Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak fiúk erogénzónái (1 db)

Hol vannak a fiúk erogénzónái?

Csókoljam, nyaljam, simi?

Legjobb válasz: NYak,mell,tarkó,hímvesszõ A test jelzéseit ha figyeli valaki annak nem kell tanácsot adni!Csinálj mindent amihez kedved van és figyeld,hogy a másik hogyan reagál!

NYak, mell, tarkó, hímvesszõ A test jelzéseit ha figyeli valaki annak nem kell tanácsot adni!Csinálj mindent amihez kedved van és figyeld, hogy a másik hogyan reagál!
has, mellkas, ajkak, tarkó, hímvesszõ, tetszés szerint, de én tudom javasolni a karmolászást akkor nagyon jó ha a lánynak hosszú a körme és gyengéden huzogatja a mellkastól le a hasig....
Szia:) A Google-ba ha beírod, hogy "30 erogénzóna a férfi testen", akkor kiadja õket. Nekem is vannak tapasztalataim: az én barátomnak a fejbõre, füle, nyaka, válla, hónalja (az nagyon:) ), csuklója belsõ oldala, keze, hímvesszõje (természetesen), combja, feneke, talpa, lábujjai. Úgy jöttem rá ezekre, hogy mindenhol megsimogattam, megpusziltam és figyeltem Õt. Ezen testrészei érintésénél izgalomba jött. Remélem tudtam segíteni:)
a has és a köldök

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fiúk, kipróbálnátok az orális szexet úgy, hogy egy fiú térdel előttetek?

oralsex

21

Ha orális szex után (nem ment el a srác), felhúzza a gumit, és még akkor is történik orális kényeztetés, a nő nem lehet terhes, ugye?

Barátnőm nagyon fél, ugyanis állandó terhesség parái vannak, mikor a barátjával szexre kerül a sor. Úgy gondoltam, ha többen írtok, akkor rájön, hogy nem beszélek hülyeséget, és elhiszi, hogy nem lehet terhes.

8

Mire gondol az a férfi aki hosszan néz egy nőt?

7

A barátnőmet megujjaztam és 1 idő után fehéres folyadék jött ki a bögyéből. Mi lehetett az?

Mi lehetett az?

10

Miért nem szeretik a fiúk ezt sűrűbben csinálni?

Imádom, amikor egy fiú vad smárolás közben erősen izgatja a csiklómat és később mikor kezdek benedvesedni, a kemény farkával izgatja a puncimat és azzal dörzsöli fel-alá. Isteni érzés! 18/L

13

Hogy tudom ezt ujra megcsinálni?

Egyszer szeretkeztünk a b.nõmmel ès annyira ràizgultam hogy ùgy dugtam ahogy csak bìrtam de nem mentem el. Nem èreztem annyira a fáradtsàgot ès egyàltalàn nem mentem el. Van erre valami hogy hogy lehet ezt megcsinàlni???

1

Nekem nagyon tetszenek a tanáraim ti hogy vagytok vele?

Ma is ügye ünneplőbe kellett menni azaz csinosan, és olyan szép volt. de mindig csinosan öltözik és nekem ez tetszik. mármint ő.

5

Miből tudhatom, ha egy férfinak csak a szexre kellek?

Ìrnátok nekem jeleket?

14

Pittman Cristofel homoszexuális?

Most láttam az új "dalát", és hát attól eltekintve, hogy ugye az alkotása kegyetlenül fostos, nomeg a címe is az hogy Melegfront. Jópár jelenet némi gyanakvásra adott okot, hogy a kubai farok elbuzult.

5

Kicsit elegem lett abból hogy: meleg vagyok, és fétiseim vannak. Szeretnék családot, gyerekeket, és szabadulni beteges vágyaimtól. Mit tehetek?

meleg vagyok...

...a nők nem undorítóak számomra, sőt egy szép, vékony lány (nem amelyik befelé horpad), tud esztétikus és szép lenni, sőt, nagyon megtudnék szeretni egy lányt, csak éppenséggel a nemi szerv, a női nemi szerv nagyon taszít. taszít a gondolat hogy a számba vegyem....
23f

25

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!