Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak fiúk (146 db)

mert talán az elsõ szûrõ a külsõ (nemtõl független), ami neked is feltûnik. ha valaki tetszik meg akarsz vele ismerkedni ha nem tetszik nem vonzódsz hozzá akkor téged sem érdekel ilyen egyszerû :)
na és vajon hol vannak az ilyen fiúk???
de utálom ezeket a kérdéseket: hol vannak ezek a lányok..miért ilyen bunkó minden pasi..miért ilyen ri...c minden lány... járj nyitott szemmel és majd találsz egy ilyen lányt!!!de ne nyavajogj!!!!
Inkább barátian közeledj a lányokhoz, ne nyomulj.
Nagyon el vagy tájolva kérdezõ, csak ennyit mondok. Nagyon rossz a megközelítésed.
Szabolcs megyében! Most vicc nélkül
Én ilyen vagyok, de bocsi foglalt vagyok.
A kérdező hozzászólása: Én nekem jobban számít ajellem és adok esélyt minden lánynak az ismerkedésre, egyébként is a sok szép lány már úgyis beképzelt meg nagyképû lett a sok rajongótól, minek is foglalkozzak velük. :)
igazad van ne foglalkozz a lányokkal maradj inkább magányos -.-
Hogy hol vannak? Nem lehet, hogy rossz helyen próbálkozol? Lehet hagyni kéne a fullos kinézetû cicababákat, és lejjebb kéne vinni az elvárásaidat… Tehát megeshet, hogy nem a lányokkal van a baj hanem veled. Mert ahogy levettem ezek szerint neked nem számít a külsõ, tehát megpróbálhatnád azokat a lányokat is, akik nem úgy néznek ki mint a címlapon virító photoshopos lányok… Most komolyan… Nagyon sok „csúnyácska” lánynak nem számít a külsõ, hisz õket is nagyon sokan elítélték már a kinézetük miatt, így tudják hogy nem az a lényeg.
röhögöm az ilyen nöket, akik ilyenkor mentegetõznek, hogy nekik nem a külsõ a fontos. DE érdekes módon még is kikosarazzák a csúnyább fiukat.

2honap mulva kiköltözünk svájcba 9 éves autista fiammai. Faoug nevü városba. Kérem aki tudja hogy hol van a fiamnak megfelelő iskola az irjon. én egy picit beszélek németül. A fiam csak magyarul tud! Van eggyeltalán faog közelében iskola?

magyar iskola van??? jo lenne egy nyelven beszélni a tanárokkal!! lehet?leg magyarul!!!

Legjobb válasz: Alapból magyar iskolát is nehéz odakint találni, nemhogy még speciális iskola is legyen, meg magyar is. De szerintem ragadni fog rá a nyelv akkor is, ha német nyelvû iskolába viszed.

Alapból magyar iskolát is nehéz odakint találni, nemhogy még speciális iskola is legyen, meg magyar is. De szerintem ragadni fog rá a nyelv akkor is, ha német nyelvû iskolába viszed.
2 hónap múlva költöztök, és még utána se jártál, van-e kint iskola? Azért azt is nézd meg, fiadnak milyen lehetõségei vannak kint, milyen módszereket alkalmaznak. Miért akartok kimenni?
A kérdező hozzászólása: azért akarunk kimenni mert a férjem svájcban kapott állást. utána néztem már a sulinak. találtam kettõt is. csak abban biztam hátha ir valaki olyan aki kint él vagy élt és tudna jo tanácsokat adni.

Fiat Marea SX 16V limuzin 1999 évjáratú légkondis autóm van. Le kell engednem a hûtõfolyadékot. Tudna-e valaki segíteni abban, hogy hol találom a hûtõvíz leeresztõ csavart és feltöltésnél hol vannak a légtelenítési helyek?

Legjobb válasz: Szedd szét valamelyik alsó gumicsövet! Jobban jársz vele, mintha valami beragadt csavart feszegetnél. Légteleníteni a hûtõrendszer legmagasabb pontjain és néha a fûtésboxon kell.

Szedd szét valamelyik alsó gumicsövet! Jobban jársz vele, mintha valami beragadt csavart feszegetnél. Légteleníteni a hûtõrendszer legmagasabb pontjain és néha a fûtésboxon kell.
Valóban. Én egyszer ki akartam szedni a leeresztõt. Erre a csavar feje lepattant. A csavar benn, mellette meg csöpögött a víz képzelheted mennyire ideg voltam! Vedd le a hûtõre menõ két csövet és ki fog folyni aminek ki kell. Régebbi Fiatoknál általában van 1 légtelenítõ a nagy radiátoron meg egy a fûtõradiátorra menõ csövön. Ez a rendszer legmagasabb pontja.
Illetve elég a hûtõre menõ alsót lehúzni, nem kell mindkettõt.


Hol vannak olyan pasik, aki jól tanulnak, akarnak tovább tanulni és néznek is ki valahogy? Én is ilyen vagyok lányba, de nemtalálok ilyet. Túl válogatós vagyok? Ilyen fiúk, hol vagytok?

Legjobb válasz: És is ilyen vagyok. Menj be egy fõiskolára, vagy könyvtárba, és olyant keress, aki elõtt könyv vagy füzet van.

