Találatok a következő kifejezésre: Hol van szűzhártya (7 db)

A szűzhártya hol van, és hogyan lehetséges, hogy valakinek nem szakad át az aktustól sem?

Lehet, hogy hülye kérdés, de milyen hártya az, ami lovaglástól, tornától stb. átszakadhat, de valakinél ujjazástól sem szakad át, valakinek meg az aktustól sem. Azt hittem, hogy a hüvely bemenetéénél van, de írt valaki olyat, hogy nem szakadt át, mert nem érte el az illet?. És ha egy ilyen hártyaszer? képz?dmény, akkor hogy lehet az, hogy a kisujjam nem szakítja át, de egy férfi nemi szerv igen? Mert pl egy nejlonzacskót is bármilyen vastagságú dologgal át lehet szakítani. Bocsánat, ha valakinek megzavartam a lelki békéjét:)

Legjobb válasz: http://patikapedia.hu/szuzhartya

A szûzhártyán is van lyuk, ahol kijön a mensi vér. Ha nincs lyuk akkor mûteni kell. Lovaglástól meg stbitõl úgy szakad el, hogy túlfeszül ált. De itt olyasmire kell gondolni, hogy a széle beszakad, bereped, nem pedig egy lyuk szakad rajta. Szintúgy amikor a pénisz bemegy. Ha a szûzhártya nem elég rugalmas, akkor megreped itt is. De elképzelhetõ, hogy rugalmas, és kitágul annyira, hogy ne essen kár benne. Vagy lehet, hogy a szerszám vékonyabb, és nem feszíti túl. Volt ismerõsöm aki elõször vékonyabb péniszû férfival volt együtt, és semmi gond, de amikor egy vatagabb szerszámmal került össze berepedt a szûzhártyája. Hát volt min csodálkoznia XD Egyébként a legtöbb embernek, a nõket is beleértve fogalmuk sincs arról hol van pontosan és milyen a szûzhártya. Ez azért van, mert suliban nem tanítják, egészségtanon se, és egyébként se beszél róla senki. Pedig sok nõ életét megkönnyítené, fõleg azokét akiknek rendellenes, mert kicsi lyuk van rajta és mellé vastag, rugalmatlan. Nekik már a tamponbehelyezés se megy normálisan ha egyáltalán, hát még a szexuális élet!
ja

Hol van a szűzhártya? Meddig lehet benyúlni anélkül, hogy kiszakítanánk? Mennyire fájdalmas, mikor beszakad? Mennyire erősen kell nyomni, hogy beszakadjon?

Legjobb válasz: ez mindenkinél változó, de átlag 3-4 cmre van a hüvelynyílástól. ha rendesen fel van izgulva a lány, akkor kevésbé fáj, de nagyon változó h kinek mennyire. hhogy kilóg a hüvelybõl utána? :S ilyenrõl nem hallottam. különben mindenki rohangálhatna nõgyógyászhoz az 1. együttlét után. egyébként szerintem ez nem úgy van h mennyire erõsen kell nyomni, azt a barátnõd érzi h mi az ami még nem fáj neki. ha meg tapasztalatlan vagy, észre se fogod venni, mikor szakadt át. javaslom h olvass utána ennek még a neten, vagy a barátnõd kérdezd meg õ biztos jobban tudja.

