Találatok a következő kifejezésre: Hol van pontos (267 db)

Hol van pontosan a bolt? Szeretnék elmenni az AVON-boltba, úgy kaptam az inf.-t, hogy az Árpád hídnál, illetve a Mamutban is van, de pontosan hol? A híd környéke is nagy, a Mamut is.

Legjobb válasz: Az árpád hídnál ha megtróval mész akkor fel az aluljáróból és ott ahol a buszállomás van,nah mellette egy szép nagy pület.Ha vilivel akkor le az alulba majd fel és ugyanott:)

Az árpád hídnál ha megtróval mész akkor fel az aluljáróból és ott ahol a buszállomás van, nah mellette egy szép nagy pület.Ha vilivel akkor le az alulba majd fel és ugyanott:)
Van a Blahán a Skálában is.

576kbyte Miskolc Plázában hol van pontosan?

Földszinten vagy felette? És melyik üzlet között/mellett/el?tt? xD Csak mert nem akarok ott bolyongani hogy hol van

Legjobb válasz: Földszint és hátul. Nem tudom pontosan milyen üzlet van mellette de a Brigitte Bijou után van és egy ilyen piros falú "szoba" mellett.

Földszint és hátul. Nem tudom pontosan milyen üzlet van mellette de a Brigitte Bijou után van és egy ilyen piros falú "szoba" mellett.
A kérdező hozzászólása: kösz
A kérdező hozzászólása: Köszi :P A menetrend oké, azt én is megtaláltam volna. De a tárképen nem találom a templomot ... ha te ügyes vagy, kérlek linkeld be koordinátákkal.
784-787 jelzésû járattal kell menned a Mányi útig.Onnan szintben kevésbbé megerõltetõ a séta.
És még: A menetidõ ~35 perc, a jegy(teljes áron) 470 Ft.Hazafelé pedig talán érdemes lesétálni a Szt. István térre, mert onnan 30 percenként van busz (szintén 78x), míg a Mányi úttól a legjobb esetben óránként 2.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :)


Hol tudom meg nézni hogy hol van pontosan a repülö?

WIZZAIR

Legjobb válasz: például itt: http://radar.piopawlu.net/

A kérdező hozzászólása: Hogyan kell ki tölten a regisztráciot
Ercsiben volt cukorgyár, de már vagy 15 éve bezárták.
tudtommal martonvasaron husuzem nyilt 1-2 eve

Békésen hol van pontosan a Denevér? Utca, házszám jól jönne.

Legjobb válasz: A Malomasszonykert utca és a Róna utca között van egy név nélküli utca. Na ennek és a Malomasszonykert utca keresztezõdésénél van a sarkon a Denevér. Ennél jobban ezt nem lehet elmagyarázni.

A Malomasszonykert utca és a Róna utca között van egy név nélküli utca. Na ennek és a Malomasszonykert utca keresztezõdésénél van a sarkon a Denevér. Ennél jobban ezt nem lehet elmagyarázni.
Nem Békéscsaba, hanem Békés. És egy szórakozóhely, illetve, A Szórakozóhely.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :)
Most már kíváncsivá tettetek. Mi az a Denevér? Békéscsaba névtelen igazságosztója?:D

Hol van pontosan a forgóm?

Legjobb válasz: mindenkinek máshol van, van akinek nincs is. amúgy nem tudom hogy értetted a kérdésedet, de a fejen található.

mindenkinek máshol van, van akinek nincs is. amúgy nem tudom hogy értetted a kérdésedet, de a fejen található.

17. kerültei okmányiroda hol van pontosan?

Tudom, hogy Pesti út 163 a címe. Ami ott van a Budapest bank mellett? Illetve a másik, hogy pénteken 8-12-ig van nyitva. Ha nem foglaltam időpontot, de odamegyek 7:15-30 fele, akkor sorra fogok kerülni délig :/?? Előre is nagyon köszönöm

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem, hogy személyit megyek csináltatni, nem tudom van-e jelentõsége :)

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem, hogy személyit megyek csináltatni, nem tudom van-e jelentõsége :)
Szia, a Városháza mellett van, igen, ott van a BB is. De miért nem mész a Kucorgó téri kihelyezett irodába? Ott kevesebben vannak és nagyon kedvesek a nénik. A Kucorgó téri kihelyezett okmányiroda ügyfélfogadási rendje: Cím: 1171 Budapest, Kucorgó tér 9. pavilon Telefon: +36 1 257-5054 Hétfõ: 08:00-12:30 13:00-18:00 Kedd: 08:00-12:30 13:00-16:00 Szerda: 08:00-12:30 13:00-16:00 Csütörtök: 08:00-12:30 Péntek: 08:00-12:00 A kihelyezett Okmányirodán a polgárok az alábbi ügyeket intézhetik: személyi okmányok (személyazonosító igazolvány, útlevél, vezetõi engedély, mozgásában korlátozott személy parkolási igazolványa, lakcímváltozással nem járó lakcímigazolvány) kiadása, cseréje, valamint ügyfélkapu regisztráció.

Hol van pontosan a zalaegerszegi autóbuszmegálló?

ahonnét a távolsági buszok indulnak. Pontos címet kérnék mert ahány honlap annyi címet ír.

Legjobb válasz: GPS koordináta:É.SZ:46,84505, K.H:16,8489. Balatoni út mellett van, Balatoni út és Stadion út keresztezõdésénél

GPS koordináta:É.SZ:46, 84505, K.H:16, 8489. Balatoni út mellett van, Balatoni út és Stadion út keresztezõdésénél
8900 Zalaegerszeg, Balatoni út 1.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!