És is ilyen vagyok. Menj be egy fõiskolára, vagy könyvtárba, és olyant keress, aki elõtt könyv vagy füzet van.
Lehet hogy még sosem találkoztunk.. :D Ezért sem vagy velem.. :)
És is ilyen vagyok. Menj be egy fõiskolára, vagy könyvtárba, és olyant keress, aki elõtt könyv vagy füzet van.
nem vagy egy kicsit beképzelt, kérdezõ ? :) sosem dicsekszünk a jó tulajdonságainkkal. :) szerintem is könyvtár fõiskola., meg ha van facebook.od, rákeresel a legmenõbb egyetemek hallgatóira. sote, bme, stb.. oda elég sok fiú jár, aki jól is néz ki :)
Aki még tanul az nem pasi, hanem fiú. :-) Fõleg, ha még továbbtanulásról van szó, akkor még inkább gyerek. Ha tényleg ilyen vagy és nem csak a 4 négy fal között élsz, akkor le fognak csapni rád. Tényleg, hol keresed álmaid lovagját, hová szoktál járni?
Miért fontos az hogy valaki jó tanuló legyen és egyetemre menjen? Lehet az is értelmes akinek csak egy szakmája van.
túl válogatós vagy, add lejjebb az igényeidet!
jajj és a másik lehetõség, hogy az ilyen típusok otthon kockulnak mint azok a lányok akik a kérdésben szerepelnek...
sajnos lehetséges. Nem vagyok csúnya, igenis adok magamra, sõt még a beszélõkém is megvan :) A lányok csak kihasználnak... Ha kíváncsi vagy írj privit :) ) 17-es voltam, 19 F
utolsó: sztem túl illedelmes vagy, a lányoknak csak enyhén jön be ez, inkább legyél pimasz és kissé perverz. f18
öö nem vagyok! Néha túlzásba viszem a bolondozást és a csipkelõdést :DD Ha kell komoly vagyok. Komolyan nem értem õket :) ) lehet rossz lányokat fogok ki, :)
17, 19, 21 " utolsó " voltam.
én is ilyen vagyok, terveim vannak a tanulással. barátom még soha nem volt ezért mindenki úgy néz rám mint egy ufóra. én eléggé válogatós vagyok, de ennek megvan az oka, tudod az önérzet. hát ezért nekem nem mindegy kivel vagyok.. :) :) szerintem az ilyen srácok mind foglaltak. :(
érdekes ezt látni hogy így látjátok. A valóságban az ilyen srácok semmire sem kellenek. Lásd én, meg még egy pár haverom. 17, 19, 21, 22 voltam
17, 19, 21, 22 aki írta--->> privátot :) kiváncsi vagyok rád ;) milyen lehet az a srác, aki okos, ügyes és szép :D egyben :D , és mégsem kell senkinek ?
A kérdező hozzászólása: utolsó: az lehetetlen:DDD
hihi ez érdekes. Pontosan ilyen vagyok, országos versenyeken jól szerepelek, él tanuló vagyok, mellette sportolok és még sem kellek a lányoknak :) ) hihetetlen :) 19 F
Én is ilyeneket keresek, remélem, ha Corvinusra felvesznek, nagyon sok választási lehetõségem lesz:)
A kérdező hozzászólása: Szórakozóhelyre nem szeretek, csak akkor megyek, ha szülinapba vagy valamilyen eseményre hívnak.De ott eszembe se jut pasit keresni/tlálni. Nem tudom h hol keressem, vagy , hogy hol találok ilyet. Ezért is kérdezem.
Én ilyen vagyok, de van már szerelmem.:P
sajna én nagyon csunya vagyok, tanulni sem akarok...baj ? :(
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam , hogy nem lehet értelemes:)
Sántít nekem ez a story. Én egész életemben az ilyen lányokat hajtottam, mint sokan mások is, ha téged nem talál meg egy sem, akkor szimplán nem igazak az állításaid magaddal kapcsolatban.
gondolom gimibe jársz, tehát menj el versenyekre, töri magyar, matek... ott szemelj ki valakit... tapasztalat... ;)
Bennem megvan minden, csak sajnos nem túl Férfiasok az arcvonásaim, így egyböl megyek a levesbe.... felejtös.
Én hónapok óta azon gondolkodom, hogy verek egy sátrat a bme elé, és íjjal fogom vadászni õket. Bennevagy? :D
Épp ez az hogy nem ülök itthon.. Állandóan oda vagyok, csavargok, szórakozok a haverokkal. Sajnos nem vagyok egy gazdag srác, nincs kocsim.. éppen szórakozni el tudok menni a haverokkal. Talán ez is baj lehet, mert már jártam úgy hogy pont ezt kérdezték :D " kocsid van ?! " . Szánalmas.. hova lenne még 19 évesen ? Tanulnom kell hogy legyen belõlem valami.. 17, 19, 21, 22 voltam, 19 F

Hol vannak a nomrális fiúk akik nem olyan bunkók mint a többség (tisztelet a kivételnek), vannak még ilyenek és ha igen hol?