ez mindenkinél változó, de átlag 3-4 cmre van a hüvelynyílástól. ha rendesen fel van izgulva a lány, akkor kevésbé fáj, de nagyon változó h kinek mennyire. hhogy kilóg a hüvelybõl utána? :S ilyenrõl nem hallottam. különben mindenki rohangálhatna nõgyógyászhoz az 1. együttlét után. egyébként szerintem ez nem úgy van h mennyire erõsen kell nyomni, azt a barátnõd érzi h mi az ami még nem fáj neki. ha meg tapasztalatlan vagy, észre se fogod venni, mikor szakadt át. javaslom h olvass utána ennek még a neten, vagy a barátnõd kérdezd meg õ biztos jobban tudja.
szerintem lány a kédezõ... és 3-4 centire van igen a szûzhártyád de nem mindenkinek lóg ki..sõt nagyon kevésnek és azt mûtéttel lehet eltüntetni de sztem ne próbálkozz magadnak az átszakítással
Szerintem ha nincs meg az a partner aki tényleg meg érdemli és meg bízol benne akkor még várj ezzel a témával!Nem kell azért bele szaladni a dologba mert pl a barátnõid mind élnek nemi életet!Lehet , hogy egy egyszerû fiú nem figyelne oda rád és csak azt nézné , hogy neki mi a jó!Ez a nõk nagy kincse nem szabasd akárkinek oda adni magad az elsõ legyen a legszebb amibe érzelem is van!Ha ez nincs meg kártehernek benned mint lelkileg mint testileg!
Félni nem kell tõle, majd eljön az alkalmas pillanat az alkalmas ember... De arra a kérdésre még mindig nem válaszoltál hány éves vagy.
Hogy mennyire fájdalmas?Hát mindenkinél más nekem pl nagyon fájt de nem véreztem!Volt barátnõm aki nem érzet semmi fájdalmat!Sok dologtól függ , hogy mennyi fáj mert hapl félsz és feszült vagy valamint nem vagy teljesen rajta témán nagyon tud fájni!Én se vagyok elég tapasztalt de nem kell annyira erõsen az szépen lassan át szakad!Egy idõ után "meg adja magát, ,
kíváncsi lennék hány éves a kedves kérdezõ...
ijen kerdes naponta 1000000 van!
A kérdező hozzászólása: Miután átszakad, tényleg kilóg a hüvelybõl? Ha igen, ezt hogy lehet eltüntetni, ha nõgyógyászhoz nem akarunk menni?:D
A kérdező hozzászólása: 16
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, nem magammak akarom átszakítani, csak érdekel... meg félek is ettõl az egésztõl.
Nekem baromira fájt az elsõ három alkalommal! De szeretõ párom karjaiban nem fogtam fel tragikusan a dolgot. Nehogy olyan pasi karjaiba szaladj bele, aki csak szexet akar.Egyébként meg tartsd meg a gyerekeid apjának, a férfiak rettentõ büszkék, ha õk lehetnek az elsõk, óriási élmény nekik egy nõt elõször birtokolni, a nõk nem érzékelik ennek a jelentõségét.

Hol van a g-pontom? A szűzhártya előtt, vagy után?

Legjobb válasz: A szûzhártyád a bejáratnál van, a g-pont meg azon túl.

A szûzhártyád a bejáratnál van, a g-pont meg azon túl.
Szerintem Kérdezd meg Anyukádat, vagy mamádat.
az f-pont után és a gy-pont elõtt
írd már be google-ba, az istenért!
A kérdező hozzászólása: elsõ: XD
Ott ahol a csiklód belsõ része hozzáér a hüvely falához
Ott, ahol izgatnálak ! :-)
BIOSZKÖNYVBEN!
http://lmgtfy.com/?q=sz%C5%B1zh%C3%A1rtya Parancsolj... bármelyiket ha elolvasod megtudod amit szeretnél... erre van az internet...
És ha fiú a kérdezõ? A szõrös segglyukát látja.
Gugogolj a tükör fölé!
Pontosan az agyadban, mivel neked ez még nem szakadt át, ezért tudsz ekkora marhaságot kérdezni. Hogy hogy néz ki? Vágd fel a fejed egy baltával és megtudod :) )
spárga a fénymásolón és nyomd a gombot! :)
A szûzhártya a nõi szeméremrésben a hüvelybemenetben elhelyezkedõ, rugalmas rostokban gazdag, bõven erezett, kötõszövetekbõl álló lemez.Nyílásán keresztül távozik a hüvely váladék és a menstruációs vér.Az alakja lehet kerek, félhold alakú, lóhere, vagy teljesen szabálytalan.Az elsõ közösüléskor a nyílásának széleitõl szétrepedezik - fájdalom és vérzés kíséretében - és heggel gyógyul. Az információt megtalálod bármelyik Egészségügyi abc könyvben .

Hol van a szuzhartya?

sok kerdesben olvastam hogy pontosan a huvellybemenetnel talalhato .... ma pedig a Biotanarnom azt mondta h egesz benn 10-15 cm-re

Legjobb válasz: Sz betü, egyébként én az a válszra tippelek, az én régi biosztanáomis kamuzott össze vissza 10bol 2 jó ha igaz volt

