Találatok a következő kifejezésre: Hol van legjobb (161 db)

Az országban hol vannak legjobb lehetőségek nyári munkára?

Tervezem, hogy nyáron egy, otthontól eltér? városban próbálok munkát kapni, viszont nem nagyon vagyok tisztába a lehet?ségekkel. 18/F

Legjobb válasz: Balaton. Ha nagyon távol van, akkor a népszerûbb idegenforgalmi célpontok.

Balaton. Ha nagyon távol van, akkor a népszerûbb idegenforgalmi célpontok.

Debrecenben hol van a legjobb használt babaruhabolt vagy turi ahol jó babadolgokat lehet venni?

Legjobb válasz: A legjobb nem tudom hol van, de a cívis posta mögött van egy bababizományi :) ilyen ordenáré narancssárga épület :)

A legjobb nem tudom hol van, de a cívis posta mögött van egy bababizományi :) ilyen ordenáré narancssárga épület :)

Történelem-Földrajz szakos tanár szeretnék lenni, de nem tudom hol vannak ilyen képzések (melyik egyetemen). Melyik a legjobb egyetem ahol ilyen képzés indul?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy hol a legjobb a képzés, de az ELTÉn biztos lehet ilyet választani. BSc-n elkezded elõször az egyiket, majd utolsó évben elkezded a másik szokod, és MSc-n meg már inkább csak azt tanulod. Jó hülyén van megcsinálva a rendszer, de tudtommal bármilyen tantárgyhoz bármelyiket választhatod, tehát felvételizz vagy Történelem BSc-re, vagy Földrajz BSc-re.

Azt nem tudom, hogy hol a legjobb a képzés, de az ELTÉn biztos lehet ilyet választani. BSc-n elkezded elõször az egyiket, majd utolsó évben elkezded a másik szokod, és MSc-n meg már inkább csak azt tanulod. Jó hülyén van megcsinálva a rendszer, de tudtommal bármilyen tantárgyhoz bármelyiket választhatod, tehát felvételizz vagy Történelem BSc-re, vagy Földrajz BSc-re.
Felvételizel vagy BTK töri szakra vagy TTK föcire. Ebbõl elvégzed az alap képzést és mellette felveheted a másikat, így elõbbi lesz a majorod, utóbbi a minorod. Az alapképzés után tanári mesterképzésre mész. Elég sok helyen van erre lehetõséged, nem csak ELTE-n, de pl PTE-n, SZTE-n, DE-n stb.


Hol van a legjobb halászlé Szegeden?

Valami hangulatos vendégl?t keresek, ahol finom a halászlé!

Legjobb válasz: "Hol van a legjobb halászlé Szegeden?" ...Szegeden...

"Hol van a legjobb halászlé Szegeden?" ...Szegeden...
Nekem a Fehértói halászcsárdát ajánlották. Mondjuk ez nem a városban van.

Melyik a legjobb kávézó budapesten és hol van?

Legjobb válasz: Hogy melyik a legjobb, azt nem tudom, de voltam pár szépbe -New York kávéház (Erzsébet körút 9-11) -Alexandra Café Párizsi udvar (Budapest, Andrássy út 39) -Gerlóczy kávézó (Gerlóczy utca 1) -Hadik kávéház (Bartók Béla út 36) Az indexen olvastam, hogy a legjobb kávét az olasz intézetben adják (Bródy Sándor utca 8), de én csak egy erõs közepesre pontoztam és a hely sem ragadott magával. Arra vigyázz, hogy ezek némelyike igen drága. A New Yorkban kb. 1.500 Ft egy cappuccino, de azt mindenképp látni kell!!!

Hogy melyik a legjobb, azt nem tudom, de voltam pár szépbe -New York kávéház (Erzsébet körút 9-11) -Alexandra Café Párizsi udvar (Budapest, Andrássy út 39) -Gerlóczy kávézó (Gerlóczy utca 1) -Hadik kávéház (Bartók Béla út 36) Az indexen olvastam, hogy a legjobb kávét az olasz intézetben adják (Bródy Sándor utca 8), de én csak egy erõs közepesre pontoztam és a hely sem ragadott magával. Arra vigyázz, hogy ezek némelyike igen drága. A New Yorkban kb. 1.500 Ft egy cappuccino, de azt mindenképp látni kell!!!
Én voltam 3-4 évvel ezelõtt német vendégeimmel a New York kávézoban, de nagyon nem jött be, nekem de meg a vendégeimnek sem.Sajnálom ezt kell irnom, de ez van. Szoktam néha nagyon jó kávét inni, a Fény utcai piacon, fent valahol a lángossos melett, nem adják olcsón de nagyon finom, egyszerü kis kávézó, lehet vásárolni bab kávét is ott.

Hol a legjobb a kommunikáció és médiatudományos alapképzés? Hol éri meg legjobban tanulni? Hol a leggyakorlatiasabb az oktatás? Hol van PR-os szakosodás?

