Találatok a következő kifejezésre: Hol van olyan bolt ahol (132 db)

Debrecenben hol van olyan bolt, ahol RK tömb tartót+ tonfatartó gyűrűt lehet kapni?

Legjobb válasz: Keress olyan boltot ahol Maglite lámpákkal foglalkoznak ( a legtöbb szerszámmal, mûszaki felszereléssel foglalkozó boltban van ilyen ) ehhez van lámpatartó övre, teljesen olyan mint amit keresel. Katonai felszerelés boltban, katona ruházati, military, fegyver boltban is vannak. Esetleg nézz körül a neten hol van ilyen bolt felétek.

Keress olyan boltot ahol Maglite lámpákkal foglalkoznak ( a legtöbb szerszámmal, mûszaki felszereléssel foglalkozó boltban van ilyen ) ehhez van lámpatartó övre, teljesen olyan mint amit keresel. Katonai felszerelés boltban, katona ruházati, military, fegyver boltban is vannak. Esetleg nézz körül a neten hol van ilyen bolt felétek.
A kérdező hozzászólása: OKés, körülnéztem, köszönöm!

Miskolcon hol van olyan bolt, ahol venni, vagy olyan hely, ahol csináltatni lehet: feliratos kötényt? Pl. "Én vagyok a főnök" felirattal?

Legjobb válasz: Úgy tudom Metropol földszintjén és Plazaban(elmész a mozi mellett és a tetõre vezetõ folyosó elején van ilyen bolt.Nem tudom megvannak-e még,de sztem igen.

Úgy tudom Metropol földszintjén és Plazaban(elmész a mozi mellett és a tetõre vezetõ folyosó elején van ilyen bolt.Nem tudom megvannak-e még, de sztem igen.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)

Budapest budai oldalán hol van olyan bolt, ahol nagy a kínálat?

Legjobb válasz: Kis trópus a Villányi úton. Arrafelé van még a Zsili bolt is, nem olyan nagy a kínálat, de vannak viszonylag ritka fajok is.

Kis trópus a Villányi úton. Arrafelé van még a Zsili bolt is, nem olyan nagy a kínálat, de vannak viszonylag ritka fajok is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:) Meg fogom nézni. Közben sikerült homokot venni, de mindig jól jön, ha tudunk pár helyet, nem igaz?:) S milyen jó nézelõdni...:D


****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Békéscsaba, Orosházi út 61

Bp-en hol van olyan bolt, ahol Japán jellegzetes figuráit lehet megvenni? Olcsó legyen, de nem fontos h eredeti legyen!

Legjobb válasz: Már nem tudom, hogy pontosan mi volt az üzletben, de Ázsiára specializálódott. Egy kisebb bolt, a Soroksári Tescoban. (A kettes villamos végállomásától nem messze, Vágóhíd.) Ott voltak ilyen bólogató macskák, stb, de ázsiai fûszereket, édességeket, nassolni valókat is megtalálhatsz.

Már nem tudom, hogy pontosan mi volt az üzletben, de Ázsiára specializálódott. Egy kisebb bolt, a Soroksári Tescoban. (A kettes villamos végállomásától nem messze, Vágóhíd.) Ott voltak ilyen bólogató macskák, stb, de ázsiai fûszereket, édességeket, nassolni valókat is megtalálhatsz.

Hol lehet venni, vagy hol van olyan bolt ahol profi smink ecseteket lehet venni?

Meg márkás szemceruzát?

