Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak kismama (68 db)

Hol van kismama-torna a belvárosban? Hányadik héttől érdemes járni?

Tudtok ajánlani valamit?

Legjobb válasz: Szia! Én kismama jógára járok, nagyon szeretem, másfél óra, ebbõl 45 perc torna szerû jóga, 45 perc meditáció szerû, ahol a babával vesszük fel a kapcsolatot, pihenéssel, fekvéssel, lágy zenével... Csak ajánlani tudom! Nézd meg a www.szurja.hu-t, ott fent van az órarend is... Nem is drága szerintem, 1700 HUF/alkalom. Ja, és abszolút belváros, Paulay Ede u. A 12. héttõl lehet oda menni... és szerintem érdemes is, én azóta járok és most kezdem elsajátítani a gyakorlatokat :) Szép babavárást.

Szia! Én kismama jógára járok, nagyon szeretem, másfél óra, ebbõl 45 perc torna szerû jóga, 45 perc meditáció szerû, ahol a babával vesszük fel a kapcsolatot, pihenéssel, fekvéssel, lágy zenével... Csak ajánlani tudom! Nézd meg a http://www.szurja.hu-t, ott fent van az órarend is... Nem is drága szerintem, 1700 HUF/alkalom. Ja, és abszolút belváros, Paulay Ede u. A 12. héttõl lehet oda menni... és szerintem érdemes is, én azóta járok és most kezdem elsajátítani a gyakorlatokat :) Szép babavárást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, mindjárt meg is nézem... Minden jót nektek is!

Kecskeméten hol vannak kismama-klubbok, baba-klubbok, ahova babával is lehet menni?

Jó mama-baba torna is érdekelne Kecskeméten.

Legjobb válasz: Szia! Több helyet is tudok mondani. Van egyszer egy Forradalom utcai bölcsi, ott kedden és szerdán van (ha jól emlékszem) foglalkozás. Potom áron. Azt még nem próbáltuk ki, de több embertõl hallottam már hogy jó. Amit próbáltunk már, az a Fitt Women Fittnessbe a kuruttyoló. Nem tudom mennyi idõs a babád, de ha 20 hónapos alatt van akkor keddenként 9:30-tól van a foglalkozás, másfél óra. Mondókázás, majd játék. 1000 Ft/alkalom. Van az Ötpötty, a Vágó utcán. Az is nagyon jó. Anna, aki tartja, nagyon jó kordánban tartja a pöttömöket. Ez szerdánként van 9:30-tól. Van honlapja is. 45 perc, és 900 Ft. Van ingyenes foglalkozás a könyvtárban, csütörtökönként. A neten kell jelentkezni. Errõl nem tudok véleményt. Kb. ennyi jutott eszembe. Merre laktok?

Szia! Több helyet is tudok mondani. Van egyszer egy Forradalom utcai bölcsi, ott kedden és szerdán van (ha jól emlékszem) foglalkozás. Potom áron. Azt még nem próbáltuk ki, de több embertõl hallottam már hogy jó. Amit próbáltunk már, az a Fitt Women Fittnessbe a kuruttyoló. Nem tudom mennyi idõs a babád, de ha 20 hónapos alatt van akkor keddenként 9:30-tól van a foglalkozás, másfél óra. Mondókázás, majd játék. 1000 Ft/alkalom. Van az Ötpötty, a Vágó utcán. Az is nagyon jó. Anna, aki tartja, nagyon jó kordánban tartja a pöttömöket. Ez szerdánként van 9:30-tól. Van honlapja is. 45 perc, és 900 Ft. Van ingyenes foglalkozás a könyvtárban, csütörtökönként. A neten kell jelentkezni. Errõl nem tudok véleményt. Kb. ennyi jutott eszembe. Merre laktok?
A kérdező hozzászólása: Köszi az infókat. Mi a Horváth Dömén lakunk a belvárosban.
A kérdező hozzászólása: ja, és a babám most lesz 4 hónapos. Csak szeretnék ismerkedni kicsit, mert nemrég költöztünk csak Kecskemétre és eléggé egyedül érzem magam napközben.
Ötpötty akkor Nektek jó, közel is van. De mondjuk a könyvtár is jó, szóval mindegyik :) Jó egészséget!

