Találatok a következő kifejezésre: Hol van olyan jó (141 db)

Hol van olyan jó nőgyógyász Budapesten, aki végez ultrahangot és hormonvizsgálatot, és nem fizetős?

Legjobb válasz: Szia. Én az Örsön voltam dr. Fekete Antalnál az SZTK-s rendelésen. Csinált Uh-ot, mert késett, megnézte van-e ciszta, minden rendben-e odabenn. Megkértem, hogy csináljon hormonvizsgálatot, úgyhogy visszahívott a mensim 3. napjára. Nagyon lelkiismeretes. Nem túl beszédes, vagy érzelgõs, de jó orvos.

Szia. Én az Örsön voltam dr. Fekete Antalnál az SZTK-s rendelésen. Csinált Uh-ot, mert késett, megnézte van-e ciszta, minden rendben-e odabenn. Megkértem, hogy csináljon hormonvizsgálatot, úgyhogy visszahívott a mensim 3. napjára. Nagyon lelkiismeretes. Nem túl beszédes, vagy érzelgõs, de jó orvos.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszt!

Hol van olyan jó honlap, ahol a kert és a biokert a téma?

Legjobb válasz: A startlapon egy egész oldalt találsz errõl a témáról: http://biokerteszet.lap.hu/

A startlapon egy egész oldalt találsz errõl a témáról: http://biokerteszet.lap.hu/
szia! nem tom hogy mennyire tudok segíteni, de talán az edenkert.hu e-mail címen meg tudod nézni!! sok sikert! üdv:n
Látogassatok meg biokertészeti menedékhelyemen: http://kedvescimbora.extra.hu Mindenkit szívesen várok.

Hol van olyan hely, ahol viszonylag olcsó a bértartás, és jó a minőség?

Bunkó válaszokat nem szeretnék, pl: Ha ilyen helyet keresel akkor ne tarts lovat meg ilyeneket. Nem erre vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy hol van olyan hely. Köszönöm: Carolina11

Legjobb válasz: És hol laksz? Mert ha mondjuk Sopron mellett, akkor nem kéne, hogy Debrecen környéki lovardákat ajánljon neked valaki. Ajánlom, hogy nézz körbe a lakóhelyed környékén, milyen lovardák vannak és válassz azok közül. Ha van lovad vagy lovagolsz, akkor ismerned kéne az összes környezõ lovardát. Legalábbis én tudom milyen lovardák vannak itt a környéken, ismerem mindegyiknek a tulajdonosát, azokat akik oda járnak. Hiszen a lovasok összetartóak (jobb esetben...), nálunk legalábbis sûrûn megfordulnak egymásnál a lovardatulajdonosok és a lovasok is. Meg hát nyilván így nem fog tudni neked senki se lovardát ajánlani, gondolom nem akarsz te se napi szinten 20 km-nél többet utazni, mert nagyon nem lenne kifizetõdõ.

