Találatok a következő kifejezésre: Hol van strand, (64 db)

Újpesten hol van strand? Elszeretném vinni a gyerekeimet úszni de nincs kocsi és nem szeretnék messze utazni velük mert a kisebbik 8 hónapos csak.

Legjobb válasz: Ujpesten mar nincs strand ... regebben volt a kulso Vaci uton, a Tungsram strand, de mar evek ota zarva van. Ott lenne az ujpesti uszoda, de mar az sem uzemel. Jelenleg a legkozelebbi helyek ujpest kornyeken: BVSC palya - Szonyi ut (M3-as kivezeto, a Mexikoi uttal szemben) es kaposztasmegyeren ott van az Aquawold Budapest.

Ujpesten mar nincs strand ... regebben volt a kulso Vaci uton, a Tungsram strand, de mar evek ota zarva van. Ott lenne az ujpesti uszoda, de mar az sem uzemel. Jelenleg a legkozelebbi helyek ujpest kornyeken: BVSC palya - Szonyi ut (M3-as kivezeto, a Mexikoi uttal szemben) es kaposztasmegyeren ott van az Aquawold Budapest.
Gyertek át a 204-es busszal Békásmegyerre, ott egy megálló a HÉV-vel a Csillaghegyi Strand (nincs messze). Szép környezetben van és nem drága, mint az a mûfényes gagyi Aquaworld.
Vagy a 204-es végállomásától át a békásmegyeri aluljárón, a túlsó oldalon van a 160-as busz, azzal néhány megálló a strand. A bejáratnál van a megállója.

Balatonnál hol vannak a lellei Napfény strandhoz hasonló helyek, tehát kisgyerekeknek ideális stranddal? Balatonhoz tervezzük a nyaralást augusztusra, Lelle jó is lenne, csak gondolom, milyen tömeg lesz.

Legjobb válasz: Mi Balatonszárszóra járunk a vonat a strand elõttáll meg, viszont szállások nem tudom milyenek vannak (de biztos vannak) mert mi rokonoknál szoktunk aludni. Kajáldák is vannak a környéken igaz nem túl sok. Viszont viszonylag kevesebben szoktak lenni, jó a víz, tiszta a part, ingyenes a strand, van egy kis gyerek pancsi rész a Balaton elején, vannak programok és koncertek esténként. (gyerek koncertek)

Mi Balatonszárszóra járunk a vonat a strand elõttáll meg, viszont szállások nem tudom milyenek vannak (de biztos vannak) mert mi rokonoknál szoktunk aludni. Kajáldák is vannak a környéken igaz nem túl sok. Viszont viszonylag kevesebben szoktak lenni, jó a víz, tiszta a part, ingyenes a strand, van egy kis gyerek pancsi rész a Balaton elején, vannak programok és koncertek esténként. (gyerek koncertek)
mindenhol tömeg lesz ha jó az idõ

Hol van Dalmátiában nudista strand?

Legjobb válasz: Vodicén biztosan van, gyönyörû hely, de a nudista strand kissé félreesõ helyen van, de legalább nyugis. Pár évvel ezelõtt jártam ott, biztosan nem fogsz benne csalódni, habár Vodice luxus helynek számit, igy meglehetõsen drága. Viszont közelében van Tribunj (kicsi falu), fõleg olaszok látogatják, van kempingje, és be lehet gyalogolni is Vodicére. A nudista strand pedig a kettõ között helyezkedik el, kb féluton. Remélem segitettem.

