Találatok a következő kifejezésre: Hol vannak Pécsett (50 db)

Hol van Pécsett jó kozmetika?

Olyanra gondolok, ahol intim gyantázást is csinálnak. Légyszi árakat is írjatok. Köszi. L/20

Legjobb válasz: én nem tudom h. ott csinálnak e de a citrom utcában van a várfal mellett 1 jó.nem az ahol le kell menni hanem a mellette kb. öt méterre lévõ másik.ahova le kell menni az nem jó és csak nagyon ritkán van nyitva

én nem tudom h. ott csinálnak e de a citrom utcában van a várfal mellett 1 jó.nem az ahol le kell menni hanem a mellette kb. öt méterre lévõ másik.ahova le kell menni az nem jó és csak nagyon ritkán van nyitva

Hol van Pécsett megbízható, jó termékeket áruló fotó szaküzlet, ahol Cannon géphez tartozó állványt lehet viszonylag olcsón kapni?

Legjobb válasz: Ha bemész a boltba és "Canon géphez keresel állványt", akkor gyakorlatilag hatalmas betûkkel írod ki a homlokodra: Balek vagyok, bármit rám sózhatsz! Mer ugye, ha egyáltalán van a gépeden állványcsavar, akkor az összes ma kapható állvány jó lesz hozzá. Igény és pénztárca dönt. Egyébként fogalmam sincs, nem pécsi vagyok.

Ha bemész a boltba és "Canon géphez keresel állványt", akkor gyakorlatilag hatalmas betûkkel írod ki a homlokodra: Balek vagyok, bármit rám sózhatsz! Mer ugye, ha egyáltalán van a gépeden állványcsavar, akkor az összes ma kapható állvány jó lesz hozzá. Igény és pénztárca dönt. Egyébként fogalmam sincs, nem pécsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem nekem lenne, hanem ajándékba. És igen, balek vagyok :) De köszi!

Hol van Pécsett olyan turkáló ahol MOLETT elegánsabb ruhákat lehet találni?

Pl : Blézer , kosztüm stb 28 éves n?nek!

Legjobb válasz: Igaz ez online oldal, de itt is körülnézhetsz: http://molettruha.net/ Itt kifejezetten molett ruhák vannak, ha szerencsés vagy vadi újakat is kifoghatsz.

Igaz ez online oldal, de itt is körülnézhetsz: http://molettruha.net/ Itt kifejezetten molett ruhák vannak, ha szerencsés vagy vadi újakat is kifoghatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!Körülnézek!!!


Hol van Pécsett műszaki bolt?

mármint olyan ahol használt dolgokat adnak...Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: A Hungária úton van a legtöbb, legalább 5-6

A Hungária úton van a legtöbb, legalább 5-6
na jó, 4-5
van egy a Rákoczi uton is. Morro elektronika asszem
A kérdező hozzászólása: ok köszi

Hol vannak Pécsett olcsó, de jó turik?

Legjobb válasz: jó pár angol turkáló van, ahol nem ócska, elnyûtt ruhákat, hanem normális cuccokat lehet kapni, jó áron.

jó pár angol turkáló van, ahol nem ócska, elnyûtt ruhákat, hanem normális cuccokat lehet kapni, jó áron.

Hol vannak Pécsett romantikus helyek?

Nem feltétlen cukrászdákra vagy éttermekre gondoltam, hanem sétálva megközelíthető szép kilátókra, vagy erdőkben elrejtőzött kis patakra, stb.

Legjobb válasz: http://www.nlcafe.hu/utazas/20130406/10-romantikus-hely-magy..

Kálvária domb fölött a 8 boldogság kilátó tipikus randi hely. Csendes, jó kilátás, sétálva megközelíthetõ a város közepén, de elszigetelt stb. csak a csövesek is kedvelik a helyet és néha vannak szipusok, de jó hely tényleg Kõ kert, Kúltúr kert, Ha érdekel, hogy hogyan jutsz oda, akkor írj privátot :)
A Tettye, havihegy környéke szerintem romantikus és szép

Hol van Pécsett 20-as tábla?

Csak érdekelne hol van 20as seb.korlátozó tábla ^^

Legjobb válasz: Leakarod szedni, hogy odaadhasd valami ismerõsöd 20. születésnspjára? Nem ajánlom. Amellett h iszonyú balesetveszélyes, büntetendõ cselekmény is.

Leakarod szedni, hogy odaadhasd valami ismerõsöd 20. születésnspjára? Nem ajánlom. Amellett h iszonyú balesetveszélyes, büntetendõ cselekmény is.
Vágod hol van az ipari út?
utolsó, ez nem is rossz ötlet, már tudom mit vegyek a haveromnak.
A kérdező hozzászólása: igen vágom, arra van? :O
Nincs :D De a 2. ötlete nem is rossz, ha találok majd szólok :D
Vácon, Csocsaj az Albán pékség neve.
A kérdező hozzászólása: De jó neked. Ha már nem tudod, hogy Pécsett hol van, akkor elmondhatnád a jellemzõit, hogy a kérdés legalább valamely részére válaszolj nekem. Azért köszi.
A kérdező hozzászólása: Tiszaföldvár, Dunaújvár...tudom itt is van a google is segít, de mégsem.
Elsõ vagyok. A pékárut helyben készítik, Balkán-i recept alapján, tartósítószer mentesen.A Koszovói albánok nemzeti specialitása, a burek is kapható. /rétes jellegû tésztában sült túrós sütemény/
A kérdező hozzászólása: Zöld pipa, köszönöm.
Európa pékség, Pécs, Nagy Lajos király útja 8. Van egy másik pékségük is, az sincs messze ettõl, de nem tudom a címét. Finom a burek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Cocaj, Zeke, Seki pékség - ez mind albán! egyébként már az illatokról is lehet érezni hogy albán vagy sem:D de menj be, és kérdezd meg az eladótól! De a legegyszerûbb ha bemész és hangosan azt mondom MIREDITA (jonapot) és ha albán pékség akkor az összes kis albán pék ki fog futni az eladótérbe hogy megnézzék ki jött, és tuti nagyon fognak neked örülni:D
Merre vannak még ilyen albán pékségek? Egyrõl tudok: http://pang.hu/biz/csocsaj-pekseg-ulloi-ut


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!