És hol laksz? Mert ha mondjuk Sopron mellett, akkor nem kéne, hogy Debrecen környéki lovardákat ajánljon neked valaki. Ajánlom, hogy nézz körbe a lakóhelyed környékén, milyen lovardák vannak és válassz azok közül. Ha van lovad vagy lovagolsz, akkor ismerned kéne az összes környezõ lovardát. Legalábbis én tudom milyen lovardák vannak itt a környéken, ismerem mindegyiknek a tulajdonosát, azokat akik oda járnak. Hiszen a lovasok összetartóak (jobb esetben...), nálunk legalábbis sûrûn megfordulnak egymásnál a lovardatulajdonosok és a lovasok is. Meg hát nyilván így nem fog tudni neked senki se lovardát ajánlani, gondolom nem akarsz te se napi szinten 20 km-nél többet utazni, mert nagyon nem lenne kifizetõdõ.
Appel Lovaskert Kistokaj. Az elsõ hónap kipróbálás céljából 15 ezer forint, onnantól kezdve pedig 25. a körmölés, és az állatorvos is kedvezményesen meg van. Nem egész nap a boxban állnak a lovak, hanem van egy nagy legelõ, napközben ott, éjszaka az istállóban. A legelõn folyamatos a felügyelet. Reggel-este abrak, éjszakára sok szénát kapnak. Jó hely, szeretem. Van lovasoktatás. Egy, ami a tulajdonos lányaié, van egy másik, egy oktató, aki a 2 lovát tartja ott, országosokra mennek, stb. Nála is lehet lovagolni. z árak az oktatásban eltérõek.
simon zolinál beálló, jó vicc :D és igényesnek meg nagyon igényes, a lovak darát, meg lisztet, meg kenyeret esznek, a széna pedig finom penészes. nem akarlak elkeseríteni, de miskolcon nincs igényes bértartás. pedig nagyon sok helyen jártam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, fõleg az utolsó válaszát.
Miskolcon a Csattos-hegyen vállalnak olcsón bértartást, közel van a városhoz, de nem ismerem õket személyesen, nem sokat tudok róluk. Állítólag ridegtartásban 25-ért vállalják a lovat - ez akár nagyon jó is lehet a lónak, feltéve, hogy van egy féltetõ, beálló, hogy ha akar, esõben, hóban fedelet találjon. Bár az is igaz, hogy az enyémek még nem volt olyan esõ vagy hideg, amikor be akartak volna jönni a legelõrõl. :-) Állásban ugyanott 30 ezerért tartanak - szerintem ennél jobb a rideg, bár ha az állásból is kirakják minden nap karámba, akkor az se rossz. Simon Zoltánt kell keresni. Szerintem menj ki és nézz szét náluk, meglátod, milyen benyomásod lesz a helyrõl.
A kérdező hozzászólása: Miskolcon lakom. Kb 20-27 ezer forintos bértartást szeretnék, és nem baj, ha nincs ugrópálya.
Második vagyok: mit jelent számodra az olcsó? Mennyi pénzbõl tudsz gazdálkodni a bértartást illetõen? Amúgy ez is országrészfüggõ, mert van, ahol az 50 ezer is olcsó, máshol a 35 is drága.
Írd meg, hol laksz, illetve hogy pontosan mik az igényeid és megpróbálok tippeket adni, eléggé sok lovardát ismerek az országban. Ami nekem jó bértartó hely, nem feltétlenül az neked is - tudnom kellene, mit vársz az adott helytõl, pl. elég-e a boxos tartás (ezen belül normál vagy angol boxot szeretnél), vagy kifejezetten karámoztatni is szeretnél, ha nem mégy ki a lóhoz, akarod-e, hogy mozgassák, esetleg lovagolják, megtakarítsák, stb. Vannak-e különleges igényeid az etetést illetõen? Milyen felszereltséggel legyen ellátva a lovarda? Legyen több pálya, ugrópálya, tereplehetõség, fedett lovarda? Nagyobb, inkább sporttal foglalkozó lovardát keresel, vagy egy kisebb, családias istállót, az se baj, ha nincs pl. ugrópálya? Legyen edzõ, oktató elérhetõ? Ha ezek alapján kicsit közelebbit mondasz a dolgokról, megpróbálok ötletet adni.
Sziasztok!Sajnos Appelékkkal nekem nincs jó tapasztalatom, de ettõl függetlenül hanem jönne be én is ajánlanék egyet: Miskolcon jól megközelíthetõ helyen, megfelelõ lovaglási feltételek mellett, lovak bértartását vállalom rideg tartásban!\\ Érd.:06/70/2039535


Hol van olyan olcsó babaruha bolt ahol, elég olcsó a ruhácska de elég jó?

Budapest 10 kerület el?nyt jelentene.

Legjobb válasz: Én a Háda Kft. turijába szoktam járni, az Üllõi úton van, a Nagyvárad térnél, viszonylag közel Kõbányához. Nagyon jó ruhácskák vannak, kifejezetten jó a minõségük, és sokféle van, 2500Ft/kg-s áron.

Én a Háda Kft. turijába szoktam járni, az Üllõi úton van, a Nagyvárad térnél, viszonylag közel Kõbányához. Nagyon jó ruhácskák vannak, kifejezetten jó a minõségük, és sokféle van, 2500Ft/kg-s áron.
A Keletinél is van egy nagyon király Háda, ott kifejezetten gyerekruhákat árulnak.És nem sokkal mellette, van még egy turi, ott felnõtt-és gyerekruhákat is árulnak.Szerintem ez sincs olyan messze tõled, mert a nagyváradtértõl a 24-es villamossal rövid idõ alatt megközelíthetõ.
Szia! Sztem teszvesz, zsibvásár sokkal olcsóbb még a postaköltséggel is.Én most hírdettem meg kinõtt, alig használt ruháinkat, ha érdekel írj privit.

Hol vannak olyan helyek, szórakozóhelyek Bp. -en ahol jó csajok vannak (14-17)?

Elakarunk menni most pénteken vhova de már annyi helyen voltunk mégse volt igazán jó:(

Legjobb válasz: Akkor komoly értékelési gondjaitok vannak, ráadásul éjszakánként mindenhol jó csajok vannak, legyen az péntek vagy szombat, de nyáron minden este... Plusz sejtem, nektek nem egy értelmes, csinos lány kell, hanem egy tetves rongy, ész nélkül. :) Igen, ilyenbõl van a legtöbb, úgyhogy hajrá, bármerre.

Akkor komoly értékelési gondjaitok vannak, ráadásul éjszakánként mindenhol jó csajok vannak, legyen az péntek vagy szombat, de nyáron minden este... Plusz sejtem, nektek nem egy értelmes, csinos lány kell, hanem egy tetves rongy, ész nélkül. :) Igen, ilyenbõl van a legtöbb, úgyhogy hajrá, bármerre.
dock, studio, akva, 5kert... google mapsen nézzetek még helyeket :D
... jaja, hajógyárin tényleg jó csajok vannak, de pont olyan kategória 95%-a, mint amit fent említettem. Aztán arra vigyázz, hogy a hajógyárin belül ne álljon kés a hátadba - hátatokba (ez sem segít, ha többen vagytok) egy például rossz nézés miatt. Hidd el, megteszik, és kevésbé fogja õket érdekelni, mint akár a rendõrséget vagy bárki mást...
2. vagyok! valóban hajógyárin k.rvára vigyázzatok!!! ha egy mód van rá ne kötekedjetek senkivel! jah és ha ott vagytok ne igyatok sokat(mondjuk drága is mint a rossebb, szal nemisigen lehet :D) meg ne legyetek drog hatása alatt! gyanútlan vagy, nem figyelsz oda mi történik és "azon kapod magad", hogy a Duna fenekén csücsülsz egy késsel a hátadban vagy arra ébredsz(ha felébredsz egyáltalán), hogy vese és egyéb szervek nélkül fekszel egy tök ismeretlen helyen. szal vigyázni kell! egyébként jó bulizást :)
A kérdező hozzászólása: Köszi az infókat, ja tudom elég para hely, meg még nem is vagyok 18 szval be se engednek :D

