Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak baba etel (2 db)

Hogyan néz ki ha ételre alergiás lesz egy baba? Hol jönnek ki a pöttyök és azok általába milyenek és még a meleg kiütés is érdekellne hogy az milyen és hol van?

Legjobb válasz: azt még nem irtam hozzá ha jön a fogacska akkor is elöjöhetnek a nyaka körül és van vangy három a szája mellet is pattanás szerü pöttyök

A kérdező hozzászólása: azt még nem irtam hozzá ha jön a fogacska akkor is elöjöhetnek a nyaka körül és van vangy három a szája mellet is pattanás szerü pöttyök
Melegkiütés:apró piros kiütések, pici hólyagokkal, amelyek akkor jelennek meg, ha a bõr túlmelegszik.Langyos vízzel többször le kell mosni, és megszárítani.Jelentkezhet a háton, hason, lábon, hajlatokban.Általában másnapra elmúlik, de melegre újra elõjön.Fõleg ruhával fedett területen. Ételallergia, csalánkiütés:Lehet hólyag vagy kerek, fehér kiemelkedés piros udvarral körülvéve.Okozhatja étel, gyógyszer, növény, ruha, állati szõr.Hideg borogatás jó rá és hûsítõ rázókeverék.Általában ez is gyorsan elmúlik, de ha érinti a szem illetve a száj körüli részt, orvoshoz kell menni. A fogzás okozta pöttyök inkább a melegkiütésre hasonlítanak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ sokat segiteteél:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!