Vodicén biztosan van, gyönyörû hely, de a nudista strand kissé félreesõ helyen van, de legalább nyugis. Pár évvel ezelõtt jártam ott, biztosan nem fogsz benne csalódni, habár Vodice luxus helynek számit, igy meglehetõsen drága. Viszont közelében van Tribunj (kicsi falu), fõleg olaszok látogatják, van kempingje, és be lehet gyalogolni is Vodicére. A nudista strand pedig a kettõ között helyezkedik el, kb féluton. Remélem segitettem.
Õrület, ez már a második ilyesmi kérdés ma, hogy a melegben többen is megbuggyannak, ez hihetetlen. Vagy eleve alapból is szeretsz disznólkodni ? Mi a jó a magamutogatásban?
A kérdező hozzászólása: próbáld ki egyszer, hogy milyen érzés meztelenûl úszni, napozni és utána ítélkedj.
A kérdező hozzászólása: gondolom, te fürdõkádban is búvárruhában vagy???
A kérdező hozzászólása: köszi. sajna késõn kaptuk a választ, már vissza jöttünk. de köszi :)

Bicskén, Biatorbágyon vagy a környéken van strand? Hol?

Ha van, hol pontosan? Lehetőleg nem Pesten, hanem még előtte. Az említett városokban, vagy a környező városokban.

Legjobb válasz: A legközelebbi strand Budapesten vagy Tatabányán van. A Tatabányai azért jobb mert nem kell annyit bumlizni. Pár éve újították fel, csúcsszuper van csúszda meg minden. Budapesten ami jó strand az az Aquaworld, de nagyon drága, és sokat kell Pesten belül bumlizni. Ami még úgy elmegy az a Palatinus, de oda csak tömegközlekedéssel lehet bemenni, mivel a Margit szigeten van.

A legközelebbi strand Budapesten vagy Tatabányán van. A Tatabányai azért jobb mert nem kell annyit bumlizni. Pár éve újították fel, csúcsszuper van csúszda meg minden. Budapesten ami jó strand az az Aquaworld, de nagyon drága, és sokat kell Pesten belül bumlizni. Ami még úgy elmegy az a Palatinus, de oda csak tömegközlekedéssel lehet bemenni, mivel a Margit szigeten van.
A kérdező hozzászólása: Köszi. De Tatabánya és Budapest között tényleg nincs semmi? :O
Kajak nincs sajnos :/
A kérdező hozzászólása: A MArgit-szigetre be is lehet gyalogolni egyébként a hídon. Legalábbis nemrég még be lehetett.
Persze, be lehet gyalogolni, csak nem hiszem hogy megéri. 1: Hol teszed le a kocsit? Biztos nem a szigeti bejárónál, nincs a közelben parkoló. 2: Cuccokkal együtt gyalogolni 30 percet, nem hinném hogy a leg kellemesebb. És ha csak fél órát gyalogolsz mázlid van, mert jó helyen kaptál parkolót. Mi általában akkor már inkább letesszük az autót a West Endnél és onnan a 26os busszal bemegyünk. Vagy már vonattal indulunk neki...
A kérdező hozzászólása: Nincs is autóm, az a lusta embereknek való. :D De gyalog szerintem elég jól megközelthetõ a Margit-sziget akár a Déli, akár a Nyugati PU-ról. De csak arra voltam még kíváncsi, a Margit-hídon (na most ez is kötõjellel van? de csodás ez a magyar nyelv :P ) még mindig át lehet-e menni gyalog, szerencsére igen. Köszönöm a sok válaszod!
Bicskén van úszoda, bár nem strand.
Mi a battai strandra és a dorogira jártunk régen.

Velencei tónál hol van nudista strand? Van oda korhatár, hogy pl 18 alatt nem lehet bemenni? 16l

Legjobb válasz: hogy strand hol van azt nem tudom,de legjibb tudomásom szerint az ilyen jellegû fûrdõzés nem korhatáros,mivel nem szexuális tsrtalmú,hanem életmód,i nem esik korlátozás alá!