Legjobb válasz: Én a BKF-et ajánlom, ez ott mind megvan, amit leírtál:http://felveteli.bkf.hu/4/kommunikacio-es-mediatudomany-szak.. Lesznek nyílt napjaik, ha érdekel ez a szak, hozzájuk mindenképpen menj el: http://felveteli.bkf.hu/181/kommunikacio-uzlet-turizmus-kepz..

Én a BKF-et ajánlom, ez ott mind megvan, amit leírtál:http://felveteli.bkf.hu/4/kommunikacio-es-mediatudomany-szak.. Lesznek nyílt napjaik, ha érdekel ez a szak, hozzájuk mindenképpen menj el: http://felveteli.bkf.hu/181/kommunikacio-uzlet-turizmus-kepz..

Budapesten hol vannak a legjobb szabadtéri rendezvények szilveszterkor egy 22év körüli társaságnak?

Legjobb válasz: a legjobb,ha otthon maradsz,ezekbõl a szabadtéri dolgokból hányingerem támad....sok részeg,kötekedõ állat....telis teli üvegszilánkal minden...figyelmetlenek,vergõdnek..bocs,ezt én inkább kihagyom,fõleg,hogy qva hideg van pár óra után nem is érdemes kint maradni....inkább szervezz be otthonra valakit,vagy mittudom én,menj átt valakihez,házibuli..stb

a legjobb, ha otthon maradsz, ezekbõl a szabadtéri dolgokból hányingerem támad....sok részeg, kötekedõ állat....telis teli üvegszilánkal minden...figyelmetlenek, vergõdnek..bocs, ezt én inkább kihagyom, fõleg, hogy qva hideg van pár óra után nem is érdemes kint maradni....inkább szervezz be otthonra valakit, vagy mittudom én, menj átt valakihez, házibuli..stb
Inkább lányos szak, meg úgy eleve a BTK lányosabb szerintem :D ELTE-n a legjobb.
A kérdező hozzászólása: De azért vannak fiúk, ugye? Nemcsak francián, de pl. törin is?
Még jó, hogy akadnak. Törin azért többen vannak fiúk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :D

Melyik KUTYAKOZMETIKUS tanfolyamot érdemes megcsinálni? Hol a legmagasabb a képzési színvonal, hol vannak a legjobb oktatók, etc?

Az ár nem kérdés, a legmin?ségibbet szeretném elvégezni!!

Legjobb válasz: Ha tényleg komolyan gondolod, akkor írj pvt és megmondom, hogy hol érdemes, és mennyibe kerül. Tapasztalatból! Üdv. Kutyakozmetikus tanuló

Ha tényleg komolyan gondolod, akkor írj pvt és megmondom, hogy hol érdemes, és mennyibe kerül. Tapasztalatból! Üdv. Kutyakozmetikus tanuló
Spanitát rengetegen dícsérik!
Én is kutyakozmetikus szeretnék lenni és jövõre nyáron akarom elkezdeni :) én is úgy hallottam amúgy hogy a Spanita a legjobb , szerintem én is oda megyek!
Én a Tapit ajánlom.
Az EFEB-es képzésre egy másik kérdésnél írtam h annyit ér, mint halottnak a csók. Nincs benne gyakorlati képzés, azt neked kell intézni egy kozmetikusnál. Ingyen meg senki se fog oktatni, neki is fizetned kell mad. Ebbõl a szempontból is Spanita a jobb, hisz nála a gyakorlaton va na hangsúly.
spanita: ott kapod a legjobb gyakorlati képzést
Én spanitát azok alapján mondtam, amiket a kutyakozmetikával foglalkozó fórumokon és chateken olvastam, Én nem nála tanulam, mivel nem budapesti vagyok, és nem is tehettem meg h oda ingázzak egy héten többször is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!! További infókat is boldogan fogadok! :)
A kérdező hozzászólása: SPANITA és Tapi! Ki mivel érvel? Melyik miért jó? Sok-sok véleményt, tapasztalatot kérek, pls! Elõre is nagyon köszi Mindenkinek!!
A kérdező hozzászólása: EFEB-es képzés? Elég komolynak, szervezettnek tûnik. Valaki hallott már róla véleményeket? http://www.efeb.hu/felnottkepzes/kutyakozmetikus-tanfolyam-o..
Tudom nem lehetne így kérdezni de árat tudnátok mondani, hogy melyiknél mennyi? Mert pl. A Tapinál én nem láttam.

Szerintetek hol van a legjobb helye egy lónak?

Otthon, vagy bértartás? Istálló, vagy ridegtartás? És mennyiért? Nekem 2 lovam van és nyár elején végre megtaláltam a tökéletes bértartó helyet. De el?tte sokat "szenvedtem". Ti elégedettek vagytok?

