Találatok a következő kifejezésre: Hol van vagy (2551 db)

Zuko édesanyja hol van vagy mi lett vele?

Aang Legendája,Korra Legendája

Legjobb válasz: Egyik sorozatban sem derül ki, csak elvileg a Search címû képregénytrilógiában, bár nem vagyok benne biztos, hogy kiderült már.

Egyik sorozatban sem derül ki, csak elvileg a Search címû képregénytrilógiában, bár nem vagyok benne biztos, hogy kiderült már.

Eminem hol van? Vagy ott van a Madame Tussauds-ba?

mert nem lattam meg

Legjobb válasz: Szerintem nincs is ott, én sem láttam

Szerintem nincs is ott, én sem láttam

Hol van vagy mi a neve annak a parknak Cannes ban ahol a színészek kézlenyomatai vannak?

Legjobb válasz: A Fesztiválpalota elõtti úton vannak. Maga az épület elég ronda, tiszta szocreál.

A Fesztiválpalota elõtti úton vannak. Maga az épület elég ronda, tiszta szocreál.


Hol van vagy volt Budapesten a Hámán Kató ut vagy utca? Mia mostani neve?

Nem talalom a gugli mapszban. Egy regi ismerosomet keresem de csak a Hámán Kató utcai cim van meg. Koszonom !

Legjobb válasz: Haller u.

Haller u.
Csak óvatosan, volt több is belõle. Egyike a mai IX., Haller utca. De pl. a XVIII. kerületben ma is van Hámán Katalin utca, narancsos városvezetés ide vagy oda...
A kérdező hozzászólása: A IX. keruleti lesz. Koszonom a valaszokat !
"Break" feliratú billentyût sem találod?
A kérdező hozzászólása: Sajnos, " Break " gomb sincs a gépen , nem vagyok lusta, de nem kaptam hozzá manualt, mondván ha kell töltsd le a Samsung oldalról, csak hogy olyan helyen vagyok jelenleg ahol 2 nap ez a letöltés mert olyan lassú a net
Nos. Én letöltöttem a Samsung által felkínált angolnyelvû manualt. Rákerestem a PAUSE és BREAK gombokra, de sajna egyik sincs a gépeden. Egy megoldást tudok: külsõ USB-s billentyûzetet csatlakoztatsz hozzá, ha nagyon szükséged van ezekre az gombokra.
A kérdező hozzászólása: Uram ! Nagyon köszönöm a fáradozását ! Üdv. Berkes László

"Az apja része önnek. Mindig. Ha megtud róla valamit, önmagát ismeri meg jobban. Ezért nem számít hol van vagy mit tett (meg kell őt találnia) " Ez igaz lehet?

(Egy filmben hallottam a fent írtakat). Elváltak a szüleim. Apám hagyott ott minket. Még egészen kicsi voltam. Azóta meghalt. Tehát megtalálni már nem tudom. Viszont ha ez valóban ennyire lényeges, az sok mindent megmagyarázna. Például hogy miért nem ismerem igazán önmagam a mai napig sem.

Legjobb válasz: én három és fél voltam, mikor apukám meghalt, semmit nem tudok róla...