hogy strand hol van azt nem tudom, de legjibb tudomásom szerint az ilyen jellegû fûrdõzés nem korhatáros, mivel nem szexuális tsrtalmú, hanem életmód, i nem esik korlátozás alá!
Mivel szabad strand, szerinted?:D Miért ne lehetne?
ma 20:14 Bárhová is mész én is oda akarok menni. :D Egy 16 éves meztelen tini.... Még leírni is szép. :D Mellesleg tök komolyan mondom hogy a fehér fürdõruha nyomok iszonyatosan szexisek!!!
Ajjjajjajjj.
Én öt éve voltam elõször nudizni, és akkor én is féltem, hogy fel fog állni. De nem állt fel - pedig egészséges férfi vagyok. Bizonyára azért, mert olyanok is vannak ott, akikre soha nem állna fel: férfiak, öreg nénik... Nem mondom, hogy a jó nõket nem nézem meg (mert hiszen egészséges férfi vagyok), de már nem vagyok fiúcska, hogy a látványtól felálljon... 37/F
tegnap 15:13 A nudista strand a nudistáknak tök normális. Nekik ugyanis csak egy szabad érzés. Ellenben nekünk ruhaszeretõ embereknek csak annyit mond hogy fedetlen cicik és puncik látványfürdõje. Szóval nekem semmi szabadság asszociáció nem jut az eszembe ellenben a meztelen nõi testek víziójával. Szerintem ezt nem tudnám kinõni. Én ilyen vagyok. Õk meg tök mások ebbõl a szempontból. Nekem ott tuti hogy állna a farkam és egész nap a meztelen csajokat nézném.
Gárdonyban van, de a honlapjuk szerint idén nem mûködik... A Balatonnál Berényben van ilyen, én már többször voltam, és még idén készülök újra. Ha érdekel, mesélek róla, írj privát üzit! Gábor
A kérdező hozzászólása: utolsó: ha ezt nekem írtad, nem azt akartam mondani hogy normális. de mégis jobb meg egészségesebb szerintem mint a szoli. és én nem akarok senkit megtéríteni hogy inkább a nudit válasszák, azt csinálod amit akarsz
Na, azt azért ne magyarázd be, hogy a nudista strand a normális!
A kérdező hozzászólása: A szolárium nem jó, egészségtelen, és ha ott a Nap is minek az?? (szoliba amugy is leginkább ribik és rajok járnak..-.-)
akkor menj szoláriumba -.-
A kérdező hozzászólása: hát lehet hogy kell valahol belépõt fizetni, nem vagyok eben tájékozott:D csak ki akarom próbálni, habár kicsit tartok az öreg néniktõl meg bácsiktól... de biztos jó :) és nem akarok ugy lebarnulni, hogy fehér részem is marad ;)
Miért akarsz nudista strandra menni?
A vasútállomás mellett a "félszigeten" van egy nudista szabadstrand. Ingyenes, de tulajdonképpen nincs infrastruktúra a vizen kívül, az viszont mély. Amúgy más helyeken sincsen korhatár, én 30-án megyek berénybe 3 napra. Te mikor ?

Hargita megyében, Farkaslaka környékén hol van olyan strand vagy fürdő amit ajánlanátok?

Legjobb válasz: A leghíresebb a kb. 25 km-re fekvõ világhírû Szováta, a 20 km-re található Parajd-i strand és a 10 km-re fekvõ megyeszékhely, Székelyudvarhely, ahol 3 drb. városi strand is van.

A leghíresebb a kb. 25 km-re fekvõ világhírû Szováta, a 20 km-re található Parajd-i strand és a 10 km-re fekvõ megyeszékhely, Székelyudvarhely, ahol 3 drb. városi strand is van.

Hol van vidéki strand, viszonylag közel a vonatállomáshoz? Akárhol, nem túl messze a fővárostól.

(Vonatállomástól 10-20perc gyaloglási id?n belül. Budapestr?l mennék,úgyhogy azért ne az ország másik végében legyen.) El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Velencei tó. maga velence városban szálsz le akkor kb 2 perc gyalog a nagy szabad strand.(ne velencefürdön. velencén szállj le) aztán agárd gárdonyban is van szabad strand de nem tudom mennyire az állomástol.