Legjobb válasz: ha még nem találkoztál ilyennel, akkor sanszos hogy rossz helyen keresgélsz.

ha még nem találkoztál ilyennel, akkor sanszos hogy rossz helyen keresgélsz.
itt kockulok egész nap csõ :D f18
ezt a kerdest forditva is fel lehet tenni
Had idézzek egy lánytól, aki itt a fórumon írta ezeket a sorokat: "En azt vettem észre, hogy nekünk nöknek valamimiatt azok a férfiak jönnek be, akik nem jók hozzánk. valami miatt vonzódunk hozzájuk, talán mert az a butaság van a fejünkben (mégha nem is mondjuk ki, és magunknak se valljuk be), hogy majd a mi kedvünkért megváltozik. Ez egy hülyeség, nem fog megváltozni a kedvünkért. Fantáziálunk, felruházzuk mindenféle tulajdonságokkal, beleszertünk egy álomképbe, aki valójában nem is ö. Aztán a végén mikor nem változik (mert általában nem változik, és nekünk már túl sok fájdalmat okozott, akkor meg öt okoljuk, hogy milyen szemét, érzéketlen fatuskó, holott tulajdonképpen minidg is olyan volt, csak ezt eddig nem láttuk a rózsaszín ködtöl. Szóval általában minden lánynak elöfordul egy ilyen az életében, és ezután jön el az idö, amikor (jobbesetben) megtanulja értékelni, ha valaki szereti igazából, önmagáért, olyannak, amilyen. Kérdésedre válaszolva, én nemrég szívtam meg egy ilyen fatuskóval, rájöttem, hogy az én hibám, amiért nem láttam a fától az erdöt, és most nagyon vágyom egy férfira, aki tökmindegy hogy néz ki, csak legyen benne valami ami megfog, és olyannak szeressen, amilyen vagyok. szóval nekem a külsö eddig se számított, és ezután sem fog."
Igaza van az egyik válaszolónak lehet hogy nem veszed észre pedig ott áll melleted vagy csak a külsõ alapján itéled meg mert sokan ilyenek tisztelet a kivételnek meg attól is függ hogy mit gondolsz nem olyan bunkók alatt???
Jézus és a csúcsszuper barátok is normális fiúk voltak, õk is megölték magukat.
Jézus és a csúcsszuper barátok ezt megakadályozzák!
Vannak! Hát nekem eddig volt pár ilyen-olyan kapcsolatom, de már megkomolyodtam és egy normális kapcsolatot szeretnék már, ami ideáig nem igen jött össze, dehát sosem szabad feladni. 19F
Vannak, csak ti lányok nem veszitek észre õket, mert õk nem a divatmajom meg a nagydumás, izomagy kategória.
Nem kellettek senkinek, tehát csoportos öngyilkosságot szerveztek, és meghaltak. Ez van.
Természetesen vannak, de olyan ritkák, mint a fehér holló. Én ugyan nem keresek társat, tökéletesen elvagyok, majd a sors elém hozza, ha akarja, de a barátaim nagyon aktívak. Látom, hogy mit össze nem szerencsétlenkednek elsõre kiemelkedõen rendes srácokkal, akik aztán úgy viselkednek, ahogyan mindenki más. Azért meg lehet találni azokat is, akik tényleg normálisak, de ennek receptje nincs. Sok sikert!
"Vannak, csak ti lányok nem veszitek észre õket, mert õk nem a divatmajom meg a nagydumás, izomagy kategória." Ha tudnád hogy mennyire IGAZAD van!

Hol vannak normális fiúk de komolyan? Hol lehet velük ismerkedni?

Egyszer?en nem értem! Normális, intelligens, céltudatos lány vagyok. Mindenki csodálkozik, hogy nincs barátom, mert ezekhez még csinos is vagyok, nagyon figyelek a küls?mre, saját döntéseim alapján csinálok mindent. Szeretek f?zni, olvasni, múzeumba járni, imádom a régi filmeket és zenéket, de nem vagyok ilyen unalmas, otthon ül?s, apu pici lánya sem és még sem találok egy rendes normális fiút, aki komoly kapcsolatot szeretne. 19/L

Legjobb válasz: Mindenhol ott vagyunk, csak aztán az esetek döntõ többségében kikerülünk a barátzónába, annak is a legszélére...

