Találatok a következő kifejezésre: Hol van vagy környékén (162 db)

Hol van mikepércs környékén dió fák 1 km belül vagy kivül?

Legjobb válasz: hun van mikepércs? és lopni akarod a diót!

hun van mikepércs? és lopni akarod a diót!
A Rózsás utca 7 elõtt van egy
A kérdező hozzászólása: nem akarok lopni.

Van Csongrád megyében vagy környékén olyan hely, ahol állítólag kísértetek járnak? Ha igen, jártatok már ott, vagy ilyen helyen? Ha nem tudtok Csongrád megyében és környékén, akkor hol tudtok az országban?

Legjobb válasz: Elvileg van valahol egy keresztezõdés egyszer ott elütött egy vonat egy gyerekekkel teli buszt hogy ne történjen többet ijen baleset a gyerekek szelemei minden autót feltolnak a dombon még akkor is hogyha nem nyomod a gázt. (sajnos nem nem tudom hogy hol van ez a keresztezõdés)

Elvileg van valahol egy keresztezõdés egyszer ott elütött egy vonat egy gyerekekkel teli buszt hogy ne történjen többet ijen baleset a gyerekek szelemei minden autót feltolnak a dombon még akkor is hogyha nem nyomod a gázt. (sajnos nem nem tudom hogy hol van ez a keresztezõdés)
éjjel a temetõ...nah ott sokvan ezt látatlanban is tudom:)
2010-05-25 17:51 ki kell hg ábrándítsalak! Ez a keresztezõdés Amerikában egészen pontosan texasi San Antonio vasúti átjárónál van ez.


Székesfehérváron (vagy környékén) hol van megbízható, színvonalas fodrász képzés?

Érettségim megvan már.

Legjobb válasz: Én ismerek egy fodrászképzõt. Pontosan sajnos nem tudom hol van, ha jól tudom, akkor kb. itt van: http://kepfeltoltes.hu/view/100725/2010-07-25_013138_www.kep.. 8000 Székesfehérvár, Honvéd utca (legalábbis a környékén)

Én ismerek egy fodrászképzõt. Pontosan sajnos nem tudom hol van, ha jól tudom, akkor kb. itt van: http://kepfeltoltes.hu/view/100725/2010-07-25_013138_www.kep.. 8000 Székesfehérvár, Honvéd utca (legalábbis a környékén)

Hol van mozgáskorlátozottak lakóotthona Budapesten vagy környékén?

Legjobb válasz: Nagyon jó kérdés! Fogós, és ravasz. A kitagolásról elég szó esik manapság. Olyan lakó otthonról hallottam, ahova a MÁI-ból költöztek ki a fiatalok. Az egyikben voltam egyszer, csak arra emlékszem, hogy a Blaha környékén volt. A face-n érdemes lehet érdeklõdni a mozgássérült, vagy fogyatékos szervezetek oldalain. MOTIVÁCIÓ Alapítvány, Kézenfogva Alapítvány, MÁI, MEOSZ. Ilyenek jutnak eszembe. Hátha van, ami segít.

Nagyon jó kérdés! Fogós, és ravasz. A kitagolásról elég szó esik manapság. Olyan lakó otthonról hallottam, ahova a MÁI-ból költöztek ki a fiatalok. Az egyikben voltam egyszer, csak arra emlékszem, hogy a Blaha környékén volt. A face-n érdemes lehet érdeklõdni a mozgássérült, vagy fogyatékos szervezetek oldalain. MOTIVÁCIÓ Alapítvány, Kézenfogva Alapítvány, MÁI, MEOSZ. Ilyenek jutnak eszembe. Hátha van, ami segít.

Hol vannak a nyugati környékén vagy a városkapu környékén jó turkálókat ahol vannak márkás divatos ruhák?

Föleg nyári polók melegit?k farmerek és csini ruhák írjatok lécci minél többet és infot is róluk

Hol van erzsébeten, soroksáron, csepelen vagy környékén olyan műkörmös aki nagyon szépen dolgozik?

és aránylag olcsón.nem 5 ezerért.

Legjobb válasz: 5ezer még olcsó. Erzsébeten a sétáló utcában van egy jó az erzsébet királyné suli környékén. Pontos címet nem tudok adni én nem járok oda, csak ismerõsök.

5ezer még olcsó. Erzsébeten a sétáló utcában van egy jó az erzsébet királyné suli környékén. Pontos címet nem tudok adni én nem járok oda, csak ismerõsök.
A kérdező hozzászólása: igen, tudom hol van, de nekem az 5ezer sok
dunaharasztin van:D ovónõ a csaj de mellette körmös is:D nagyon jól dolgozik:) Csilla a neve:D
Van a Hézsai Szilvi csepelen, minden technikával, amit csinál az tökéletes!! Francia töltés azt hiszem 4200Ft, pedig régi körmös. Most viszont 30% akciója van!
Még valami: van honlapja, ott megnézheted a munkáit. Azt hiszem versenyzik is.

Hol van fényképkészítő automata Újpesten, Hősök terénél, vagy a Dunapláza környékén?

Legjobb válasz: A legtöbb metró-aluljáróban van fotóautomata. Ha a környékeden nem találsz, akkor: Moszkva-tér Déli pályaudvar Kálvin Nyugati Westend felöli oldalon a metróbejárattal szemben a mozgólépcsõk fölött Batthyányi Ferenc körút Deák tér Stadionok megálló,Hungária krt. felé menjél fel (1-es villamos), ott lesz jobb oldalon, még a második lépcsõ elött Fogarasi úti TESCO Astoria metrómegállónál ha jössz fel a mozgólépcsõvel, akkor jobbra lesz Pólus Center, TESCO felöli bejárat, elõtér. Zárható ajtó és függönyös

A legtöbb metró-aluljáróban van fotóautomata. Ha a környékeden nem találsz, akkor: Moszkva-tér Déli pályaudvar Kálvin Nyugati Westend felöli oldalon a metróbejárattal szemben a mozgólépcsõk fölött Batthyányi Ferenc körút Deák tér Stadionok megálló, Hungária krt. felé menjél fel (1-es villamos), ott lesz jobb oldalon, még a második lépcsõ elött Fogarasi úti TESCO Astoria metrómegállónál ha jössz fel a mozgólépcsõvel, akkor jobbra lesz Pólus Center, TESCO felöli bejárat, elõtér. Zárható ajtó és függönyös
47fok 47 perc 12 másodperc É 20 fok 35 perc 44 mp K
tálcán ne vigyük oda a csajt neked? vagy helyetted ne tankoljuk tele az autót? hiába, akinek kocsija van, nem hogy a budida nem tud elmenni már gyalog, de annyira elkényelmesedik, h az internetezõket is szobapincérnek gondolja, akik kiszolgálják abban, h a szexuális tevékenységében jól érezze magát.
ja, meg neked az is természetes, h mindenki, aki erre jár, rendelkezik GPS-szel is, és majd pont a te kedvedért utána fog nézni a dolgoknak.
Mezõkövesd és Szihalom, Mezõkövesd és Eger között 100 hely van ahol kefélhetsz, akár a kocsin is

Budapesten (vagy környékén) hol van minigolfozó lehetőség?

Legjobb válasz: Budakeszin van, a Barackosnál vagy hol, a város végében.

Budakeszin van, a Barackosnál vagy hol, a város végében.
Margit-sziget-en is volt régebben


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!