Találatok a következő kifejezésre: Hol van méhszáj a terhesség (3 db)

Hol van a méhszáj a terhesség első heteiben?

Késik 3 napot. Még nem akarok tesztelni, mert úgy sem mutat semmit.

Legjobb válasz: Szia.Ezzel a méhszáj tapogatással kapcsolatban már nagyon sok kérdés volt.Ìrd be a keresöbe. Én is mértem a hömet,de soha sem tapogattam,magymnak.Ez a doki dolga.Attól nem fogsz elöbb teherbe esni. Nekünk 11 hónap kellett. 38hetes kismama.

Szia.Ezzel a méhszáj tapogatással kapcsolatban már nagyon sok kérdés volt.Ìrd be a keresöbe. Én is mértem a hömet, de soha sem tapogattam, magymnak.Ez a doki dolga.Attól nem fogsz elöbb teherbe esni. Nekünk 11 hónap kellett. 38hetes kismama.
Én már mensi elõtt teszteltem, pozitív lett. Szerintem 3 napos késés már megérne egy tesztet.
Szia! Ezt errõl a honlapról másoltam be neked: http://babatervezok.otthona.net/mehszaj.shtml "Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a méhszáj a várt menstruáció idöpontja körül kemény és zárt volt, és a hüvelyben középen vagy teljesen behúzódva helyezkedett el. Ha utánagondolunk, ez logikus is, mert egy zárt és nehezen elérhetö méhszáj védi a babát a felszálló fertözésektöl." Tudom sokan azt mondják, hogy ne nézd magadnak, de én is szoktam "vizsgálgatni". Össze-vissza ciklusnál , már ez is utaló jel lehet. Nézz szét a honlapon aminek a címét beírtam, én sok hasznos-érdekes dolgot láttam ott.

A méhszáj hol van amikor terhesség van, és hol amikor mensi? Melyik esetben érhető el?

Legjobb válasz: Ha eléred mensi, ha nem vagy nehezen éred el, és kemény, akkor baba.

Ha eléred mensi, ha nem vagy nehezen éred el, és kemény, akkor baba.
Szerintem direkt azt keresik. Pedig nem szabadna odáig felnyúlkálni.
9. köszönöm, az az én szempontomból irreleváns, mert én soha nem nézném magamnak, csak arra voltam kíváncsi, h természetes dolog, h most várandósan ennyire hátul van a méhszájam, h az orovsnak meggyûlik a baja vele v problematikus. ez az orvos panaszából nem derült ki és amikor kérdeztem sem volt túl közlékeny...de akkor megnyugodtam, köszönöm a válaszod :)
Igen, terhességnél mindig hátul van. De önmagadhoz képest hátul. Tehát, ha magadnak nézed, ami nem igazán jó, mert sok a fertõzésveszély, akkor csak úgy tudsz bármit is megállapítani, ha van összehasonlítási alapod olyan állapotról, amikor tutti nem voltál terhes.
6. tehát akkor terhességben elvileg mindig hátul van a méhszáj?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves utolsó.
Én most is elérem bár tesztek szerint terhes vagyok.
az eredeti kérdésre én is szeretnék választ kapni. mert az én orvosom mindig arról "panaszkodik", h annyira hátul van a méhszáj, h alig tud megvizsgálni... 2. amíg nem regeltem ide, álmomban se tudtam elképzelni, h vannak nõk, akik szabad kézzel felnyúlnak maguknak és rendszeresen tapogatják a méhszájukat, de vannak. és meglepõen sokan ahhoz képest, h engem még a gondolat is riaszt. csinálja ez egy szakértõ nõgyógyász, steril körülmények között
A kérdező hozzászólása: Kérném a beszólást mellõzni!!! Nem ismered kedves utolsó a helyzetemet.Feltettem egy kérdést ha tudod a választ megköszönöm ha megosztod velem, de ha nem akkor keress számodra könnyebb , megválaszolhatóbb kérdést!!!
Bocs ha offolok.. de ez mi...? hogyhogy eléred a méhszájadat? Mit kell érezni? vagy hogy? én ha benyúltam a hüvelyembe, nem éreztem soha semmit semikor... ez érdekelne hogy ti mit csináltok... köszi
Háát, azt tudom, hogy a terhesség végén már nagyon lenn volt, szépen megrövidült a hüvelyem, gondolom a súly miatt. (szex közben éreztem leginkább). Mensi alatt lenn van, és nyitott, úgy tudom, hogy terhesség idején fenn, és kemény, zárt. De sztem nem szentírás, erre nem igazán lehet alapozni.

Ha valakinél létrejött a terhesség, akkor milyen tapintás van odabent? A méhszáj hol helyezkedik el? Puha, vagy kemény? Milyen folyás van?

Legjobb válasz: Szia , nekem elég kemény volt és bárhogy kepesztettem el sem értem. Valamelyik irányba el is hajlik, nekem jobb oldalra. Folyásom nem volt és azóta sincs, hallottam hogy többeknek több lesz és sûrû de ez nem feltétlen igy van. Egy 10 hetes kismami

Szia , nekem elég kemény volt és bárhogy kepesztettem el sem értem. Valamelyik irányba el is hajlik, nekem jobb oldalra. Folyásom nem volt és azóta sincs, hallottam hogy többeknek több lesz és sûrû de ez nem feltétlen igy van. Egy 10 hetes kismami
szia!Ne tapogasd magad!!!!Ha nem vagy orvos nem tudsz megállapitani semmit!Max óhatatlanul is összeszedsz valami fertõzést!A teszt majd kimutatja addig meg vigyázz magadra és persze utánna is!
Megpuhul a méhed, de ez eleinte csak a szakavatott kezeknek észrevehetõ.Én megnéztem amikor megtudtam, de nem vettem észre semmit.Viszont 28 hetesen sárgás fojásra kaptam kúpot.Meglepõdtem rendesen amikor feltettem!!!Teljesen más odabent minden!Olyan puha és kivehetetlen mi hol van.Hihetetlen!Folyás álltalában van, de nem törvényszerû.Fehér vagy szintelen, nálam ezek váltják egymást.A doki szerint ez normális, sõt jó is, mert tisztul a szervezet, nehezebben kapsz el valamit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!