Hópihe pointer, azt mondtad a vizsgádra fogsz tanulni!
Mindenhol ott vagyunk, csak aztán az esetek döntõ többségében kikerülünk a barátzónába, annak is a legszélére...
Ha céltudatos fiút akarsz, akkor ajánlom a 22-25 éves korosztályt. Ott már azért vannak komolyabbak. Én meg a komoly lányokat hiányolom. Nem találkoztál velük esetleg? 25/F
Jó, én most nem akarok veled vitatkozni. Nem ismersz. Én viszont ismerem magam és tudom, hogy nem lesz így.
The Immortal Human azért ne vidd túlzásba a jófiú szerepet! Ne érts félre én sem dohányzom, nem járok el kocsmázni, de ünnepekkor azért illik pezsgõzni. Ha egy baráti társaságban nem fogadod el az nem túl szerencsés. Én is csak évente 2-3 pohár pezsgõt iszok meg, de nem lettem alkoholista mégsem. Tudom tartani a mértéket, ez nem ilyenen múlik.
Nem viszem túlzásba. Így esik jól.
A kérdezõ kérdésére reagálva: momentán alszanak; jómagam egy bonyolult folyamat során kötöttem itt ki, melyet vizsgára való készülésnek is szokás emlegetni. A szóban forgó halmaz, mivel viseli a "noormális" jelzõt, így "elemei" arra törekednek mindennapjaik során, hogy azokat tartalmasan töltsék ki; megpróbáljanak talpon maradni, az egyre "jobb" kilátások között. Mindezen célok elérése sok energiát, idõt igényel, már hogyha komolyan gondolja az egyed, s szeretne egyrõl a kettõre jutni. Szóval alanyunknak nem sok energiája, legfõképpen ideje marad az ismerkedésre. Így többnyire maradnak a spontán, véletlen szituációk. Azt hogy mindez milyen eseménytéren történik, arra nem igazán adható pontos meghatározás. Szerintem nincs ilyen, hogy erre vannak a normálisak, amarra meg az ellentett (bár valószínûleg könnyebb lenne az élet); az egész egy összekeveredett rendszer, aminek egyes alkotóiról azért javarészt eldönthetõ, hogy hova is tartoznak. A szimpatikusok felé jelezni/kezdeményezni kell, aztán valamelyikbõl lesz valami. (20F)
#59, de nekem más a gondolkodásom, csak azzal akarok szexelni, akibe szerelmes vagyok, aki az Igazim; az elsõ és az utolsó nõ az életemben. Nem fogok bemutatkozni, önéletrajzot írni, képet csatolni mellé, hogy elhiggyétek azt, amit mondok. Nem látnám értelmét annak, hogy nem igaz dolgokat hordjak itt össze-vissza. Most miért volna nekem jó? Fõleg ma, amikor nem divat az Igazira várni, ma, amikor nem divat zero alkoholt inni, stb. Most miért volna jó nekem ártatlanul felvennem ezt a szerepet itt? Nem értem a feltételezést. Azt sem értem, hogy mért baj az, ha tisztában vagyunk önmagunkkal, a saját értékeinkkel (külsõ-belsõ). Mivel egész eddigi életem során a tartalmas életre törekedtem, így már 18 éves koromra sikeres ember lettem. Nem tudom, hogy ebben mi a hihetetlen. Mivel egy bizonyos szintet elértem az életben, így joggal kívánhatom azt, hogy min. egy ugyan olyan barátnõm/feleségem legyen, mint én. Akkor mire való volt a sok kitartás? A Kérdezõt is csak arra biztatom, hogy ne adja lejjebb a szintet. Én nem fogok passzióból össze jönni senkivel sem, mert ez a divat. Ebbe az is beletartozik, hogy még egy -számomra- bomba nõvel se jönnék össze, ha belülrõl nem tetszik. De tudom én. Ma az a menõ, hogy középszerûnek kell lenni, megelégedni azzal, ami van, sose harcolni a jobbért. Ha ez a menõ, akkor köszönöm, én kimaradnék belõle.
HÓPIHE #42-44 Pontosan leírtad az öcsémet. Közvetlen közelrõl van szerencsém "tanulmányozni".
A leírtak alapján olyan nõ lehetsz, akit sok férfi keres, de alkalom nincs arra, hogy ismerkedj. Menj el fesztiválokra (nem feltétlenül a diszkósokra), de még inkább ajánlom, hogy keress egy hobbit és azzal kapcsolatos rendezvényekre járj el. Ilyen helyeken lehet legjobban ismerkedni, mert már van egy közös érdeklõdés. Nálam ilyen az íjászat. A versenyeken lehet a legjobban ismerkedni. Vagy a versenyzõk, vagy a nézõk között is. 28F
Õ is ilyen volt... Bár nem mondom, hogy nálad is így lesz.
Hópihe! Én nem akarom neked bizonygatni, hogy mennyire vagyok erkölcsös, de megosztok veled 2 dolgot, ami szerintem alátámasztja; 1. Nem iszok alkoholt, egész életemben összesen 2dl bort ittam, sose voltam részeg, még pezsgõt sem iszok, mert véletlenül sem akarok rászokni, mert tudom, milyen nagy fájdalom lenne a leendõ feleségemnek, gyerekeimnek. 2. Tudod hányszor utasítottam vissza szexet? Meg sem tudom számolni. Tudod milyen nehéz az ösztönöknek, a biológiának ellent mondani? De ellent mondtam, mert az Igazira várok. És ez csak kettõ volt a sok közül, szóval nem hinném kemény 18 év kísértés után elbuknék.
Hát igen ezt aláírom. Akik istenítik magukat gyakran azok a legnagyobb hülyék. Veszprémben tapasztaltam ezt én is egy-két embernél. Nagyképûek, ostobák.:(
Ha a Miskolci Egyetemre jársz összefuthatunk.. Én elég intelligensnek/mûveltnek tartom magam, gazdag érzelmi világgal, csak sokan idiótának néznek :D Lehet te nem néznél
Menekülök attól aki hangoztatja, hogy õ milyen tökéletes....
*Felvették.
Azért ilyen jófiúkkal vigyáznék, mert beszélgettem olyannal is, hogy állította õ milyen erkölcsös és mennyire helyén van az értékrendje és milyen jó tanuló. Felvettél egyetemre, aztán egy hét alatt meghülyült. Elkezdett részegeskedni, következõ héten már azt mondta, hogy õ megcsalhatja a párját mert férfi. Szóval... Vannak fura fazonok.
