Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak baba (219 db)

Debrecenben hol van baba-mama klub?

Legjobb válasz: az újkertben van a mekitõl nem messze de nagyon eldugott. kered itt.. http://kismamaklub.lap.hu/ vagy itt..: http://debrecen.lap.hu/ baba mama gyerek menüpont alatt sok játszóház van..

az újkertben van a mekitõl nem messze de nagyon eldugott. kered itt.. http://kismamaklub.lap.hu/ vagy itt..: http://debrecen.lap.hu/ baba mama gyerek menüpont alatt sok játszóház van..
A kérdező hozzászólása: Arra gondolsz, ami az Ibolya utcán van? Mert az fogyatékos gyermek fejlesztõ. Vagy csak én nem találom?!

Miskolcon hol van baba-mama klub?

Ti viszitek valahova a gyereket? Valami jó kis programra lenne szükségünk.Tudtok valami ilyesmit?

Legjobb válasz: Nekünk a Testvérvárosok úti gyerekdoki mondta,hogy szokott náluk lenni baba-mama klub,de most nyáriszünet van.Mi még sosem voltunk ezen,de megérdeklõdheted,hogy majd mikor indul újra.

Nekünk a Testvérvárosok úti gyerekdoki mondta, hogy szokott náluk lenni baba-mama klub, de most nyáriszünet van.Mi még sosem voltunk ezen, de megérdeklõdheted, hogy majd mikor indul újra.

Hol van baba masszázs dvd?

Sziasztok! Nem tud valaki ajánlani nekem egy jó baba masszázs dvd-t? Vagy helyet, ahol lehet ilyesmit venni? El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: szia az Ölveczky féle baba-mama tornán van babamasszázs is

szia az Ölveczky féle baba-mama tornán van babamasszázs is
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen:) Helyesbítek a kérdésemen:) Angol nyelvû baba masszázs dvd-t, valaki?


Hol van baba barát hotel a balaton környékén?

olyan helyet keresek,ahol mi is ki tudunk kapcsolódni a hotelbe,van egy 6 hónapos kislányunk.gondolok itt masszázs,medencék,szauna,és nem gond a gyerek!

Legjobb válasz: Mi egy hete jöttünk haza Siófokról (hotel Azúr). Volt fa kisács (bár ki kell kötni, hogy csak akkor mentek, ha adnak ilyet, különben utazóágy lesz). Kiskádat nem tudtak adni, de olyan szobát kértünk, ahol van kád, így apával fürdött a 7 hós fiam. Nagyon élvezte. Van a hotelnek benti élményfürdõs része gyerekmedencével, ahova a szülõ is bemehet állva vagy a medence szélén ülve. Vannak szaunák meg jó pár dolog még. Van kinti medencés része, ahol szintén van gyerek medence is, és van saját Balaton partja is. Nedm a legolcsóbb hely, de én nagyon szeretem. http://www.hotelazur.hu/

Mi egy hete jöttünk haza Siófokról (hotel Azúr). Volt fa kisács (bár ki kell kötni, hogy csak akkor mentek, ha adnak ilyet, különben utazóágy lesz). Kiskádat nem tudtak adni, de olyan szobát kértünk, ahol van kád, így apával fürdött a 7 hós fiam. Nagyon élvezte. Van a hotelnek benti élményfürdõs része gyerekmedencével, ahova a szülõ is bemehet állva vagy a medence szélén ülve. Vannak szaunák meg jó pár dolog még. Van kinti medencés része, ahol szintén van gyerek medence is, és van saját Balaton partja is. Nedm a legolcsóbb hely, de én nagyon szeretem. http://www.hotelazur.hu/
Meleg szívvel ajánlom a Velence Hitel Resort & Spa-t. Bár nem Balaton, de irtó jó. A wellness részleg is jó, mert be tudod vinni a babát, és nincs is teljesen elszeparálva a babás rész a felnõttõl. Van szauna meg minden mi szemnek szájnak ingere, egyiktek elhete, a másik a babával van... Van játszó szoba játékokkal, kinti játszótár és sétány a tóparton. Szuper!
http://Www.flamingohotel.hu szuper 4 csillagos hotel Balatonfüreden, kultéren beltèren gyerekmedencék, csomó szauna, 3 masszõr, hatalmas wellnessrész, a strand közvetlen a balcsiparton, csúszdák, van babaágy, etetõszék, babakád, olcsóbb része a Napsugár vendégház. Nézz utána, szupi!
Kolping hotel nagyon jó! Alsópáhokon van, baba barát a javából!
A kérdező hozzászólása: rákeresek mindre, köszönöm!majd megírom, hogy döntöttünk:-)
Mi ott voltunk amit az utolsó belinkelt.Van babaágy, etetõszék, babakád álvánnyal, a szobán kis konyhasarok, tudsz vizet forralni, ételt melegiteni, akár fõzni is.Jók az áraik, de kifejezett babamedence nincsen.