Debrecenben hol van kismama-masszázs?

Legjobb válasz: Talán a mikepércsin a masszázsszalonban - hõerõmü utáni buszmegállóban van mikepércs felé. Egy nagy ronda narancssárga épület mellette autószalon van.ott próbáld meg v. a neten magán masszöröktõl esetleg a spa-ban a nagyerdõn.

Talán a mikepércsin a masszázsszalonban - hõerõmü utáni buszmegállóban van mikepércs felé. Egy nagy ronda narancssárga épület mellette autószalon van.ott próbáld meg v. a neten magán masszöröktõl esetleg a spa-ban a nagyerdõn.
Mostmár Debrecenben is van kismama-masszázs. A Nagyerdei Szépségszalonban. http://www.kismama-masszazs.hu


Hol van KISMAMA RUHA TURKÁLÓ Budapesten?

Itt a nagy meleg és semmi nem jön rám, viszont nincs pénzem több tízezer forintot kiadni kismama ruhákra. Tudtok valami boltot Budapesten, ahol lehet ilyen ruhákat kapni?

Legjobb válasz: szia, én a Hádát tudom ajánlani,nem kimondottan kismamás de vannak ilyen cuccok is, olcsó és minõségi,én nagyon szeretem,sok üzletük van Pesten. klikkelj rá a neten,hada kft.

szia, én a Hádát tudom ajánlani, nem kimondottan kismamás de vannak ilyen cuccok is, olcsó és minõségi, én nagyon szeretem, sok üzletük van Pesten. klikkelj rá a neten, hada kft.
Ez engem is érdekelne!
sziasztok, turkálóról nem tudok, de én nem is szeretem õket és nekem sem volt sok pénzem mindenféle tízezres ruhákra ezétr egy tippet tudok adni: nekem a nyári kismamcuccaimat a Tesco-ban vettük, illetve az Ázsia centerben, ugyanis most nagy divatok a hosszú tunikák térdig vagy vágliközépig érõ leggings-szel. Szóval én vettem jópár tunikát (darabjukat 1500-3000 forint között) meg pár leggings-szet és azokat lehet egész nyáron variáéni. Sõt: ha pestiek vagytok, ajánlom a KIK üzletet, 3 ruhát kaptam onnan 1200-1500 forint között, olyan szabásúak amelyek most is jók rám így 37 hetesen és szülés után is jók lesznek. A bolt a 4. kerületi Stop Shopban van. Ne költsetek feleslegesen kismamaruhákra, én is csak olyan cuccokat vettem amiket utána is tudok hordani ls ez nem csak a tunikákra igaz hanem a most nagyon divatos mell alatt húzott nyári ruhácskákra, hemzseg tõlük az Ázsia center. Jóü babavárást! 37 hetes kismama
A régi Sik-Sik-ben is láttam (Blaha Lujza térnél, 3 emeletes turi)

Hol van kismama masszázs Tatabányán vagy környékén?

Legjobb válasz: A terhesség egy kontraindikáció!!! Ha megtudod, hogy terhes vagy, onnantól kezdve ne masszíroztass! (Egy masszõr!)

A terhesség egy kontraindikáció!!! Ha megtudod, hogy terhes vagy, onnantól kezdve ne masszíroztass! (Egy masszõr!)
Vagyis a terhes masszázs is ellenjavallt? Akkor miért lehet, hogy mégis létezik?
Én így tanultam, hogy ellenjavallat. Ha átlag masszázsra mész, nem túl jó ötlet. Azóta máshol is láttam hirdetéseket, valószínû olyan pontokat érintenek, aminek nincs köze a terhességhez, mármint nem befolyásolja. Nem kerestem rá, de most már engem is érdekel :) .
Szia, itt találsz:http://shantijoga.hu/index_elemei/indiaiayurvedamasszazs.htm várandós masszázs néven fut:)
Ok, mert én nagyon derékfájós lévén már voltam és nagyon jól esett:)

Nyíregyházán hol van kismama jóga?