Hát, akkor neked abszolút nem távoli Foldileny, te dolgozni mész, én tanulni. :D Jövõ ugyan ilyenkor az Oxfrodon. :P
25 éves vagyok. Maximum 1 évet leszek még itthon aztán irány nyugatra. Kérdezõ: Gyere beszélgessünk valamirõl, ami téged is érdekel.:D
Normális fiúk mindenhol vannak, legfeljebb nem veszed észre õket, mert nem ütik meg a hatalmas elvárásaidat külsõre. De az is lehet, h pont azért nem kellenek neked, mert normálisak.
Ha normális pasit szeretnél magadnak, akkor keress egy csendesebb, visszahúzódó fajtát. Aki nem lóg állandóan a csajok nyakán és nem játssza az eszét. 40 elmúltam és pasi vagyok, de köszi én sem ismerkednék a mai (és a régi) húszévesek többségével. A fiúk szavaiból köbgyököt kell vonni = agyjátszás! Már a katonaság alatt is óvodában éreztem magam ... Ez ma még rosszabbnak néz ki, mert a világ fejlõdik és mindenki majmolja a divatot és azzal henceg: mobil, autó, nyaralás. Pedig az élet nagyon másról szól! Munkáról, õszinteségrõl, hûségrõl, tartalmas kapcsolatokról. Ez volt a múlt ez van most és errõl fog szólni 2000 év múlva is. A többi csak maskara, ami mögött elfedjük valódi mivoltunkat. 43/F
Könyvtárban pl.
Nem vagyok társasági lény, de sok ilyen fiúval találkoztam már. Sajnos mind foglalt.
Véletlenül se fontold meg, amit itt olvastál... Istenem
Ez egy nagyon jó kérdés... 26L
Fogalmam sincs, hogy hol voltam, akkor amikor még normális voltam.Már azt se tudom, hogy mi a normális és mi nem az.Feje tetejére állt az egész világ.Mindenki mást mond amit akar, már ha mond valamit és nem célozgat, a célozgatásból, pedig az lesz, hogy mindkét fél némán barkóbázik és próbál rájönni, hogy mit gondol/érez a másik. 2 hónappal ezelõtt belevágtam volna gondolkodás nélkül egy komoly kapcsolatba, nem jött be.Most pedig már azt sem tudom, hogy mit akarok.Belõlem ez a sok macska-egér játék, csalódások és a feleslegesen futott körök kiöltek mindent, ami miatt normális számítottam. Hogy hol vannak a normális fiúk?Mindenkinek más a normális, szóval mi nem tudhatjuk, hogy neked mi a normális és milyen tulajdonságokkal rendelkezõ párt keresel.Szóval fingunk sincs. Üdv!22/F
engem normális fiúnak tartanak a lányok. Azonban én magamat nem, és szerintem én jobban ismerem magam, mint õk (lányok), annak ellenére, hogy mindig gyõzködnek ennek ellenkezõjérõl. Aranyosan naiv dolog ez, haragudni semmikép nem lehet érte, de én az illúziókat kerülöm. Szóval részemrõl ez ennyi. De nyilván sok lánynak mindig az kell, ami nem elérhetõ, mert illúziókban hisznek, élnek. És én pont ezt nem akarom lerombolni.
Sajnos nem fog tudni igazán magába nézni, mert mindig kap majd felszínes megerõsítést alkalmi szex formájában.
Hát én megpróbálok a kiírásod alapján mögé látni a dolgoknak és a személyiségedre tippelni. Nem szeretnélek megsérteni, de szerintem több rossz belsõ tulajdonságod is lehet, ami elriasztja az embereket, pl: felszínesség, önzés, másoknak való megfelelni vágyás. Az a tanácsom, hogy picit nézz magadba, még ha nehéz is, és lásd meg elõbb a saját hibáidat is. Ehhez sok lelki erõt kívánok.
11:02 - nem teljesen állja meg a helyét, amit írsz. Én magas (190cm), és kifejezetten szép arcú fiú vagyok (nem babaarcú, de helyesnek mondanak), szóval a 20%-hoz sorolom magam, mégsem érzem, hogy a nõk 100%-a küzdene értem... talán azért, mert normális vagyok, és nekem is fontos az értékrend egy lányban. A fene tudja. :) 28F
Ott vannak a normális srácok körülötted, csak kicsit nyisd ki a szemed. Lehet, hogy egész nap a sarokban ülnek, nem szólnak senkihez, nem barátkoznak, ezért nem veszed õket észre. Baráti körömbõl tapasztalom, hogy legtöbbjüknek csak annyi kell, hogy a lány nyisson feléjük, utána menne nekik is a dolog. Aki szimpatikus ülj mellé elõadáson, kérj tõle egy tollat, szólj hozzá, meglátod kinyílnak. De amit mondani szeretnék: Ha tényleg annyira szeretnél egy értelmes normális fiút akkor találnál. Vedd már észre magad. De persze ki tudja mit tartasz rendesnek, normálisnak.
Hú, de jó ez a válasz! :)
A kérdés megválaszolásához le kell fordítani lányról magyarra a dolgot. Normális srác = nekem tetszõ, az elvárásaimat teljesítõ srác Így a klasszikus értelemben vett normalitás máris kiesik. A kapcsolatépítés elsõ fázisa puszta matematika. Elsõ körben a számok a fontosak, például a magasság. A kérdezõ 173 centi magas, tehát egy nála alacsonyabb srác máris kiesik a szóba jöhetõek közül, de megkockáztatom, hogy egy 178 centis se lenne elég a kérdezõnek, ne feledjük a klasszikus nõi érvet, hogy magassarkú viselése esetén is magasabbnak kell lennie a pasinak. Aztán jön a normalitás újabb mércéje, a geometria. Az ember arcának komponensei ha nem megfelelõnek aránylanak egymáshoz, akkor a nõben nem gyúl nemi vonzalom, és örök barátzóna a normális srác jutalma. Csupán a face control miatt a normális srácok 80 százaléka kiesik a potenciálisan szóba jöhetõ komoly társak közül. A maradék 20 