Sz betü, egyébként én az a válszra tippelek, az én régi biosztanáomis kamuzott össze vissza 10bol 2 jó ha igaz volt
utolsó hülyevagy hány nõét láttad???? nem mindenkié ugyanott van nem mindenkié ugyanolyan!!!! ne mondj hülyeséget
Hát ......az agyamat eldobom rajtatok.Mi az a "1, 2 3, cm???? A szûzhártsa a hüvelybemenetnél van.ha csaj vagy nézd meg tükörrel (maradványai szülés után is megvannak), ha pasi vagy nézd meg a csajodét.
egy 20 centis pénisz hogy megy be?? konkrétan? :) sehogy. jó ha 15-16 cm bemegy belõle, nézz meg bármilyen pornófilmet ahol srác ilyen szerszámmal rendelkezik, kb jó ha félig bedugja csajnak, mert utána már fájdalmat okoz mivel a méhszájat nyomja... egyébként a szûzhártya a hüvelybemenettõl 1-2cm-rel befelé található..
a hüvely úgy ahogy a pénisz is kisebb nagyobb mértékben izgalom hatására képes széltében hosszában változni változni(nem mindenknek van 20 centis farka)... szerinted hogy fér ki egy gyerkõc azon a kis résen???? neked még nagyon sokat kell tanulnod de én még mindíg azt mondom itt kérdezd meg mint élesben teszteld magad... hülye kérdésem van hozzád... mér nem mered megkérdezni a szüleidet ilyen témában???? vagy csak én kaptam ilyen nevelést hogy merjek anyámhoz apámhoz fordulni ilyen kérdéselkkel?????
vagy te nem figyeltél órán vagy a biosz tanárod úgy vette a tanári papírjait...1-3cm amúgy...amúgy a tanár férfi vagy nõ de ...végülis mindegy mer nagy baromság amit mondott
A kérdező hozzászólása: es ha a huvely 10 cm hosszu akkor egy 15-20 cm-s penisz h megy be ? /:) ... :) )))
az elõzõnek igaza van. basszus a hüvely csak 10 centi hosszú, akkor hol lenne a szûzhártya a méhszájon?? :D
hüvelybemenetnél 1-2-3 centire. nem akarom ledegradálni a biosz tanárokat, de az enyém is ezt a 10-15 centit fújta.
hogy ha a hártya 1-2-3 centire van akkor a kábé 4 centis o.b. h h nem szakítja át vagy ezért nem ajánlják a szûzeknek ?
A kérdező hozzászólása: 17:07 es nek uzenem hogy odafigyeltem oran es tenyleg azt mondta...majd szunetben az egesz osztaly engem szivatott mert ugy tudtam hogy a szuzhartya a huveltbemenetnel van 17:13-asnak meg.. a hüvely úgy ahogy a pénisz is kisebb nagyobb mértékben izgalom hatására képes széltében hosszában változni változni(nem mindenknek van 20 centis farka)... szerinted hogy fér ki egy gyerkõc azon a kis résen???? koszi szepen de enis tudtam ...az elozo hozzaszolast azert irtam mert az 1ik valaszolo altalanositva irta h a , , huvely 10 cm'' ... es smileykbol kovetkeztetni lehet arra h rohogve mondtam es csodalkozva mert n teljesen igaz amit irt ... de nem mindenki hasznalt yahoo mesengert es nem ismeri fel a smileykat ... ez van sry..
A szûzhártya a hüvelybemenetnél van. Mindenkinél! Nincs olyan, hogy valakinek benn van 10 cm-re! Nézd meg ezt a képet: http://www.onlyforyou.gportal.hu/portal/onlyforyou/image/gal.. A hüvely pedig nemi izgalom hatására tágul, nem csak kerületileg, vagyis széltében, hanem hosszúságra is (mélységben). Így megy be egy nagyobb pénisz is. Ha a nõ nincs eléggé felizgatva, elõfordulhat, hogy fájdalmat érez e közösüléskor "belül", mert nyomja a méhszájat a pénisz vége. 21(L)
nos nem tök mindegy milyen mélyen van amúgy minden embernek más mélységben mivel minden ember más és más .A hüvely hossza kb 10-14 cm hosszú és ahüvely és a méhszáj között van egy kis rés zahova még feltud nyúlni a pénisz ahol a nõk nagyon szeretik ha csak 14 cm lenne ne is élveznéd nagyon.a kérdésedre a válasz kb úgy 4-5 cm mélységben.

Hol van a szűzhártya?

Legjobb válasz: A külsõ húgycsõnyílás alatt a vestibulumban található a hüvelybemenet. A hüvelybemenetben egy körkörös, jelentéktelen, ismeretlen funkciójú hártya található, melyet a görög mitológiában szereplõ mennyegzõisten, Hümenaiosz után neveztek el. Ez a szûzhártya.