Velencei tó. maga velence városban szálsz le akkor kb 2 perc gyalog a nagy szabad strand.(ne velencefürdön. velencén szállj le) aztán agárd gárdonyban is van szabad strand de nem tudom mennyire az állomástol.
Pedig Velencefürdõ jobb :) Ott nincsenek annyian! Ott is van büfé meg minden, csak nem olyan zsúfolt, mint a nivea-strandos része. Onnan is kb 2 perc a tó.
Mi jópár éve Gárdonyban szálltunk le, a tó kb 5 percre volt.
Ha melegvizes strandra gondoltal menjetek Nagykatára. (3 eve voltam utoljara elég jo strand)1 óra a Keletibol es kb 5-10 perc séta még a vasuttol. A masik jo hely Tápioszentmárton (olcsobb) de ott csak kocsival voltam ergo nem tudom hol van a vasut a standhoz képest. Es ha ez nem jonne be: http://www.freeweb.hu/spaqua/pest/index.htm itt van jó pár Pest megyei strand/termal összegyüjtve és néhol belépõ is feltuntetve. Az utvonalterv.hu-n keresztul meg tudod nezni a strand utcajahoz kepest hova esik a vasut.

Nagyon gyermekbarát fürdöt, strandot keresek, hol van ilyen?

Legjobb válasz: a Balatonon északi partján a tobruki strand, az kifejezetten baba-mama strand, így is hirdetik, ha arra jártok érdemes megnézni.

a Balatonon északi partján a tobruki strand, az kifejezetten baba-mama strand, így is hirdetik, ha arra jártok érdemes megnézni.
Melyik balatoni városnál van ez?
Nem tudok sajnos válaszolni, de engem is érdekelnek a válaszok, szeretném könnyen megtalálni a kérdést. Off: Balatonfûzfõnél van a tobruki strand.

Kutyabarát strand Mo-n hol van?

Esetleg külföld is érdekel. Olyan kéne, ahol a kutyát is be tudom vinni és ami nem lepusztult, és ahol emberek is fürdenek.

Legjobb válasz: Tavirózsa kemping. Délegyházán van. A víz tiszta sokan is vannak. Igaz, csak egy büfé szerûség van.. dehát örüljünk hogy egyáltalán van ilyen strand ^^