Hol van Bp. -n jó kismamatorna (nem jóga! )? És hol van olyan "tanfolyam", ahova együtt járhatunk az apukával, felkészítő, vagy nem tudom minek hívják?

Legjobb válasz: Szülésfelkészítõ tanfolyamot minden kórház szervez, az is, ahol szülsz. Én a Szent Marcitban fogok, a tanfolyam 3 alkalmas, heti egy délután és apával is lehet menni, de nem kötelezõ. Itt mutatják meg a szülõszobát és a szokásokat, a praktikákat, hogy mit kell és mit érdemes bevinni, hogy zajlik az apás szülés, stb. Kismamatornáról sajnos én sem tudok, csak a jógásról.. DE remélem, ír valaki címet :)

Szülésfelkészítõ tanfolyamot minden kórház szervez, az is, ahol szülsz. Én a Szent Marcitban fogok, a tanfolyam 3 alkalmas, heti egy délután és apával is lehet menni, de nem kötelezõ. Itt mutatják meg a szülõszobát és a szokásokat, a praktikákat, hogy mit kell és mit érdemes bevinni, hogy zajlik az apás szülés, stb. Kismamatornáról sajnos én sem tudok, csak a jógásról.. DE remélem, ír valaki címet :)

Hol lehet olyan jó hajpakolást kapni ami a hajfestékben van?

Palette Deluxe hajfestékkel festem a hajam amihez adnak pakolást és annyira jó selymes és puha lesz t?le.

Legjobb válasz: Szerintem lehet, én rendszeresen fodrászkellékeshez járok, és ott szívesen segítenek, ha jó minõségû hajpakolást keresel. Olyat is vehetsz, amit fodrászok használnak, és általában nem drágák.

Szerintem lehet, én rendszeresen fodrászkellékeshez járok, és ott szívesen segítenek, ha jó minõségû hajpakolást keresel. Olyat is vehetsz, amit fodrászok használnak, és általában nem drágák.
A kérdező hozzászólása: Oksa akkor majd benézek valahová köszi a választ:)

Baja közelében hol vannak olyan sima beton pályák ahol lehet motorozni? Vagy ha nem is olyan közel de merre vannak nagyon jó utak a közúton kívül?

Olyanra gondoltam,mint a kalocsai reptér ahol elvileg napibért ki kell fizetni és lehet motorozni.Csak valami közelebbi út,hely, vagy pálya kell ahol lehet motorozni.

Legjobb válasz: Misano

Misano
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó hely :) megnéztem neten, köszi

Hol van olyan internetes oldalt, ahol minden nap van jó kis receptajánló, az olyan elveszett embereknek, mint én?

Sose tudom mi legyen az ebéd, és tuti nem vagyok egyedül. Csak hogy nekem olyan receptek kellenének, amik nem bonyolultak, és viszonylag hamar elkészülnek. Max 1,5 óra.

Legjobb válasz: Nosalty.hu

Nosalty.hu
mindmegette.hu
Peresze, ha az itteni keresõbe beütöd: - mit fõztök a hétvégén - mi volt ma nálatok az ebéd - mit fõzzek az alábbi hozzávalókból stb. stb. oldalszámra kapod a jobbnál-jobb ötleteket, csak gyõzd kiválasztani az éppen kedvedre valót! :) ))
olcso-receptek.hu :) szerintem nagyon jó kis receptek vannak, és ha követed a facebook oldalukat, ott minden napra van pl egy konkrét menüajánlat:)

Budapesten hol van olyan üzlet, ahol tudok venni/kölcsönözni estélyi rucit ami szexi is és mégis alkalmi, nővérem esküvőjére? Májusban lesz tehát remélhetőleg jó idő lesz és időben szeretnék ruhát keresni. Ja és kb mennyibe kerülnek?

Legjobb válasz: A Westendben nagyon sok ilyen alkalmi ruhás bolt van, ahol szép koktélruhákat, estélyiket lehet kapni, olyan 15000-20000ft körül. Az Orsayban is kaphatók ugyanígy csinos, elegáns egyberucik.

A Westendben nagyon sok ilyen alkalmi ruhás bolt van, ahol szép koktélruhákat, estélyiket lehet kapni, olyan 15000-20000ft körül. Az Orsayban is kaphatók ugyanígy csinos, elegáns egyberucik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!