Legjobb válasz: www.sminkbolt.hu Ó utca, ezekkel dolgoznak a sminkesek is, ill mindent kipróbálhatsz a helyszínen, persze ecsetet nem :D csak a sminkcuccokat. illetve van még a MAC márkaboltja a Váci utcában asszem, érdemes rákeresni neten. Ezek nagyon jó minõségû cuccok

http://www.sminkbolt.hu Ó utca, ezekkel dolgoznak a sminkesek is, ill mindent kipróbálhatsz a helyszínen, persze ecsetet nem :D csak a sminkcuccokat. illetve van még a MAC márkaboltja a Váci utcában asszem, érdemes rákeresni neten. Ezek nagyon jó minõségû cuccok
MAC szemceruza is jó. Ecsetbõl van a Bõsz-ecset még, ez magyar. Vannak a Sigma ecsetek is nekem olyanok vannak.
Én a magyar Makeup Plázában (makeuplaza hu) szoktam ecseteket venni, nagyon jó minõségûek azok is. De a sigma is jó, csak drágább.

Budapesten hol van olyan bolt ahol nagy választék van autósülésből?

22hós nagylánynak szeretnénk venni ülést,aki 9kiló. Tudtok ajánlani esetleg? A Soroksári úton voltunk ma,volt sok féle de nem találtam meg az ideálisat szerintem.

Legjobb válasz: Szia! Én a Nagykõrösi úton vettem autósülést. A www.babaholmiolcsón.hu honlapon megnézheted a kínálatot és az árakat is. Nem márkás a miénk, de szerintem van ugyan olyan jó minõség, mint, ha 5x ennyibe került volna egy nevesebb példány. Remélem segítettem egy kicsit. Üdv.

Szia! Én a Nagykõrösi úton vettem autósülést. A http://www.babaholmiolcsón.hu honlapon megnézheted a kínálatot és az árakat is. Nem márkás a miénk, de szerintem van ugyan olyan jó minõség, mint, ha 5x ennyibe került volna egy nevesebb példány. Remélem segítettem egy kicsit. Üdv.
Szia! Én a Kamaraerdei úton vettem az Elefániban. Szerintem jó a választék és az eladók is értenek hozzá.
A kérdező hozzászólása: Szia! A babaholmiolcsont ismerem, ott vettünk babakocsit amit végül nem használtunk, de akkor nem láttuk az üléseket.MAjd kimegyünk oda is akkor.. Elefáni? ez merre felé van?

Budapesten hol van olyan bolt ahol márkás ruhákhoz lehet jutányos áron hozzájutni?

Mint pl a Teréz krt.-on, hogy kissé hibás márkás ruha negyed annyiért./

Legjobb válasz: Outlet Center.. néha olyan nagy leárazások vannak, hogy nyáron vettem 4 farmernadrágot 5000 Ft-ért meg egy téli kabátot 2000 Ft-ért a Mangoban!!! De van ott Adidas, Nike, Deichmann, Humanic, New Yorker, meg ilyenek :)

Outlet Center.. néha olyan nagy leárazások vannak, hogy nyáron vettem 4 farmernadrágot 5000 Ft-ért meg egy téli kabátot 2000 Ft-ért a Mangoban!!! De van ott Adidas, Nike, Deichmann, Humanic, New Yorker, meg ilyenek :)
A kérdező hozzászólása: Outlet Center az a Budaörsi?
Turikba rengeteg márkás ruhát lehet venni. Én inkább veszek használtat mint hibásat :D

Laballot hol vehetek? Szekszárdon hol van olyan bolt ahol többfajta labello van?

Voltam rossmanban és ott is tök sok fajta van de olyan nincs amilyet én akartam, mert mnidegyikt?l rózsaszín és piros lesz a szám én pedig egy egyszer?t szeretnék. www.labello.hu/home.html >> vagy a kamillásat vagy az olivaolajasat szeretném.

Legjobb válasz: Nééémá, egy Szekszárdi. xD :D Tesco külsõ boltjában lehet.

Nééémá, egy Szekszárdi. xD :D Tesco külsõ boltjában lehet.
Nemtom, hogy akkor hova dugták el, de itt nagyközségben a sarki CBA-ban is van. Kék színû kupakú a fehér én is azt szeretem.
én is szd-i vok! :) a DM-ben (akár a központban, akár a Park Centerben) nagyon sok fajta Labellot árulnak. Nekem is ott vettük.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!