százalékért küzd a nõk 100 százaléka. Hiszen a lányok közül ki ne akarna szép arcú pasit magának? Senki sem fog csúnyábbat választani azért, mert az úgymond normálisabb. Erre bizonyíték az a rengeteg magányos srác, akiket a kérdezõ SEM vesz észre. Szóval viszonylag kevés a nõi mércével normális pasi, ezért verseny folyik értük. Õk pedig élnek a természet adta jogukkal, és válogatnak. Ebben a versenyben törvényszerûen alulmaradnak egyes lányok. Õk vagy belátják helyüket, vagy örökké keresni fogják a normális (értsd: a belé kondicionált szépségû) komoly párjukat. A megoldás mindig közelebb van, mint hiszed. Csak szemüveget kell cserélni hozzá. A kérdezõ azt gondolhatja magáról, hogy õrá mindez nem igaz, mert neki nem a külsõ elsõdleges. Én és a barátnõim nem vagyunk ilyenek! Pedig de. Szigorúan a kérdésre válaszolva: hol lehet velük ismerkedni? Mondjuk ezen az oldalon. Elég sokan vannak. De az nem izgi, ami könnyen elérhetõ. A kérdezõ is a küzdés útját fogja választani. De a küzdelemnél a siker nem garantált. Ahol nincs siker, ott felvetõdik a kérdés: hol vannak a normális fiúk, de komolyan? A barátzónádban, B+
"Tudod hányszor utasítottam vissza szexet? Meg sem tudom számolni. Tudod milyen nehéz az ösztönöknek, a biológiának ellent mondani? De ellent mondtam, mert az Igazira várok." Szerintem meg óriási marhaságot csináltál ezzel és nem tudod megbecsülni a helyzetedet! Én sajnos abban a helyzetben vagyok, hogy még részegen sem hajlandóak lefeküdni velem a lányok, neked meg(állításod szerint) számtalan alkalmad lett volna rá. Szívesen cserélnék veled, mert bármilyen fura is, de kegyetlenül szerencsés helyzetben vagy ám!
Itt a GyK-n.
Ha te ilyen penge lány vagy, akkor azért fel kell kötni a bajuszt, ahogy leírtad milyen vagy. Most ez hülyén hangozhat, de szerintem keress egy durván egoista pasit :)
A kérdező hozzászólása: a végén a kérdésem alatt összejön földilény és immortal human..ez megy..de h nekem legyen valakim :D de nektek sok boldogságot :D
#32, nem gõgös akartam lenni, de ez így igaz. Ezzel csak azt akartam szemléltetni, hogy fontosak számomra azok az értékek, amik szerint én élek. Foldileny, miért, te hány éves vagy?
Várlak szeretettel. Bárcsak ott tartanánk már.:)
Hópehely! egy ideje már lehet a válasz sorszámával is hivatkozni :D (nem pedig az idõpontot kimásolni, mert most például két 01:52-es is van)
17-es jól teszed. Én Angliában képzelem a jövõmet. De elõtte még barátnõ kellene. Ez a célom.:D
Foldileny, pár hónapig még Magyarországon vagyok, aztán elbúcsúzok, megépítem a karrierem nyugatabbra. :(
01:52, Fogalmad sincs a férfiideálomról. Azt is megkaptam, hogy a lúzereket szeretem. :D
Azért kerültök barátzónába mert tulságosan kimutatjátok, hogy fontos nektek a lány. Ha azt látja hogy bármit megtehet akkor elrak titeketaz "ínségesebb esztendõkre" és amig õ nagyban pasizik addig ti a polcról nézitek végig. Kérdezõ: vannak igenis vannak rednes Férfiak bár ez eléggé relatív dolog, mivel minden embernek picit másabb elképzelései vannak a rendes fogalmárol. Elsönek magadban kell tisztáznod, hogy mit is vársz a pasiktól, és az alapján válogatni és nem undorral majszoglatni amit igy kifõztél magadnak. Mert a te elvárásaidtól függ az, hogy milyen hosszú és boldog kapcsolatod lehet késöbb.
Mindenki kerülgeti itten a forró kását, hát én megmondom: Kérdezõ képet kérünk.:D
Hópihe, nem erre gondoltam. Persze, hogy nem törvényszerû, hogy az illetõ mindenképpen tetsszen. Csak az a helyzet, hogy amikor egy ilyen kérdést feltesznek, akkor egy olyan fickóra gondolnak valójában, aki egy kegyetlenül menõ, jóképû, hiperszuper valaki, akiért döglenek a nõk, de az õ kedvéért átmenne hûséges, kedves pasiba. A legtöbb lány az ilyen kérdéseknél valójában erre gondol és nem jön rá, hogy álomvilágban él. Ha sorba állítanánk az összes olyan fiút, aki normális, értelmes, kedves és mindegyikkel randizna, szerintem akkor se kellene neki egyik sem közülük.
Én meg életem szerelme zónába tettem és õ barátzónába. :D 21/N 167cm 55kg Mielõtt itt dagadtoznátok, meg társai. :D
Kérdezõ! Az országban merre vagy fellelhetõ? Amúgy normális, viszonylag intelligens, ambiciózusnak mondott srác vagyok. Egyedül kívülrõl nem látszik meg mindez (karosszéria inkább, mint ízlésbeli hiba), így azonnal kapok egy kosarat 10-bõl 8 esetben. Normális fiút keresel, amibõl kevesebb a jóképû - mivel a jóképû, kicsit elszáll magától - vagyis nem is olyan rendes.
"Mivel célorientált vagyok, fontos a karrier, így a tanulásba fektetek, hisz ez a legjobb befektetés a sikeres élethez" Te melyik országban élsz? Mert nem Magyarországon az tuti.
Ajj, de nem tudok. Olyan unalmas... :/ Iszonyat nehéz nekiállni...
A kérdező hozzászólása: Nálam sajnos normális, rendes fiú nem jelentkezik. Ha találnék ilyet nem raknám ki barátzónába.
