Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak angol (170 db)

Hol van angol használtruha nagykereskedés? Esetleg rendelt már valaki nagyobb tételben?

Legjobb válasz: http://www.hadakft.hu/ itt van az elosztó címe is

http://www.hadakft.hu/ itt van az elosztó címe is
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Hol van angol nyelviskola?

Olyanra gondolok,mint a francia nyelvnek a Francia Intézet,a lengyelnek az Instytut Polski,a németnek a Goethe és az Österreich Institut,a spanyolnak a Cervantes.Tehát a brit(vagy egyéb angol nyelv? ország) állam külföldön lév? kulturális intézete,ahol nyelvoktatás-nem csak vizsgáztatás-folyik,többnyire az adott ország kulturáját is terjesztik-de ez nem fontos.

Legjobb válasz: A kérdésben írtam,hogy "ahol nyelvoktatás-nem csak vizsgáztatás-folyik".Itt pedig pont ez van.Nincs nyelvoktatás.

A kérdező hozzászólása: A kérdésben írtam, hogy "ahol nyelvoktatás-nem csak vizsgáztatás-folyik".Itt pedig pont ez van.Nincs nyelvoktatás.
A British Council a világ több országában jelen van, köztük Magyarországon is. Õk Nagy-Britannia "kulturális nagykövetsége". Itt találod meg õket: http://www.britishcouncil.org/hu/hungary.htm

Budapesten és környékén hol van angol nyelvû könyvtár?

Van olyan könyvtár ahol sok angol nyelvû könyv van, modern is (nem Szabó Ervin).

Legjobb válasz: [link] Országos Idegennyelvû Könyvtár?

[link] Országos Idegennyelvû Könyvtár?


Telc január 15. ei nyelvizsgának a vizsganaptára hol van? (angol középfok)

miért nem került még fel a vizsganaptár amikor dec 20ra volt ígérve..

Hol vannak interneten angol párbeszédek? Megszeretnék tanulni angolul csak az baj hogy nehezen tudok angolul megszolalni és ezt szeretném fejleszteni. Interneten hol van még ilyen angol maygar szövegfordító?

Legjobb válasz: szia! én ezt az oldalt használom http://www.audioenglish.net/english-learning/type_dialogue.htm Itt vannak példa párbeszédek különbözõ szitukra: hotelben,reptéren,étteremben stb..:D Meg is hallgathatod,így a kiejtést is gyakorlod:D

szia! én ezt az oldalt használom http://www.audioenglish.net/english-learning/type_dialogue.htm Itt vannak példa párbeszédek különbözõ szitukra: hotelben, reptéren, étteremben stb..:D Meg is hallgathatod, így a kiejtést is gyakorlod:D
erre a problémára ezek az oldalak nem fogják megadni a szükséges segítséget. ezen egy módon tudsz változtatni: angolul beszélsz amennyit csak lehet. vannak ingyenes angol nyelvû klubok, ahol lehet gyakorolni a csacsogást. pl.: http://conversation.blog.hu/, http://www.polyglot-learn-language.com/, http://theenglishadventure.com/indext.php
Ez az audioenglish nagyon mûanyag. Keresd a Real English kiadványait. Abban valódi, vagy nagyon annak tûnõ párbeszédek vannak, úgy elõadva, mintha csak élõ beszédet hallanál. Az elgondolkodással, hatásszünettel, nyögéssel, félbehagyott szavakkal. Mint az élõ beszédben. Le van írva PDF-ben is a biztonság kedvéért. Persze jó középhaladó szint alatt bele se fogj, mert egy kukkot nem fogsz belõle érteni, azt garantálom. Nem ilyen mûanyag szöveg van benne, mint a fent említett oldalon.
"...vannak ingyenes angol nyelvû klubok, ahol lehet gyakorolni a csacsogást." Már csak az a kérdés hogyan? Videochat vagy mi? Mert ahhoz cucc kell (webkamera és mikrofon+fejhallgató), plusz nem árt egy combosabb net, mert 1 kbitesen nemigen mûködik. Az meg megint nem opció mindenkinek, hogy a klubtagok összejönnek valahol az országban, vannak, akik nem tudnak elmenni. Szóval ilyen esetben mi a teendõ? A szöveges chat semmiképpen. Tele van szlenggel, helyesírási és stilisztikai hibával, abból jót nem lehet tanulni, másrészt a beszédet nem fejleszti.

Hol találok olyan filmeket, amelyek angol nyelven vannak angol felirattal?

