokrinológus?
Úgy tudom, hogy igen. Legalábbis akiket én ismerek IR-esek és pm-betegek, és hozzá járnak.
A kérdező hozzászólása: És mennyi a tarifája? Most már nem a pajzsmirigy miatt mennék, mert a labor szerint jók az értékek, viszont a májenzim értékeim nagyon magasak.

Baranya megyében hol vannak jó bértartások ahol vállalnak mén tartást? kérlek írjatok árat is!

Legjobb válasz: Konkrét lovardát nem tudok, de olyan helyeket esetleg igen, ahol lovakat tartanak és háznál lehet bértartásba adni lovat, akár csõdört is.

Konkrét lovardát nem tudok, de olyan helyeket esetleg igen, ahol lovakat tartanak és háznál lehet bértartásba adni lovat, akár csõdört is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!