Találatok a következő kifejezésre: Hol van nyaralóhely, ahol szeptember közepén (1 db)

Hol van olyan nyaralóhely, ahol szeptember közepén is jó idő van (30 fok körül), meleg a tenger, és kocsival (viszonylag gyorsan) elérhető?

Lehet?leg ne Horvátországban legyen..

Legjobb válasz: Én már sokszor voltam szeptemberben Görögországban, és még nem csalódtam az idõjárásban!:) 11-12 óra alatt lent lehet lenni.

Én már sokszor voltam szeptemberben Görögországban, és még nem csalódtam az idõjárásban!:) 11-12 óra alatt lent lehet lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, azt hiszem, valamelyiket kipróbáljuk majd :-)
Spanyolország. Bár kicsit az messze van. Még Olaszország az ami jó lenne, de annak is déli része, az meg eléggé messze van szintén. Ami kocsival gyorsan elérhetõ ott igencsak olyan idõ van mint nálunk.
Montenegro. Gyönyörû és olcsó. Nem ismerik az emberek, pedig a világörökség része. Nézz utána. Ezenkívül Görögországban is meleg van még bõven szept közepén!!! Montenegro 850 km (Fejér megyétõl), Görögország 200-al több. Jó nyaralást!
Menjetek le a francia riviérára. Megunhatatlan, annyi minden van. Mi három éve minden õsszel leautózunk 8-10 napra. Igazi meleg nyár van, meleg a tenger is, és rengeteg álomszép látnivaló van.
tunézia
utolsó vagyok, most olvasom h kocsival mennél, ugyh Tunnézia storno, bocsi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Be lehet menni a bécsi Állami Operaházba?

1

Olaszországa fogunk utazni augusztusban. Milyen olasz szavakat ajánlanátok "begyakorolnom", amik hasznosak lehetnek ott? Egy hétig leszünk, bármi ötlet jöhet!

6

A medúzák véletlenszerűen jönnek ki a part közelébe, vagy minden nap ugyanakkor?

Azt hallottam egyszer,hogy a medúzák a dagály előtt jönnek ki a sekély vízbe.Ez igaz? Lehet ezt tudnom kellene,de sajnos nem így van.

3

Ez Bécsben melyik épület?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a3/Wien_U3_G..
(a barna)

3

Karintia kártyáról saját tapasztalatok? Hogy működik a megvásárlása?

Megvegyem itthon egy utazási irodánál, és ott vegyem át Ausztriában a kb. 200 hely egyikén? Vagy elég ott megvenni helyben, úgy olcsóbb?

0

Hogyan tudom kiszámolni a horvátországi autópályadíjakat?

Pulába mennénk,sok váltás,sok kapu lesz.Mellesleg ez sem tiszta még teljesen...mennyi kapu van,mindnél kell-e jegyet venni?Angol nyelvű link is jöhet.

1

Ausztriába (Vorarlbergbe) mennénk egy hétre. Miket ajánlotok megnézni, elmenni a környéken?

Ha más közeli ország, az sem baj! Az Alpokat szeretnénk főleg megnézni, bejárni, de még az is túl nagy ennyi időre (autóval is elmennénk akár, ha van szép hely, hágó, ahová érdemes menni.) valami mást is szívesen megnéznénk viszont (pl. Érdekes város, szép természeti hely). Ötletek?

2

Francia Légiba 17 evesen BARMIKOR mehetek? Es milyen nyelvu kell, hogy legyen a szuloiengedely?

Na szóval , az a helyzet , hogy lassan végre betöltöm a 17. évemet , amit már régóta várok , mert már több éve az a vágyam , hogy a Francia Idegen L.-ba mehessek ..., viszont még pár dologgal nem vagyok tisztába! 1. Mivel csak 17 leszek KELL szülői engedély , de azt francia nyelven kell megíratni? A második kérdésem pedig az lenne , hogy bármikor lehet menni ??? Mondjuk én márciusba töltöm a 17-et és azonnal indulok , akkor ugy "fogadnak"? Mert ezekre nem találtam sehol a választ!

3

Boszniában elfogadnak a határnál már személyit, vagy ne is próbálkozzunk?

3

Valaki utazott már a Cseh Busz valamelyik járatával Londonba? Leírná a tapasztalatát?

A Cseh Busz a cég neve. Az oldalt nem linkelhetem be sajnos, mert akkor a kérdésem reklámnak minősül.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!