Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak fiúk erogénzónái (1 db)

Hol vannak a fiúk erogénzónái?

Csókoljam, nyaljam, simi?

Legjobb válasz: NYak,mell,tarkó,hímvesszõ A test jelzéseit ha figyeli valaki annak nem kell tanácsot adni!Csinálj mindent amihez kedved van és figyeld,hogy a másik hogyan reagál!

NYak, mell, tarkó, hímvesszõ A test jelzéseit ha figyeli valaki annak nem kell tanácsot adni!Csinálj mindent amihez kedved van és figyeld, hogy a másik hogyan reagál!
has, mellkas, ajkak, tarkó, hímvesszõ, tetszés szerint, de én tudom javasolni a karmolászást akkor nagyon jó ha a lánynak hosszú a körme és gyengéden huzogatja a mellkastól le a hasig....
Szia:) A Google-ba ha beírod, hogy "30 erogénzóna a férfi testen", akkor kiadja õket. Nekem is vannak tapasztalataim: az én barátomnak a fejbõre, füle, nyaka, válla, hónalja (az nagyon:) ), csuklója belsõ oldala, keze, hímvesszõje (természetesen), combja, feneke, talpa, lábujjai. Úgy jöttem rá ezekre, hogy mindenhol megsimogattam, megpusziltam és figyeltem Õt. Ezen testrészei érintésénél izgalomba jött. Remélem tudtam segíteni:)
a has és a köldök

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti mikor szexeltetek előszőr?

18

Meleg gimis fiúk! Huszonéves is ismerkednétek vagy csak a saját korosztályotok ok?

Csak mert azt tapasztalom, hogy a 20 év egy lélektani határ a 16-19 év közöttiek közt.:(

6

Magaslesen szeretkezett már valaki?

Erdő, séta, sötétedés, a megfelelő személy társaságában...
Felmerült bennem, hogy vajon milyen lehet; ha lesz barátnőm én ki szeretném próbálni :P

8

Miért lehet az, hogy nem élvezem a szexet? Mit tehetnék ezellen?

Pár hónapja vagyok együtt a barátommal. Nekem ő volt az első, akivel lefeküdtem, de ő már több nővel is volt előttem (tehát nem tapasztalatlan). Egyáltalán nem kicsi a pénisze. Az első pár alkalom még fájt is, de azóta nem élvezem. Akkor amikor fájt, élveztem, szerintem azért, mert éreztem is valamit, de azóta nem igazán. Az előjátékot viszont élvezem, az ujjazás nagyon jó... Nem akartam neki mondani, félek, hogy megbántanám... Tudom, meg látom, hogy ő élvezi, nagyon szeret és azt akarja, hogy a legjobb legyen nekem. Ezért szoktam tettetni, hogy én is élvezem... Szerintem velem van a baj. Az oké, hogy valahogy ezt elmondom neki (mondjuk azt se tudom hogy mondhatnám, hogy ez neki ne essen rosszul), de akkor még nincs megoldva a helyzet. Hogy mondhatnám el neki? És mit csináljak/csináljunk, hogy én is élvezhessem? Ti si voltatok már így?

6

Lányok! Ha elmentek egy férfi masszőrhöz egy masszázsra, akkor nem szoktatok attól félni, hogy meg akar titeket dugni?

3

Valaki leírná hogy hogyan kell jól felhúzni az ovszert anélkül hogy levegő maradna benne? Mert én befogtam a sperma tasakot de attól még maradt benne levegő. Normális válaszokat lécci?

6

Békéscsabán hol lehet óvszert venni, ha bezárt a DM? XD

10

Leszbikus, biszexuális lányok! Valaki ismeredni? 22/N

;-)

9

Azzal állt elő a férjem, hogy el akar fenekelni. Ez mennyire normális? Engedjem meg neki?

Valakinek volt már ebben része? Miért akar valaki ilyet? Igaz, hogy szokott pornót nézni(amiért szintén kissé haragszom), de ez már kicsit sok, nem?

25

Kit válasszak a férjemet vagy a szeretőmet?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!