Találatok a következő kifejezésre: Hol van oldal, ahol ha az (10 db)

Hol van olyan oldal, ahol ha az én és férjem fényképét fölrakom, megmutatja kb milyen gyerekünk lesz?

Bocsi, a hülye kérdésért, csak úgy felötlött bennem, annyi ilyen szám.gépes dolog van már, biztosan van valami ilyen oldal nem?

Legjobb válasz: van ilyen oldal??? Arra én is kíváncsi lennék? :)

van ilyen oldal??? Arra én is kíváncsi lennék? :)
szia mindjárt megkeresem neked!Mi is csináltuk naaaa ha olyan lesz a gyerekünk mint a képen rosszul leszek:) :) :) :) :)
Na mi ezt a linket megnéztük, bevittük a fényképeinket, és totál máshogy néz ki a kisfiunk. Úgyhogy ne alapozzatok rá túl sokat. :)
de hogy mûködik??légyszi segítsen valaki ki!!nem megy:((
http://www.morphthing.com Nekem az eredményül kapott kép még csak nem is hasonlít... :D Rákattintasz a start morphing gombra, Feltöltöd a képeiteket, Megszerkeszted a képen az arc részeit, Kiválasztod a szerkesztett képeket, Végül megkapod az eredményt!!!
A kérdező hozzászólása: köszi
http://makemebabies.com/ Video is van róla, hogy kell feltölteni a képeket: http://www.youtube.com/watch?v=8_TkhfcbK1A
Nincs.
Ilyen nem létezik. A Nagy Testvér figyel minket, na de itt még nem tartunk....
Nincs, de nem is értem, ezt hogyan gondoltad. Ehhez minden egyes autóban lennie kellene egy GPS jeladónak, ami mondjuk legalább 20 évre elegendõ energiaellátással rendelkezik, hogy az autó élettartama alatt kitartson. A 90-es évek elején GPS-t még civil életben nem is nagyon használták, miért lenne jeladó azokban az autókban? De még ha lenne ilyen rendszer, szerinted neked mint magányszemélynek engednék, hogy belenézz? Csúnya lenne... Még egy levéltárba is csak engedéllyel mehetsz be...
*magánszemélynek
Van ilyen. Az amerikai filmekben. :-)
Ha beteszel a csomagtartoba egy flotta kovetésre elófizetett mobiltelefont, akkor van, a szolgáltató által biztosított webes felület... :)

Hol található egy olyan telefonos ranglista/ oldala, ahol ha változás van, akkor egyből frissül az egész és nem kamu?

Legjobb válasz: Nincs telefonos ranglista, mert nincs olyan, hogy objektíven kijelenthetõ, hogy X a legjobb telefon. Ha meg bejelentenek egy új csúcskategóriás telefont az úgy is az egész netet bejárja (HTC One, SGS4), ha nem csak a csúcskategóriás telefonok érdekelnek, akkor phonedog.com, pocketnow.com, gsmarena.com, valamelyiken biztos ott lesznek az újak.

Nincs telefonos ranglista, mert nincs olyan, hogy objektíven kijelenthetõ, hogy X a legjobb telefon. Ha meg bejelentenek egy új csúcskategóriás telefont az úgy is az egész netet bejárja (HTC One, SGS4), ha nem csak a csúcskategóriás telefonok érdekelnek, akkor phonedog.com, pocketnow.com, gsmarena.com, valamelyiken biztos ott lesznek az újak.


[link]
A kérdező hozzászólása: köszi, de ez is a mgyarítások portálra linkel ami meg nem jó
[link] "A magyaritasok.hu-n történt kellemetlenségek véget jelezném, hogy a következõ magyarításokat tudom feltölteni data.hu-ra..."

Ha tudtok, hol van olyan oldal az interneten, ahol olcsón, de újonnan tudnék 70*140-es kókuszmatracot és 4 részes babaágyneműt rendelni?

Már fogalmam sincs hol keressek.Köszönöm.

Legjobb válasz: pl: teszvesz ,vatera lehet olcsón újakat kifogni

pl: teszvesz , vatera lehet olcsón újakat kifogni
http://www.babaholmiolcson.hu/ Bippa Kft. Mi mindent itt vettünk+ még rengeteg ismerõsöm
Én is azt akartam javasolni, amit a 2. válaszoló írt. :) Mi is vásároltunk náluk.
Mi itt vettük pár hete, nagyon jó áron: http://wcs.oisz.hu/52604/kokuszmatrac/bababolt-csepel.html
Mi is Bippáéknál vettünk mindent, és teljesen meg vagyok velük elégedve, sztem a legjobbak.

Olyan oldalt keresek, ahol le van írva a műholdak működési elve, részei és minden űrkutatással kapcsolatos fő találmányé. Hol találok ilyet? Az is jó lenne, ha valaki leírná.

Legjobb válasz: Az is jó lenne, ha valaki leírná ide a teljes Révay Lexikont is, nem? Ja, nem... abban nem igazán van az ûrkutatásról íromány...

Az is jó lenne, ha valaki leírná ide a teljes Révay Lexikont is, nem? Ja, nem... abban nem igazán van az ûrkutatásról íromány...
http://scienceandtechnology.jpl.nasa.gov/ azt hiszem itt olvastam valahol, nem tudom mar pontosan melyik topic ban

Van olyan hely oldal az interneten ahol egybe vannak gyűjtve a nyilvános e-mail címek, és ha igen hol?

Arra gondolok hogy vannak-e olyan oldalak amelyek ezek összegyűjtik , és persze legálisan?

Legjobb válasz: erõsen kétlem

erõsen kétlem
A kérdező hozzászólása: Értem , köszönöm szépen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!