Én meg olyan lányt keresek, mint amilyet magadról írtál és olyan vagyok, mint amilyet te keresel. Majd csak összefutok valahol egy valakivel, aki ilyen. Mivel célorientált vagyok, fontos a karrier, így a tanulásba fektetek, hisz ez a legjobb befektetés a sikeres élethez, ezáltal egész nap a suliban vagyok estig, hajnal 1kor fejezem be a tanulást, nincs idõm kikapcsolódni. Engem csak a sulimban tudnál megtalálni. Szintén fontos a külsõ megjelenésem, kissé már hiú vagyok. 18/F (ez egy példa volt a "hol" kérdésedre)
1, mibõl gondolod? Ha lenne is jelentkezõ most csak azért jöjjünk össze vele mert kellünk valakinek? Megpróbálnám ha tudnám szeretni, de csak olyannál.
Jó kérdés. Szerintem nincs még egy olyan akit el tudnék képzelni egy életre. 21/N
én pont ilyen pasik vagyok amit leírtál, csak még ronda vagyok mert várom hogy a királynõm megcsókoljon és szép herceggé változzak! SE :) ))
A kérdező hozzászólása: Budapesten élek, 173 cm magas vagyok, hosszú barna hajam van, barna szemeim, vékony vagyok. Képet nem mutatok magamról, nem szívesen tenném közzé itt egy fényképem. Egyik válaszolónak üzenném, hogy nem a hú de szexi pasit keresem, leszálltam már az álomvilágból, fontosnak tartom a belsõ értékeket, persze kell, hogy vonzódjam az illetõhöz, de nem az elérhetetlent keresem.
Foldileny, akkor majd átugrok hozzád Svájcból meginni egy kávét az Oxford Streeten. :D
Kedves kérdezõ! Egyet értek veled, csak én lányt keresek hasonló paraméterekkel. Azt, hogy a normális fiúk hol vannak azt nem tudom, de én pl. otthon, és még most is dolgozom, és építem a karrierem. Gondolom más is ezt csinálja, ezért nem találod õket. 22F
The Immortal Human: Igen barátnõt szeretnék lehetõleg olyat, aki kijönne velem Angliába élni. A fél családom már kint él.
Hópihe én Veszprém és Gyõr környéki vagyok egyszerre. Elég rendesen beletrafáltál a lakhelyembe, gratulálok!
"szuper kinézetem ellenére nem volt még barátnõm" -.-
Nem! Elhiszem, amit mondtál, nem úgy értem. Én is tudom ki vagyok, normális értékrendem van, erkölcsös vagyok, a szuper kinézetem ellenére nem volt még barátnõm, mert az Igazira várok, mert mély szerelembõl szerertén szeretni, nem divatból, de egyszerûen nem találkoztam még olyan lánnyal élõben, aki ugyan ezeket elmondhatná magáról. Érted? Nem azt mondtam, hogy te nem mondasz igazat! Csak sajnálom, hogy nem élõben bukkantál fel és, hogy nem 1.3 évvel fiatalabban.
igen! :3 (fõleg, ha `Gyõr, Vp környéke` alatt Budapestet érted :( )
Esetleg van itt Gyõr, Vp környéki aki az ilyen lányokat szereti? :D
mi az, hogy normális értékrend?
A kérdező hozzászólása: 2 hónap és 20 éves leszek, ha ez számít. Nem tudok vele mit csinálni, hogy te nem hiszed el, én tudom milyen vagyok és kire lenne szükségem csak egyszerûen nem találkozom egy normális értékrenddel rendelkezõ sráccal és ezt egyszerûen nem értem.
Van ilyen, csak szerintem kevesebb. Igazából én is annak tartom magam, de talán ezt másnak kellene megítélni. Viszont van egy barátom aki ez a "normális" kategória. Hogy hol lehet vele ismerkedni? Az a helyzet, hogy vele elég nehéz... mert minden szabadideját a barátaival tölti. De igazából én is. Néha 1-1 bárba betérünk ha úgy tartja kedvünk de inkább éljük az életünket. Nem kergetjük folyton az egy estés ribizliket. Nem is tudom mi lesz majd késõbb. Megszoktuk így páran (5-8 ember) hogy jóban-rosszban együtt vagyunk és talán attól félünk ha valamelyikünknek lenne barátnõje akkor kiesne a csapatból. Õ hiányozna akkor és szerintem mi is neki. Ha csak nem talál olyan barátnõt aki szívesen részt vesz a mi kis kalandozásainkban néha :) Egyébként ilyen 21-23 éves korosztály ez. Talán most kezdünk felnõni ehhez. Nem tudom, csak annyit, hogy igazából közülünk menki szinte egész életében egy komolyabb kapcsolatra vágyott. Val egy gyerek, aki elkeseredésében váltogatja a lányokat elég rendesen, de tudom hogy õ is egy okos, értelmes komoly lányra vár. Csak sajnos a környéjen ebbõl nagyon kevés van, aki van az tuti foglalt. Ez lány szemmel elég fura lehet, de igazából a mi vigaszunk ez a kis társaság. Nem mondjuk, de néha szóba kerül és nagyon is érezhetõ. Talán az lenne a legideálisabb eset, ha mindenkinek lenne barátnõje és õk is barátok lennének egymással úgy mint mi. De szerintem ilyen soha nem lesz :) A lényeg az, hogy ne add fel! Egyszer biztosan megtalálod akit keresel. Sok szerencsét hozzá!
Felkavartad a lelkivilágomat, Kérdezõ! :( Pont a napokban jutottam arra, hogy nem létezik olyan lány, akit én keresek, megnyugvást találtam, erre most meg felbukkantál itt, de ugyan az, mintha a metrón láttalak volna -soha többet nem tér vissza a pillanat.
Kinek mi a szõke herceg....
Pedig ezt nehéz elhinni. 19 évesen még a szõke herceget várjátok fehér lovon.
Foldileny, biztos, hogy barátnõt szeretnél elõször? Én elõbb szeretnék elhelyezkedni, mert nagyon hiányozna a barátnõm/menyasszonyom. Szóval, lehet jobb, ha ott (Svájcban) ismerkedek meg valakivel.
Jelentkezõ sincs? Mert én azt vettem észre, hogy lenne, csak nektek nem kellene.
A talpamon.
ánusz
nyak, fül cimpa nyalogatás (kivéve ha van fülbe valója a csávónak), has puszi nyalogatás best
belsõ combrész + fenék. Ez valami biologiailag bizonyított dolog, hiszen a masszörök is tanulták.
En azt ha anyakamat hasamat aztán lejebb mig el nem ér a lényegig :)