Köszi

Legjobb válasz: Csak erre specializálódott oldal nincs,de pl:a 16 years of alcohol angol film,van hozzá angol felirat is. Valamint a This is England is ilyen,meg a This is England '86 és a This is Enlgand '88 sorozatok is. Remélem segíthettem.

Csak erre specializálódott oldal nincs, de pl:a 16 years of alcohol angol film, van hozzá angol felirat is. Valamint a This is England is ilyen, meg a This is England '86 és a This is Enlgand '88 sorozatok is. Remélem segíthettem.

Hol lehet a steamon megnézni hogy hol vannak a ingyenes játékok? Hogy kel angol a steam?

Legjobb válasz: bal felsõ sarokba a nézet-be menj rá hogy beállitások abban a kezelõfelület és a legelsõnél be tudod állitani a nelvet. amúgy az áruháznál van egy fül hogy játékok katt rá és ott a leg elsõ angol: free to play magyar: ingyenesen játszható

bal felsõ sarokba a nézet-be menj rá hogy beállitások abban a kezelõfelület és a legelsõnél be tudod állitani a nelvet. amúgy az áruháznál van egy fül hogy játékok katt rá és ott a leg elsõ angol: free to play magyar: ingyenesen játszható

Hol van az amerikai, és a brit angol különbségeirõl összefoglaló az interneten?

Most tanulom az iskolába az angol nyelvet,plusszban még van ez a duolingo is,ahol tök ingyen lehet angol nyelvet tanulni. Ugyanakkor nemtudom,hogy a duolingo melyik angolt használja,meg azt sem,hogy az iskolában melyiket tanuljuk. Igazából azt tudom,hogy nem sok a különbség,csupán néhány dolog,de az eléggé megtévesztõ,ha nem úgy használja az adott országban az ember ahogyan kellene. Van a neten a kettõrõl valami összefoglaló,ahol magyarul tudnék tájékozódni? Köszönöm elõre a segítséget!

Legjobb válasz: Az irodalmi angol amit tanítanak az a brit angol :) Kiejtésben és szlengben vannak inkább különbségek összefoglalót viszont nagyon nem tudok :S Írd be youtube-ba szerintem kidob pár videót :)

Az irodalmi angol amit tanítanak az a brit angol :) Kiejtésben és szlengben vannak inkább különbségek összefoglalót viszont nagyon nem tudok :S Írd be youtube-ba szerintem kidob pár videót :)
[link] De ahogy nincs általánosságban brit és amerikai angol, úgy általános különbségek sincsenek, csak inkább elvontabban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de én inkább valami magyar változatra gondoltam. :)

Angol nyelvhelyességnél a szóképzésről küldjön egy linket vki, hol vannak a szóképzés formái? Tehát, hogy csinálok pl surprise ból surprising ot? Rémlik vkinek egy olyan nyelvhelyességi feladat ahol az angol pub okról beszél?

Angol nyelvhelyességnél ezek a szavak mit jelentenek?

Legjobb válasz: A to for és az as tipikusan olyan elöljárók, amelyeknek a jelentése legtöbbször a kontextusból derül ki. Így nem lehet egyértelmûen azt mondani, hogy ezt vagy azt jelenti, mert harmadik esetben harmadik félét jelent. Ezek angol alapfokú dolgok, hadd ne itt tárgyaljuk már ki a fórumon.

A to for és az as tipikusan olyan elöljárók, amelyeknek a jelentése legtöbbször a kontextusból derül ki. Így nem lehet egyértelmûen azt mondani, hogy ezt vagy azt jelenti, mert harmadik esetben harmadik félét jelent. Ezek angol alapfokú dolgok, hadd ne itt tárgyaljuk már ki a fórumon.

Debrecenben magyar-angol kéttannyelvű általános iskola hol van?

Vagy legalább olyan, ahol ilyen osztályt indítanak! Melyik az a suli?

Legjobb válasz: Tudtommal a Lila téri kéttannyelvû (angol-magyar) Hallottam a Bányairól is, hogy emelt angolt akarnak 1. o.-tól, de nem tudom lett -e belõle valami.

Tudtommal a Lila téri kéttannyelvû (angol-magyar) Hallottam a Bányairól is, hogy emelt angolt akarnak 1. o.-tól, de nem tudom lett -e belõle valami.
Rosszul írtad, nem Lila téri hanem Lilla téri. Nem mindegy...
A kérdező hozzászólása: Nem baj, a Google kijavította :D Köszi szépen, ez volt az, amit kerestem!:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!