Legjobb válasz: nyíregyháza jég utca 6/c Gyerekvilág

nyíregyháza jég utca 6/c Gyerekvilág

Hol érdemes kismama ruhákat venni? Sajnos nincs pénzünk tízezreket adni kismama nadrágra. Vidéken csak a B betüs áruházban vannak ilyen ruhák.

Interneten nem merek vásárolni, mivel nem tudom megpróbálni.

Legjobb válasz: Na itt a bibircsók:D A sok fejes azt hiszi,hogy a legjobb befektetés egy baba vagy kismama bolt hiszen úgyis meg kell venni:D Na én jól kicsesztem velük:D Mivel a kismama ruhák ocsmányak,ezért fogtam magam és a méretemhez igazodva vettem csípõ nacikat majd fogtam jó gumis anyagot és rávarrtam...de ezek csak az õszi-téli nacik voltak...nyáron meg rövidnaciban jártam végig, az meg most olyan jó volt,én imádom a divatot de esküszöm,hogy a kínaiban is cuki cuccokat lehet kapni és pl olyan rövidnacikat vettem nyárra, ami hagyma fazonú vettem 7et:D különféle színekben és az meg olyan volt,hogy olyan volt mint a kismama naci:) Én azt hordtem,magassarkúval és feszülõs felsõvel, lenge tunikával bombacsaj voltam ^^

Na itt a bibircsók:D A sok fejes azt hiszi, hogy a legjobb befektetés egy baba vagy kismama bolt hiszen úgyis meg kell venni:D Na én jól kicsesztem velük:D Mivel a kismama ruhák ocsmányak, ezért fogtam magam és a méretemhez igazodva vettem csípõ nacikat majd fogtam jó gumis anyagot és rávarrtam...de ezek csak az õszi-téli nacik voltak...nyáron meg rövidnaciban jártam végig, az meg most olyan jó volt, én imádom a divatot de esküszöm, hogy a kínaiban is cuki cuccokat lehet kapni és pl olyan rövidnacikat vettem nyárra, ami hagyma fazonú vettem 7et:D különféle színekben és az meg olyan volt, hogy olyan volt mint a kismama naci:) Én azt hordtem, magassarkúval és feszülõs felsõvel, lenge tunikával bombacsaj voltam ^^
Én bementem néhány turkálóba és meglepõ módon tök szupi kismama nadrágokat találtam. Csak onnan vettem én is. És megúsztam, mert a legdrágább is 1500 Ft volt.
Szia! Én nem is akartam venni de muszáj volt, a vége felé marha jó ha van. A c&a-ban vettem egy nagyon jó kismama nadrágot, és nem volt drága.asszem 7000 ft.
Én vettem egy sima farmert jó áron, majd azt átalakítattam egy szabóval kismamanadrággá. Sõt szülés után vissza is tudták alakítani normál farmerré, ugyhogy jól jártam. Többi ruhát (pulcsit, felsõket) pedig normális ruhaboltban vettem (pl. n.w y..ker, ta..o), ráadásul leárazásokkor fillérekért, mert simán nyúltak annyira, hogy egészen a terhesség végéig tudtam õket hordani. Azért ezeket hordtam mert horror árúnak találtam a kifejezetten kismamadolgokat, és ezek is tök jók voltak. Illetve bandázzsal simán tudtam jó sokáig hordani a rendes nadrágaimat. :)
Szia! Én a teszvesz-en és turkálóban vettem a kismamanadrágokat. Teszvesz-en, vaterán lemérik a nadrágokat ha kéred, és így nem lesz gond a mérettel. Legdrágább kismamanadrágot 1500Ft-ért vettem.
Én interneten vettem, megkértem az eladót, mindent mérjen le:) 5 ilyen nadrágom is volt, és csak egy olyan ami picit nagy lett, mert annyira nyúlt, hogy csak szülés elõtti héten tudtam hordani:) De az is csak 600 Ft volt:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 18 hetes kismama
A már meglevõ nadrágjaimból kiválasztottam 3-mat és azt átalakította egy varrónõ. Nem emlékszem, mennyi volt, de kb. 700-800/db. Arra ügyelj, hogy csak a has részre tetess gumírozott anyagot, a csípõ-és derék részre ne, mert használat közben folyton le fog csúszni.
Aukciós oldalakon is találni jópárat. Ott, ha kéred lemérik neked oda-vissza. :) Egy ideig elég, ha a normál naci cipzárját nem húzod fel, csak ráveszel egy bandázst. Nekem az már úgy kényelmetlen. Én turkálóba vettem kettõt, egyelõre elég. Felsõkbõl próbáltam olyat venni, ami késõbb is jó lesz. Arra is figyeltem, hogy tudjak majd benne szoptatni. Ilyen felsõket kínaiban is lehet venni, én 1500Ft-ért vettem és pamut!
Elsõ vagyok. Ja és én anno 2000 Ft vettem a c&a-ba bandázst. Így a normális nadrágjaimat tudtam hordani sokáig. Kigomboltam, de a bandázs fent tartotta. És miután picur kibújt még nem tudtam felvenni a régi cuccaimat, akkor is jó szolgálatot tett!!
szia! hidd el, elõbb-utóbb szükséged lesz rá, mert a hasadat nagyon fogja szorítani a normál nadrág. d ha nincs rá pénzed, vigyél el egy csípõnadrágot (olyat, ami kényelmes és elég bõ rád) varrónõhöz. vegyél méteráru boltban gumis anyagot, ami nem túl laza, de nem is túl feszes! és varrasd össze a kettõt! én egy bababörzén vettem a nadrágom, sztreccs, nekem sincs sok pénzem, ezért nem vettem többet. 7500 körül volt. próbálj körül nézni nagyobb turkálókba, ott is lehet néha találni! viszont a melltartó ügyben ne spórolj, legalább egy olyat vegyél, ami kényelmes, mert az is nagyon nagyon fontos! remélem tudtam segíteni! ha tudok valamiben segíteni, kérdezz! üdv. 25 hetes km ui.: mennyi idõs terhes vagy?
Én (kisvárosban) kínaiban vettem kismamanadrágot 3600-ért, igaz csak egyfajta volt, de farmer és szép.Neten én sem mertem.

