Találatok a következő kifejezésre: Hol van oldal a (394 db)

Hol vannak világszerte a legtöbben az Interneten és melyek a leglátogatottabb és legnépszerübb Internetes portálok és közösségi oldalak?

- Hol blogolnak a legtöbben? - Melyek a leglátogatottabb internetes fórumok? - Hol chatelnek a legtöbben külföldön és belföldön? - Hol van a legtöbb zenekedvel? és zenehallgató? - Melyik a legkedveltebb TV és rádióállomás a tinédzserek körében? - A Youtubeon kívül, melyik még a legnépszer?bb videómegosztó portál? Sok-sok megoldást várok a kérdésekre, egyaránt külföldi és belföldi tekintetben is. Köszönöm!!!

Legjobb válasz: A Twilight oldalakon vannak a legtöbben! Váááááámpíííír+!!!!!

A Twilight oldalakon vannak a legtöbben! Váááááámpíííír+!!!!!
Nem sok kérdés ez így egyszerre?Egyenként kérdezz:D
noss akkor...Én magamból és a barátaimból indulok ki: tv állomás:Mtv hungary, max. VIva tv de én azt annyira nem szeretem. rádió állomás: rádió1? videomegosztó: felejtsd el ayoutube-ot ha igazi, igényes zenét akarsz: katt myspcae-r hidd el én ott hallgatok zenét és nagyon jó minõségû! szerintem a legnépszerûbb közösségi portál a facebook.

Hol van olyan "A jogász válaszol" oldal, ahol tényleg válaszol egy kérdésre egy jogban járatos?

Lenne egy jogi kérdésem és szeretnék egy olyan oldalt találni, ami olyan, mint a "Pszichológus válaszol", tehát feltesznek egy kérdést, ? meg válaszol. (Egyébként az érdekelne, hogy az 1910, 1920, 1930-as évek filmhíradói közkincsek-e és fel lehet-e ?ket szabadon használni. A Filmhíradók Online oldalon viszont csak a neten lehet nézni, szval törvényesen leszedhetem-e leszed?programmal, ha már egyszer közkincs)

Legjobb válasz: Jogiforum.hu Itt is vannak kozemberek, de egyresze jogasz es valos dolgokat mond. Ennel jobbat neten nem hiszem hogy talalsz.

Jogiforum.hu Itt is vannak kozemberek, de egyresze jogasz es valos dolgokat mond. Ennel jobbat neten nem hiszem hogy talalsz.
A válasz erre a problémára attól fog függeni, hogy mi a felhasználás célja.Mert pl. oktatási célra szabadon felhasználható.Hogy melyek ezek az esetek, azokat a Szerzõi jogi törvény tételesen felsorolja.Tehát ezek "szabad felhasználásúak". A feltett válaszodra viszont nem tudok válaszolni, nem tudok ilyenrõl.
Az elõzõ vagyok, bocs nem láttam hogy már közkincs.Szerintem így tutira lehet, de tényleg nézz utána.


Okirathamisítás Hol van az a jogszabály, amiben leírják, hogy aláírt bélyegzett oldalt nem lehet szinesben fénymásolni, nyomtatni?

Legjobb válasz: Sehol. Mivel az okirathamisítás nem azt jelenti, hogy lemásolod a saját okiratodat. Az okirathamisítás hamis adatokkal kiállítot jogosítvány pl.

Sehol. Mivel az okirathamisítás nem azt jelenti, hogy lemásolod a saját okiratodat. Az okirathamisítás hamis adatokkal kiállítot jogosítvány pl.

Hol van az a nyomtatvány az apeh oldalán amit ki kell tölteni ha adóvisszaigénylést szeretnénk benyújtani? (szja)

Köszi szépen!

Legjobb válasz: Nem a nyomtatványt fogod megtalálni, hanem a letöltendõ programot. Elõször le kell törteni a keretprogramot. Utána le kell tölteni magának a nyomtatványnak a programját. Ez a 0917. sz átvezetési és kiutalási kérelem. Ha le van töltve, fel van telepítve mind a kettõ, akkor lehet megnyitni a nyomtatványt és kitölteni. De ha nagyon nem vagy járatos ilyen dolgokban, egyszerûbb ha kereset olyat, aki szokott elektronikusan bevallást küldeni. Neki nagyon gyorsan fog menni. Ezután lehet kinyomtatni, aláírni, postázni. Vagy az APEH ügyfélszolgálatán kérsz nyomtatványt, kitöltöd, leadod.

