Találatok a következő kifejezésre: Hol van oldal, ahol ha (17 db)

Hol van olyan oldal, ahol ha az én és férjem fényképét fölrakom, megmutatja kb milyen gyerekünk lesz?

Bocsi, a hülye kérdésért, csak úgy felötlött bennem, annyi ilyen szám.gépes dolog van már, biztosan van valami ilyen oldal nem?

Legjobb válasz: van ilyen oldal??? Arra én is kíváncsi lennék? :)

van ilyen oldal??? Arra én is kíváncsi lennék? :)
szia mindjárt megkeresem neked!Mi is csináltuk naaaa ha olyan lesz a gyerekünk mint a képen rosszul leszek:) :) :) :) :)
Na mi ezt a linket megnéztük, bevittük a fényképeinket, és totál máshogy néz ki a kisfiunk. Úgyhogy ne alapozzatok rá túl sokat. :)
de hogy mûködik??légyszi segítsen valaki ki!!nem megy:((
http://www.morphthing.com Nekem az eredményül kapott kép még csak nem is hasonlít... :D Rákattintasz a start morphing gombra, Feltöltöd a képeiteket, Megszerkeszted a képen az arc részeit, Kiválasztod a szerkesztett képeket, Végül megkapod az eredményt!!!
A kérdező hozzászólása: köszi
http://makemebabies.com/ Video is van róla, hogy kell feltölteni a képeket: http://www.youtube.com/watch?v=8_TkhfcbK1A

Tudtok mondani olyan oldalt ahol (ha be van chip-elve a kutya) meglehet nézni hogy pl. :hol kóborol? (radar féleség-en)

Legjobb válasz: A chip pár mm-errõl, esetleg pár centirõl mûködik csak. Nincs saját jeladója. Nem fogsz ilyen oldalt találni.

A chip pár mm-errõl, esetleg pár centirõl mûködik csak. Nincs saját jeladója. Nem fogsz ilyen oldalt találni.
Az elsõ válaszadónak igaza van, ha esetleg nyomon szeretnéd követni a kutyád, vegyél nyomkövetõs nyakörvet!
És ugye az se baj, ha arról az oldalról távirányítással haza tudod küldeni a kutyát?
Az alap kutya-chip csak egy adattároló, hogy ha befogják, lehessen azonosítani. Nem olyan, mint az autókban a GPS-es jeladó. :)
Nincs.
Ilyen nem létezik. A Nagy Testvér figyel minket, na de itt még nem tartunk....
Nincs, de nem is értem, ezt hogyan gondoltad. Ehhez minden egyes autóban lennie kellene egy GPS jeladónak, ami mondjuk legalább 20 évre elegendõ energiaellátással rendelkezik, hogy az autó élettartama alatt kitartson. A 90-es évek elején GPS-t még civil életben nem is nagyon használták, miért lenne jeladó azokban az autókban? De még ha lenne ilyen rendszer, szerinted neked mint magányszemélynek engednék, hogy belenézz? Csúnya lenne... Még egy levéltárba is csak engedéllyel mehetsz be...
*magánszemélynek
Van ilyen. Az amerikai filmekben. :-)
Ha beteszel a csomagtartoba egy flotta kovetésre elófizetett mobiltelefont, akkor van, a szolgáltató által biztosított webes felület... :)


Hol található egy olyan telefonos ranglista/ oldala, ahol ha változás van, akkor egyből frissül az egész és nem kamu?

Legjobb válasz: Nincs telefonos ranglista, mert nincs olyan, hogy objektíven kijelenthetõ, hogy X a legjobb telefon. Ha meg bejelentenek egy új csúcskategóriás telefont az úgy is az egész netet bejárja (HTC One, SGS4), ha nem csak a csúcskategóriás telefonok érdekelnek, akkor phonedog.com, pocketnow.com, gsmarena.com, valamelyiken biztos ott lesznek az újak.

Nincs telefonos ranglista, mert nincs olyan, hogy objektíven kijelenthetõ, hogy X a legjobb telefon. Ha meg bejelentenek egy új csúcskategóriás telefont az úgy is az egész netet bejárja (HTC One, SGS4), ha nem csak a csúcskategóriás telefonok érdekelnek, akkor phonedog.com, pocketnow.com, gsmarena.com, valamelyiken biztos ott lesznek az újak.

Tippek? Mit csináljak ha unatkozok? Hol keressekolyan embereket mondani akiknek van fölösleges posztere? Hol keresek olyan oldalt ahol olcsón lehet venni posztereket?

Mostanába vakáció alatt elkezdek néha unatkozni,a gépet,tv-t hamar megunom.Filmet is nézek,sorozatokat is de azt is meglehet unni egy hamar.... Olvasok is,de 310 oldal után kifolyik a szemem.:D:D:D.(na,jó nem:P)..

Legjobb válasz: Öööö... van közeli ismerõsöd aki ugyanúgy szereti a Hp-t mint te? Van egy nagyon hülye ötletem. Harry Potter szerepjáték. Akár egyedül is megy... Van egy másik ötletem is, ha unatkozol mozogj! Vissza térve a harry potter szerepjátékhoz, úgy gondoltam, hogy pl.: ha lány vagy és van egy fiú ismerõsöd aki szereti a hp-t akkor te vagy Hermione, õ pedig mondjuk Ron és hp történeteket játszotok. Tudom, hogy hülyeség, de legalább sokat lehet nevetni. Poszter ügyben pedig hp sztárokról sosincs fölösleges poszterem de, szívesen adok.

Öööö... van közeli ismerõsöd aki ugyanúgy szereti a Hp-t mint te? Van egy nagyon hülye ötletem. Harry Potter szerepjáték. Akár egyedül is megy... Van egy másik ötletem is, ha unatkozol mozogj! Vissza térve a harry potter szerepjátékhoz, úgy gondoltam, hogy pl.: ha lány vagy és van egy fiú ismerõsöd aki szereti a hp-t akkor te vagy Hermione, õ pedig mondjuk Ron és hp történeteket játszotok. Tudom, hogy hülyeség, de legalább sokat lehet nevetni. Poszter ügyben pedig hp sztárokról sosincs fölösleges poszterem de, szívesen adok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, kipróbálom.!!! :)

Hol van olyan bolt vagy oldal ahol ilyen krém színű bőr fotelokat lehet olcsóbban kapni? Ha használt akkor is jó állapotban van?

Legjobb válasz: nitrohigító? még ha le is jön, szerintem baromi randa lesz... 1500 Ft -ért újat lehet venni. http://www.arukereso.hu/billentyuzet-c3111/chicony/kbp-0108-..

nitrohigító? még ha le is jön, szerintem baromi randa lesz... 1500 Ft -ért újat lehet venni. http://www.arukereso.hu/billentyuzet-c3111/chicony/kbp-0108-..
bocsánat, megtréfált a gép! retz bútor outlet (jóval olcsóbb.) esetleg: KanapéOutlet.hu
[link]
A kérdező hozzászólása: köszi, de ez is a mgyarítások portálra linkel ami meg nem jó
[link] "A magyaritasok.hu-n történt kellemetlenségek véget jelezném, hogy a következõ magyarításokat tudom feltölteni data.hu-ra..."

Hol talalok olyan oldalakat ahol szerelmes tortenetek vannak melegekrol? Ha igen elore is thnx

Legjobb válasz: http://www.tortenetek.hu/browse.php?act=list&pid=114

Remélem minél több halottkém jelentésében.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!