Hol van, vannak Kecskeméten kismama boltok?

Legjobb válasz: Kimondott kisbaba bolt nem tudom hol van, de az Alföld emeletén van kismama-ruha osztály azt tudom.

Kimondott kisbaba bolt nem tudom hol van, de az Alföld emeletén van kismama-ruha osztály azt tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! :)
Ha használtan akarsz venni ruhákat és jó minõségûeket, akkor nézz be a Kandóval majdnem szembe lévõ baba bizományiba. Nekem is ezt ajánlották, de én a Széchenyi városban a Széchenyi sétányon, a Gyógyszetár mellett lévõ baba boltban vásároltam. Ott vettük meg a babakocsit, az autósülést és rengeteg ruhát, szinte alig használtan és nagyon olcsón.
Kismama bolt a Kuti butikkal szemben és az Alföld emeletén van. Ezekben csak kismama rucik vannak.
Petõfi Sándor utca páros oldal

Hol van Miskolcon vagy Barcikán olyan kismama bolt, ahol viszonylag olcsón lehetne kismamaruhákat venni?

Tudna valaki segíteni ebben? Újra gondolok, csak nem túl drágára.

Legjobb válasz: Szia, barcikán turikba lehet venni kismama rucikat, meg kínaiba kantáros nadrágot láttam a múltkor, de az Egressy úton a szolival szemben van egy kismama-kisbaba bolt, és ott van. Meg az Irinyivel szemben is van egy ilyen bolt