Nem a nyomtatványt fogod megtalálni, hanem a letöltendõ programot. Elõször le kell törteni a keretprogramot. Utána le kell tölteni magának a nyomtatványnak a programját. Ez a 0917. sz átvezetési és kiutalási kérelem. Ha le van töltve, fel van telepítve mind a kettõ, akkor lehet megnyitni a nyomtatványt és kitölteni. De ha nagyon nem vagy járatos ilyen dolgokban, egyszerûbb ha kereset olyat, aki szokott elektronikusan bevallást küldeni. Neki nagyon gyorsan fog menni. Ezután lehet kinyomtatni, aláírni, postázni. Vagy az APEH ügyfélszolgálatán kérsz nyomtatványt, kitöltöd, leadod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!

A szív hol van? Bal oldalt vagy középen?

Mert hallottam már olyan variációt is hogy középen van a szív, bal oldalt csak a szív f? ere van. Most akkor hol van?

Legjobb válasz: majdnem középen van, de erõsen hajlik bal oldalra. de nem is lehetne egészen bal oldalon, hiszen ott a tüdõ van.

majdnem középen van, de erõsen hajlik bal oldalra. de nem is lehetne egészen bal oldalon, hiszen ott a tüdõ van.
Középen, csak a csücske lóg át a baloldalra-.-" Ellógtátok a bioszt???xD
:| bal oldalon te . . .
Bal oldalt van.
A szívet megtalálod a biológia könyv nem tudom hanyadik oldalán!
bal oldalt? xD hat ez kesz mennyi nagy esz a szived pontosan kozepen van csak ugy tunik mintha bal oldalon lenne de ez 100% ig hulyeseg nyisd ki a biologia tk at ha nem hiszed :D
A Centauri fajnak, Babylon5, két szíve van, és azt hiszem, a fõbb szív van középen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Aki nem tudja elképzelni, annak itt egy rajz: http://graphics8.nytimes.com/images/2007/08/01/health/adam/8.. Viszonylag középen van, de a fõ tömege a középvonaltól balra helyezkedik el.
Megerõsítem. Középen van, és a csúcsa balra hajlik. Viszont igen ritka esetekben jobb oldalra is hajolhat:) (Amit vmelyik válaszadó mondott, h csak bal oldalon lehet, mert jobb oldalon a tüdõ van, az azért hülyeség, mert a tüdõ "körbeveszi". Így: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e6/Hea..
Mi pont most beszéltünk róla anatómiából, hogy milyen érdekes, hogy sokan azt hiszik, a szív a bal oldalt van, pedig nem is, hanem inkább középen, kicsit a bal oldal felé.
Amúgy tedd oda a kezed és érzed hogy dobog te ész. -.-' Lehet hogy a szíved, de legtöbb esetben csak beparáztatják magukat az emberek és csak a levegõ szorult be.. persze nem árt megvizsgáltatni hogy van e szívritmus zavarod az emberek 60 %nak van/volt ugyanis ki lehet nõni.
Nekem is úgy rémlik, hogy középen van; bal oldalra pedig csak benyúlik vagy (ahogy mondtad) ott van egy fõ ér [erre már nem emlékszek :D]. Meg ugye ott a tüdõ is bal oldalt, ahogy már írták korábban, szóval annak is kell hely. :) 15/F
A kérdező hozzászólása: Jó értem, és hogyha bal oldalt szúr akkor mi van? A szívem fáj?
Nem mindenki máshogy tudja, hanem mindenki tudja :D csak te annyira hülye vagy hogy szopatnak és le sem vágod :D Nekem például a bal belsõ combomon van :D:D:D
Ezt így nem is tanították konkrétan :D Annyira nem egyszerû kérdés, ahogy gondolod, mert éppen hogy balra a közepétõl :)
nekem a lábfejemen van
A kérdező hozzászólása: Na ez az hogy mindenki máshogy tudja... :)
A bal tüdõ csak 2 lebenyes, a jobb pedig 3, azért, hogy a szív balra tudjon egy kicsit húzódni.

Hol tudok kitölteni EREDETI amerikai zöldkártya lottót? Olvastam 1 jópár oldalt erről, de majd minden 2. mondatba benne van, hogy rengeteg átverős "jelentkezés" van. Hol van az EREDETI, ahol működhet is a dolog?

Legjobb válasz: https://www.dvlottery.state.gov A hivatalos oldal ".gov" végzõdésû! A többi kamu! A következõ jelentkezési idõszak októberben lesz.

https://www.dvlottery.state.gov A hivatalos oldal ".gov" végzõdésû! A többi kamu! A következõ jelentkezési idõszak októberben lesz.
Csatlakozom az elozohoz, az a hivatalos oldal. Meg valami: mostmar van .gov vegzodesu atvereses oldal is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!

Hol vannak itt az oldalon a kiemelt kérdések?

Egy kérrdésnél egy válaszadó írta:-nézzétek meg a kiemelt kérdéseknél...- De hol vannak ezek?

Legjobb válasz: katt bal oldalt egy témakörre, és ott vannak legfelül szürkével

katt bal oldalt egy témakörre, és ott vannak legfelül szürkével
A kérdező hozzászólása: Köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!