Tavirózsa kemping. Délegyházán van. A víz tiszta sokan is vannak. Igaz, csak egy büfé szerûség van.. dehát örüljünk hogy egyáltalán van ilyen strand ^^
Hol lehet - ill. hol nem tilos - kutyát fürdetni Magyarországon? Figyelem, ha a kutya nehezebben úszik, vagy nem bírja a hullámokat, javasoljuk az IDC multifunkcionális kutyamellény használatát: http://hu.original-k9.de/specialis-kutyahamok/3in1-melleny.h.. És egy jól bevált strandpoén kutyamódra: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=426455990786816&set=.. 1. Tihanyi Belsõ-tó: http://www.tihanyibelsoto.hu/ 2. Kis-Balaton: http://www.vadaszfogado.gportal.hu/gindex.php?pg=869331&nid=.. 3. Velencei tó: http://www.drotszamarpark.hu/ 4. Szeged: http://www.kutyastrand.hu/ 5. Délegyházi tavak: http://www.tavirozsakemping.hu/ - csak akkor fürödhet ott a kutya, ha a kempingben száll meg a gazdi. 6. Tatai Öreg-tó 7. Fehérvárcsurgói víztározó 8. Orfû, szabadstrand a Pécsi-tó partján, a Szomjas Vándor nevû büfé mellett. 9. Velencei-tónál, Gárdony: kutyáknak kijelölt hely a szabadstrand melletti részen 10. Kõvágóörs: Kutyaparadicsom 11. Csopak, a fizetõs strand keleti vége, a nádas és a strand között. 12. Dorog, Palatinus-tó: vitatott. A szabadstrand után a búvárbázisnál talán lehet kutyával fürdeni, mások szerint azonban 2013-tól már magántulajdon a tó túlnyomó része. 13. Fonyódon a vízi rendõrség mögötti partszakaszon és Alsóbélatelepen a volt bányász üdülõ elõtti szakaszon lehet kutyát fürdetni. 14. Kisoroszi félsziget 15. Balatonfûzfõ, ligetes partszakasz a szabadstrandtól észak felé. 16. A Sión Siófoknál a duzzasztógát alatt és fölött is tud a kutya fürdeni 17. A Kopaszi-gát kutyafuttatós részén elõnyt élveznek a kutyák a horgászokkal szemben 18. Dunakeszin a révnél: 1, 5-2 km-es partszakasz, ahová sok kutyus jár fürdeni 19. Tiszakécske, Holt-Tisza II-es és III-as szakaszán nem tiltják az ebek fürdetését, bár mindkét víz horgászvíz. 20. Garancsi-tó 21. Balatonaligán a Club Aliga területére be lehet menni kutyával. Természetesen a strand területén nem lehet kutyát fürdetni, de lejjebb a Kádár villánál van egy kis "szigetecske" fahíddal, ahol besétálós a víz. Hivatalosan nincs is kitáblázva, de az õrök megengedik a kutyás fürdést. http://www.panoramio.com/photo/45073000?source=wapi&referrer.. 22. Zalaegerszeg, Gébárti-tó 23. Paloznakon az Európa kemping kutyabarát. Hivatalosan a strandra nem lehet menni kutyával, de attól kicsit eltávolodva nincs tiltás egyelõre. 24. Szarvason és Békésszentandráson a Holt-Körös mentén nincs tiltás. 25. Balatonlelle, a kikötõ és a napfény strand között. Szintén Lelle, de a túlsó vége: Boglár elõtt, vagy inkább a táblával egy vonalban van egy kb. 20 m-es strandszakasz, ahol már lehet fürdeni, de sem a "strand", sem a "kutyával tilos" tábla nincs még kirakva. 26. Szanazugban a parton van egy rész, amit a kutyások használnak strandolásra teljes békében és nyugalomban, a normál strandtól pár méterre. 27. Borsod megye, Hejõkeresztúr. 28. Észak-Kelet Magyarország: szinte sehová nem lehet hivatalosan kutyát vinni. A kevesek egyike a Rakacai tározó, ahol a szabad strandon nincs tiltó tábla. A másik hely Markazon a Visontai Erõmû hûtõtava, ahol szintén "nem tilos" kutyát fürdetni. Ez a vidék tele van kisebb-nagyobb bánya-, illetve mesterséges tavakkal, a környékbeliek kénytelenek ott hûsölni. 29. Békés megye, Orosháza: Kristály nevû volt bányató - kijelölt kutyafuttató és fürdetõhely. Csak rengeteg a kullancs sajnos... 30. Balatonvilágos, Dalma panzió: elõre egyeztetve lehet menni kutyussal, közvetlen vízpart, fürödhet a kutyus is. 31. Sopron, Fehér-úti-tó (a tapasztalatok különbözõek, akadt, akit nem engedtek oda kutyával) 32. Szentendrei-sziget északi részén többfelé (Kisoroszi) 33. Gyékényesi kastélyszálló: homokos-sóderes part tartozik a szállóhoz, ahol lehet együtt fürdeni kutyákkal 34. Balatonszéplak nyugati vége - befolyó, tõzeges, de tiszta csatornák a J. Attila utcában és a Folyó utcában 35. Balatonfenyves - a fõút Balatonnal ellentétes oldalán a helység utolsó házai mögött tõzeges, lápos vidék van, melyet csatornák hálóznak be. Ezek tiszták, és kutyák számára jó fürdõhelyek. Horgászatra is alkalmasak. 36. A Séd patak vize Veszprémben nyáron is hûvös és tiszta. Ideális fürdõhely kutyának a Balatontól félórányira. Vízmélység 30-60 cm. 37. Veresegyház - kutyauszoda: http://www.kutyauszi.hu/
délegyházán már nem csak akkor fürödhet a kutya. Lett külön kutya belépõ 500ftért/kutya
Bocs...garanciát nem vállalok. A Juliuséktól loptam.
Nem kötekedni akartam :D csak javításnak gondoltam :)
ma 11:07 nem is vettem kötekedésnek.:) ) Hiszen a hamis infónál jobb a friss, használható.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!