Legjobb válasz: Szerintem otthon csak akkor, ha nincs egyedül a ló, és elég nagy helye van. Ezt leginkább csak egy tanyán lehet megoldani, családi házban nem. Amúgy a legtermészetesebb és a lovak számára legjobb szerintem a ridegtartás. A bértartásnál nagyon sok múlik azon, hogy hogyan bánnak a lovakkal, és elég idõt tölthetnek -e karámban. Az istállóban tartani a lovakat egész nap, állatkínzás.

Szerintem otthon csak akkor, ha nincs egyedül a ló, és elég nagy helye van. Ezt leginkább csak egy tanyán lehet megoldani, családi házban nem. Amúgy a legtermészetesebb és a lovak számára legjobb szerintem a ridegtartás. A bértartásnál nagyon sok múlik azon, hogy hogyan bánnak a lovakkal, és elég idõt tölthetnek -e karámban. Az istállóban tartani a lovakat egész nap, állatkínzás.
Szia! Nyáron szerintem is a ridegtartás a legjobb, de télen attól függ, hogy milyen munkában van a ló. Nálunk vannak hobbilovak, amelyek télen is kint vannak éjszakára is, de néhány komolyabb ugróló, ami ilyenkor is munkában van, éjszakára egész télen istállóban van. Ezek a lovak meg vannak nyírva - ha komoly munkát végez a ló, és nagyon megizzad a téli szõrben, akkor könnyen megfázhat munka után -, nappal vastag téli takaróban ki vannak engedve a karámba, éjjel vékony takaró, istálló.
Ha tényleg a ridegtartást válaszod, akkor egyetértek az elõttem szólóval, azaz vannak elõírások (állattenyésztõnek tanulok): 3 oldalról zárt és felülrõl fedett védõhely, déli fekvésû (nem véletlen), széna, ha kiég, kifagy a fû, legyen domb, fa, ivóvíz kötelezõ, abrakkiegészítés (télen több) valamint a ló társas lény... ha ketten vannak, már jó vagy.
A kérdező hozzászólása: Tavaly télen a lovaim ridegben voltak, de ott volt 3 oldalú beálló. Bár sose láttam bent õket. Az a baj, hogy kb. 10 ló van a legelõn, és ha építenék egyet akkor úgy is pont az enyémeket túrnák ki. Olyan nagyot pedig se pénzem, se erõm, ahova 10 ló befér...
Szerintem beálló azért kéne, hogy legyen. Méghozzá olyan, ami 3 oldalról zárt, hogy védjen a széltõl. Nem tudtok felhúzni egyet, még a hideg idõ beállta elõtt? Mert ha a lovak istállóhoz szoktak korábban, akkor fõleg szükségük lenne rá.
Ridegtartásban!
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy egyetértetek a ridegtartással. sokan sajnálják télen, hogy szegény fázik De az én lovaim sose fáznak, vagyis az egyiket láttam már fázni, de az kora õsszel volt, esõs idõben. Most olyan helyen vannak viszont, hogy beállójuk sincs, kicsit félek is, hogy mi lesz, ha napokig esik... mert amíg van levele a fáknak oda behúzódhatnak, de egy késõ novemberi havasesõ elõl nincs hova elbújniuk...
Vannak olyan fajták, melyek nem igazán kedvelik a ridegtartást. Nálunk félridegben vannak a lovak, egész nyáron kinn vannak a lovak, illetve õsszel is míg nem jön az a nagyon esõs, hideg idõ. Persze ilyenkor is sokat vannak kinn, de az istállót is kedvelik. A mennyiért elég sok mindentõl függ, pl h Pest megye vagy vidék illetve milyen szolgáltatások vannak benne. Tán legolcsóbb otthon, bár ilyenkor neked kell utánajárni mindennek (széna, kovács stb).
A kérdező hozzászólása: ezek közül csak a beálló hiányzik... de a többi 7 ló gazdája azt mondja egyiknek se volt baja tavaly télen... mondjuk vannak sûrû bokros részek, de levél nélkül az se az igazi...
A bértartást csak akkor ajánlanám, ha megbízol abban az emberben, akihez a lovad kerülne és biztos vagy benne, hogy például nem veri meg ha rosszat csinál vagy ilyesmi. Egyébként én a ridegtartás híve vagyok.
Ja és természetesen nagyon fontos, hogy legyen a lónak valami védett helye ahová beállhat az esõ, a hó és a szél elõl! Szerintem ne tartsd olyan helyen a lovaidat, ahol nem tudnak ezek elõl menedékbe húzódni, vagy ha mégis, hát ne csodálkozz, ha meg fognak fázni... Utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: Jó, majd nem csodálkozom. Tavaly egyetlen ló se fázott meg. És ahol tavaly voltak, sose mentek be a beállóba. inkább összebújtak többen. pedig bemehettek volna!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!