Szia, barcikán turikba lehet venni kismama rucikat, meg kínaiba kantáros nadrágot láttam a múltkor, de az Egressy úton a szolival szemben van egy kismama-kisbaba bolt, és ott van. Meg az Irinyivel szemben is van egy ilyen bolt
milyen az új doki? nem tudod hogy hívják és mikor rendel?
A kérdező hozzászólása: Elõzõnek: Igen igazad van, máshol is vannak rossz orvosok, meg jók is, de én úgy összességében gondoltam a kórházra. Anyósom többször volt már ott, nõgyógyászati problémával és egyéb problémával is és teljesen kikészült, amikor haza jött. Úgy bántak ott vele, mint egy állattal. Sírva jött haza, ahányszor be kellett valami miatt feküdnie. Nem csak az orvosokra gondolok, a nõvérekre is. Átkerült a Megyei-be az utolsó mûtétére, hát azt mondta, hogy a barcikaihoz képest ég és föld a különbség, mind a nõvéreket, mind az orvosokat tekintve. Nagyon sok rossz példát tudnék még hozni, de azok sokkal durvábbak, inkább nem írom le. Én még jót soha nem hallottam, az biztos. Reméljük a mostani változások a barcikai Kórházban sok mindent megváltoztatnak majd.
Elõzõ vagyok, szülésért átlagba 40000.-et szoktam hallani.
Az elsõ válaszoló vagyok, és Váradinál fogok szülni elõre láthatóan. Én hallottam rosszat is, jókat is a barcikai dokikról, de mindenhol vannak rossz dolgok, Miskolcon is, Pesten is, csak ehez közelebb vagyunk, errõl többet hallunk. De most jött ide barcikára új doki, minden osztályra, és jött a szülészetre is nõdoki. Meg új szülésznõ is. Én a dokival már taliztam is. Én nem kérdeztem váradit, hogy mennyit kér a szülésért. majd adok amennyi marad :) Így is minden találkozásnál adok neki 3000-et.
Az árakról tudtok valamit?
És Te, elsõ válaszoló? Te kinél fogsz szülni? Mit tudsz a barcikai orvosokról? Cs
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát ha a szolival szembeni elég drága, lehet hogy turiban keresgélek inkább. Én 13 hetes vagyok. Ma töltöttem be a 13.hetet. Kezdenek már szorítani a ruhák, azért akarok lassan venni 1-2 kismama ruhát. Én Miskolcon szülök a Semmelweisbe, oda járok egy dokihoz. A barcikai kórházat nem mertem bevállalni, mert sok rosszat hallottam, meg amúgy is Péteri vagyok, akkor inkább a Megyeibe mentem volna.
én Pásztorra gondoltam, nekem a barcikai kórházban õ az egyetlen, akivel kellemes tapasztalataim voltak. de majd csak április 6-án megyek hozzá, akkor akarok vele beszélni, aztán majd meglátjuk. és te kinél szülsz? Cs( második válaszoló)
Szia, én 13 hetes vagyok, aki az elsõt írtam. Én meg mondom õszintén, hogy kaptam kismamarucikat, így vennem nem kell, ezért írtam, hogy ott van a szolival szemben. Itt szültök Barcikán? Ki a dokitok?
sziasztok! engem is érdekelne, mert ami a szolival szemben van, az elég drága. igaz, még nincs rá szükségem, csak 7 hetes vayok. és ti milyen idõs terhesek vagytok?
Szia, nem tudom sajna, pedig szugeráltam a névtábláját, de nem emlékszem sajna. :( De hívd fel a kórházat, kérd a nõgyógyászat osztályt, és ott ha kérdezed megmondják.

Miskolcon belül hol van lehetőség kismama masszázsra?

Legjobb válasz: Badari Enikõ Szülésznõ, KoroKan Kismama masszõr Borsod-Abaúj-Zemplén megye Ellátási terület: Miskolc Telefonszám: 06-30-645-1385 E-mail: [email protected] (Errõl a honlapról szedtem: http://www.korokan-kismamamasszazs.hu/hu/fooldal.html)

Badari Enikõ Szülésznõ, KoroKan Kismama masszõr Borsod-Abaúj-Zemplén megye Ellátási terület: Miskolc Telefonszám: 06-30-645-1385 E-mail: [email protected] (Errõl a honlapról szedtem: http://www.korokan-kismamamasszazs.hu/hu/fooldal.html)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!