én három és fél voltam, mikor apukám meghalt, semmit nem tudok róla...
vagy erre:) legalabbis nekem ez volt az elso, ami eszembe jut "a fal"-rol, mint filmcim. bocs, hogy keretlenul belepofaztam.
A kérdező hozzászólása: Melyikre gondolsz? Erre? : http://www.port.hu/a_fal_die_wand/pls/w/films.film_page?i_fi..
Bizony hogy igaz! A valóságban élõ vagy már nem élõ apád és a kisgyermekkortól fogva a személyiségbe épült APA nem teljesen ugyanaz, de ennek a képnek az édesapád kisebb vagy nagyobb részét képezi, akkor is, ha egy napos voltál, amikor eltûnt vagy meghalt. Láttad A fal c. filmet? Javaslom, nézd meg!
Ez szerintem hülyeség. Gondolom, nem dokumentumfilm volt, hanem a sztorit vitte elõre.
Bizony-bizony... Van bennünk egy apai és egy anyai rész vagy örökség is. Van, hogy az egyiket nem bírjuk megélni, kibontaoztatni, hanem megtagadjuk, szõnyeg alatt tartjuk, mert azzal a szülõvel van valami problémánk. Neked az, hogy elhagyott. Leegyszerûsítve ebbõl az következik, hogy nem fogadod el magadban mindazt, amiben rá hasonlítasz... Nagyon-nagyon fontos egy intenzív önismereti munka a felnõtté válásban vagy felnõtt korban. Pszichológus vagy pszichodráma csoport tud ebben segíteni. Hogy megismerd és integráld az apai részt önmagadban. Sok sikert!
Nekem mindket szulom el meg, es megsem ismerem magam, sokszor ra kellett mar erre jonnom. Holott oket azert mar sokkal jobban ismerem. szerintem nem ezen mulik. Te Te vagy es ha ismerned is az joapadat, onismeret kellene ahhoz, hogy rajojj, hogy mit orokoltel tole es mit nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Talán igazatok van. Talán tényleg nem függ az, hogy ki vagyok attól, hogy kitõl származok. Csak azt nem tudom miért érzem mégis így. Ezért is akadtam meg ezen a mondaton a film nézése során. De az is lehet, hogy ösztönösen próbálom a könnyebb utat választani, és mást hibáztatni a saját sikertelenségeimért. Az biztos hogy egy jó apa rengeteget lendít a gyermeke fejlõdése során. Érzem, és tudom mindezt akkor is, még ha sohasem voltam ebben a szerepben. Egy jó apa az erõt szimbolizálja. A becsületet. A harcokat, melyeket nap mint nap meg kell vívnunk önmagunkért, és egymásért. Nem tudom hogy érezhetem-e mindezt akkor is, ha nem volt aki átadja mindezt a számomra. Ha rájöttem hogy így van, akkor talán igen. Legalábbis szeretném hinni.
Nekem nem lépett le az apám, és nagyon szeretõ, törõdõ, lelkiismeretes ember DE!!! Az esetek többségében mégsem jövök ki vele mert rámerölteti az akaratát, és nem tudok vele megbeszélni semmit , így sokszor inkább olyan mintha a fõnököm lenne. Rá nem támaszkodhatok, ezt nem rovom fel neki mert õ is így volt az õ apjával és így tovább.... Szóval persze sokkal jobb az ha van az embernek apja, ismeri, tud vele beszélni, de szerintem nélküle is teljes életet élhet, és megtalálhatja önmagát.
Nekem az anyám lépett le mikor 1 éves voltam, de szerintem lényegtelen melyik szülõ. Lehet vannak bennünk hasonlóságok, rossz tulajdonságai amiket magamban is felfedeznék ami változásra sarkalna stb. De úgy gondolom önálló ember vagyok. Saját magamat kell "megtalálnom", és ez megy nélküle is. Én soha nem akartam megismerni, teljesen feleslegesnek tartom ennyi idõ után. Hogy nekem mennyire részem nem tudom, de a szívemnek nem.
elsõ vagyok: igazából nem tudom, mert nem tudom, hogy a hiánya mit okoz. azt viszont, hogy helyette lett egy borzalmas mostohaapám, az egyértelmûen kihat. én ismerem magam, de ez csak harminc felett sikerült, és az önbizalmam is csak mostanra jött normál állapotba.
a "hogyan éljük túl a családot" címü könyv is segíthet, se biztos vannak még jobb könyvek, ami ilyen téren elõre visz, de felkereshetsz egy családfakutatót is, esetleg pszichológust, ha arra vagy kíváncsi, milyen kihatással van ez és lesz az életedre, bár azt szerintem bárki megmondhatja, hogy biztosan befolyásoló "tényezõ"
Fontos, de nem kell megtalálnod szó szerint. Keressél rokonokat, akik mesélnek róla. Úgyanigy fontosak a nagyszüleid is.Az fontos, hogy "honnan jöttél", mert az ember történelmi lény, és szüleid, nagyszüleid folytatója vagy. Tudj meg róluk minél többet, ahogy arról ahol és ahogy felnõttél. Iskola, környék, barátok, gyerekkor, szomszédok, stb. Ez mind számit és közrejátszik. Az apád megtalálását nem kell szó szerint érteni.
A kérdező hozzászólása: És ez hogyan hat ki a jelenedre? Kihat egyáltalán? Látsz összefüggést?

A gitáron kulcs az hol van? Vagy ez a hangolókulcs lenne?

Legjobb válasz: Mert például olvastam olyat, hogy a kilcs részhez oda volt írva: Vintage Type Tremolo. Ez mit jelent? Meg hogy ha a kulcs az a hangolókulcs akkor mi köze annak a tremolóhoz?

A kérdező hozzászólása: Mert például olvastam olyat, hogy a kilcs részhez oda volt írva: Vintage Type Tremolo. Ez mit jelent? Meg hogy ha a kulcs az a hangolókulcs akkor mi köze annak a tremolóhoz?
A vintage type tremoló ez http://4.bp.blogspot.com/-D71W3OUeEEc/TlH6qfeThjI/AAAAAAAAAr.. A hangolókulcsokat még nem hallottam vagy láttam volna, hogy kulcsoknak hívnák, de persze elõfordulhat. Szöveget ha megmutatnád akkor megmondanám.
A kérdező hozzászólása: http://www.hangszerdiszkont.hu/hu/shop?page=shop.product_det.. És ide a kulcs mögé van ez írva. De én azt hittem, hogy az a húrláb.
Tényleg húrláb, nem tudom miért kulcsnak írják.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!