Találatok a következő kifejezésre: Hol van vágólap (3 db)

Hol van a vágólap?

Anyukám folyton ezzel nyaggat. Van vmi (akár rejtett) fájl, ahol ideiglenesen tárolva van a szöveg?

Legjobb válasz: Ha kimásolsz egy szöveget vagy fájlt, az a vágólapon helyezkedik el ideiglenesen, amíg azt felül nem írod valamivel. Ha jóltudom akkor ezt a memóriába tárolja, és ha szükség van rá (beillesztésnél) onnan éri el gyorsan.

Ha kimásolsz egy szöveget vagy fájlt, az a vágólapon helyezkedik el ideiglenesen, amíg azt felül nem írod valamivel. Ha jóltudom akkor ezt a memóriába tárolja, és ha szükség van rá (beillesztésnél) onnan éri el gyorsan.

Mi az a vágólap? Hol van?

Egy bannert akarok elhelyezni az oldalamon és az van mellette, hogy vágólapra másolás. Rákattintok és nem történik semmi. Beilleszteni sem tudom az oldalamra.

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1g%C3%B3lap Google a barátod! :) noh meg a wikipedia :P

http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1g%C3%B3lap Google a barátod! :) noh meg a wikipedia :P
A vágólap az egy elkülönített hely a memóriában, ha valamit másolsz akkor oda menti. Ha valami mást másolsz, akkor az elõzõ adat törlõdik. Ha áramszünet jön, akkor az elveszlik. Lehet bill. parancsal is: Ctrl+C másolás, Ctrl+V beillesztés.
A kérdező hozzászólása: Tudom már mi az (eddig is sejtettem:-)), de hiába kattintok rá nem történik semmi és bil. paranccsal sem tudom az oldalamra helyezni.
A vágólapot az Eszközök menüben tudod beállítani.Eszközök- Eszköztár- vágólap-Tegyél pipát bezárás. Egy vágólapra 12 elemet tudsz tenni és eszket felváltva másolhatod oda ahová szükséges
Úgy mondják helyesen, hogy google a barátod, wiki a barátnõd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!