A külsõ húgycsõnyílás alatt a vestibulumban található a hüvelybemenet. A hüvelybemenetben egy körkörös, jelentéktelen, ismeretlen funkciójú hártya található, melyet a görög mitológiában szereplõ mennyegzõisten, Hümenaiosz után neveztek el. Ez a szûzhártya.
Ahol van a hüvelyed, az nincs teljesen összenõve, van egy kis nyílás rajta, ahol mikor menstruálsz tisztulni tudsz. Ne hártyaként képzeld el, hanem 2 bõrlebeny, ami nincs tökéletesen összenõve, na ez szakad majd, vagy jobb esetben akár tágulhat is, az elsõ közösülésnél.
Ez egy nagyon is jó kérdés volt és "2008-12-03 14:14"-nek adok igazat;)
A szüzesség nem attól függ, hogy a szûzhártyád meg van-e még. A szüzességedet akkor veszíted el, mikor voltál már pasival együtt úgy... Nyalásnál 99%, hogy nem szakad ki.(:
a hüvelyedben belül.ahol megy be (majd) a "fiu".megy megy aztán ott van:D, átszakítja...stb a vaginádban
igyál 20cent ginát egy discoban és másnapra már sehol se lesz
kinek van 7 centis nyelve? xd
Pls, segítsetek, mert... mind1. arra lennék kíváncsi, hogyha valakit kinyalnak, akkor úgy kiszakad-e a szûzhártya, tehát a lány szûz marad-e még?
2008 as év leghûlyébb kérdése.Nem lehet valaki ennyire sötét.
Az orrodban...
érezd*
Az az orrodban van és arra szolgál hogy azzal érzed a külömbözõ illatokat...
az agyad helyett xD
Aktus után a fitymán!
A Holdon...

Hol helyezkedik el a szűzhártya? És a tampont azon a lyukon ami rajta van azon keresztül dugják?

11 éves vagyok és lehet h buta kérdés akk javítsatok ki.De csak úgy érdekel a dolog.:D

Legjobb válasz: Fogod és benyomod majd a nunindba... És 11 évesen menj anyu szoknyájához és ne ilyen oldalakat olvasgass...

Fogod és benyomod majd a nunindba... És 11 évesen menj anyu szoknyájához és ne ilyen oldalakat olvasgass...
Kedves Kérdezõ! Kapsz egy normális választ is. Elõször is azt kell tisztázni, hogy hol van a hüvely. Ezt legkönnyebben úgy tudod megkeresni, ha leülsz bugyi nélkül egy tükör elé, széthúzod a puncid. Ott látsz 2 lyukat. Felül van a húgycsõ, alatta a hüvely. A hüvely bemenetnél van a szûzhártya. De azon minden lánynak máshogy van a nyílás.http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9095738
11 évesen még ne használj tampont:| Ráér még jó pár év múlva. Illetve legalább éjszakára betétet használj, mert nyilván nem fogsz felkelni 3-4 óránként, hogy cserélj. Egyébként meg ha arra elég nagynak hiszed magad, hogy tampont használj, akkor inkább kérdezd meg google-t.
Az a k*urva. Az én Iq szintemmel. 11évesen talán még csak a 6 járhatsz. Annyit tanultál még csak meg, hogy mennyi 2*2. Tényleg jobb lenne már alukálni. A tv maci már régen köpött.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok ideges.csak az én 0 IQ szintemmel kimondtam amit gonolok.
A kérdező hozzászólása: xD jolvan én megkaptam a válaszomat.és uj infoval is okosabb lettem.
ideges a kislány...
Na, ha ezek után valaki fog neked válaszolni, akkor jó hülye a válaszoló. Inkább menjél már aludni.
A kérdező hozzászólása: metszeni:O? akk már mér nem metszi át teljesen?
A kérdező hozzászólása: jaj haggyálmár mert te 11 évesen anyucinak nyaltad a seggét?! jolvan nem is érdekel... és talán azért nem keresme ki google-ba mert itt egyszerûbb??
Máson nem lehet a tampont felhelyezni.Van olyan eset ahol annyira kicsi a nyílás hogy probléma adódik belõle különösen a menstruáció megjelenésekor akadályozva van a tisztulás.Elõfordul hogy ovosnak metszeni kell a nyíláson.
A szûzhártya a hüvelybemenetnél van, majdnem kint, és egy vagy több lyuk van rajta. Nincs két egyforma szûzhártya. Ezen a lyukon tolják fel a tampont. Amúgy van neted, miért nem guglizod ki? Rengeteg infó van róla, még képek is.
A kérdező hozzászólása: jajj nem még nem jött meg meg semmi csak érdekelt és köszönöm a választ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!