Kecskemeti anyucik! Hol vannak baba boltok a varosban?

Kecskemeti vagyok de kulfoldon elunk es 3 baba is van a csaladunkban (2-1 honaposak es egy januarban szuletik).

Legjobb válasz: A Malomban van a Brandon, illetve ott van egy játékbolt is, Bambini a neve. Az Alföldben van kimondottan játékosztály, de nem csak játékok vannak, hanem egyéb babás dolgok is, tulajdonképpen bababolt és játéküzlet egyben. A Cimbalmos utcán szintén van egy bababolt. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem, tudtam segíteni.

A Malomban van a Brandon, illetve ott van egy játékbolt is, Bambini a neve. Az Alföldben van kimondottan játékosztály, de nem csak játékok vannak, hanem egyéb babás dolgok is, tulajdonképpen bababolt és játéküzlet egyben. A Cimbalmos utcán szintén van egy bababolt. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem, tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Igen tudtal koszonom :)

A 4. kerület környékén hol van baba úszás, és mi a vélemény róla? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Én ide járok, de a IX. kerület, Lobogó utcába, de nekik van a XIII. kerületben is oktatásuk. Nagyon jók, jól szervezettek az óráik. Csak jókat tudok mondani róluk. Ha kérdésed lenne babaúszással kapcsolatban, szívesen segítek. Rutinos babaúszók vagyunk, majdnem egy éve ûzzük ezt a sportot. http://www.babauszas.com/hun/home

Én ide járok, de a IX. kerület, Lobogó utcába, de nekik van a XIII. kerületben is oktatásuk. Nagyon jók, jól szervezettek az óráik. Csak jókat tudok mondani róluk. Ha kérdésed lenne babaúszással kapcsolatban, szívesen segítek. Rutinos babaúszók vagyunk, majdnem egy éve ûzzük ezt a sportot. http://www.babauszas.com/hun/home

Szegeden hol van baba-mama foglalkozás? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Százszorszép gyerekházban minden szerdán 10-11-ig,ingyenes.-sokan vannak- Gáspár utcai bölcsibe pénteken de.10-12-ig az is ingyenes.

Százszorszép gyerekházban minden szerdán 10-11-ig, ingyenes.-sokan vannak- Gáspár utcai bölcsibe pénteken de.10-12-ig az is ingyenes.
Gáspár Zoltán utcai, bocsi
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
ezek az opciók még ma is vannak?

Budapesten hol van baba-mama klub? Többi lent!

Baba-mama klubot keresek ahová ki lehet szakadni gyermekemmel, az itthon ülésb?l, babás anyukákkal ismerkedni, beszélgetni! Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Én egy honlapot tudok ajánlani, ahol a környéken élõ kismamákkal és babáikkal ismerkedhetsz: http://kismama.tarhely.biz Az oldalnak az a célja, hogy egymás közelében lévõ kismamák megismerkedjenek, és kialakuljon egy jó közösség. Az oldalon nem csak ez a kismama keresõ mûködik, de ezt csak regisztráltak láthatják.

Én egy honlapot tudok ajánlani, ahol a környéken élõ kismamákkal és babáikkal ismerkedhetsz: http://kismama.tarhely.biz Az oldalnak az a célja, hogy egymás közelében lévõ kismamák megismerkedjenek, és kialakuljon egy jó közösség. Az oldalon nem csak ez a kismama keresõ mûködik, de ezt csak regisztráltak láthatják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez nagyon jó! Itt már regisztrált vagyok! Csak most ilyen klubbok érdekelnének! :)
A kérdező hozzászólása: Esetleg olyan anyukák akikkel lehetne alapítani egy ilyen klubot??? Várom a priviket! :)
Szia! Mi csinálunk egy klubbot Kispesten. http://babyclub.mlap.hu/ Kérdésed van írj privit.
Elsõ hozzászóló vagyok: nemrég találtam ezt a honlapot: http://www.babanapkozi.hu/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!