Fiat Bravo motorszáma hol van?

Ki van szerelve a moci de sajna nem találtam!

Legjobb válasz: Azt tudom, hogy hol nincs: sport-mozgás témakörben. Ha a motoron nem találtad, itt sem fogod. Talán közlekedés témakörben több esélyed lesz választ kapni.

Azt tudom, hogy hol nincs: sport-mozgás témakörben. Ha a motoron nem találtad, itt sem fogod. Talán közlekedés témakörben több esélyed lesz választ kapni.
A kérdező hozzászólása: véletlen na
a küllõkön és a merevvilán b+... de az biztos hogy biciklin motorszámot nem találsz.
A nyeregcsövön nézted? Nem tudtam hogy a Fiat biciklit is gyárt fõleg motorosat de jó lehet majd veszek én is. Meg Magellan márkájú autót.

Hol van olyan játszótér/játszóház, ahova járni kezdő és mindenhova felmászni akaró fiamat elvihetném?

Olyan játszót keresek, ahol ha felmászik a játékokra és leesik (pl. szivacs kockák, vagy mini légvár, vagy ilyesmik), akkor nem üti meg magát, és ugyanakkor nincsenek nagyobb gyerekek, akik véletlenül fellökhetik.

Legjobb válasz: igy nem tudok válaszolni .Hol?????? ország város kerület?????

igy nem tudok válaszolni .Hol?????? ország város kerület?????
A kérdező hozzászólása: Jaj, bocsi. Budapesten gondoltam, annak is az északi részén (ha van itt olyan)
Mi a Lurdy házba járunk. Kalandpark játszüház a neve, van még a XVII. kerületben is. Szerdánként féláron lehet játszania a gyereknek és nagyon sok játék van, a légvártól kezdve a csúszdákig minden. Kicsiknek és nagyoknak sok fejlesztõ játék. Bár tudom, nincs közel hozzátok, de megnézni érdemes! http://www.jatszohaz.net/lurdy/index.php
Szia! A XI.keruletben ajanlom az Elevenparkot az Ujbuda centerben.Oriasi, olcso es kulon elkeritett resz van piciknek, ahol minden ki van parnazva, nem utik be magukat.
Szia! Én az M5 Kalandpark-Gyerekcentert ajánlom, most nyílt, van külön rész a kicsiknek.
A campona játszóházát javasolnám. 1 év alatt ingyenes, van külön rész a kicsiknek és a nagyobbak játékát a felnõttek is kipróbálhatják ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!